tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Α καλα, νταξ.
πες του ναι μωρέ... έτσι είπε και ο γιατρός...
Α καλα, νταξ.
Τυπε μαλον δεν εχεις μιλησει με αναρχικο.....η φιλοσοφια τους ειναι καλος μπατσος ειναι ο νεκρος μπατσος...μην σε πιασουν να τους λες ετσι,σε γαμησαν.Μάγκ μου και εσυ μισθοφορος είσαι;;;;;;;
μην λεςς μακακίες δεν μασάω
Και ακόμα δεν είδες τίποτα
και να σκεφτεις ότι περνουν 3 και 60α
εσυ τι καταλαβαινεις απο αυτο το βιντεο;οτι τα επεισοδια τα οργανωσαν οι μπατσοι;
τοσο αμυαλος εισαι και εσυ.ναι οι μπατσοι το κανονισαν.![]()
![]()
![]()
Ποιος σε απειλει μωρε, αλλη ορεξη δεν ειχα.Δλδης με απηλείςφασιστάκο
Τυπε μαλον δεν εχεις μιλησει με αναρχικο.....η φιλοσοφια τους ειναι καλος μπατσος ειναι ο νεκρος μπατσος...μην σε πιασουν να τους λες ετσι,σε γαμησαν.
μιλάει η ντόρα στο σκάι για ευθύνες κλπ
σήμερα δεν έχει πανσέληνο?
εγώ πρωτίστως περιμένω από τους δημοσιογράφους να πάρουν θέση και όχι να κάνουν τους κινέζους
Πιστευω οτι ηταν στο πλαισιο του προγραμματος της ΕΛΑΣ για τον καθαρισμο του ζαπειου απο παλαια ξυλα. Σημερα ηταν μια καλη ευκαιρια, αφου δεν συμβαινει κατι αλλο που θα μπορουσαν να χρησιμοποιησουν το ανθρωπινο δυναμικο, για να δειξουν οτι εχουν και αυτοι οικολογικη συνειδηση.εσυ τι καταλαβαινεις απο αυτο το βιντεο;οτι τα επεισοδια τα οργανωσαν οι μπατσοι;
δεν σε μπιλενικωνω,απλα σου λεω οτι το να πιστευεις οτι καποιοι μπατσοι οργανωνουν ολο αυτο,με κινδυνο ακομη και της ζωης τους,ειναι αμυαλο.σκεψου το λιγο καλυτερα.εσύ πρόσεχε πως μιλάς,την προηγούμενη φορά ήσουν αρκετά αγενής και απ ότι θυμάσε σου απάντησα πολύ ευγενικά.Μου είναι πολύ εύκολο να σε μπινελικώσω ,απλά σέβομαι το χώρο που με φιλοξενεί και τα παιδιά έδώ....κριτικές και μαγκιές πίσω από το πληκτρολόγιο αλλού....
Τυπε μαλον δεν εχεις μιλησει με αναρχικο.....η φιλοσοφια τους ειναι καλος μπατσος ειναι ο νεκρος μπατσος...μην σε πιασουν να τους λες ετσι,σε γαμησαν.
δεν σε μπιλενικωνω,απλα σου λεω οτι το να πιστευεις οτι καποιοι μπατσοι οργανωνουν ολο αυτο,με κινδυνο ακομη και της ζωης τους,ειναι αμυαλο.σκεψου το λιγο καλυτερα.
ο περισσοτερος κοσμος πιστευει πως το σημερινο ειναι προβοκατσια, οι αγανακτισμενοι επρεπε να φυγουν απο εκει και οι προβοκατορες το πετυχανε με τα σημερινα. φυσικα λαδι θα βγουνε οι αντιεξουσιαστες που το κανανε ωθουμενοι ο θεος ξερει απο ποιους, οι κακοι της υποθεσης παντα οι μπατσοι (οχι οτι ειναι αγιοι κι αυτοι) και ο κοσμακης θα φαει την πουτσα παλι και δεν θα μπορει να πει κουβεντα.
με τις υγειες μας!
Να τους πιασουν γιατι;για να παει ο πλουσιος μπαμπας να τους βγαλει εξω;ο προεδρος της ΑΕΚ,του παο,του γονιμηδη;και να κινδινευουν κιολας οσοι τους συνελαβαν,με δυσμενη μεταθεση;Για πεστε μου εσεις ρε Παντογνωστες.
Γιατι επι 21 ημερες εγιναν ειρηνικες συγκεντρωσεις,
ενω Σημερα εμφανιζονται Κουκουλοφοροι-Προβοκατορες με την
ανοχη της Αστυνομιας και Τρομοκρατουν τους Ειρηνικους Διαδηλωτες.
Τοσες Χιλιαδες (5.000*) Μπατσοι δεν μπορουν να πιασουν 400 Τσογλανια;
Ενω Υπαρχουν videos, φωτογραφιες, Μπατσοι με Τσογλανια.
Και μιλαμε για Δημοκρατια,
Ειναι γνωστο τι ψηφιζω.
Εσυ ειπες οτι επιβαλλεται η ληψη θεσης.
Και περιμενουμε να μας πεις.
Θα μας πεις, ή κωλοτουμπα?