ναι ρε φιλε κατι ελεγε και σε καποια φαση
του ειπα οτι μηπως σπαταλαει ασχημα τα λεφτα του
και μιας και εχουμε τετοια κριση δεν θα πρεπει
να βγαινουν ολοι οι ελληναραδες και να χαλανε
στα μπουζουκια με την σεσουλα και το ειπα γενικα ρε φιλε
και σκαλωσε το τυπακι και μου την ειπε λεει κουμαντο θα κανεις
οταν εγω τα εβγαζα απο την δουλεια μου εσυ ησουν ακομα αρχιδης
και του λεω ενταξει ρε φιλε οκ (παλαιοτερα ειχε πει οτι ειχε κανει ανακτηση δεδομενων με assembly και αρχισα να τον ρωταω πως) και αν θυμαμαι καλα παρεξηγηθηκε?
Και μου ειπε πως οταν αυτος προγραμματιζε εγω ημουν στα αρχιδια του πατερα μου
οπα κατσε φιλε... εσυ προγραμματιζες και εμεις προγραμματιζουμε
και αρχισα να τον ρωταω ε και μου ελεγε μαλακιες ρε φιλε
και τον ειπα ασχετο.
ακου φιλε,
ο τραμουντανας και ο καθε τραμουντανας ανηκει στην περιβοητη "γενια του Πολυτεχνειου¨"
η γενια αυτη χωριζεται σε δυο κατηγοριες:
στους τεμπεληδες τιποτενιους προδοτες αριστεριστες οι οποιοι ανελαβαν την εξουσια μετεπειτα (και ειδαμε που μας εφεραν)
και (το πιο σημαντικο)
στους ΑΣΧΕΤΟΥΣ, ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ, ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ Δ.Υ. οι οποιοι προσεληφθησαν εκεινη την εποχη και υστερα με ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ με μονο προσον το απολυτηριο λυκειου και ενα καλο βυζμα, Αυτη η γενια Δ.Υ. ειναι και η καταστροφη του δημοσιου τομεα! Ειναι ανθρωπακια διχως προσοντα οι οποιοι με τις αλλαγες της νομοθεσιας και την κομματικη υποστηρριξη ανεβηκαν σε θεσεις κλειδια και το ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ απο αυτες τις θεσεις ειναι να ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και ταυτοχρονα ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ του καθε νεου και ορεξατου Δ.Υ. ο οποιος ερχεται με περισσοτερες γνωσεις, πτυχια, μεταπτυχιακά και τιτλους, πιστευοντας πως η φιλοτιμη εργασια αρκει για να ανεβει στην ιεραρχια.
ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, οι "προϊσταμενοι της γενιας του Πολυτεχνειου" επειδη ΤΡΕΜΟΥΝ μη χασουν τη θεσουλα τους και ΕΧΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ απο τον φοβο μπας και συγκριθουν με τους νεωτερους διεκδικητες των θεσεων τους, εχουν κανει ολοκληρο τον δημοσιο τομεα ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ και ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΤΕΡΩΝ, καταργοντας καθε εννοια αξιοκρατιας αλλα ταυτοχρονα ΞΕΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ που ειναι η εξυπηρετηση του πολιτη!!
Ολο αυτο το παραλογο συστημα αλληλουποστηριζεται σε απιστευτο βαθμο!
Απο τη μια οι "προϊσταμενοι" παραμενουν στις θεσεις τους εξοντωνοντας καθε διεκδικητη χρησιμοποιοντας τον κρατικο μηχανισμο σα να ειναι τσιφλικι τους και ταυτοχρονα εξασφαλιζουν στους πολιτικους ρουσφετια, διευκολυνσεις μιζες και οτι αλλο χρειαζεται για να λειτουργησει η πολιτικη μαφια...
Απο την αλλη οι πολιτικοι, βολευονται απιστευτα απο το γεγονος οτι ολοι οσοι κινουν τα νηματα του κρατους ειναι φοβισμενα ανθρωπαρια τα οποια τρεμουν μη χασουν τη θεσουλα τους και γυρισουν στα γκλαβαρα να βοσκουν γιδια οπως εκαναν μεχρι να μπουν στο δημοσιο!
ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ειναι που αποτελουν τον ¨σκληρο πυρηνα" του ΠΑΣΟΚ! Αυτοι ειναι που ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ θα ψηφιζουν ΠΑΣΟΚ...οχι απο πολιτικη αποψη, αλλα απο ευγνωμοσυνη και φοβο! Διχως το ΠΑΣΟΚ ολοι αυτοι απλα δεν υπαρχουν! Την επομενη φορα λοιπον που θα διερωτηθεις, μα καλα ποιος πουστης ψηφιζει Τσαντ παροτι μας εχει καταστρεψει? θα ξερεις ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ λλα και ΓΙΑΤΙ το κανει!
Δυστυχως αυτοι οι δεσμοι ειναι πολυ ισχυροι!!! Ο "σιδερενιος" , ο οποιος ειναι και αποκλειστικα υπευθυνος για την ΠΑΣΟΚοποιηση του δημοσιου, την παντοκρατορια των συνδικατων αλλα και του "αερα εξουσιας" που νιωθει μεχρι και ο τελευταιος κλητηρας ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ του τι σημαινει να εχεις ΑΧΡΗΣΤΑ, ΑΜΟΡΦΩΤΑ, ΛΑΜΟΓΙΑ γυρω σου και να σε γλυφουν μερα νυχτα για να παρουν το ξεροκομματο που τους πετας και τα οποια ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ να σου φερουν αντιρρηση σε οτι τους προσταξεις γιατι πολυ απλα αν χασουν τη θεση τους θα ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ !
Ποιοι ειναι αυτοι? Μα φυσικα οι υπουργοι των κυβερνησεων του σιδερενιου..... οι οποιοι μετα τον θανατο του φροντισαν να βγαλουν ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ που κουβαλουσαν τοσα χρονια βρισκομενοι στη σκια του "χαρισματικου ηγετη" ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ και τους ΠΟΛΙΤΕΣ, λεηλατωντας, νομοθετωντας για την ασυλια τους και επιβαρυνοντας ακομη και τον προυπολογισμο για την αγορα μιας τσιχλας ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ.
Αυτη ειναι η ιστορια της Ελλαδας της μεταπολιτευσης!
Αυτη ειναι και η πληγη που πλεπει να κλεισει!!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!