Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
  ποσο πιο πενηνταρακια να το κανει καποιος;;;

κατα τα αλλα φταινε οι δημοσιοι υπαλληλοι ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!!!!

ερχομαι να πιστεψω σε ολα εχεις πει (προβλεψεις εννοω) κατα καιρους

οχι
φταίνε όμως οι ΔΥ που συμμετέχουνε σε αυτές τις δουλειές
και φταίνει και οι ΔΥ που δεν παράγουνε έργο - όχι γιατί απλά τρώνε λεφτά από τον κρατικό κορβανά, αλλά γιατί κάνουνε ακόμα πιο δύσκολη την ήδη αδιανόητη γραφειοκρατία (και συνήθως με παρεμβάλουσες μίζες). Κοινώς κάνουνε τη ζωή μας δύσκολη και πληρώνονται από πάνω και για αυτό.

Καλυτερότερο από αυτό που θα πω ΔΕΝ υπάρχει:
νοσοκομείο: νοσηλεύτρια ξαπλωμένη σε καναπέ και βλέπει τηλεόραση
πάει και της λέει συνοδός πως χρειάζεται κάτι
απάντηση: όταν θα έρθει η συνάδελφος θα της πω να έρθει να τον δει
γιατί δεν έρχεστε εσείς;
δεν θέλω
πότε θα έρθει η συνέδελφος;
δεν ξέρω...σε μισή ώρα - σε μία ώρα - όποτε τελειώσει η νοσηλεία που κάνει τώρα

μετά από κανά μισάωρο: ξαναπάει η συνοδός
και ακούει διάλογο:
καλά ρε Χριστίνα...έχω ξεπατωθεί πάνω κάτω στους θαλάμους, εσύ δεν μπορείς να βάλεις ένα γαμημένο θερμόμετρο; τι κάθεσαι και κοιτάς τηλεόραση;
δεν χρειάζεται να δουλεύω κι εγώ - δουλεύετε εσείς...

χαλαρά λέμε...να μην τους ξυπνησουν κιόλας
και το καλύτερο είναι πως με ό,τι γίνεται...αυτοί ακριβώς οι άνθρωποι ΔΕΝ έχουνε πάθει ούτε "γρατζουνιά"

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Μην Μπλεκεις τα μπουτια σου...

Δεν υπαρχει καμμια σχεση μεταξυ του πρωην και του τωρινου ΠΑΣΟΚ.

Προκειται για ΠΑΡΩΔΙΑ, ΓΕΛΙΟΠΟΙΗΣΗ και ΜΙΑΣΜΑ.
ρεεεεεεεεεεεεεεεε
το ΠΑΣΟΚ είναι κίνημα! δεν είναι κόμμα!
και είναι σοσιαλιστικό κίνημα!!!
εκτός από το "τσοβόλα δώστα όλα" δεν έχω ακούσει καμία άλλη κίνηση σοσιαλιστική από το ΠΑΣΟΚ
α,ναι, ξεχασα - όλοι οι δικοί μας στο δημόσιο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
  η ατιμωρησια με πειραζει πολυ
  πολυ ομως.....
το θέμα είναι πως δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει πια η τιμωρία κάποιου - έστω ενός.
Πρέπει ΟΛΟΙ να πληρώσουνε

έγραφε μια εφημερίδα πως υπάρχει σκέψη για μείωση βουλευτών (ράδιο αρβύλα φυσικά αλλά τεσπα)
και σχολιάζει ο Οικονόμου: αυτό δεν θα είνα ικαλό γιατί θα μειωθούνε στη βουλή τα κόμματα τα μικρά - οι βουλευτές τους

κατάλαβες το καθηκάκι; έβγαλε συμπέρασμα. από πού προκύπτει αυτό; από πουθενά. δεν πάνε ποσοστιαία όλα;
οοοοοοοχι...θα κοπούνε μόνο των μικρών...οπότε δεν είναι καλή η μείωση βουλευτών...
ό,τι θένε λένε

Υ.Σ. μεγάλο αγώνα κατά των Αλαφούζων κάνει το άλτερ....
Υ.Σ.2 κανένας δεν μιλάει για τη γνωμοδότηση για τη συνταγματικότητα του μνημονίου..

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
οχι
φταίνε όμως οι ΔΥ που συμμετέχουνε σε αυτές τις δουλειές
και φταίνει και οι ΔΥ που δεν παράγουνε έργο - όχι γιατί απλά τρώνε λεφτά από τον κρατικό κορβανά, αλλά γιατί κάνουνε ακόμα πιο δύσκολη την ήδη αδιανόητη γραφειοκρατία (και συνήθως με παρεμβάλουσες μίζες). Κοινώς κάνουνε τη ζωή μας δύσκολη και πληρώνονται από πάνω και για αυτό.

Καλυτερότερο από αυτό που θα πω ΔΕΝ υπάρχει:
νοσοκομείο: νοσηλεύτρια ξαπλωμένη σε καναπέ και βλέπει τηλεόραση
πάει και της λέει συνοδός πως χρειάζεται κάτι
απάντηση: όταν θα έρθει η συνάδελφος θα της πω να έρθει να τον δει
γιατί δεν έρχεστε εσείς;
δεν θέλω
πότε θα έρθει η συνέδελφος;
δεν ξέρω...σε μισή ώρα - σε μία ώρα - όποτε τελειώσει η νοσηλεία που κάνει τώρα

μετά από κανά μισάωρο: ξαναπάει η συνοδός
και ακούει διάλογο:
καλά ρε Χριστίνα...έχω ξεπατωθεί πάνω κάτω στους θαλάμους, εσύ δεν μπορείς να βάλεις ένα γαμημένο θερμόμετρο; τι κάθεσαι και κοιτάς τηλεόραση;
δεν χρειάζεται να δουλεύω κι εγώ - δουλεύετε εσείς...

χαλαρά λέμε...να μην τους ξυπνησουν κιόλας
και το καλύτερο είναι πως με ό,τι γίνεται...αυτοί ακριβώς οι άνθρωποι ΔΕΝ έχουνε πάθει ούτε "γρατζουνιά"

απο παραδειγματα εχουμε ολοι μας τουλαχιστον απο ενα

εκεινο που με πειραζει ειναι η ευκολια με την οποια ανακαλυπτουμε τους αποδιοπομπαιους
  τραγους ανα περιπτωση

υπηρχαν και υπαρχουν ακομα μεθοδοι που μπορεις να κανεις εναν δημοσιο τεμπελη να
  δουλεψει,απλα κανεις δεν ασχοληθηκε ποτε

μην χασουμε και τα ψηφαλακια εννοειται

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλά τραγούδα εσύ.

Και μάθε Ελληνικά: Δεν υπάρχει λέξη "Συνταξιοποίηση".

Και επειδή δεν έχεις αίσθηση του μεγέθους του προβλήματος για δώσε νούμερα για τα ποσά αυτά.

Απόδειξε τα.

Φυσικά και δεν θα διαφωνήσω ότι το πρόβλημα είναι σημαντικής σημασίας για το μέλλον και τη βιωσιμότητα του κράτους.

Όσον αφορά στον όρο "συνταξιοποίηση", χρησιμοποιείται για να αποδώσει το "to pensionise; pensionisation". Υπάρχουν και πίνακες συνταξιοποίησης κεφαλαίου. Είναι δυνατόν να πας σε ασφαλιστική εταιρία και να ζητήσεις υπολογισμό ισόβιας εγγυημένης σύνταξης από κεφάλαιο που θα καταθέσεις.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
  απο παραδειγματα εχουμε ολοι μας τουλαχιστον απο ενα

εκεινο που με πειραζει ειναι η ευκολια με την οποια ανακαλυπτουμε τους αποδιοπομπαιους
  τραγους ανα περιπτωση

υπηρχαν και υπαρχουν ακομα μεθοδοι που μπορεις να κανεις εναν δημοσιο τεμπελη να
  δουλεψει,απλα κανεις δεν ασχοληθηκε ποτε

μην χασουμε και τα ψηφαλακια εννοειται
το ίδιο λέμε
μιλούσα χθες με υπάλληλο του Δήμου Νικαίας
και μου λέει με μεγάλο πόνο
υπάρχει ανταγωνιστικότητα μεγάλη στο Δήμο ρε γμτ
ε, και πού είναι το κακό; καλό θα έπρεπε να είναι αυτό...

οχι ρε συ...παλεύουμε να δούμε ποιος έχει καλύτερο μέσο να μην πατάει στο γραφείο
ο διάλογος είναι ΑΚΡΙΒΗΣ. χωρίς ίχνος υπερβολής

προφανώς είναι εύκολο να βρίσκουμε φταίχτες
όσο εύκολο είναι να βάζουμε ταμπέλες
προ εκλογών 2009 έλεγα πως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι για ξύλο και όχι για ψήφο.
και έβγαινε ο πορνόπαππος και με έλεγε ΝΔκράτη όταν έλεγα για το ΠΑΣΟΚ και έβγαιναν οι αντίστοιχοι του άλλου και με λέγανε ΠΑΣΟΚο.

οι ταμπέλες στην Ελλάδα είναι εύκολες και (κυρίως) χωρίς νόημα
ποιος χρίζει τους μεν ή τους δε εκσυγχρονιστές, προοδευτικούς, παλιοκομματικούς, δημοκράτες, και και και...???
ποιος;

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ρεεεεεεεεεεεεεεεε
το ΠΑΣΟΚ είναι κίνημα! δεν είναι κόμμα!
και είναι σοσιαλιστικό κίνημα!!!
εκτός από το "τσοβόλα δώστα όλα" δεν έχω ακούσει καμία άλλη κίνηση σοσιαλιστική από το ΠΑΣΟΚ
α,ναι, ξεχασα - όλοι οι δικοί μας στο δημόσιο

Γιατι δηλαδη;

Η Ταχυδακτηλουργικη Τριπλη Κωλοτουμπα του δεν ητανε σοσια-ληστρικη ΚΙΝΗΣΗ;

Εγινε "prothipourgo" ανευ Χαρτοφυλακιου στη Κυβερνηση Βενιζελου αυτοματως.

Μη το Υποτιμας το "Αξιοπουστο" παιντι Please.

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ακομα και τωρα, εδω που φτασαμε, αυτο που μου προκαλει το θυμο ειναι η προσπαθεια του ΠΑΣΟΚ να ριξει το μεγαλυτερο μερος της ευθυνης στη ΝΔ, επειδη το χρεος εφτασε στα χρονια της να εχει αυξηση της ταξης του 30%. Λες και ΟΛΑ πριν ηταν καλως καμωμενα και ηρθε η λαιλαπα της ΝΔ, της δεξιας (ειναι τυχαιο που πλεον κανενα απ τα κομματα δεν ενστερνιζεται τον μεσαιο χωρο κ γενικα εχει εκλειψει η κουβεντα δεξιας-κεντρου; ) που κατεστρεψε τη χωρα! Δεν μπορω να μη δωσω κρεντιτ στον Αλεξ που συχνα πυκνα τονιζει το γεγονος αυτο. Καπου διαβαζα παντως, δεν θυμαμαι που, να αναφερεται πως η ΝΔ ειναι μια μαλλον αφελης και με τα δικα της συμπλεγματα δεξια παραταξη που δεν εχει ορθωσει ουσιαστικα ακομα αναστημα. Αν βρω το αρθρο θα σας παραπεμψω.

ΥΓ: Ο Καζακης μιλησε την Παρασκευη σε μια δημοτικη πολιτικοκοινωνικη εκδηλωση ενος τοπικου φορεα. Ειπε διαφορα ενδιαφεροντα αν και ουσιαστικα δεν υπηρχε αντιλογος ωστε να εχει περισσοτερο ενδιαφερον το πραγμα. Μελι εσταζε παντως για τον Μητσοτακη...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Γιατι δηλαδη;

Η Ζογκλεριστικη Τριπλη Κωλοτουμπα του δεν ητανε σοσια-λητρικη ΚΙΝΗΣΗ;

Εγινε "prothipougo" ανευ Χαρτοφυλακιου στη Κυβερηση Βενιζελου αυτοματως.

Μη το Υποτιμας το παιντι Please.

παρκινσον και μας φευγουν τα πληκτρα;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ακομα και τωρα, εδω που φτασαμε, αυτο που μου προκαλει το θυμο ειναι η προσπαθεια του ΠΑΣΟΚ να ριξει το μεγαλυτερο μερος της ευθυνης στη ΝΔ, επειδη το χρεος εφτασε στα χρονια της να εχει αυξηση της ταξης του 30%. Λες και ΟΛΑ πριν ηταν καλως καμωμενα και ηρθε η λαιλαπα της ΝΔ, της δεξιας (ειναι τυχαιο που πλεον κανενα απ τα κομματα δεν ενστερνιζεται τον μεσαιο χωρο κ γενικα εχει εκλειψει η κουβεντα δεξιας-κεντρου; ) που κατεστρεψε τη χωρα! Δεν μπορω να μη δωσω κρεντιτ στον Αλεξ που συχνα πυκνα τονιζει το γεγονος αυτο. Καπου διαβαζα παντως, δεν θυμαμαι που, να αναφερεται πως η ΝΔ ειναι μια μαλλον αφελης και με τα δικα της συμπλεγματα δεξια παραταξη που δεν εχει ορθωσει ουσιαστικα ακομα αναστημα. Αν βρω το αρθρο θα σας παραπεμψω.

ΥΓ: Ο Καζακης μιλησε την Παρασκευη σε μια δημοτικη πολιτικοκοινωνικη εκδηλωση ενος τοπικου φορεα. Ειπε διαφορα ενδιαφεροντα αν και ουσιαστικα δεν υπηρχε αντιλογος ωστε να εχει περισσοτερο ενδιαφερον το πραγμα. Μελι εσταζε παντως για τον Μητσοτακη...
εγώ ξέρω πως σε δημοκρατία ο κάθε βουλευτής έχει δικαίωμα να ΨΗΦΙΖΕΙ κατά συνείδηση και όχι κατά κομματική γραμμή
εγώ ξέρω πως η Γερμανία (ναι, αυτή η "¨φασιστική" χώρα) έχει πρωθυπουργό κόρη ιερέα ή πιο παλιά (Σρέντερ) είχε πρωθυπουργό ΟΡΦΑΝΟ.
Δεν είναι ανάγκη να προέρχεσαι από οικογένεια για να ασκήσεις πολιτική...
απλά πρέπει να έχεις δημοκρατικό κράτος

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κατά τα άλλα έχουμε δημοκρατία

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ωραια ολα αυτα με τους υψηλους μισθους και συνταξεις στο Δημοσιο,αλλα ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ απο εσας που τα γραφετε,τα ξαναγραφετε,και τα ξαναματαγραφετε δεν βρεθηκε να πει"Κατωτατος μισθος σε ιδιωτικο και δημοσιο για 8κταωρο,σαρανταωρο το Χ,Ψ,Ζ ποσο καθαρα"...Για να ξερουμε να συνενογιομαστε δηλαδης...

Have you EVER heard of Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας;

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
παρκινσον και μας φευγουν τα πληκτρα;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτο σε μαρανε μαραμενε;  Στ'αλλα συμφωνεις ετσι.

Γιατι δηλαδη;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Αυτο σε μαρανε μαραμενε;  Στ'αλλα συμφωνεις ετσι.

Γιατι δηλαδη;

με το δευτερο ποσταρισμα παλι καλα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Πραγματικα παντως μεγαλη ανακαλυψη του Ιντερνετ. Οκ πολλες φορες η πληροφορηση που παρεχει ειναι χαοτικη ΑΛΛΑ μονο με τα ξεπουλημενα καναλια και ραδιοφωνα δεν θα μαθαιναμε ποτέ για προσωπα και πραγματα που εγιναν και εντεχνως αποσιωπηθηκαν! Τι βρηκα απ το τρολαρισμα του προφιλ του "αντιμνημονιακου" :2funny: :2funny: :2funny: Παντελη Οικονομου:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Have you EVER heard of Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας;
ναι
και είναι μια μαλακία και μισή
πρέπει να πληρώνεσαι με βάση αυτά που προσφέρεις στην επιχείρηση και όχι με βάση αυτό που λέει η ταμπέλα σου.
γιατί από εγγεγραμμένους σε νεολαίες που έχουνε πάρει πτυχία χωρίς να έχουνε ανοίξει βιβλίο έχουμε πήξει. Και βγαίνουνε μετά και κάνουνε τους πτυχιούχους...

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
ναι
και είναι μια μαλακία και μισή
πρέπει να πληρώνεσαι με βάση αυτά που προσφέρεις στην επιχείρηση και όχι με βάση αυτό που λέει η ταμπέλα σου.
γιατί από εγγεγραμμένους σε νεολαίες που έχουνε πάρει πτυχία χωρίς να έχουνε ανοίξει βιβλίο έχουμε πήξει. Και βγαίνουνε μετά και κάνουνε τους πτυχιούχους...

πεστα Μεγαλε!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
@ βολταίρ - πηγούλα του πίνακα;;;;

μέχρι το 2010 δεν έβγαιναν επίσημα στοιχεία οικονομικά για την Ελλάδα, οπότε τι να λέμε; να κάνουμε εικασίες ανάλογα πώς σας βολεύει τον καθένα;

Οι προϋπολογισμοί του Κράτους δεν δημοσιεύονταν;

Μάλιστα, ότι πεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom