Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
νταξει για να ριχνει γκομενακια και να
μας διασκεδαζει καλος ειναι  :grin: :grin:
αυτο του το αναγνωριζω αλλα οχι να παιρνει
5000 ευρω το μηνα ποσα παιρνει και να μην γνωριζει
την απλη διαφορα της συμβολικης γλωσσα απο αυτην της μηχανης
αν ειναι ετσι εμεις τι ειμαστε μαλακες? Και αυτοι ειναι οι εξυπνοι?

ασε ρε φιλε . Για αυτο καταντησαμε ετσι επειδη ολοι το χουν ριξει
στις διπλωματικες σχεσεις και στα αρχιδια τους αν παραγουν ή αν
κανουν κατι χρησιμο μεσω της δουλειας τους.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
και δεν ειμαι ουτε κομπλεξικος ουτε τιποτα
ειλικρινα μαγκια του του αλλουνου να με ξεπερασει
θα χαρω και θα κοιταξω να τον μιμηθω αλλα ρε φιλε
οχι να μην ξερεις και να παιρνεις λεφτα... και το λεω γενικα
αυτο οχι για τον τραμουντανα αλλωστε ενα λαθος εκανε οκ ολοι μας
μπορει να κανουμε καποια στιγμη μπορει να τα χει ξεχασει κιολας.

Αλλα γεμισαμε ρε φιλε στον ΟΤΕ , στην ΔΕΗ στο ΔΗΜΟΣΙΟ

με Α Σ Χ Ε Τ Ο Υ Σ. Α Σ Χ  Ε Τ Ο Ι. Γιατι ? Θες να παιρνεις λεφτα?
ΣΤρωσου ειτε στη δουλεια ειτε στο διαβασμα... οταν ημουν 1ο ετος
φοιτητης ειχα παει για δουλεια.... παντου μεροκαματο οπου εβρισκα
σερβιτορος , και οικοδομη εχω κανει. Αλλοι τους εβλεπες περνανε
αμαξια κ κοβανε βολτες επειδη περασαν στην σχολη απλα καλομαθε ο ελληνας
και τωρα ολα αυτα θα κοπουν.

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
νταξει για να ριχνει γκομενακια και να
μας διασκεδαζει καλος ειναι  :grin: :grin:
αυτο του το αναγνωριζω αλλα οχι να παιρνει
5000 ευρω το μηνα ποσα παιρνει και να μην γνωριζει
την απλη διαφορα της συμβολικης γλωσσα απο αυτην της μηχανης
αν ειναι ετσι εμεις τι ειμαστε μαλακες? Και αυτοι ειναι οι εξυπνοι?

ασε ρε φιλε . Για αυτο καταντησαμε ετσι επειδη ολοι το χουν ριξει
στις διπλωματικες σχεσεις και στα αρχιδια τους αν παραγουν ή αν
κανουν κατι χρησιμο μεσω της δουλειας τους.

:2funny: :2funny:

Να του πεις να μας κανει μαθημα τοτε ...  :grin:

θα μας μαθαινει αυτος απο δω και περα   :uglystupid:

θα μας κανει τις "ΜΝΗΜΟΝΙΚΕΣ" ΑΦΡΑΤΟΥΛΕΣ ο ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑΣ   :uglystupid: :uglystupid:

ventuzator

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
και δεν ειμαι ουτε κομπλεξικος ουτε τιποτα
ειλικρινα μαγκια του του αλλουνου να με ξεπερασει
θα χαρω και θα κοιταξω να τον μιμηθω αλλα ρε φιλε
οχι να μην ξερεις και να παιρνεις λεφτα... και το λεω γενικα
αυτο οχι για τον τραμουντανα αλλωστε ενα λαθος εκανε οκ ολοι μας
μπορει να κανουμε καποια στιγμη μπορει να τα χει ξεχασει κιολας.

Αλλα γεμισαμε ρε φιλε στον ΟΤΕ , στην ΔΕΗ στο ΔΗΜΟΣΙΟ

με Α Σ Χ Ε Τ Ο Υ Σ. Α Σ Χ  Ε Τ Ο Ι. Γιατι ? Θες να παιρνεις λεφτα?
ΣΤρωσου ειτε στη δουλεια ειτε στο διαβασμα... οταν ημουν 1ο ετος
φοιτητης ειχα παει για δουλεια.... παντου μεροκαματο οπου εβρισκα
σερβιτορος , και οικοδομη εχω κανει. Αλλοι τους εβλεπες περνανε
αμαξια κ κοβανε βολτες επειδη περασαν στην σχολη απλα καλομαθε ο ελληνας
και τωρα ολα αυτα θα κοπουν.

Εχεις απολυτο δικιο..
για αυτο παμε κατα διαολου  :uglystupid:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ναι ρε φιλε κατι ελεγε και σε καποια φαση
του ειπα οτι μηπως σπαταλαει ασχημα τα λεφτα του
και μιας και εχουμε τετοια κριση δεν θα πρεπει
να βγαινουν ολοι οι ελληναραδες και να χαλανε
στα μπουζουκια με την σεσουλα και το ειπα γενικα ρε φιλε
και σκαλωσε το τυπακι και μου την ειπε λεει κουμαντο θα κανεις
οταν εγω τα εβγαζα απο την δουλεια μου εσυ ησουν ακομα αρχιδης
και του λεω ενταξει ρε φιλε οκ (παλαιοτερα ειχε πει οτι ειχε κανει ανακτηση δεδομενων με assembly και αρχισα να τον ρωταω πως) και αν θυμαμαι καλα παρεξηγηθηκε?

Και μου ειπε πως οταν αυτος προγραμματιζε εγω ημουν στα αρχιδια του πατερα μου
οπα κατσε φιλε... εσυ προγραμματιζες και εμεις προγραμματιζουμε
και αρχισα να τον ρωταω ε και μου ελεγε μαλακιες ρε φιλε
και τον ειπα ασχετο.
ακου φιλε,

ο τραμουντανας και ο καθε τραμουντανας ανηκει στην περιβοητη "γενια του Πολυτεχνειου¨"

η γενια αυτη χωριζεται σε δυο κατηγοριες:

στους τεμπεληδες τιποτενιους προδοτες αριστεριστες οι οποιοι ανελαβαν την εξουσια μετεπειτα (και ειδαμε που μας εφεραν)

και (το πιο σημαντικο)

στους ΑΣΧΕΤΟΥΣ, ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ, ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ Δ.Υ. οι οποιοι προσεληφθησαν εκεινη την εποχη και υστερα με ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ με μονο προσον το απολυτηριο λυκειου και ενα καλο βυζμα, Αυτη η γενια Δ.Υ. ειναι και η καταστροφη του δημοσιου τομεα! Ειναι ανθρωπακια διχως προσοντα οι οποιοι με τις αλλαγες της νομοθεσιας και την κομματικη υποστηρριξη ανεβηκαν σε θεσεις κλειδια και το ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ απο αυτες τις θεσεις ειναι να ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και ταυτοχρονα ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ του καθε νεου και ορεξατου Δ.Υ. ο οποιος ερχεται με περισσοτερες γνωσεις, πτυχια, μεταπτυχιακά και τιτλους, πιστευοντας πως η φιλοτιμη εργασια αρκει για να ανεβει στην ιεραρχια.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, οι "προϊσταμενοι της γενιας του Πολυτεχνειου" επειδη ΤΡΕΜΟΥΝ μη χασουν τη θεσουλα τους και ΕΧΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ απο τον φοβο μπας και συγκριθουν με τους νεωτερους διεκδικητες των θεσεων τους, εχουν κανει ολοκληρο τον δημοσιο τομεα ΦΑΜΠΡΙΚΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ και ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΤΕΡΩΝ, καταργοντας καθε εννοια αξιοκρατιας αλλα ταυτοχρονα ΞΕΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ που ειναι η εξυπηρετηση του πολιτη!!

Ολο αυτο το παραλογο συστημα αλληλουποστηριζεται σε απιστευτο βαθμο!

Απο τη μια οι "προϊσταμενοι" παραμενουν στις θεσεις τους εξοντωνοντας καθε διεκδικητη χρησιμοποιοντας τον κρατικο μηχανισμο σα να ειναι τσιφλικι τους και ταυτοχρονα εξασφαλιζουν στους πολιτικους ρουσφετια, διευκολυνσεις μιζες και οτι αλλο χρειαζεται για να λειτουργησει η πολιτικη μαφια...

Απο την αλλη οι πολιτικοι, βολευονται απιστευτα απο το γεγονος οτι ολοι οσοι κινουν τα νηματα του κρατους ειναι φοβισμενα ανθρωπαρια τα οποια τρεμουν μη χασουν τη θεσουλα τους και γυρισουν στα γκλαβαρα να βοσκουν γιδια οπως εκαναν μεχρι να μπουν στο δημοσιο!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ειναι που αποτελουν τον ¨σκληρο πυρηνα" του ΠΑΣΟΚ! Αυτοι ειναι που ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ θα ψηφιζουν ΠΑΣΟΚ...οχι απο πολιτικη αποψη, αλλα απο ευγνωμοσυνη και φοβο! Διχως το ΠΑΣΟΚ ολοι αυτοι απλα δεν υπαρχουν! Την επομενη φορα λοιπον που θα διερωτηθεις, μα καλα ποιος πουστης ψηφιζει Τσαντ παροτι μας εχει καταστρεψει? θα ξερεις ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ λλα και ΓΙΑΤΙ το κανει!

Δυστυχως αυτοι οι δεσμοι ειναι πολυ ισχυροι!!! Ο "σιδερενιος" , ο οποιος ειναι και αποκλειστικα υπευθυνος για την ΠΑΣΟΚοποιηση του δημοσιου, την παντοκρατορια των συνδικατων αλλα και του "αερα εξουσιας" που νιωθει μεχρι και ο τελευταιος κλητηρας ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ του τι σημαινει να εχεις ΑΧΡΗΣΤΑ, ΑΜΟΡΦΩΤΑ, ΛΑΜΟΓΙΑ γυρω σου και να σε γλυφουν μερα νυχτα για να παρουν το ξεροκομματο που τους πετας και τα οποια ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ να σου φερουν αντιρρηση σε οτι τους προσταξεις γιατι πολυ απλα αν χασουν τη θεση τους θα ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ !

Ποιοι ειναι αυτοι? Μα φυσικα οι υπουργοι των κυβερνησεων του σιδερενιου..... οι οποιοι μετα τον θανατο του φροντισαν να βγαλουν ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ που κουβαλουσαν τοσα χρονια βρισκομενοι στη σκια του "χαρισματικου ηγετη" ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ και τους ΠΟΛΙΤΕΣ, λεηλατωντας, νομοθετωντας για την ασυλια τους και επιβαρυνοντας ακομη και τον προυπολογισμο για την αγορα μιας τσιχλας ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΣ.

Αυτη ειναι η ιστορια της Ελλαδας της μεταπολιτευσης!

Αυτη ειναι και η πληγη που πλεπει να κλεισει!!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
memosan εγω δεν ξερω αν ο τραμουντανας ειναι δημοσιος η οχι
ουτε αν ειναι μορφωμενος η οχι. Εγω σου λεω. Αν πληρωνεται πανω
απο 2000 ευρω ή πληρωνοταν εστω δεν δικαιολογειται μιας και
ηταν προγραμματιστης να πεσει σε αυτη την αντιφαση. Ή έχει
να τα πιάσει χρόνια στα χέρια του. Η δεν τα επιασε ποτε ή αν τα έπιασε
τα έπιασε τελειως επιφανειακά. Και στην επιφάνεια κανείς δεν ζορίζεται
ο καθενας μπορει να "επιπλέει" το πρόβλημα ειναι το βάθος... εκει αρχίζεις
και νιωθεις πιεση... οσο κατεβαινεις!

Δεν ξερω ποιους τους εβαλε... αλλα αυτος που τους εβαλε (και μιλαω παλι γενικα)
ενω δεν ηταν για να μπουν εκανε ζημια και στον ιδιο εκανε ζημια και στους ιδιους
αλλα και στο κρατος (σε ολους μας δηλαδη) με ενα σπαρο 3 τριγωνια και οχι 2 .
Γιατι ειναι μια μορφη εξαπατησης να βαζειςκαποιον σε θεση που δεν του αξιζει. ΚΟψτου το εξαρχης να τελειωνετε. ΠΟλλοι αγανακτισμενοι
στο Συνταγμα ειναι και αυτης της παστας να ξερεις χωρις να καταδικαζω το κινημα προφανως
ηδη εχω παει 2 φορες και συμμετειχα. Ζημια εκανε στον εαυτο του επισης επειδη τωρα αυτος που εβαλε και αναγκαζεται να τον βγαλει η να τον φορολογησει θα του πρηξει τα αρχιδια(και με το δικιο του) και θα τον κυνηγησει. Και τελος εκανε ζημια σε ολους μας γιατι ειναι αναξιοκρατικο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
και ολα αυτα τα εκαναν ολα αυτα τα χρονια επειδη ελεγαν
"δεν βαριεσαι μωρε... σιγα μια χαρα ειμαστε ποτε δεν θα παθουμε κατι" και οπως φαινεται τωρα
δεν ησουν καθολου μια χαρα. Απλα η Ελλαδα ηταν σαν τον τυπο
που κανει μονιμως καταχρησεις και νομιζει πως θα ζησει αιωνια και μεχρι τα 100
επειδη ειναι δηθεν "γερη" κραση ελληναρας και αυτος κοροιδευει τους ξενους τους λεει μαλακες επειδη κοιμουνται απο τις 9 κτλπ κτλπ.

Καπνιζει σαν τον πουστη , τρωει συνεχεια μαλακιες , πινει , ξενυχταει , δεν προσεχει  κτλπ κτλπ μπορει να αργησει να την παθει και λογω αυτου να κανει κακη εκτιμηση της πραγματικοτητας και της ανοχης του οργανισμου του αλλα μολις την παθει θα πεσει κατω σαν το γαιδουρι και δεν θα ξανασηκωθει. Τα γαιδουρια δεν αρρωσταινουν απλα πεφτουν κατω και ψοφανε. Ετσι και η χωρα εγινε κακη εκτιμηση της πραγματικοτητας και της ανοχης της οικονομιας , αντεξε τοσα χρονια. Πλεον παρελυσε. Και θα αργησει να σηκωθει ξανα. Το μπλοκαρισμα ειναι βαρυ θελει αγωνα και πολυ σκληρη δουλεια... και δεν ξερω κατα ποσο ειναι διατεθειμενοι και κυριως προετοιμασμενοι οι ελληνες για κατι τετοιο... κυριως το 2ο. Για τους Ελληνες μιλαω. Τους απλους πολιτες οσοι περιμενετε απο τους πολιτικους ειστε φθηνα γελασμενοι την σκληρη δουλεια.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Μεμάκο Προδοτάκο, πόσα παίρνεις;;

Πόσα σε πληρώνει το αφεντικό σου;;;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Και θα αργησει να σηκωθει ξανα. Το μπλοκαρισμα ειναι βαρυ θελει αγωνα και πολυ σκληρη δουλεια... και δεν ξερω κατα ποσο ειναι διατεθειμενοι και κυριως προετοιμασμενοι οι ελληνες για κατι τετοιο... κυριως το 2ο.

Δεν είναι θέμα επιλογών πλέον, οπότε θέλουμε δεν θέλουμε, κλάαααααααααααααααααααμα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν είναι θέμα επιλογών πλέον, οπότε θέλουμε δεν θέλουμε, κλάαααααααααααααααααααμα.

Ανακαμψη θα υπάρξει σε 5 χρονια απο σημερα
αν αρχισει η σκληρη δουλεια και φυγουν οι αλητες
απο την εξουσια.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
οταν λεω σκληρη δουλεια εννοω τον ελευθερο χρονο
σου θα κοιμασαι και η εξοδος θα ειναι 1 φορα την βδομαδα
το μεγιστο. ΜΗν φοβασαι δεν παθαινεις υπερκοπωση.
ΑΝ εχεις γκομενα που θελει καθε μερα εξοδους ειναι μια
καλη ευκαιρια να την στειλεις , μιας και την ενδιαφερει
μονο ο κωλος της.

Αλλα ποιος το κανει αυτο. Ελαχιστοι.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
οι γνωστες χρονιες δεξιες παπαρολογιες

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Εγω λεω να ακολουθησουμε την πορεια των τελευταιων 20 χρονων για να δουμε καμια ασπρη μερα!  :grin:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Εγω λεω να ακολουθησουμε την πορεια των τελευταιων 20 χρονων για να δουμε καμια ασπρη μερα!  :grin:

Άσε τα μακροοικονομικά εσύ και πες μας για Monica. Και επειδή σε ξέρω, θέλω και real pic.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
URL]]

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Συμφωνία της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ενωσης για ένα αναπτυξιακό πακέτο ύψους περίπου 50 δισ. ευρώ, αναμένεται να συζητήσουν τη Δευτέρα ο Γ. Παπανδρέου και ο Χ. Μπαρόσο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επιβεβαιώνουν και οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, αναμένεται να επιτευχθεί μια μίνιμουμ συναίνεση ώστε να δοθεί στην Ελλάδα το πακέτο σε δύο μέρη. Το πρώτο, ύψους 30 δισ. θα αποτελεί ένα είδος ευρω-ομολόγου αναπτυξιακού χαρακτήρα, δηλαδή να δοθούν για επενδύσεις που θα μπορούσαν να βγάλουν τη χώρα από το τέλμα.

Το δεύτερο αποτελεί το κομμάτι εκείνο του ΕΣΠΑ, ύψους 20 δισ. που έχει κολλήσει γιατί η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να δώσει τη δική της, κρατική συμμετοχή. Πρόκειται για χρήματα που θα κατευθυνθούν σε έργα υποδομής, αυτοκινητόδρομους, έργα στην ενέργεια, άλλες επενδύσεις στην περιφέρεια. Η Ελλάδα δεν έχει χρήματα, σχεδόν 4-5 δισ. ευρώ να βάλει για να ξεκινήσουν τα έργα, γι’ αυτό κι έμεναν κολλημένα. Το σχέδιο, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Ζ.Κ.Γιουνκέρ, θα προβλέπει να δοθούν όλα τα χρήματα από τα ευρωπαϊκά ταμεία.

Όπως καταλαβαίνετε, κάποιοι  θα κάνουν χαρές και πανηγύρια μόλις δοθεί αυτή η δυνατότητα στην Ελλάδα. Αν είναι για καλό της χώρας να γίνουν τα έργα κι άμεσα, αρκεί η μοιρασιά να είναι δίκαιη και πάνω από το τραπέζι, που πολύ αμφιβάλλουμε.

Μάλιστα. Εδώ δεν θα έχουμε σε λίγο να φάμε, οι αυτοκινητόδρομοι του μπομπ του μάστορα μας μάραναν...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom