Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
 ξερω και εναν οικοδομο που δουλευει στα 75 (παραλληλα με την πενιχρη συνταξη του)
 του,εχεις να πεις κατι;

21 χρονια ενσημα προκαλουν ΔΕΟΣ σε ατομα σαν και αυτον που απευθυνεται το ποστ μου,δεν το εγραψα
 με τασεις συγκρισεις με αλλους εδω...

το ξέρω ρε νέοπα.. σιλάνς...

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι εδω μεσα, κοπτοντε τοσο πολυ να παρουμε και αλλη δοση και δεν αναφεροντε καθολου στις αποζημιωσεις που μας χρωσταει η γερμανια....τι διαολο σκατα εχουν μεσα στην κεφαλα τους?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
@περσόνα

διάβασα ένα ποστ σου πριν από καμιά 35ριά σελίδες (πρόσφατο) πως ψήφισες ΠΑΣΟΚ λόγω προγράμματος και όχι λόγω της αφεντομουτσουνάρας του Γιωργάκη.
1. Δεν έλεγες αυτά τότε: έλεγες πως ο Ζωρζ είναι πανέξυπνος και είναι ο μοναδικός να μας σώσει
2. Αφού είσαι τόσο μάστορας και τα ξέρεις όλα και τόσο εύστοχος, πώς δεν πήρες χαμπάρι αυτό που λέγαμε όλοι τότε, πως δηλαδή αυτά που έλεγε δεν υπήρχε πιθανότητα να τα κάνει;;

δύο μόνο άνθρωποι δεν παραδέχονται πως κάνουνε λάθος με τίποτα. Εσύ κι ο Γιώργος.
χαχαχα

τεσπα, μην το απαντάς, βαριέμαι. Απλά μια και το διάβασα...δεν μπορούσα να κρατήσω τα δάχτυλά μου να μην το σχολιάσω
1.
όταν θα βρεις το ποστ μου που ισχυριζόμουνα ότι ο Ζωρζ είναι πανέξυπνος και θα μας σώσει θα συζητήσουμε ξανά.
2.
το έξυπνο πουλί απ τη μύτη πιάνεται
3.
αμα εγώ γίνω πρωθυπουργός θα σας γαμήσω χωρίς συναίνεση και ασάλιωτα.

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.448
Πόντοι
206
  ποσοι ειπαμε ηταν οι ρωσοι τουριστες περυσι στην χωρα μας και ποσοι αναμενεται να ειναι φετος;

ασε μας ρε μαστορα ,εχω δουλεια τωρα να απαντησω στο κοπρονι
Λαθος. Ρωσοι δεν ειναι μονο αυτοι που βλεπεις να κανουν τουρισμο . Υπαρχουν εκατονταδες χιλιαδες ρωσοι παμφτωχοι που ψωμολυσσανε. Αστεγοι. Ρωτα καποιον που εχει παει στη Ρωσια
δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικοι εδω μεσα, κοπτοντε τοσο πολυ να παρουμε και αλλη δοση και δεν αναφεροντε καθολου στις αποζημιωσεις που μας χρωσταει η γερμανια....τι διαολο σκατα εχουν μεσα στην κεφαλα τους?
Το χρεος αυτο το δημιουργησε ενας παρανοϊκος δικτατορας. Δεν ειναι "επαχθες" αυτό για τον γερμανικό λαο ;  
Αν ο Χιτλερ ηταν ελληνας και λεγοταν Χιτλεροπουλος και καποιοι μας ζητουσαν αντιστοιχο χρεος εχω την αισθηση οτι θα λεγαμε "Δεν αναγνωριζουμε το χρεος που δημιουργησε ενας παρανοϊκος δικτατορας. Και εμεις πληρωσαμε ακριβα αυτον τον δικτατορα"

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Να στείλω ένα mail στη Μέργκελ να μας υπογράψει ένα τσέκ, μάγκα; 1 τρις ευρώ καλά είναι; Να τ' αφήσω; :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

Σάλος έχει ξεσπάσει στη δημοσιογραφική πιάτσα για τον άγριο διασυρμό των ειδήσεων του MEGΑ, από τον αρθρογράφο Στάθη της Ελευθεροτυπίας, ο οποίος ξεσπάθωσε κατά Τρέμη και Πρετεντέρη και του δελτίου ειδήσεων του καναλιού, με τίτλο "Τα ντόπερμαν της ενημέρωσης"...

Όλα ξεκίνησαν όταν στο χθεσινό φύλλο της Ελευθεροτυπίας ο σκιτσογράφος και δημοσιογράφος Στάθης κατακεραύνωνε με πολύ έντονους χαρακτηρισμούς το δελτίο ειδήσεων του MEGA. Φυσικά το συγκεκριμένο άρθρο ξεσήκωσε όχι μόνο την παρουσιάστρια Όλγα Τρέμη και τον σχολιαστή Γιάννη Πρετεντέρη, αλλά το σύνολο των δημοσιογράφων του MEGA, που συνέταξαν επιστολή και μάζευαν υπογραφές για να τη στείλουν στον ίδιο τον Στάθη και την Ελευθεροτυπία, απαντώντας σε όσα γράφει!

Αναλυτικά το άρθρο του Στάθη με τίτλο «Τα ντόπερμαν της ενημέρωσης»

Η «πόλις» έχει αρχίσει να κόβεται στα δύο. Μας μιλούν πλέον σαν να είμαστε δούλοι -θέλουν «συμβάσεις μιας ημέρας», «απολύσεις χωρίς αποζημιώσεις», θέλουν τις κόρες μας στο χαρέμι τους, τους γιους μας στη δούλεψή τους, γιουσουφάκια.

Αυτοί που λήστεψαν τη χώρα, αυτοί που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό, θέλουν τώρα με εργαλείο την ακροδεξιά κατοχική κυβέρνηση Παπανδρέου να έχουν να διαθέτουν και να κατέχουν ανθρώπους των 500 ευρώ.

Μας μιλούν με φερέφωνα (όπως άλλοτε με τα κατοχικά μεγάφωνα) τους καθεστωτικούς δημοσιογράφους.

Η «πόλις» κόβεται στα δύο, το παρακάτω κείμενο δεν είναι επί προσωπικού. Είναι περί του επερχόμενου εκφασισμού...

Τι Τρόμος είναι αυτός;!

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα!

Τι οργουελικός εφιάλτης!

Σαν τα κοράκια παραμονεύουν οι δύο απ' τους παρουσιαστές, η κυρία Τρέμη και ο κ. Πρετεντέρης
να αρπάξουν απ' το στόμα του καλεσμένου τους, όταν δεν είναι φιλοκυβερνητικός, την κουβέντα του, να τη δαγκώσουν, να τη διαστρέψουν, να την ανασκολοπίσουν και να του τη δώσουν πίσω να τη φάει, να τού κάτσει στον λαιμό, να πνιγεί, να σκάσει - και αυτό το λένε διάλογο, ενημέρωση, ειδήσεις.

Τι οργουελικός τρόμος είναι αυτός! Αυτό το φρικτό δίδυμο δεν επιτίθεται με μένος Ταλιμπάν εναντίον των στόχων του μόνον με το (απύλωτο, ιταμό και υπερφίαλο) στόμα του, αλλά με όλη τη γλώσσα του σώματός του να κορυβαντιά, να ωρύεται, να σκούζει, να προσβάλλει, να ειρωνεύεται - είναι αυτό ειδήσεις; έστω σχόλιο μέσα στις ειδήσεις; είναι άποψη;
Όχι, είναι τρομοκρατία! Είναι προπαγάνδα! Είναι κουστουμάτος  ταλιμπανισμός, είναι φασισμός, είναι, ακόμα χειρότερα, εθισμός των θεατών στον φασισμό.

Τίποτα απ' όσα γίνονται σε αυτό το δελτίο δεν έχει σχέση με τη δημοσιογραφική δεοντολογία, ρωτάνε και απαντάνε οι ίδιοι, διακόπτουν όποιον γουστάρουν και το στόμα τους στάζει μέλι μόνον μπροστά στους κυβερνητικούς και τους φίλους τους. Αλλά, το πιο θλιβερό είναι όταν για «ξεκάρφωμα» οι δύο αυτοί παρουσιαστές (των οποίων, τουλάχιστον η ταπεινότης μου δεν είναι συνάδελφος) κάνουν τάχα ζόρικες ερωτήσεις στους υπουργούς, ανάλογες με εκείνες που θα έκαναν δουλικά στους αφεντάδες τους σε άλλες εποχές.

Δεν ξέρω αν λέει αλήθεια η AGB ή η Πωστηλέν τώρα, για τη θεαματικότητα αυτού του δελτίου, ούτε με νοιάζει αν είναι πρώτο ή έσχατο. Με νοιάζει ότι είναι όνειδος για τη δημοσιογραφία, πληγή για τη δημοκρατία, ντροπή για την πολιτική.

Ούτε απορώ με τους πολιτικούς που πάνε και προσκυνάνε τα ξόανα της τηλεοπτικής τυραννίδας στην πιο απεχθή τους μορφή, αμφισβητώ όμως ότι οι πολίτες δεν αισθάνονται έστω κι απ' τον καναπέ τους τον κίνδυνο που πηγάζει απ' αυτήν την τηλεοπτική χούντα -αυτό το διαρκές εξουσιαστικό ξεσάλωμα του πρασινοφρουρισμού. Αυτής της ανωφελούς γλίτσας που σπαράζει τη χώρα παραπάνω από δυο δεκαετίες τώρα.

Αυτός ο συνδυασμός γκαιμπελισμού και σταλινισμού παντός καιρού, όστις υποστήριξε υπό τη δορά του εκσυγχρονισμού με τον πιο καθωσπρεπίστικο τρόπο ό,τι πιο αισχρό μάς έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια, απ' το άγος του Χρηματιστηρίου έως την αποκοπή των μισθών και τις επιχειρησιακές ή ατομικές συμβάσεις, αυτός ο συνδυασμός, καλά οχυρωμένος από αφεντικά, χορηγούς, διαφημιστές, τραπεζίτες και συν-ένοχους δημοσιογράφους, έχει βλάψει τον λαό και το πολίτευμα περισσότερο απ' όσον έβλαψε η μαύρη πανώλη το Λονδίνο και τις τρεις φορές που το επισκέφθηκε.

Η ενημέρωση είναι δικαίωμα του λαού.

Το δελτίο του Μέγκα και τα άλλα δελτία όπως αυτό δεν ενημερώνουν τον λαό, τον στραβώνουν, τον αιχμαλωτίζουν, τον χειραγωγούν.

Βγαίνουν στον αέρα, που είναι περιουσία του λαού, μόνο και μόνο για να τον τρομοκρατήσουν, για να τον κάνουν να κάθεται σούζα, οι σταθμοί αυτοί είναι η μαύρη χειρα και η σιδερένια φτέρνα των διαπλεκόμενων - είναι εχθροί του λαού με περικεφαλαία.

Την περικεφαλαία της οίησης, του (ραγιάδικου) θράσους, του κυνισμού, του αμοραλισμού, της αναισχυντίας, της αγένειας - με έναν λόγο: μιλάνε στον λαό σαν να μιλούν σε κατσαρίδες...
Ντροπή!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΟΥΤΟΦΡΑΓΚΟΙ γερμανοί κλπ πού χρωστάς νά μήν τά πάρουν μέ πωλήσεις δημοσίων αντιπαραγωγικών επειχειρήσεων όπως η δεη κλπ????
εκτός καί άν πιστεύεις ότι η δεη η κολοερτ κλπ πρέπειι νά απασχολούν 10λασιους ΑΠΟ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ  καί εμείς νά πληρώνουμε σάν μαλάκες 10πλάσιους τεμπέλιδες.....
ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ
εκτός καί άν πιστεύεις ο ο οτε ΉΤΑΝ ΚΑΛΎΤΕΡΟς ΠΑΛΙΆ από τώρα οο αριστερέ μοδάτε
πού περιμέναμε 2 χρόνια γιά μιά γραμμή ....

Σαφως και πρεπει να γινει ένα σουλουπωμα ουσιας σε μεγαλες δημοσιες επιχειρησεις
που πουλανε ένα προιον και είναι κερδοφορες,σαφως πρεπει να φυγουνε οι κοπριτες
Το ξεπουλημα  κερδοφορων ΔΕΚΟ είναι παραδοχη κακοδιαχειρισης με αλλα λογια
 και παραδιδουν την χωρα ερμαιο στα χερια ξενων σε αυτους τους τομεις

Σουλουπωμα ΝΑΙ-ξεπουλημα ΟΧΙ

όσο και να στεναχωρηθούν μερικοί η ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ
φυσικά η ευθύνη γιατί φτάσαμε ώς εδώ βαρύνει τά 2 μεγάλα κόμματα πού διορίζαν 900000 δημόσιους υπάλληλους καί φυσικά αυτούς ΠΟΥ ΤΑ ΨΗΦΙΖΑΝ όπως ΕΓΩ καί φυσικά τούς συνδικαλιστές πού δέν γκρινιάζαν όταν προσλαβανόντουσαν ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ όπως καί στά κόμματα τής αριστεράς πού ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΗ στά πρότυπα των πρωην σοβιετικών δημοκρατικών....
επιχειρήσεις τυπου λαντα και αεροφλοτ εξαιρετικά κερδοφόρων καί παραγωγικών....
ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ
καί στίς 15 ιουλιου θά δώσουμε ραντεβου στήν βουλή έτσι καί δέν γίνει η εκταμίευση τών δανεικών πού θά μάς δώσουν χωρίς προυποθέσεις οι κουτόφραγκοι γερμανοί κλπ......

Μεταξυ Μνημονιου 2 (όπως το ανακοινωσανε ή αφησαν να διαρρευσουν τα τυρακια για να μην δουμε την φακα..) και Χρεοκοπιας,προτιμμω Χρεοκοπια σαφως

Ο Ηλιος θα συνεχισει να βγαινει από την ιδια μερια,και κάθε επομενη μερα

Το ολοι φταινε κρατα το για τον εαυτο σου όταν κοιτιεσαι στον καθρεπτη,εγω δεν το αποδεχομαι ουτε και αποδεχομαι οποιαδηποτε ευθυνη του Λαου….

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗ και με οικολογικές ανησυχίες
φίλε γκαμπαντου μία φορά θά στά ψάλω καί σένα δέν γλυτώνεις....

Αν θε σαν ξανασυζητησουμε οτιδηποτε,μην προσπαθησεις ποτε ξανα να μου κολλησεις
οποιδηποτε ταμπελα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Λαθος. Ρωσοι δεν ειναι μονο αυτοι που βλεπεις να κανουν τουρισμο . Υπαρχουν εκατονταδες χιλιαδες ρωσοι παμφτωχοι που ψωμολυσσανε. Αστεγοι. Ρωτα καποιον που εχει παει στη Ρωσια

ρε μάγκα; πλάκα μας κάνεις;
εάν κάποιος έχει πάει στη ρωσσία μπορεί να έχει άποψη για το βιοτικό επίπεδο 160 εκατομμυρίων;
σύγκριση μπορεί να γίει μόνο με ποσοστώσεις.
βέβαια ακόμα και έτσι είναι αδιανόητο να προσπαθείς να συγκρίνεις τα δεδομένα σε μια χώρα που εκτίνεται απο τη Σιβηρία μέχρι τη μαύρη θάλασσα και τον καύκασο με την ελλάδα.....
τι να πει κανείς.
περιμένω ανάλυση και για τη σύγκριση ελλάδας με την αμερική.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Σαφως και πρεπει να γινει ένα σουλουπωμα ουσιας σε μεγαλες δημοσιες επιχειρησεις
Το ξεπουλημα  κερδοφορων ΔΕΚΟ είναι παραδοχη κακοδιαχειρισης με αλλα λογια

Μεταξυ Μνημονιου 2 (όπως το ανακοινωσανε ή αφησαν να διαρρευσουν τα τυρακια για να μην δουμε την φακα..) και Χρεοκοπιας,προτιμμω Χρεοκοπια σαφως

Το ολοι φταινε κρατα το για τον εαυτο σου όταν κοιτιεσαι στον καθρεπτη,εγω δεν το αποδεχομαι ουτε και αποδεχομαι οποιαδηποτε ευθυνη του Λαου….

οποιδηποτε ταμπελα

ρε μαλάκα έλεος.
σε πείραξαν τα χημικά;
είναι δυνατόν να συνδιαλλέγεσαι με τον κοπρόνη;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

οποιδηποτε ταμπελα
και ποιος απο ολους αυτους τους ανικανους που εχουμε θα νοιαστει να σουλουπωσει τις κρατικες επιχειρησεις;Δεν εχει γινει τοσα χρονια,θα γινει τωρα;Μακαρι να γινοταν αδελφε,αλλα ειναι πολυ ουτοπικο.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Σάλος έχει ξεσπάσει στη δημοσιογραφική πιάτσα για τον άγριο διασυρμό των ειδήσεων του MEGΑ, από τον αρθρογράφο Στάθη της Ελευθεροτυπίας, ο οποίος ξεσπάθωσε κατά Τρέμη και Πρετεντέρη και του δελτίου ειδήσεων του καναλιού, με τίτλο "Τα ντόπερμαν της ενημέρωσης"...

...........

δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

μαζί σου.. θα πρέπει όμως να μου απαντησεις σε αυτά.. τι κακό έπαθε η χώρα και οι έλληνες που πουλήθηκε (ξεπουλήθηκε κατ άλλους) ο ΟΤΕ...

φτηνότερες, περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες έχουμε, νέες εταιρείες ανταγωνιστικές του ανοίξανε και απασχολούνε ένα κάρο κόσμο...

τι πρόκειται να πάθει η χωρα αν πουληθεί η ΔΕΗ και επιτραπεί η παραγωγή ρεύματος από λιγνίτη και σε ιδιώτες ?(πέρα από το ότι θα χάσουνε μερικοί βολεμένοι συνδικαλιστάδες τα προνόμια τους και θα μειωθούν οι μισθοί κάποιων αργόμισθων (γιατί αυτοί που πραγματικά δουλεύουν στην ΔΕΗ δεν είναι το προσωπικό της αλλά το προσωπικ΄οτων εργολάβων)

τι προκειται να πάθει η χώρα αν πουληθεί η ΕΘΕΛ και επιτραπεί η λειτουργία μιας ή περισσοτέρων ανταγωνιστικών της με ίσους όρους και ίση επιδότηση (πχ ανα επιβάτη/εισητήριο)...

και να θυμάσαι.. πριν τον Β!ΠΠ οι τηλεπικοινωνίες στην Ελλάδα ήταν ιδιωτικές .. τις είχε η γερμανική TELEFUNKEN (ή η AEG) .. τι έπαθε η Ελλάδα από αυτό.. μια χαρά λειτουργήσανε σε όλη την διάρκεια του πολέμου χωρίς προβλήματα για την πολεμική προσπάθεια και χωρίς κατασκοπείες και λοιπά σενάρια επιστημονικής φαντασίας..

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ρε μαλάκα έλεος.
σε πείραξαν τα χημικά;
είναι δυνατόν να συνδιαλλέγεσαι με τον κοπρόνη;

ρε συ,εκανε μια ερωτηση ευγενικα,και ελαβε μια περιληπτικοτατη απαντηση (θα ηθελα
 να πω περισσοτερα αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχει διαβασει και αλλους εκτος απο μενα)

στην κουβεντα δεν απαξιωνω κανεναν αδελφε,αφου με ξερεις

με ψωλακια και τραμπουκους γινομαι τραμπουκος και εγω,το κατεχω μια χαρα και αυτο
 οταν μιλαμε ομως μιλαμε,μου αρεσει ο Ξυλουρης και ο Γκατσος αλλωστε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
μαζί σου.. θα πρέπει όμως να μου απαντησεις σε αυτά.. τι κακό έπαθε η χώρα και οι έλληνες που πουλήθηκε (ξεπουλήθηκε κατ άλλους) ο ΟΤΕ...

φτηνότερες, περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες έχουμε, νέες εταιρείες ανταγωνιστικές του ανοίξανε και απασχολούνε ένα κάρο κόσμο...

τι πρόκειται να πάθει η χωρα αν πουληθεί η ΔΕΗ και επιτραπεί η παραγωγή ρεύματος από λιγνίτη και σε ιδιώτες ?(πέρα από το ότι θα χάσουνε μερικοί βολεμένοι συνδικαλιστάδες τα προνόμια τους και θα μειωθούν οι μισθοί κάποιων αργόμισθων (γιατί αυτοί που πραγματικά δουλεύουν στην ΔΕΗ δεν είναι το προσωπικό της αλλά το προσωπικ΄οτων εργολάβων)

τι προκειται να πάθει η χώρα αν πουληθεί η ΕΘΕΛ και επιτραπεί η λειτουργία μιας ή περισσοτέρων ανταγωνιστικών της με ίσους όρους και ίση επιδότηση (πχ ανα επιβάτη/εισητήριο)...

και να θυμάσαι.. πριν τον Β!ΠΠ οι τηλεπικοινωνίες στην Ελλάδα ήταν ιδιωτικές .. τις είχε η γερμανική TELEFUNKEN (ή η AEG) .. τι έπαθε η Ελλάδα από αυτό.. μια χαρά λειτουργήσανε σε όλη την διάρκεια του πολέμου χωρίς προβλήματα για την πολεμική προσπάθεια και χωρίς κατασκοπείες και λοιπά σενάρια επιστημονικής φαντασίας..
Δεν μπορουσες να δωσεις καλυτερο παραδειγμα.οταν ειχε πρωτοβγει το κονεξ πληρωνες κοντα 70 ευρω τον μηνα για υποτιπωδες ταχυτητα ιντερνετ,λογω του μονωπολιου.και οταν πρωτοηρθαν οι ιδιωτικες εταιριες,επεσαν οι τιμες.και μην ξεχναμε τι πολεμο και σαμποταζ εφαγαν απο τον ΟΤΕ.Μακαρι να γινει ετσι και με την ΔΕΗ,δεν χρειαζεται να χασει κανεις την δουλεια του,απλα θα γινουν ιδιωτικοι υπαλληλοι,αντι για δημοσιοι.Και αλλες επειχηρησεις,ζημιογονες,να φυγουν απο την πλατη του δημοσιου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
  ρε συ,εκανε μια ερωτηση ευγενικα,και ελαβε μια περιληπτικοτατη απαντηση (θα ηθελα
  να πω περισσοτερα αλλα ειμαι σιγουρος οτι εχει διαβασει και αλλους εκτος απο μενα)

στην κουβεντα δεν απαξιωνω κανεναν αδελφε,αφου με ξερεις

με ψωλακια και τραμπουκους γινομαι τραμπουκος και εγω,το κατεχω μια χαρα και αυτο
  οταν μιλαμε ομως μιλαμε,μου αρεσει ο Ξυλουρης και ο Γκατσος αλλωστε

διάλογο δε θα κάνω ποτέ με εγκέφαλο που για το κάψιμο μιας σημαίας ζητάει εκτέλεση στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη.
τελεία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Δεν μπορουσες να δωσεις καλυτερο παραδειγμα.οταν ειχε πρωτοβγει το κονεξ πληρωνες κοντα 70 ευρω τον μηνα για υποτιπωδες ταχυτητα ιντερνετ,λογω του μονωπολιου.και οταν πρωτοηρθαν οι ιδιωτικες εταιριες,επεσαν οι τιμες.και μην ξεχναμε τι πολεμο και σαμποταζ εφαγαν απο τον ΟΤΕ.Μακαρι να γινει ετσι και με την ΔΕΗ,δεν χρειαζεται να χασει κανεις την δουλεια του,απλα θα γινουν ιδιωτικοι υπαλληλοι,αντι για δημοσιοι.Και αλλες επειχηρησεις,ζημιογονες,να φυγουν απο την πλατη του δημοσιου.

ο μπαμπας ακόμα σε ταίζει μάγκα;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom