Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Βεβαια το θεμα ειναι πριν φυγουν, να μην περασουν αυτο που θελουν,το μεσοπροθεσμο..

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
 Για ακουστε τι λενε στην συνελευση (στο λινκ που εβαλα πιο πανω..) παρουσια
  πολλου κοσμου...

σε ξενοδοχειο λιγο πιο κατω απο το Συνταγμα οπου ειχαν κρυφτει διαδηλωτες,700ευροι της ΔΙΑΣ
 εσπασαν τις τζαμαριες τους....

για βαλτε το να το ακουτε στο μπακγκραουντ

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εγω ξερεις τι καταλαβα σημερα,οτι αυτοι ολοι τους εχουν τελειωσει πλεον,κοιτανε να κερδισουν χρονο,να περασουν αυτα που θελουν  να περασουν και να θα φυγουν μονοι τους..

εγώ νομίζω το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει

ο Γιώργος είχε την ευκαιρία να φύγει και παρέμεινε.
ο Αντώνης ήθελε σαν τρελός συγκυβέρνηση, έλαβε διαβεβαίωση και κατόπιν πήρε τ'αρχίδια του.
ο καρατζαφύρερ εμφανίστηκε καβλωμένος για εξουσία.
οι υπουργοί λέγεται από το ρεπορτάζ ότι την πέσανε στον γιώργο για το ενδεχόμενο αποκλεισμού τους σε περίπτωση συγκυβέρνησης.

δεν κουνιούνται αυτοί ούτε με σφαίρες :zfuck:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Οπότε  αυριο  θα είμαστε  πάλι  εκεί .
Όταν  το Γιώργκο  θα  ζητήσει  ψήφο  εμπιστοσύνης .
Θα  έχει  μεγάλη  πλάκα .
Θέλω  να  δω  τους  απατεώνες  που  θα  του δώσουν  ψήφο  εμπιστοσύνης .

Αύριο  στο  Σύνταγμα  πρέπει  να  υπάρχουν  οι  πάντες  ειρηνικά .
Από  τη  μία  οι μνημονιακοί να  απαιτούν  την  παραίτηση  του  Γιώργου διότι  ούτε  μηνμόνιο , ούτε  μεσοπρόθεσμο μπορεί  να  εφαρμόσει . Και να  απαιτούν  να  αναλάβει  ένας  σοβαρός  εγκληματίας
Από την άλλη όλοι  οι άλλοι , να  απαιτούμε  να  φύγει  ο  βλαμμένος .

Το μόνο  που  είναι  σίγουρο  είναι  ότι  αύριο  τα  spreads  μόλις  θα  ορκιστεί η  κυβέρνηση  θα  φτάσουν 2.500 μονάδες .
Απορώ  ποιος  είναι  τόσο  μαλάκας  που να  πιστεύει  ότι  από αύριο ο Γιώργος  μπορεί να  δανειστεί έστω  και 1 ευρώ .
Απορώ  ποιος  είναι  τόσο  μαλάκας  να  δενείσει  έστω  και ένα  ευρώ  στο Γιώργο , ακόμη  και  αν  αυτός  βάλει  αμανάτι  τον κώλο  της  Άντας ( άλλο  ήθελα να γράψω , αλλά  όλες  οι  μανάδες  αξίζουν σεβασμού , ακόμη  και η μάνα του Γιώργου )
Σωστοτατο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
εγώ νομίζω το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει

ο Γιώργος είχε την ευκαιρία να φύγει και παρέμεινε.
ο Αντώνης ήθελε σαν τρελός συγκυβέρνηση, έλαβε διαβεβαίωση και κατόπιν πήρε τ'αρχίδια του.
ο καρατζαφύρερ εμφανίστηκε καβλωμένος για εξουσία.
οι υπουργοί λέγεται από το ρεπορτάζ ότι την πέσανε στον γιώργο για το ενδεχόμενο αποκλεισμού τους σε περίπτωση συγκυβέρνησης.

δεν κουνιούνται αυτοί ούτε με σφαίρες :zfuck:
ακριβως....μικροπολιτικα τεχνασματα..... ;)

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Οπότε  αυριο  θα είμαστε  πάλι  εκεί .
Όταν  το Γιώργκο  θα  ζητήσει  ψήφο  εμπιστοσύνης .
Θα  έχει  μεγάλη  πλάκα .
Θέλω  να  δω  τους  απατεώνες  που  θα  του δώσουν  ψήφο  εμπιστοσύνης .

Αύριο  στο  Σύνταγμα  πρέπει  να  υπάρχουν  οι  πάντες  ειρηνικά .
Από  τη  μία  οι μνημονιακοί να  απαιτούν  την  παραίτηση  του  Γιώργου διότι  ούτε  μηνμόνιο , ούτε  μεσοπρόθεσμο μπορεί  να  εφαρμόσει . Και να  απαιτούν  να  αναλάβει  ένας  σοβαρός  εγκληματίας
Από την άλλη όλοι  οι άλλοι , να  απαιτούμε  να  φύγει  ο  βλαμμένος .

Το μόνο  που  είναι  σίγουρο  είναι  ότι  αύριο  τα  spreads  μόλις  θα  ορκιστεί η  κυβέρνηση  θα  φτάσουν 2.500 μονάδες .
Απορώ  ποιος  είναι  τόσο  μαλάκας  που να  πιστεύει  ότι  από αύριο ο Γιώργος  μπορεί να  δανειστεί έστω  και 1 ευρώ .
Απορώ  ποιος  είναι  τόσο  μαλάκας  να  δενείσει  έστω  και ένα  ευρώ  στο Γιώργο , ακόμη  και  αν  αυτός  βάλει  αμανάτι  τον κώλο  της  Άντας ( άλλο  ήθελα να γράψω , αλλά  όλες  οι  μανάδες  αξίζουν σεβασμού , ακόμη  και η μάνα του Γιώργου )

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι?

ΟΚ, είσαι εκεί ειρηνικά. Και οι απατεώνες του δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης. Και όλοι μαζί ψηφίζουν και το μεσοπρόθεσμο. Και παραμένεις εκεί ειρηνικά. Και λοιπόν?

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
54a78399b9a51694c661b3406f71977d_97147.jpg

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Στον  ektor έδωσε  απάντηση  ο pistolero
Στον  ψωριάρη  θα  κάμω  δύο  επεξηγήσεις
Α) Καλό  είναι  να  αγαπάμε  το στρατό και τα  σώματα  ασφαλείας , την καρέτα καρέτα , τον Αρχιεπίσκοπο , τη  μαμά  μας , ή  όποιον άλλο θέλουμε . Αλλά  το  ότι  σήμερα  αποδείχτηκαν μερικά  πραγματα  όπως  ότι  οι « μαχητές  της χρυσής αυγής »  και  οι « αναρχικοί - κουκουλοφόροι » είναι ομόσταυλοι ασφαλίτες  είναι  αδιαμφισβήτητο , υπάρχουν φωτογραφές που  από  την ίδια  κλούβα  των ΜΑΤ εξέρχονται  και κουκουλοφόροι , και ξυρισμένοι λεβεντομαλάκες
Β) Καλό  είναι  να  βλέπουμε τι λέει ο άλλος .Πενηνταράκια λοιπόν , ότι ο Σαρτζετάκης  ηταν το γελοιωδέστρο  υποκείμενο  είναι  πασίδηλον . Αυτό  που  είπα  είναι  ότι  πλέον ο Παπούλιας  είναι χειρότερος  ακόμη  και από τον γελοιωδέστατο πρώην γείτονά  μου  Σαρτζετάκη .

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Α) Καλό  είναι  να  αγαπάμε  το στρατό και τα  σώματα  ασφαλείας , την καρέτα καρέτα , τον Αρχιεπίσκοπο , τη  μαμά  μας , ή  όποιον άλλο θέλουμε . Αλλά  το  ότι  σήμερα  αποδείχτηκαν μερικά  πραγματα  όπως  ότι  οι « μαχητές  της χρυσής αυγής »  και  οι « αναρχικοί - κουκουλοφόροι » είναι ομόσταυλοι ασφαλίτες  είναι  αδιαμφισβήτητο , υπάρχουν φωτογραφές που  από  την ίδια  κλούβα  των ΜΑΤ εξέρχονται  και κουκουλοφόροι , και ξυρισμένοι λεβεντομαλάκες
Β) Καλό  είναι  να  βλέπουμε τι λέει ο άλλος .Πενηνταράκια λοιπόν , ότι ο Σαρτζετάκης  ηταν το γελοιωδέστρο  υποκείμενο  είναι  πασίδηλον . Αυτό  που  είπα  είναι  ότι  πλέον ο Παπούλιας  είναι χειρότερος  ακόμη  και από τον γελοιωδέστατο πρώην γείτονά  μου  Σαρτζετάκη .

ΧΑΧΑΧΑ μα ο παπουλιας ειναι μεγιστη νυφιτσα φιλε μου  :grin:
εγω γνωσεις ψυχολογιας δεν εχω απλα αυτοι που ειναι
οι πιο ηρεμοι και δηθεν δεν μιλανε η δεν επιτιθοντε στους αλλους
ειναι απλα τυπακια νυφιτσες που θα στην κανουν υπογεια... μπορει
να μην ειναι ολοι αλλα ενα 80% ειναι σιγουρα απο αυτους

Ο παπουλιας ο κολογερος καλο θα ηταν να παει σπιτι του
να βρασει κανα χαμομηλι και να πεσει για υπνο
αντε αντε γερακο εληξε η εποχη σου.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
 μην το παιζεις στανταρ αυτο....

Το παίζω, και ξέρεις γιατί? Γιατί τα λαμόγια ενδιαφέρονται μόνο για την επανεκλογή. Η οποία εξαρτάται από δύο βασικούς παράγοντες. Ο ένας είναι ο κυρίαρχος λαός. Ο μαλάκας δηλαδή που τουμπάρεται. Και ο άλλος είναι ο αρχηγός που θα τους βάλει στη λίστα. Και αν νομίζει κάποιος ότι αυτό θα αλλάξει ειρηνικά, τότε έχασε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
*Ασχετο

εχει εκλειψη αυτη την ωρα το χει παρει κανεις χαμπαρι?  :think:

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ακουσα απο τηλεθεατη στον Παπαγιαννη που ηταν εκει να λεει οτι 700ευροι εσπασαν και τζαμια/πορτα στο "Μεγαλη Βρετανια".

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

παιχτη ο σκασκας τοπε εξυπνα. μπατσουνια κουκουλοφορικα υπαρχουν λογικον ειναι, για ματι και καταγραφη. κανεις δε παει να δερνεται 'γυμνος' με αγανακτισμενους και αλλους, απλα επειδη τον διαταξανε. τοχουμε γαμησει στο σεναριο το θεμα, λογικη να βαλουμε λιγο. ουτε και προβλεπεται αυτο το πραμα, μεχρι και στο στρατο μετα τη χουντα μπηκε παραγραφος να αρνηθεις διαταγη που παραβαινει τους νομους και το συνταγμα.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι?

ΟΚ, είσαι εκεί ειρηνικά. Και οι απατεώνες του δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης. Και όλοι μαζί ψηφίζουν και το μεσοπρόθεσμο. Και παραμένεις εκεί ειρηνικά. Και λοιπόν?

Το  ότι  του  δίνουν ψήφο  εμπιστοσύνης  είναι  το  φαβορί .
Δεν το παίζω  στάνταρ .
Εγώ  είμαι  εκεί διότι  πιστεύω  ότι  η  παρουσία  μπορεί  να  είναι  άξονας  πίεσης  σε  πολλούς  να  μην  εμφανισθούν . Όποιος  χέστηκε  χτές από τον καναπέ , θα  προσέλθει σήμερα ?

Θα  σου  πω  όμως  γιατί  μένω  ειρηνικά !
Μένω  ειρηνικά , διότι  αυτό  είναι  που δεν μπορούν  να  παίξουν . Την ειρηνική  διαμαρτυρία . Αυτό φάνηκε  σήμερα .
Αυτό  που  φοαβάται  το σύστημα  είναι  η  ειρηνική  διαμαρτυρία .
Την  ειρηνική  διαμαρτυρία , προσπάθησε  να  διαλύσει .
Με  προβοκάτορες παρακρατικούς , διότι  δεν μπορούσε  να  νομιμοποιηθεί να  χτυπήσει αλλιώς .

Την  ειρηνική  διαμαρτυρία  βλέπουν  έξω .
Αυτό  τους  προβληματίζει .
Όπως  και  το ότι  ο κόσμος πλέον  δεν μαζεύεται .
Τον  διαλύουν , επιστρέφει .

Στα  μάτια σου  η  ειρηνική  διαμαρτυρία  μπορεί να  μη  λέει κάτι .
Η δική μου  λογική  λέει να  μη  προκαλέσω  επεισόδια , ώστε  να  μη  δώσω  στο Γιώργο  την ευκαιρία  να  προκαλέσει  ανωμαλία

Για  μένα  όποιος  μετά  απο  σήμερα  συζητάει  τη  βία ρίχνει  νερό στο μύλο της  ΕΥΠ και των ΜΑΤατζήδων  

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Το παίζω, και ξέρεις γιατί? Γιατί τα λαμόγια ενδιαφέρονται μόνο για την επανεκλογή. Η οποία εξαρτάται από δύο βασικούς παράγοντες. Ο ένας είναι ο κυρίαρχος λαός. Ο μαλάκας δηλαδή που τουμπάρεται. Και ο άλλος είναι ο αρχηγός που θα τους βάλει στη λίστα. Και αν νομίζει κάποιος ότι αυτό θα αλλάξει ειρηνικά, τότε έχασε...

εδω θα ειμαστε και οι δυο να τα πουμε μετα...

οσο για το ποιοι εχασαν,τα ειδες και μονος σου

20 τοσες μερες κατι καταφεραμε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
πολυ εξυπνο αυτο που λες pouranger

ακριβως.... την διελυσαν επειδη τους φοβισε

μετα απο δραση υπαρχει παντοτε αντιδραση ο νομος του Νευτωνα (3ος)  :grin:

επομενως απο την αντιδραση αυτη μπορεις να παρεις πληροφοριες για την ψυχολογια

της αντιπερας οχθης!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ακουσα απο τηλεθεατη στον Παπαγιαννη που ηταν εκει να λεει οτι 700ευροι εσπασαν και τζαμια/πορτα στο "Μεγαλη Βρετανια".

το ειπαν και πιο πριν στην συνελευση,(στο λινκ που εβαλα)οχι ομως στην μεγαλη βρετανια
πιο κατω,στην Ερμου

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom