gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Γιατί όταν θα είμαι εγώ 80, εσύ θα είσαι 25 ;)ασε τον ανθρωπο να θελει τις 25 χρονες λεμε.![]()
Γιατί όταν θα είμαι εγώ 80, εσύ θα είσαι 25 ;)ασε τον ανθρωπο να θελει τις 25 χρονες λεμε.![]()
Οκ. Ραντεβου το 2051.Έτσι όπως είναι η νέα γενιά τύπε μου χαλαρά μια 15 χρόνη μπορεί να πλασαριστεί για 19 χρονη. Αν τη βοηθάει και το σώμα της ουουουουου...Άσε γιατί πέρσι το καλοκαίρι που ήμουν Ελλάδα είδα ένα μια που τον έκοβα ότι είναι 18-20 και προέκυψεε 15 και τράβαγα τις τρίχες μου.....
Όταν είναι να πάρεις σύνταξη (με το καλό και αν πάρεις ποτέ) έλα Κίνα. Ή πήγαινε Βιετναμ,Ταϋλάνδη, Φιλλιπίνες. Να δεις πόσες 19χρονες θα βρεις. Όχι 1. 10 τύπε. Άρκει να τις σηκώνει το πορτοφόλι σου
Δώσε με τον Μάστερ ραντεβού τύπε. Εγώ δεν είμαι λάτρης των μίνι μόι πετίτ γυναικών. Ζω στα καλύτερα μου χρόνια την κόλαση του Δάνδη, δε θέλω να την ξαναζήσω και στα τελιώματά μου!!!Οκ. Ραντεβου το 2051.
Σιγά μην αλλάξουμε πλανήτη για έναν μπούτσο....Έτσι όπως είναι η νέα γενιά τύπε μου χαλαρά μια 15 χρόνη μπορεί να πλασαριστεί για 19 χρονη. Αν τη βοηθάει και το σώμα της ουουουουου...Άσε γιατί πέρσι το καλοκαίρι που ήμουν Ελλάδα είδα ένα μια που τον έκοβα ότι είναι 18-20 και προέκυψεε 15 και τράβαγα τις τρίχες μου.....
Όταν είναι να πάρεις σύνταξη (με το καλό και αν πάρεις ποτέ) έλα Κίνα. Ή πήγαινε Βιετναμ,Ταϋλάνδη, Φιλλιπίνες. Να δεις πόσες 19χρονες θα βρεις. Όχι 1. 10 τύπε. Άρκει να τις σηκώνει το πορτοφόλι σου
Εδώ για έναν μπούτζο άλλοι κόψανε μουστάκι τύπε!Σιγά μην αλλάξουμε πλανήτη για έναν μπούτσο....
Α και το πορτοφόλι σου μπορεί να σηκώνει και 10 χρονα. Άντε και με τις ευχές μου.
Εμπρός στον δρόμο των "μεγάλων" μεγάλε. Κυριακού, Παπανδρέου, Πάγκαλος, Άκης και πάει λέγοντας. Νομικά δεν είναι παράνομοι, αλλά "αγόρασαν" τις εγγονές τους ή τις κόρες τους. Μάγκες.
Εμείς κανα κοκαλάκι να γλύψουμε, λόγω αγανάκτησης?????
Πάντα.
Ο Μακης να κανει εκπομπη για τα ποσα χρωσταει το καναλι του στην εφορια, στο ΙΚΑ, στους εργαζομενους, προμηθευτες, τραπεζες κλπ
Εδώ για έναν μπούτζο άλλοι κόψανε μουστάκι τύπε!
Το πορτοφόλι σου μπορεί να σηκώνει και νεογέννητα μεγάλε. Εξαρτάται πόσο ανώμαλος είσαι, σε ποια χώρα είσαι και τι πληρώνεις. Άσε γιατί έχω πάει σε Ταϋλανδη και Βιετνάμ και έχω δει αρκετά.
Ολέ ο ταύρος, που έλεγε ο Κωνσταντάρας σε μια Ελληνική ταινία.....
Ο καθένας γλύφει ότι αρπάζει....Ποτέ δε χαρίστηκε σε κανέναν τίποτα
Γλείφω ρε παιδιά..![]()
Αυτό που μερικοί το λένε ηθικό φραγμό ίσως!Μπορεί να σηκώνει. Αλλά εσύ το είπες και εγώ το πήγα παρακάτω. Εάν χορτάσεις με τα πιπίνια τι θα σε σταματήσει στην Κίνα ή όπου αλλού του λες να έρθει ή να πάει να ζητήσει κάτι πιό φρέσκο???
Αυτό που μερικοί το λένε ηθικό φραγμό ίσως!
Υπάρχουν τύποι που γουστάρουν παιδάκια (8,9,10 το πολύ 13 ετών) Εγώ τύπε δε τα γουστάρω. Εγώ μίλησα για πιπινάρα 25χρονη...Έχει διαφορά το 25 με το 10 ξέρεις!!!
Καλά αν θες τα σηκώνεις. Αρκεί να έχεις υπομονή και να αντέχεις στις Γιατί αν πας στον γκισέ του κεφτέ και του πεις "έχω μισό μυριόνη στη τράπεζά σας και θέλω να το σηκώσω" αν είναι προνομιακό). Αλλά μιλάμε για "καχεκτικούς" που έχουν μισό μυριόνη στην τράπεζα. Όχι για "τσολιάδες" με 2 χιλιάρικα μέσα ;)
Έχεις φτάσει 80 και έχεις βρει πιπίνη 25 Μαϊων και το γλείφεις; !!!!Γλείφω ρε παιδιά..![]()
Έχεις φτάσει 80 και έχεις βρει πιπίνη 25 Μαϊων και το γλείφεις; !!!!![]()
Την ορθογραφία τόνισα γιατί είμαι ιδιότροπη.
Αλλά ναι στα 80 μου πιπινάκια θα έχω.![]()
Αν έπιανες το όλο σκηνικό από την αρχή είπα για πιπινάρα 25χρονη και ο Άλεξ (αν δε κάνω λάθος είπε για 19χρονη) και του είπα ότι είσαι κοντά στο όριο. Και μου είπε πως το όριο είναι 16 (νομικά) και του είπα πως έτσι όπως είναι η θυληκή νέα γενιά μια 15χρονη άνετα μπορεί να πλασαριστεί για 18 χρονη, αν τη βοηθάει και το σώμα της.....ΟΚ Ξεκάθαρος και εγώ σβήνω το παραπάνω
Η αλήθεια είναι πως με την ορθογραφία είμαι ολίγον τι τσακωμένος. Μερικές φορές δε μιλιώμαστε κανΤην ορθογραφία τόνισα γιατί είμαι ιδιότροπη.
Αλλά ναι στα 80 μου πιπινάκια θα έχω.![]()