Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
εδω θα ειμαστε και οι δυο να τα πουμε μετα...

οσο για το ποιοι εχασαν,τα ειδες και μονος σου

20 τοσες μερες κατι καταφεραμε

Έτσι  το  παρακράτος  δεν περνάει !
Να  δούμε  αύριο  και  τους  σωτήρες   του  Έθνους .
Λες  ο Βολταίρος  να  ράβει  κουστούμι  απόψε ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
πολυ εξυπνο αυτο που λες pouranger

ακριβως.... την διελυσαν επειδη τους φοβισε

μετα απο δραση υπαρχει παντοτε αντιδραση ο νομος του Νευτωνα (3ος)  :grin:

επομενως απο την αντιδραση αυτη μπορεις να παρεις πληροφοριες για την ψυχολογια

της αντιπερας οχθης!

τυπε πες μου οτι εισαι ο τυπος που επιασε ο σφακιανακης να χακαρει να πεθανω  :rockon:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
το ειπαν και πιο πριν στην συνελευση,(στο λινκ που εβαλα)οχι ομως στην μεγαλη βρετανια
πιο κατω,στην Ερμου
Και  στα  Ιουλιανά  το  65  αποδεδειγμένα  τα  έσπαγαν  αστυνομικοί και παρακρατικοί .
Έτσι  γίνεται πάντα .
Τα  άλλα  είναι για  τους  χαζοί .

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και  στα  Ιουλιανά  το  65  αποδεδειγμένα  τα  έσπαγαν  αστυνομικοί και παρακρατικοί .
Έτσι  γίνεται πάντα .
Τα  άλλα  είναι για  τους  χαζοί .

δε μου απαντας και με στενοχωρας τον χαζο  :(

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Το  ότι  του  δίνουν ψήφο  εμπιστοσύνης  είναι  το  φαβορί .
Δεν το παίζω  στάνταρ .
Εγώ  είμαι  εκεί διότι  πιστεύω  ότι  η  παρουσία  μπορεί  να  είναι  άξονας  πίεσης  σε  πολλούς  να  μην  εμφανισθούν . Όποιος  χέστηκε  χτές από τον καναπέ , θα  προσέλθει σήμερα ?

Θα  σου  πω  όμως  γιατί  μένω  ειρηνικά !
Μένω  ειρηνικά , διότι  αυτό  είναι  που δεν μπορούν  να  παίξουν . Την ειρηνική  διαμαρτυρία . Αυτό φάνηκε  σήμερα .
Αυτό  που  φοαβάται  το σύστημα  είναι  η  ειρηνική  διαμαρτυρία .
Την  ειρηνική  διαμαρτυρία , προσπάθησε  να  διαλύσει .
Με  προβοκάτορες παρακρατικούς , διότι  δεν μπορούσε  να  νομιμοποιηθεί να  χτυπήσει αλλιώς .

Την  ειρηνική  διαμαρτυρία  βλέπουν  έξω .
Αυτό  τους  προβληματίζει .
Όπως  και  το ότι  ο κόσμος πλέον  δεν μαζεύεται .
Τον  διαλύουν , επιστρέφει .

Στα  μάτια σου  η  ειρηνική  διαμαρτυρία  μπορεί να  μη  λέει κάτι .
Η δική μου  λογική  λέει να  μη  προκαλέσω  επεισόδια , ώστε  να  μη  δώσω  στο Γιώργο  την ευκαιρία  να  προκαλέσει  ανωμαλία

Για  μένα  όποιος  μετά  απο  σήμερα  συζητάει  τη  βία ρίχνει  νερό στο μύλο της  ΕΥΠ και των ΜΑΤατζήδων  

αδελφε,απο την αρχη το φωναζουμε,απο την αρχη το πιστεψαμε αυτο
 ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ (πλεον)

εκεινο ειναι που τους σαστιζει,εκεινο ειναι το απροβλεπτο

και το μαγικο το σημερινο,ανθρωποι μεγαλοι και οικογενειαρχες να ερχονται στα χερια
 με περιεργους που προσπαθουσαν να δυναμιτισουν την φαση....

τα καλα ειναι μπροστα μας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε πες μου οτι εισαι ο τυπος που επιασε ο σφακιανακης να χακαρει να πεθανω  :rockon:

για τον 18χρονο λες φιλε??? ΟΟΟχι καμια σχεση

μπροστα σε αυτον ειμαι μια τριχα απο τα αρχιδια του.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Άξονας πίεσης από τη μια, προβληματισμός κλπ. δε συνάδουν με τα περί χεσμένων και αλλαγής σωβράκων. Αυτό που φοβούνται είναι η εκτροπή - το ντου που όταν γίνει θα είναι όποιον πάρει ο χάρος. Αν δε φοβούνταν αυτό, θα μπαινοβγαίνανε από τις κεντρικές θύρες και δεν έτρεχε κάστανο. Το τί καταφέρνουμε το έχει δείξει η ιστορία. Ανδρεας, Κώστας, πάλι Ανδρέας, Κώστας (Κινέζος), Κώστας (Μπουλούκος), Γιωργάκης, προσεχώς Αντώνης και στο βάθος Ευάγγελος? Χεστήκαμε.

Τα περί νερού στο μύλο μου τα 'χει σούρει χρόνους το ΚΚΕ, δε θα ιδρώσει τ' αυτί μου. Η βία είναι η μαμή της ιστορίας, και δεν το λέω εγώ. Οι ξεβράκωτοι μπήκαν στη Βαστίλλη, δεν έκατσαν να τη χαζεύουν.

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
υπάρχουν φωτογραφές που  από  την ίδια  κλούβα  των ΜΑΤ εξέρχονται  και κουκουλοφόροι , και ξυρισμένοι λεβεντομαλάκες

Ρε σεις, θα οργανωναν προβοκάτσια με κουκουλοφόρους και θα τους έβαζαν να βγουν από την κλούβα των ματ; Δε θα φοβοντουσαν μην τους δουν ή τους φωτογραφίσουν; Εντάξει είπαμε, είναι μπάτσοι αλλά δεν είναι τόσο ηλίθιοι!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
 και το μαγικο το σημερινο,ανθρωποι μεγαλοι και οικογενειαρχες να ερχονται στα χερια
 με περιεργους που προσπαθουσαν να δυναμιτισουν την φαση....

συ εισαι κουναβι μασκαρεμενος σε οικογενειαρχης, ασε τα ψοφια  :grin:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Σήμερα οι αγανακτισμένοι κέρδισαν την πρώτη μεγάλη νίκη.
Και μάλιστα διπλή !
Αφενός άντεξαν στην προβοκατσια της αστυνομίας και επικράτησαν ειρηνικα στη μαχη της πλατείας.
Αφετέρου, επέβαλαν στο Γιώργο να πάει σπίτι του !
Η αρχή του τέλους του Γιώργου έχει ξεκινήσει κι οσα τερτιπια να κάνει δεν τη γλυτωνει πλεον.
Η Ιστορία γύρισε την πλάτη στον αποτυχημένο Γιωργο κι ας μη θελει να το παραδεχτει ο ιδιος ακόμη.

Ο ανασχηματισμός που θα ανακοινωσει αυριο θα πάει άπατος.
Ο μηχανισμός των εκλογων εχει απασφαλιστεί.
Ο Αντώνης ανασκουμπώνεται για καρεκλες και τιμές, αλλά κατι μου λεει ότι από δω και μπρος θα παρακολουθησουμε ενα παραξενο γαιτανακι πρωθυπουργών, που θα ανταγωνίζονται σε βραχυβιότητα καθε ενας τον προηγούμενο !

Εμεις πάντως γερα και σταθερα - στην Πλατεία καθε μερα, μεχρι να εξαφανιστει και το τελευταιο παρασιτο !

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Λες  ο Βολταίρος  να  ράβει  κουστούμι  απόψε ?

ο Βολτ ειναι σε περιεργη συναισθηματικη φορτιση το κουναβι

απο εμφυλιο που θα προκληθει απο τραγικους ηλιθιους,μεχρι προβλεψεις για τον Δημα

εχει σκοτουρες

ναι δε συνεννοουνται και μεχρι το πρωι θα εχουνε παει τα σπασιματα στα καμινια του πειραια  :2funny:

απο τον Παπαγιαννη,περισσοτερο πιστευω αυτα που ειπωθηκαν στην συνελευση παρουσια
μερικων χιλιαδων κοσμου

και το ξενοδοχειο ηταν στην Ερμου,δεν συγκρατησα το ονομα του

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.911
Πόντοι
6.035
Ρε σεις, θα οργανωναν προβοκάτσια με κουκουλοφόρους και θα τους έβαζαν να βγουν από την κλούβα των ματ; Δε θα φοβοντουσαν μην τους δουν ή τους φωτογραφίσουν; Εντάξει είπαμε, είναι μπάτσοι αλλά δεν είναι τόσο ηλίθιοι!
ηλιθιοι ειναι
επιασε ενα η καμερα να κουναει το δακρυγονο
μπροστα στους διαδηλωτες μεσα απο τον τοιχο
ασχετα που η δημοσιογραφοι δεν το εκαναν θεμα
αν και θα επρεπ να γινει επειδη προκαλουσε

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Έκτωρα , δεν  απαντάω  σε  πράγματα τα  οποία είναι προφανή .
Για  μένα  αυτά  που  λέω είναι προφανή.
Αν εσύ  αγαπάς  τα  σώματα  ασφαλείας όπως  την  Παναγία  Σουμελά ,να  σου  αλλάξω  γνώμη  αποκλείεται .
Γιατί  να  προσπαθήσω .
Δε με  ενδιαφέρει κι όλας .
Λέω  πέντε  πράγματα .
Σε  όποιον  αρέσω .
Σε  όποιον δεν αρέσω , δεν με  απασχολεί .
Δεν μπορούμε  όλοι  να  αρέσουμε  σε  όλους

@ Hirayama
Έτσι  είναι  άσε  τώρα  τους  άλλους  να  ζυμώνονται  με  λογοπαίγνια  και εξυπνάδες

@Gabadoo
O  Βολ  θα είναι  στους  τεχνοκράτες .

Πάω   για  νάνι  τώρα
Να  ξεκουραστούμε  διότι  έχει  κουπί αύριο .
Γαμιόλες  θα  σας  θάψουνε  3  πουτανιάρηδες, δύο γκόμενες  , ο Κύριος Μήτσος  και η  Κυρία Τασία .
Που  σήμερα  δείξανε  7 κιλά  αρχίδια  ο καθένας .

Μπον νουί  κορίτσια

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
4
Πόντοι
16

Μην παίρνεις ορκο γι αυτό !
Πρεπει να εισαι απελπισμένος ή ψυχικα άρρωστος για να πηγαινεις να δερνεις γεροντια και γυναικες !

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Έκτωρα , δεν  απαντάω  σε  πράγματα τα  οποία είναι προφανή .
Για  μένα  αυτά  που  λέω είναι προφανή.
Αν εσύ  αγαπάς  τα  σώματα  ασφαλείας όπως  την  Παναγία  Σουμελά ,να  σου  αλλάξω  γνώμη  αποκλείεται .
Γιατί  να  προσπαθήσω .
Δε με  ενδιαφέρει κι όλας .
Λέω  πέντε  πράγματα .
Σε  όποιον  αρέσω .
Σε  όποιον δεν αρέσω , δεν με  απασχολεί .
Δεν μπορούμε  όλοι  να  αρέσουμε  σε  όλους

@ Hirayama
Έτσι  είναι  άσε  τώρα  τους  άλλους  να  ζυμώνονται  με  λογοπαίγνια  και εξυπνάδες

@Gabadoo
O  Βολ  θα είναι  στους  τεχνοκράτες .

Πάω   για  νάνι  τώρα
Να  ξεκουραστούμε  διότι  έχει  κουπί αύριο .
Γαμιόλες  θα  σας  θάψουνε  3  πουτανιάρηδες, δύο γκόμενες  , ο Κύριος Μήτσος  και η  Κυρία Τασία .
Που  σήμερα  δείξανε  7 κιλά  αρχίδια  ο καθένας .

Μπον νουί  κορίτσια

παιχτη σε βρισκω φαουλ τωρα. αφενως ξερεις οτι μου αρεσεις. αλλα οποιος διαφωνει σε μια παραγραφο μαζι σου πρεπει να αγαπαει τους μπατσους σα παναγια και ξερω γω ποιον αλλο? αυτα ειναι αποψεις για αρρωστακια και δε σου πρεπουν. εκανα μια ερωτηση βασει λογικης και αντι να απαντησεις στο ιδιο στυλ μου απαντας σα τα σκαλωμενα του συριζα. τι να πω.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Και  πριν  κλείσω  να  χαιρετίσω  τον μπάρμπα  Γιάννη , τον  65χρονο  συνταξιούχο  υδραυλικό , ο οποίος  ήρθε  από  τη  Λάρισα  με  το τρένο , τρίτη  θέση πόσες ώρες  για  να  παραστεί σήμερα  στην Πλατεία .
Που  έφαγε  το δακρυγόνο της αρκούδας και  ξαναγύρισε .
Είχε  πάει 7 και έβηχε  ακόμη .
Μάστορα  είσαι  ένας  από τους  ηρωϊκούς ανθρώπους  που με  πείθουν ότι  πρέπει  να  κατεβαίνω  στο Σύνταγμα .
Να είσαι πάντα  καλά .
Τιμή  μου που σε  γνώρισα ..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μαλιστα. δε με καταδεχεται ο πουρινιος. καλη καρδια, ας μεινει στα διαγγελματα  :grin:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
παιχτη σε βρισκω φαουλ τωρα. αφενως ξερεις οτι μου αρεσεις. αλλα οποιος διαφωνει σε μια παραγραφο μαζι σου πρεπει να αγαπαει τους μπατσους και ξερω γω ποιον αλλο? αυτα ειναι αποψεις για αρρωστακια και δε σου πρεπουν. εκανα μια ερωτηση βασει λογικης και αντι να απαντησεις στο ιδιο στυλ μου απαντας σα τα σκαλωμενα του συριζα. τι να πω.

Να  πεις  ότι  δε  σε  βάλαμε  διαιτητή για  να  σφυράς  φάουλ  και πέναλντυ .
Εγώ  παραθέτω  δεδομένα , στοιχεία , γεγονότα .
Λέω  από  την  ίδια  κλούβα  βγαίνανε  σκουλαρικοφόροι μαλλιάδες , και  ευθυτενείς « χρυσαυγίτες»
Δίπλα από τους  αστυνομικούς  μοιραζόταν ο εξοπλισμός

Τώρα  εσύ άμα  προσπαθείς  να  με  πείσεις , ότι  εγώ  και  ο Γκάμπα  ΄βαψαμε  ένα  πούλμαν μπλε  και του  περάσαμε  καγκελάκια , και  μετά  ντυθήκαμε  ματατζήδες , βάλαμε  τον πιστολέρο  να  μεταμφιεστεί  μπαχαλάκιας , και  τον  άγιο Χρυσαυγίτης , και  κατόπιν  τους  φωτογράφισε  ο βορδελμορτ , για  να  εκθέσουμε  την  Αστυνομία  τί  να πω .

Αν  εγώ  φτιάχνω  συνομωσίες , εσύ  μανάρι  μου  περνάς  το Λιακόπουλο

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom