loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
οποιος δεν παει δικαιωμα του δεν θα κραζετε ομως αυτους που πηγαινουν
σε αυτο συμφωνησα...ρε πας καλα?!αληθεια το ειπα!![]()
σε αυτο συμφωνησα...ρε πας καλα?!αληθεια το ειπα!![]()
Δημόσια συζήτηση είναι εδώ βλάκα,και ο καθε ένας,,μπορεί να γράψει ότι θέλει,ασχέτως αν δεν αρέσει στο κάθε τυχαίο....
Έφαγε την αναφορούλα του,ο τυπάκος... ;)
Δημόσια συζήτηση είναι εδώ βλάκα,και ο καθε ένας,,μπορεί να γράψει ότι θέλει,ασχέτως αν δεν αρέσει στο κάθε τυχαίο....
Κανεις δεν κραζει αυτους που πηγαν,ο αβραμης εχει ιδιαιτεροτητες το ξερεις.μην ξαναμπει εδω μεσα το μουνοπανο να κραξει
γιατι θα τον αρχισω στα καντηλια τα ασχημα
αντε με τον καθε μαλακα... σημερα πηγα να πιαστω με εναν
αντε με το καθε καργιολι.
ΟΚ ρε μπουρδελόπαιδο.....Δευτέρα σε βολεύει απογευματάκι;;;;;
ΥΣ. τον γκαμπαντού ας τον...δεν είναι αντρίκιο 2 εναντίον 1
τι κανεις ρε φιλαρακι εσυ σε αυτη τη χωρα δηλαδη?
εγω ειμαι ο καθε τυχαιος γαμημενη κοπρια?
Φανταρος δεν ΠΑΣ
ΔΟυλειες δεν κανεις
Να συμπαρασταθεις (ασε το απο κοντα γαμησε το) σε αυτη την δυσκολη κατασταση της χωρας ΔΕΝ το κανεις
και παρολαυτα μπαινεις εδω μεσα και αρχιζεις τις μαλακιες σου περι αξυριστων?
τι ηθελες μωρη λουκια ξυρισμενους να σου γαμανε το κωλαρακι? αι γαμησου πια μας εχεις πρηξει τα αρχιδια . ΕΓω δεν ειμαι απολυτος μαλακα να σε παιρνω στην καζουρα θα φας ασχημο μπινελικι κατσε καλα.
κοιτα που επειδη συμφωνησα σε κατι με τον μορτη δε με πιστευουν.Εισαι μεγαλη κουφαλα,σεβομαι την αποψη σου αλλα τωρα το κανεις για να ριξεις λαδι στη φωτια![]()
Εγώ πάντως ρε μαλάκα μπορώ να αποδείξω ότι πήγα στο ραντεβού......έλα τη Δευτέρα στις 7 το απόγευμα,στο Σύνταγμα......λεπτομέριες με ΠΜ....σε περιμένω.,...φιλάκια :-* :-* :-* :-*
τα κερατα σου βλακακο.
Μην πας να θολωσεις τα νερα παλι μυγοφτυμα
απαντα στον γκαμπαντου και θα ερθω και εγω αυτος
δεν θα μπει καθολου στην μεση... αλλιως βγαλε το σκασμο και παρε
πουλο
Με καλυψες με το λογο σουΜόλις μπήκα στο σπίτι μου .
Από νωρίς το απόγευμα , τα μάτια μου έχουν πλέον πάψει να τρέχουν και να με ενοχλούν . Είναι εντυπωσιακό ότι ο ανθρώπινος οργανισμός συνηθίζει ακόμη και τα χημικά .
Σήμερα ήταν πολύ σημαντική ημέρα . Μάθαμε αρκετά πράγματα .
Μάθαμε ότι δεν υπάρχει ακροδεξιός ή ακροαριστερός μπαχαλάκιας . Όλοι είναι πρακτοράκια της ΕΥΠ και της ασφάλειας, που επιστρατεύονται από τον Δκτη της ΕΥΠ για να διαλύσουν τον ΛΑΟ . Δεν υπάρχουν ακροδεξιοί ή ακροαριστεροί-αναρχικοί , είναι όλοι τους παρακρατικοί τραμπούκοι και προβοκάτορες . Αυτό ας το λάβουν υπ΄όψιν τους και οι πραιτωριανοί ΜΑΤατζήδες και ας καταλάβουν ότι οι ίδιοι που τους διατάζουν να χτυπήσουν τον κόσμο είναι οι εν δυνάμει δολοφόνοι τους . Όσοι δε επιδιώκουν την συμμετοχή τους και την κλιμάκωση των βιαίων επεισοδίων είναι απλά δόλιοι , ή ηλίθιοι συνοδοιπόροι της ΕΥΠ και της ασφαλίτικης προβοκάτσιας .
Μάθαμε ότι ο πρωθυπουργός δεν είναι απλώς μαλάκας , όπως ξέραμε . Το ότι όμως κάθε μέρα ο Γιώργος είναι ικανός να κάνει και μεγαλύτερη μαλακία , δεν το φανταζόταν κανείς . Σήμερα απέδειξε ότι δεν είναι αντάξιος ούτε οικογενειακού btandname ΠΑΠΑΤΖΗΣ . Δεν είναι ικανός να προκαλέσει τον πασοκικό ρεφλέξ - αυτοματισμό στήριξής του σε κανένα . ΜΕ πληροφόρησαν ότι ακόμη και ένας από τους πλέον αναξιοπρεπείς πασόκους ο Χυτήρος δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα . Δεν είδα την εκπομπή . Δεν γνωρίζω αν αυτό είναι ακριβές . Αν όμως είναι αμφιβάλλω αν αύριο ο ΓΑΠ με τους αγανακτισμένους απ΄ όξου θα καταφέρει να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης .
Διότι αυτό που επίσης μάθαμε είναι ότι πολλά πρόβατα φεύγουν από την πασοκική στρούγκα .
Το χειρότερο όμως είναι ότι αυτό που διασθανόμασταν ότι ούτε ο Καλαματιανός έχει τον έλεγχο του καταστήματος της Λεωφόρου Συγγρού . Καταστήματος το οποίο διαφέρει από τα λοιπά παρακείμενα στο ότι έχει τις λιγότερο ευπαρουσιάστες και τις πιο φτηνές και αδίστακτες πουτάνες .
Σήμερα μονομάχησαν ο μαλάκας και ο νάνος και νίκησε η Πλατεία
Πλέον όμως στο συστημικό κάδρο προσετέθη και ο μη ιστάμενος εις το ύψος των περιστάσεων Κάρολος Παπούλιας . Ο οποίος απέδειξε με τη σημερινή στάση του ότι άτομα όπως ο Σαρτζετάκης είχαν κάποιο ανάστημα , ήθος κ.λπ.
Σήμερα νίκησε η Πλατεία .
Μόνο 25 βουλευτές τόλμησαν να προσεγγίσουν τη Βουλή .
Οι άλλοι αλλάζανε σώβρακο στο σπίτι τους .
Κανείς δεν πτοήθηκε , άφησε τις ασφαλίτικες και ματατζίδικες δυνάμεις να επιδοθούν στην συνεκπαίδευσή τους . Και όταν οι εκπαιδευτές τους σφύριξαν λήξη , επανήλθαν μαζικά και άφοβα . Και εν τέλει πριν λίγο ήσαν στο επίπεδο των 20-25 χιλιάδων .
Πάω να βάλω ένα βουίσκυ και συνεχάω .
Ποια Δευτερα ρε βοδι... ΣΗμερα εχουμε Τεταρτη.
Αυριο θα ρθεις? Η εχεις μανικιουρ
Ποια Δευτερα ρε βοδι... ΣΗμερα εχουμε Τεταρτη.
Αυριο θα ρθεις? Η εχεις μανικιουρ
Αύριο δε γίνετε.....από Δευτέρα....δέχεσαι ή ΄όχι;;;;
Αβραμη μην πας θα φας ξυλο ο μπολντ δεν αστειευεται.Αύριο δε γίνετε.....από Δευτέρα....δέχεσαι ή ΄όχι;;;;
Και ο γκαμπαντού τι θα κάνει ρε;;; Την cheerleader σου;;;;
Άντε φέρ'τον και αυτόν.....αλλά από απόσταση
θα στο πληρωσω εγω το μανικιουρ ρε βλακα.
ΑΚυρωσε το ραντεβου
πληρωσε μου κι εμενα ενα που θελω να κανω.θα στο πληρωσω εγω το μανικιουρ ρε βλακα.
ΑΚυρωσε το ραντεβου
τυπε μην αγχωνεσαι. θαρθω και γω και θα κραταω καρτα οποιος παει να κανει φαουλ