Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16

Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ   12:00

N E X T.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τύπε, σαφώς αν δεν ξέρεις να τρέξεις το μαγαζάκι, πούλα το να το τρέξει κάποιος που ξέρει.
Η ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ δεν ήταν σαφώς κακή εξέλιξη. Τα λεφτά που πήγαν βέβαια...

σας έχω πει ένα εκατομμυριο φορές.
δεν πουλάς την εταιρεία.
πουλάς το μάνατζμεντ.
υπάρχουν άπειρες εταιρείες παγκοσμίως που πουλάνε σέρβισες για ότι φαντάζεσαι.
εάν δεν ξέρεις βαζεις κάποιον που ξέρει να σου τρεχει το μαγαζί και παίρνει ποσοστά των κερδών.

στην ελλάδα ο μέσος μαλάκας κομμουνιστής θέλει να ανήκει ο ΟΤΕ πλήρως στο δημόσιο για να χαραμοφαγιάζει
και ο μέσος μαλάκας δεξιός να πουληθεί όλο το μαγαζί σε ξένο και αυτός να μην κερδίζει τίποτα απο το μαγαζί που χρόνια έφτιαξε με κόπο και τεράστιες επενδύσεις.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Η ΡΑΕ γαμαει τα παντα.ΤΟ 2006 κατεθεσα φακελο για 4στρεμματα φ/β...πληρη ,κομπλε,αυτοχρηματοδοτουμενο και με απολα...ενα χρονο μου ζαλισανε τον ερωτα ...μετα σιωπη και μετα ηρθε η πρασινη αναπτυξη :jerking: :jerking:....βαλανε στο χερι αγροτες με 5000αρες μελετες για δηθεν ακοπο εισοδημα και το στορι λιγο πολυ γνωστο...ΑΝ δεν εχεις δοντι/ακρη/μπαρμπα βουλευτη και παει λεγοντας στο ΜΠΑΝΑΝΙΣΤΑΝ που ζουμε δουλεια δεν κανεις...τα φ/β και γενικα οι ανανεωσιμες εχουν πολυ ψωμι και το κυριοτερο εχουν μελλον..ΕΙΝΑΙ αδιανοητο να τα αφησουν σε μικροεπενδυτες.ΜΟΛΙΣ οριμασει το τοπιο θα πανε σε 2-3 μεγαλα συμφεροντα και εκλεισε και αυτο το ποιημα...

ου παντός πλείν εις Κόρινθον φίλε... σε τέτοια πράγματα δεν μπορούν να υπάρξουν μικροεπενδυτές.. θέλει χρήμα για να μπορέσεις να είσαι ανταγωνιστικός και να έχεις οικονομίες κλίμακας..

πάρε παράδειγμα το πως προέκυψε η ΔΕΗ... πριν το 1950 υπήρχαν 400 (!!!!!!!!!!!) εταιρείες

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
δεν πουλάς την εταιρεία.
πουλάς το μάνατζμεντ.
εάν δεν ξέρεις βαζεις κάποιον που ξέρει να σου τρεχει το μαγαζί και παίρνει ποσοστά των κερδών.

στην ελλάδα ο μέσος μαλάκας κομμουνιστής θέλει να ανήκει ο ΟΤΕ πλήρως στο δημόσιο για να χαραμοφαγιάζει
και ο μέσος μαλάκας δεξιός να πουληθεί όλο το μαγαζί σε ξένο και αυτός να μην κερδίζει τίποτα απο το μαγαζί που χρόνια έφτιαξε με κόπο και τεράστιες επενδύσεις.
Τυπε μου ετσι οπως τα εχουν κανει,σχεδον ολες οι δημοσιες επιχειρησεις ειναι ζημιογονες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
η επιδημία της αγανάκτησης μπήκε και εντός της βουλής τώρα.  :2funny:

Άλλοι τρεις υποψήφιοι για παραίτηση

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011, 12:04

Σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούνται αυτήν την ώρα στο περιστύλιο της Βουλής, ακόμη τρεις βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. φέρονται να είναι έτοιμοι να υποβάλουν παραίτηση.

Πρόκειται για τον Γ. Καρτάλη, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνυπογράψει πολλές φορές κείμενα και ανοιχτές επιστολές προς την ηγεσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. με τον Γ. Φλωρίδη, την Αθανασία Μερεντίτη, βουλευτή Τρικάλων, καθώς και τον Πάρι Κουκουλόπουλο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
η επιδημία της αγανάκτησης μπήκε και εντός της βουλής τώρα.  :2funny:

Άλλοι τρεις υποψήφιοι για παραίτηση

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011, 12:04

Σύμφωνα με πληροφορίες που διακινούνται αυτήν την ώρα στο περιστύλιο της Βουλής, ακόμη τρεις βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. φέρονται να είναι έτοιμοι να υποβάλουν παραίτηση.

Πρόκειται για τον Γ. Καρτάλη, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνυπογράψει πολλές φορές κείμενα και ανοιχτές επιστολές προς την ηγεσία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. με τον Γ. Φλωρίδη, την Αθανασία Μερεντίτη, βουλευτή Τρικάλων, καθώς και τον Πάρι Κουκουλόπουλο.

ανανέωση αλα ΠΑΣΟΚ...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
φίλε παντού όπου έγιναν ιδιωτικοποιησεις τα δίκτυα μεταφοράς παρέμειναν είτε μονοπώλια είτε κρατική περιουσία...

Τύπε, για το δεύτερο συμφωνώ. Στα λόγια μου έρχεσαι.
Το δίκτυο ας μείνει κρατικό.

Το πρώτο, είναι μαλακία.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Οι παραιτήσεις δεν λένε κάτι, γιατί όσοι παραδίδουν την έδρα αντικαθίστανται με φρέσκους και εν δυνάμει πρόθυμους.
Φάσεις τύπου ξαδέλφου μιμής χρειάζονται, να αφαιρούνται ψηφουλάκια. 155 έχει τώρα το παιντί;

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.740
Πόντοι
2.606
ου παντός πλείν εις Κόρινθον φίλε... σε τέτοια πράγματα δεν μπορούν να υπάρξουν μικροεπενδυτές.. θέλει χρήμα για να μπορέσεις να είσαι ανταγωνιστικός και να έχεις οικονομίες κλίμακας..

πάρε παράδειγμα το πως προέκυψε η ΔΕΗ... πριν το 1950 υπήρχαν 400 (!!!!!!!!!!!) εταιρείες

μαστορα μου δεν πηγα να φτιαξω δικια μου δεη...πηγα να κανω μια μοναδα μικρη, παραγωγης ανανεωσιμης ενεργειας,με δικα μου χρηματα-οχι δανειο-διασυνδεδεμενη στο δικτυο της ΔΕΗ...γραφειοκρατια και λαμογια λεγεται το προβλημα και ειναι γνωστο και χρονιζων...
τεσπα τους εγραψα και γω στα @@@ μου και ειμαι καλα...
ΑΠΟ την αλλη το να καταφερνεις να ριχνεις εξω μια εταιρεια που ειναι μονοπωλιο ειναι μεγαλο κατορθωμα  :jerking: :jerking:,ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ που σε κατευθυνει σε σκεψεις αλλες...ΟΤΙ επιτηδες και συστηματικα, με υπερ-προσληψεις,με αλογιστες σπαταλες,με συνδικα-ΛΗΣΤΕΣ,με ελλειψη πλανου αναπτυξης,οι πολιτικοι ουσιαστικα οδηγησαν αυτες τις εταιριες σε απαξια για να μοσχοπωληθουν και ξαφνικα να καταστουν κερδοφορες ....ρε δε γαμιεστε να ασπρισετε μουνια πολιτικοι...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Σαφως και πρεπει να γινει ένα σουλουπωμα ουσιας σε μεγαλες δημοσιες επιχειρησεις
που πουλανε ένα προιον και είναι κερδοφορες,σαφως πρεπει να φυγουνε οι κοπριτες
Το ξεπουλημα  κερδοφορων ΔΕΚΟ είναι παραδοχη κακοδιαχειρισης με αλλα λογια
 και παραδιδουν την χωρα ερμαιο στα χερια ξενων σε αυτους τους τομεις

Σουλουπωμα ΝΑΙ-ξεπουλημα ΟΧΙ

Μεταξυ Μνημονιου 2 (όπως το ανακοινωσανε ή αφησαν να διαρρευσουν τα τυρακια για να μην δουμε την φακα..) και Χρεοκοπιας,προτιμμω Χρεοκοπια σαφως

Ο Ηλιος θα συνεχισει να βγαινει από την ιδια μερια,και κάθε επομενη μερα

Το ολοι φταινε κρατα το για τον εαυτο σου όταν κοιτιεσαι στον καθρεπτη,εγω δεν το αποδεχομαι ουτε και αποδεχομαι οποιαδηποτε ευθυνη του Λαου….

Αν θε σαν ξανασυζητησουμε οτιδηποτε,μην προσπαθησεις ποτε ξανα να μου κολλησεις
οποιδηποτε ταμπελα
μέ παραδείγματα οχι αερολογίες
ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ καμμιά ιδιωτική επιχείρηση που διοικειτε σωστά νά αποδίδει λιγότερο απο μιά αντίστοιχη δημόσια επιχείρηση...?????ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
επομένως  αποδίδει στό κράτος κέρδη περισσότερα από μιά αντίστοιχη δημόσια???
ποια????
ταμπέλα εσύ κολάς μέ τό νά έχεις αριστερές θέσεις επομένως είσαι αριστερός..
εκτός και αν σέ ενοχλεί...
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΊΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΓΡΑΨΑ ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τύπε, για το δεύτερο συμφωνώ. Στα λόγια μου έρχεσαι.
Το δίκτυο ας μείνει κρατικό.

Το πρώτο, είναι μαλακία.

ρουπόθεση για να συμβεί αυτό είναι το unbundling (διαχωρισμός) των δραστηριοτήτων του φορέα και δημιουργία διαφορετικών φορέων για κάθε μία δραστηριότητα.. για παράδειγμα στην ΔΕΗ αλλη εταιρεία το δίκτυο μεταφοράς, άλλη ο κάθε σταθμός παραγωγής, αλλη το κάθε ορυχείο, αλλη για το χονδρεμπόριο (μεγάλοι πελάτες), άλλη για το λιανοπούλι (μικροί πελάτες, οικιακοί) και φυσικ΄αμία για παροχή υπηρεσιών σε όλες τις άλλες (λογιστήρια, διαχείριση διαθεσίμων, εισπράξεις, μηχανοργάνωση κλπ κλπ κλπ)...

έτσι μπορείς άλλη να πουλήσεις, άλλη να εκχωρήσεις μάνατζμεντ άλλη να κρατήσεις, άλλη να νοικιάσεις κλπ κλπ κλπ..

αλλά η ΓΕΝΟΠ μόλις ακούσει για διαχωρισμό βγάζει σπυράκια και κατεβάζει διακόπτες...

καλός διαχωρισμός έχει γίνει στον ΟΣΕ .. αντε να δούμε τι θα προκύψει..

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Τυπε μου ετσι οπως τα εχουν κανει,σχεδον ολες οι δημοσιες επιχειρησεις ειναι ζημιογονες.
ωστε ολες ειναι ζημιογονες ε?

ποιες?

η ΔΕΗ?
ο ΟΤΕ?
ο ΟΠΑΠ?

μπορεις να μας πεις τις ζημιες που παρουσιασαν περισυ ας πουμε?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μέ παραδείγματα οχι αερολογίες
ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ καμμιά ιδιωτική επιχείρηση που διοικειτε σωστά νά αποδίδει λιγότερο απο μιά αντίστοιχη δημόσια επιχείρηση...?????ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
επομένως  αποδίδει στό κράτος κέρδη περισσότερα από μιά αντίστοιχη δημόσια???
ποια????
ταμπέλα εσύ κολάς μέ τό νά έχεις αριστερές θέσεις επομένως είσαι αριστερός..
εκτός και αν σέ ενοχλεί...
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΊΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΓΡΑΨΑ ...

συζήτηση δεν ήθελες γκάμπα;
φάτα τώρα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ωστε ολες ειναι ζημιογονες ε?

ποιες?

η ΔΕΗ?
ο ΟΤΕ?
ο ΟΠΑΠ?

μπορεις να μας πεις τις ζημιες που παρουσιασαν περισυ ας πουμε?

άσε ρε μεγάλε.. ενας καλός λογιστής μπορεί να σου βγάλει και κερδοφόρο τον ΟΣΕ....

για πές μου.. αντέχει ο ΟΠΑΠ τον ανταγωνισμό αν και όποτε απελευθερωθεί το στοίχημα στην Ελλάδα?

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
δεν πουλάς την εταιρεία.
πουλάς το μάνατζμεντ.

οχι ολη την δεη  αλλα το 51 τοις εκατο σε ιδιωτες και φυσικα τό μανατζμεντ....
και φυσικά απόλυση του 50 τοις εκατό και  τών κοπρόσκυλων εργατοπατέρων συνδικαλιστών που κατεβάζουν τόν διακόπτη χωρίς να τούς νοιάζει οτι εγώ πού έχω εστιατόριο καί μάλιστα σε τουριστικη περιοχή ότι έχασα μερικές χιλιαδες ευρώ από τά προιοντα που είχα στην κατάψυξη....και αναγκάστικα νά απολύσω προσωπικό γιά νά μήν μπώ μέσα....

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
αλλά η ΓΕΝΟΠ μόλις ακούσει για διαχωρισμό βγάζει σπυράκια και κατεβάζει διακόπτες...

Τύπε, είναι προφανές ότι οι κάθε λογής φωτόπουλοι θα κάνουν ότι μπορούν για να κρατήσουν την επιχείρηση.
Άκουσα μάλιστα ότι θα κατέβουν διακόπτες μετά τις είκοσι... τέσπα. Ότι δίκιο έχουν, έτσι το χάνουν.

Ο ΟΣΕ είναι σε τέτοια χάλια, που ότι διαχωρισμό και να κάνει μπορεί να μην είναι αρκετός.
Υπήρξε σκέψη μάλιστα να τον κλείσουν, ούτε καν να τον πουλήσουν για να μην βρεθούν σε φιάσκο τύπου ΟΑ.

---

Αναρωτιέμαι τι θα γίνει με τα ΤΑΠ/Δημοτικά Τέλη/ΕΡΤ αν ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ.
Εισφορές υπέρ τρίτων και μάλιστα είσπραξη δημοσίων εσόδων από ιδιώτη;

---

Ο φλωρίδης βέβαια έπαιζε να αναλάβει ΥΠΟΙΚ στον ανασχηματισμό. Μάλλον κάηκε.

---

Φήμες λένε ότι το πρωί το gap ξύπνησε πάλι με μια έντονη επιθυμία να παραιτηθεί.
Μετά θυμήθηκε ότι έχει γενέθλια και το άφησε γι' αύριο...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
δεν πουλάς την εταιρεία.
πουλάς το μάνατζμεντ.

Τύπε, σωστή παρατήρηση. Αρκεί βέβαια αυτός που θα αναλάβει να θέλει ν' αναλάβει μόνο το μανατζμεντ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τύπε, σωστή παρατήρηση. Αρκεί βέβαια αυτός που θα αναλάβει να θέλει ν' αναλάβει μόνο το μανατζμεντ.
αμα του δώσεις τα μισά και τον αφήσεις να προσλαμβάνει αξιοκρατικά και όχι χαραμοφάγια μια χαρα αναλαμβάνει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
οχι ολη την δεη  αλλα το 51 τοις εκατο σε ιδιωτες και φυσικα τό μανατζμεντ....
και φυσικά απόλυση του 50 τοις εκατό και  τών κοπρόσκυλων εργατοπατέρων συνδικαλιστών που κατεβάζουν τόν διακόπτη χωρίς να τούς νοιάζει οτι εγώ πού έχω εστιατόριο καί μάλιστα σε τουριστικη περιοχή ότι έχασα μερικές χιλιαδες ευρώ από τά προιοντα που είχα στην κατάψυξη....και αναγκάστικα νά απολύσω προσωπικό γιά νά μήν μπώ μέσα....

να έβαζες γεννήτρια αντί να αγόραζες μερσεντέ 100 χιλιάδων απο τα κέρδη αντί να προστατέψεις την επιχείρηση και το προσωπικό σου.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom