Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Ωρε μαζεμένα πασόκια...Μπράβο Μπράβο

Ίσως ήταν αγέννητη. Αλλά δεν είναι λόγος να ξαναψηφίσεις????

Εξάλλου ο εγκληματίας, πάντα γυρνάει στον χώρο του εγλήματος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ωρε μαζεμένα πασόκια...Μπράβο Μπράβο

Ίσως ήταν αγέννητη. Αλλά δεν είναι λόγος να ξαναψηφίσεις????

Εξάλλου ο εγκληματίας, πάντα γυρνάει στον χώρο του εγλήματος.
Εγω εναν βλεπω.  :think:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και κατα τα αλλα, καποιοι ονειρευονται οτι θα προκαλεσουν την καταρρευση του τραπεζικου συστηματος, κανοντας μαζικες αναληψεις των χρηματων τους...Και οι τραπεζες θα τους αφησουν...
Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχααχχχαχααχαχχαχααχ
Καλά αν θες τα σηκώνεις. Αρκεί να έχεις υπομονή και να αντέχεις στις παρλαπίπες. Και αν το παίξεις και φίνα και ωραία μπορείς να μη τα σηκώσεις και να πάρεις και καλό επιτόκιο αν τα κλείδώσεις κιόλας  ;)

Γιατί αν πας στον γκισέ του κεφτέ και του πεις "έχω μισό μυριόνη στη τράπεζά σας και θέλω να το σηκώσω" αν είναι τόσο κεφτές ο κεφτές και δε πάρει αμέσως τον διευθυντή του και αρχίσει τις παπαρολογίες "τα θέλετε επιταγή ή κας" στα επόμενα dt δεύτερα ο κεφτές θα μαζεύει τα πράγματά του. Ε. Αν πάει κάποιος να σηκώσει μισό μυριόνη θα πλακώσει ο διευθυντής " ωωωω τον αγαπητό" (και ας μην τον έχει δει ποτέ στη ζωή του "περάστε να κουβεντιάσουμε" και θα τον αρχίσει και γιατί τα σηκώνεται, και δε πρέπει και δεν ειναι προς συμφέρον σας κτλπ. Και αν δει ότι ο άλλος δε καταλαβαίνει θα αρχίσει το παραμύθι από την άλλη. Και μισό να παρώ στα κεντρικά να δω μήπως μπορούμε να κάνουμε κάτι για σας. Και μπορεί να παίρνει και τη γραμμή "αστρα και όραμα" και δεν απαντάνε και ελάτε αυριο να το δούμε. Ε αν δει ότι ο "καχεκτικός" στην καραπουτσακλάρα του, και τα κεντρικά θα πάρει και το κόκκινο τηλεφωνο θα βγάλει. Και στο τέλος μπορεί να σου δώσει ένα καλό επιτόκιο (πραγματικά προνομιακό). Αλλά μιλάμε για "καχεκτικούς" που έχουν μισό μυριόνη στην τράπεζα. Όχι για "τσολιάδες" με 2 χιλιάρικα μέσα  ;)

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606

Συνημμένα

• ΠΑΣΟΚ 81-2.jpg
    ΠΑΣΟΚ 81-2.jpg
    53,3 KB · Εμφανίσεις: 14

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Δεν παίζομαι σήμερις...

Πολύ με ευχαριστιέμαι :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
και ψηλος,και 'ξερακιανος' και με κομποδεμα...

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
Ξερακιανός;;;; Εγώ ξέρω πως ο ξερακιανός είναι ο πολύ αδύνατος. Ο κοκαλιάρης. Και εγώ κοκαλιάρης δεν είμαι....Εκτός αν με έχεις δει και δε το ξέρω!  :sunglasses: :P

Όσο για το κομπόδεμα που λες, δεν είναι δικό μου! Στην οικογένεια ανήκει αλλά δικό ΚΑΤΑ δικό μου δεν είναι. Και αν ποτέ γίνει δε θα το θεωρήσω δικό μου. (όχι οτι θα το μοιράσω βέβαια  :grin: :grin: :grin: ). Θα το φυλάξω για τα παιδιά μου (αν ποτέ κάνω)...Αλλιώς για τα γεράματά μου να μου τα φάει καμιά 25χρονη πιπίναρα  :grin: ;) :fuck1: :fuck1:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ξερακιανός;;;; Εγώ ξέρω πως ο ξερακιανός είναι ο πολύ αδύνατος. Ο κοκαλιάρης. Και εγώ κοκαλιάρης δεν είμαι....Εκτός αν με έχεις δει και δε το ξέρω!  :sunglasses: :P

Όσο για το κομπόδεμα που λες, δεν είναι δικό μου! Στην οικογένεια ανήκει αλλά δικό ΚΑΤΑ δικό μου δεν είναι. Και αν ποτέ γίνει δε θα το θεωρήσω δικό μου. (όχι οτι θα το μοιράσω βέβαια  :grin: :grin: :grin: ). Θα το φυλάξω για τα παιδιά μου (αν ποτέ κάνω)...Αλλιώς για τα γεράματά μου να μου τα φάει καμιά 25χρονη πιπίναρα  :grin: ;) :fuck1: :fuck1:
Ε οχι και 25χρονη στα γεραματα.
Μεχρι 19 το πολυ. Αν ειναι να γινουμε γλοιωδεις, γιατι να κανουμε εκπτωσεις?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

μιλαω για αυτο που ειπες εδω.
Εγώ πάντως που είμαι καχεκτικός μισό μυριόνι δεν έχω.

και μην συνεχιζεις αλλο το κανεις χειροτερο λεμε.... :s&m_3:

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
ο Θέμος και ο μάκης δεν είναι αγωνιστές??? Μην είν' τα όρη τα βούνα (δημώδες) Καλά αυτοί οι πασόκοι μαζί με τον άλλον τον βλάχαρο από τον Βόλο, δεν άλλαξαν με τα περιοδικά και τις εφημερίδες τους και το γαμωlifestyle τους την κοινωνία? Και δεν έκαναν την άλωση της χώρας πιό εύκολη??? Βγάλαμε από τα δάνεια του εθνάρχη Β΄ πισίνες και πόρσε και καταθέσεις και ερχόμαστε τώρα να τους κατηγορούμε??? ΕΕΕΕ????
Ποιοί είμαστε εμείς ρε που θα κρίνουμε εεε???

Λεφτά να έχουμε και τα άλλα όλα καλά.

Ζέστη και θα γίνω φανάτικ. Και δεν θέλω

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ε οχι και 25χρονη στα γεραματα.
Μεχρι 19 το πολυ. Αν ειναι να γινουμε γλοιωδεις, γιατι να κανουμε εκπτωσεις?

19 είναι επικίνδυνο ρε μαν. Παίζεις με το όριο. Ενώ 25 είναι μια χαρά. Θα έχει κάνει και τα χιλιμετράκια της, θα είναι στρωμένη. Που να κάθεσαι 80 χρονών άνθρωπος να μαθαίνεις στη 19χρονη τι είναι το καβλί και πως το χρησιμοποιούν!!!

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
μιλαω για αυτο που ειπες εδω.
και μην συνεχιζεις αλλο το κανεις χειροτερο λεμε.... :s&m_3:

Εγώ νόμιζα πως ο καχιεκτικός, είναι ο καμπούρης, ο δισμορφός, αυτός που τον βλέπεις στο δρόμο και τον λυπάσαι. Όχι ο κοκαλιάρης....Μπορεί να κάνω και λάθος  :think:

Χτύπα κι άλλο  :s&m_2:  :grin: :grin: :grin:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
19 είναι επικίνδυνο ρε μαν. Παίζεις με το όριο. Ενώ 25 είναι μια χαρά. Θα έχει κάνει και τα χιλιμετράκια της, θα είναι στρωμένη. Που να κάθεσαι 80 χρονών άνθρωπος να μαθαίνεις στη 19χρονη τι είναι το καβλί και πως το χρησιμοποιούν!!!
:rockon: :rockon: :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Το οριο ειναι τα 16. Νομικα εννοω.
Υ.Γ. Ας βρω εγω στα 80 μου την 19χρονη, και ας μην μαθει εκεινη, αρκει που θα ξερω εγω.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Υ.Γ. Ας βρω εγω στα 80 μου την 19χρονη, και ας μην μαθει εκεινη, αρκει που θα ξερω εγω.
ασε τον ανθρωπο να θελει  τις 25 χρονες λεμε.  :s&m_3:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Έτσι όπως είναι η νέα γενιά τύπε μου χαλαρά μια 15 χρόνη μπορεί να πλασαριστεί για 19 χρονη. Αν τη βοηθάει και το σώμα της ουουουουου...Άσε γιατί πέρσι το καλοκαίρι που ήμουν Ελλάδα είδα ένα μια που τον έκοβα ότι είναι 18-20 και προέκυψεε 15 και τράβαγα τις τρίχες μου.....

Όταν είναι να πάρεις σύνταξη (με το καλό και αν πάρεις ποτέ) έλα Κίνα. Ή πήγαινε Βιετναμ,Ταϋλάνδη, Φιλλιπίνες. Να δεις πόσες 19χρονες θα βρεις. Όχι 1. 10 τύπε. Άρκει να τις σηκώνει το πορτοφόλι σου

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom