Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Έτσι όπως είναι η νέα γενιά τύπε μου χαλαρά μια 15 χρόνη μπορεί να πλασαριστεί για 19 χρονη. Αν τη βοηθάει και το σώμα της ουουουουου...Άσε γιατί πέρσι το καλοκαίρι που ήμουν Ελλάδα είδα ένα μια που τον έκοβα ότι είναι 18-20 και προέκυψεε 15 και τράβαγα τις τρίχες μου.....

Όταν είναι να πάρεις σύνταξη (με το καλό και αν πάρεις ποτέ) έλα Κίνα. Ή πήγαινε Βιετναμ,Ταϋλάνδη, Φιλλιπίνες. Να δεις πόσες 19χρονες θα βρεις. Όχι 1. 10 τύπε. Άρκει να τις σηκώνει το πορτοφόλι σου
Οκ. Ραντεβου το 2051.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Οκ. Ραντεβου το 2051.
Δώσε με τον Μάστερ ραντεβού τύπε. Εγώ δεν είμαι λάτρης των μίνι μόι πετίτ γυναικών. Ζω στα καλύτερα μου χρόνια την κόλαση του Δάνδη, δε θέλω να την ξαναζήσω και στα τελιώματά μου!!!

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Έτσι όπως είναι η νέα γενιά τύπε μου χαλαρά μια 15 χρόνη μπορεί να πλασαριστεί για 19 χρονη. Αν τη βοηθάει και το σώμα της ουουουουου...Άσε γιατί πέρσι το καλοκαίρι που ήμουν Ελλάδα είδα ένα μια που τον έκοβα ότι είναι 18-20 και προέκυψεε 15 και τράβαγα τις τρίχες μου.....

Όταν είναι να πάρεις σύνταξη (με το καλό και αν πάρεις ποτέ) έλα Κίνα. Ή πήγαινε Βιετναμ,Ταϋλάνδη, Φιλλιπίνες. Να δεις πόσες 19χρονες θα βρεις. Όχι 1. 10 τύπε. Άρκει να τις σηκώνει το πορτοφόλι σου
Σιγά μην αλλάξουμε πλανήτη για έναν μπούτσο....
Α και το πορτοφόλι σου μπορεί να σηκώνει και 10 χρονα. Άντε και με τις ευχές μου.
Εμπρός στον δρόμο των "μεγάλων" μεγάλε. Κυριακού, Παπανδρέου, Πάγκαλος, Άκης και πάει λέγοντας. Νομικά δεν είναι παράνομοι, αλλά "αγόρασαν" τις εγγονές τους ή τις κόρες τους. Μάγκες.

Εμείς κανα κοκαλάκι να γλύψουμε, λόγω αγανάκτησης?????
Πάντα.

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606

Ρε δε πάνε στο διάολο και ακόμα παραπέρα τα κομματόσκυλα. Όλοι οι πρασινορουφιάνοι με τα μουνόπανα τους δημοκράτες συνδικαλιστές. Όταν πηγαίναν με την κλαδικόκαρτα, οι άχρηστοι. Το μόνο που κάνουν καλά, είναι να εκρύουν ουσίες. Σαν τα σκουλίκια και τα σαλιγκάρια. Ροχάλα, σπέρμα και σκατό. Μέχρι εκεί. Να κάνουν πορεία στον τάφο του εθνάρχη Β' και στο τζάκι που τους διόρισε.

Είπαμε έλειπα και έχει και ζέστη.

Δεν με προσέχετε, δεν με προσέχετε. Ανεβάζω και πιεσούλα....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σιγά μην αλλάξουμε πλανήτη για έναν μπούτσο....
Α και το πορτοφόλι σου μπορεί να σηκώνει και 10 χρονα. Άντε και με τις ευχές μου.
Εμπρός στον δρόμο των "μεγάλων" μεγάλε. Κυριακού, Παπανδρέου, Πάγκαλος, Άκης και πάει λέγοντας. Νομικά δεν είναι παράνομοι, αλλά "αγόρασαν" τις εγγονές τους ή τις κόρες τους. Μάγκες.

Εμείς κανα κοκαλάκι να γλύψουμε, λόγω αγανάκτησης?????
Πάντα.
Εδώ για έναν μπούτζο άλλοι κόψανε μουστάκι τύπε!

Το πορτοφόλι σου μπορεί να σηκώνει και νεογέννητα μεγάλε. Εξαρτάται πόσο ανώμαλος είσαι, σε ποια χώρα είσαι και τι πληρώνεις. Άσε γιατί έχω πάει σε Ταϋλανδη και Βιετνάμ και έχω δει αρκετά.

Ολέ ο ταύρος, που έλεγε ο Κωνσταντάρας σε μια Ελληνική ταινία.....

Ο καθένας γλύφει ότι αρπάζει....Ποτέ δε χαρίστηκε σε κανέναν τίποτα

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Ο Μακης να κανει εκπομπη για τα ποσα χρωσταει το καναλι του στην εφορια, στο ΙΚΑ, στους εργαζομενους, προμηθευτες, τραπεζες  κλπ

Να χαλανε Πολυτιμο Τηλεοπτικο Χρονο και Χρημα;

Αυτον Τον Τομεα τον εχει αναλαβει το ΣΚΑΙ.

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Άλλος κανείς??? Τίποτα?

Που είναι εκείνος ο φωτεινός ηγέτης του site με τους βαστάζους του???

Που είσαι ρε "πουρώ".

"Πουρώ" ζούμε για να σε ακούμε.

Και να μαθαίνουμε εμείς οι νεότεροι, μπας και σου μοιάσουμε... :2funny: :2funny: :2funny:

Είπαμε οτι με πάω πολύ σήμερις????

Τό' παμε. ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΜΕ..

Το είπαμε.

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Εδώ για έναν μπούτζο άλλοι κόψανε μουστάκι τύπε!

Το πορτοφόλι σου μπορεί να σηκώνει και νεογέννητα μεγάλε. Εξαρτάται πόσο ανώμαλος είσαι, σε ποια χώρα είσαι και τι πληρώνεις. Άσε γιατί έχω πάει σε Ταϋλανδη και Βιετνάμ και έχω δει αρκετά.

Ολέ ο ταύρος, που έλεγε ο Κωνσταντάρας σε μια Ελληνική ταινία.....

Ο καθένας γλύφει ότι αρπάζει....Ποτέ δε χαρίστηκε σε κανέναν τίποτα

Μπορεί να σηκώνει. Αλλά εσύ το είπες και εγώ το πήγα παρακάτω. Εάν χορτάσεις με τα πιπίνια τι θα σε σταματήσει στην Κίνα ή όπου αλλού του λες να έρθει ή να πάει να ζητήσει κάτι πιό φρέσκο???

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Γλείφω ρε παιδιά.. :(

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606

Συνημμένα

• simiti.jpg
    simiti.jpg
    14,9 KB · Εμφανίσεις: 13

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μπορεί να σηκώνει. Αλλά εσύ το είπες και εγώ το πήγα παρακάτω. Εάν χορτάσεις με τα πιπίνια τι θα σε σταματήσει στην Κίνα ή όπου αλλού του λες να έρθει ή να πάει να ζητήσει κάτι πιό φρέσκο???
Αυτό που μερικοί το λένε ηθικό φραγμό ίσως!
Υπάρχουν τύποι που γουστάρουν παιδάκια (8,9,10 το πολύ 13 ετών) Εγώ τύπε δε τα γουστάρω. Εγώ μίλησα για πιπινάρα 25χρονη...Έχει διαφορά το 25 με το 10 ξέρεις!!!

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Αυτό που μερικοί το λένε ηθικό φραγμό ίσως!
Υπάρχουν τύποι που γουστάρουν παιδάκια (8,9,10 το πολύ 13 ετών) Εγώ τύπε δε τα γουστάρω. Εγώ μίλησα για πιπινάρα 25χρονη...Έχει διαφορά το 25 με το 10 ξέρεις!!!

ΟΚ Ξεκάθαρος και εγώ σβήνω το παραπάνω

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Καλά αν θες τα σηκώνεις. Αρκεί να έχεις υπομονή και να αντέχεις στις Γιατί αν πας στον γκισέ του κεφτέ και του πεις "έχω μισό μυριόνη στη τράπεζά σας και θέλω να το σηκώσω" αν είναι προνομιακό). Αλλά μιλάμε για "καχεκτικούς" που έχουν μισό μυριόνη στην τράπεζα. Όχι για "τσολιάδες" με 2 χιλιάρικα μέσα  ;)

Ουτε με Τανκς να πας στα Κεντρικα δεν προκειται να σηκωσεις,

πανω απο μια 20αρα, (48ωρου)Δεν μπα ναχεις και 1 εκατ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ΟΚ Ξεκάθαρος και εγώ σβήνω το παραπάνω
Αν έπιανες το όλο σκηνικό από την αρχή είπα για πιπινάρα 25χρονη και ο Άλεξ (αν δε κάνω λάθος είπε για 19χρονη) και του είπα ότι είσαι κοντά στο όριο. Και μου είπε πως το όριο είναι 16 (νομικά) και του είπα πως έτσι όπως είναι η θυληκή νέα γενιά μια 15χρονη άνετα μπορεί να πλασαριστεί για 18 χρονη, αν τη βοηθάει και το σώμα της.....
Τεσπα αφού ξεκαθαρίστηκε  :sunglasses:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Την ορθογραφία τόνισα γιατί είμαι ιδιότροπη.

Αλλά ναι στα 80 μου πιπινάκια θα έχω. :sunglasses:
Η αλήθεια είναι πως με την ορθογραφία είμαι ολίγον τι τσακωμένος. Μερικές φορές δε μιλιώμαστε καν  :grin: :sunglasses:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom