alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Τι θα ψηφισεις θα μας πεις?ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ !
ALTER TV ΤΩΡΑ !
Τι θα ψηφισεις θα μας πεις?ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ !
ALTER TV ΤΩΡΑ !
Γαμω τα πουστρακια της αναρχιας!!!μουνοπανα!!!ειναι μεγαλα πουστρακια ρε!την επεσαν στους αγανακτισμενους επειδη τους απωθησαν απο την πορεια τους!ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ !
ALTER TV ΤΩΡΑ !
Τίποτα δε διαλύθηκε
Συνεχίζουμε
Ελα μου ντε.τι συνεχιζετε;
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ.
ΠΟΥ ΜΕ ΣΦΥΡΙΑ ΚΛΠ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ. (ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ)
ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑΣΕΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ.
Η ΠΑΝΟΠΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ 300 ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ;
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ.
πηγαινε εσυ να τους πιασεις και να εχεις τον καθε πουστη και την καθε πουτανα καριολα να σου πεταει πετρες,μολωτοφ,γαμω τα σπιτια τους τα μουνοπανα.Τα περι προβοκατσιας ειναι μεγαλη μαλακια,ειναι οι ιδιοι πουστηδες που γαμανε τον αθλητισμο.Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ.
εμ και να τους πιάσουν ξέρουμε τι θα γίνει.. διαδήλωση έξω από την ΓΑΔΑ για τους κοινωνικούς αγωνιστές...
Για αυτο δεν τους πιανουν.την αλλη μερα τους βγαζουν ολους εξω.η οι προεδροι των ομαδων,η οι μεγαλοπολιτικοι.εμ και να τους πιάσουν ξέρουμε τι θα γίνει.. διαδήλωση έξω από την ΓΑΔΑ για τους κοινωνικούς αγωνιστές...
Εχεις καταλαβει οτι εισαστε πολυ περισσοτερο φασιστες,απο τους φασιστες?Οχί φασιστάκο, στη ΓΑΔΑ πάνε για να παρουν διαταγές![]()
![]()
ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΩ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Ειναι γνωστο τι ψηφιζω.ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;
Εκλογές?ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΩ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Λεγε μου τετοια δηλαδη make my day.Εχω <<σταθερο εισοδημα>> που ξεπερναει το συγκεκριμενο ποσο και καποια ακινητα και προκειμενου να μου τα φανε η εδω κυβερνησεις με τους τρελους φορους λεω να επενδυσω ενα ποσοστο σε ξενες-χωρες-ευκαιρειες πχ οταν εδω πουλας κατι στη χ τιμη 100τμ εκει με τα χ παιρνεις 200 κ 300τμ ή παιρνεις 2 ακιν.Sorry gia to off topicΘα σε παρω μαζι μου στο κο σαμουι τυπε με 200 ευρω νοικιαζεις γαματο σπιτακι.με 1000 ευρω τον μηνα εκει ζεις σαν βασιλιας.
Πιστεύεις ό,τι οι <<κουκουλοφόροι>> δεν είναι γνωστοί της αστυνομίας? Ό,τι δε λαμβάνουν εντολές από παράλληλα κέντρα εξουσίας?Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ.
Δεν χρειαζεται να επενδυσεις τιποτα αν εχεις μονιμα σταθερο ενα τετοιο ποσο.Λεγε μου τετοια δηλαδη make my day.Εχω <<σταθερο εισοδημα>> που ξεπερναει το συγκεκριμενο ποσο και καποια ακινητα και προκειμενου να μου τα φανε η εδω κυβερνησεις με τους τρελους φορους λεω να επενδυσω ενα ποσοστο σε ξενες-χωρες-ευκαιρειες πχ οταν εδω πουλας κατι στη χ τιμη 100τμ εκει με τα χ παιρνεις 200 κ 300τμ ή παιρνεις 2 ακιν.Sorry gia to off topic