Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
300.000  ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ + + + +

ΖΩΟ !
300 χιλιάδες βλακόμετρα που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ περιμένουν να κατέβουν όλοι αυτοί για να ανέβει ο υδραυλικός από την Κοκκινιά και η κομμώτρια από τα Ταμπούρια και να μας κυβερνήσουν. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι γέλιο μας χαρίζετε - είναι συγκλονιστικές οι στιγμές που έλεγε κι ο Μπαναώτης!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Είναι ευκαιρία να πάμε για πλήρη εξόντωση.Αυτό το πουσταριό πρέπει να τον πιει οριστικά.Σημασία δεν έχει αν βελτιωθεί ή όχι η οικονομία σημασία έχει να τους εξοντώσουμε.
καλα κατσε στον καναπε σου τωρα και πιες μια κοκα κολιτσα,και ασε τις ταρζανιες.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τα ξεπουλητάρια χεστήκανε
Ο κόσμος κρατάει
Οι προβοκάτορες μπάχαλοι απομονώθηκαμ
Λίγα τα χημικά
Εντοπίστηκε κουκουλοφόρος μπάτσος που μάζεψε αρκετές
Για να δούμε αν θα περάσει ο GAP μέτρα με 30
Όσοι δεν είστε ακόμη κάτω ελάτε
Πέφτουν

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ασε με εμενα .. εγώ ψηφίζω αστικά κόμματα.. εσύ έκανες αυτοκριτική? ή μόνο "Εγώ δεν τους ψήφισα, εσείς που τους ψηφίσατε καλά να πάθετε" ξέρεις να λές...

Δεν εχω Ψηφισει Χ  Χρονια. Για πολλους λογους.

Αλλα με την παρουσα κατασταση επιβαλεται καποια ληψη θεσεως.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
εεε δεν μείνανε και άλλες ... Εμπορική, Γενική, Αττικής, ΤΤ, Αγροτική είναι για τα μπαζα ούτως ή αλλέως
αυτό σημαίνει ότι ανοίγει ο χορός των εξαγορών και των συγχωνεύσεων τραπεζών

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16

S T A N D I N G  B Y  J E F F R E Y

C I A

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Χτες ειχα μια συναντηση με εναν πρωην συμμαθητη μου ο οποιος ο υπηρετησε την πατριδα σε <<καιριες θεσεις¨>>.Αυτα τα λιγα που μου ειπε .Αυτα που καταλαβα οτι ξερει και δεν μιλαει για ευνοητους λογους με βαλαν σε πολλες σκεψεις.Τα παντα ειναι διαφθαρμενα και διαβρωμενα ειτε απο το εσωτερικο ή το εξωτερικο.Ολα εχουν τον σκοπο τους....Μην ειναι ο καιρος να παρω τον πουλο απο την Ελλαδα και να την κανω για καμια Ασιατικη χωρα Φιλιπινα...Ταυλανδη.Ξερει κανεις για real eatate εκει εψαξα και ειδα οτι υπαρχει το freehold (μαλλον συμεφερει αυτο)kai to leasing και αρκετες ευκαιρειες απο οτι ειδα.Ετσι και αλλιως τα λεφτα που θα παιρνουμε εδω δεν θα φτανουν για τιποτα τεραστια φορολογια κτλ.Ισως επενδυση σε καποια δουλιτσα εκει.Τελος Αυγουστου φευγω για Ταιλανδη-Φιλιπινες για 14 μερες δεν παω τοσο για να γνωρισω τις Κοπελες εκει οσο για τις δυνατοτητες επενδυσης που μπορει να εχω σε συνδυασμο με φυσιολατρια και οτι καλο προκυψει  :)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Πριν λίγο τσίμπισαν αστυφιλακα κουκουλοφόρο, η κρατική προβοκάτσια επιδιώκει συγκρουσεις

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ηταν 3 και ο κουκος

και τωρα εμεινε μονο ο κουκος

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ !

ALTER TV ΤΩΡΑ !

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Χτες ειχα μια συναντηση με εναν πρωην συμμαθητη μου ο οποιος ο υπηρετησε την πατριδα σε <<καιριες θεσεις¨>>.Αυτα τα λιγα που μου ειπε .Αυτα που καταλαβα οτι ξερει και δεν μιλαει για ευνοητους λογους με βαλαν σε πολλες σκεψεις.Τα παντα ειναι διαφθαρμενα και διαβρωμενα ειτε απο το εσωτερικο ή το εξωτερικο.Ολα εχουν τον σκοπο τους....Μην ειναι ο καιρος να παρω τον πουλο απο την Ελλαδα και να την κανω για καμια Ασιατικη χωρα Φιλιπινα...Ταυλανδη.Ξερει κανεις για real eatate εκει εψαξα και ειδα οτι υπαρχει το freehold (μαλλον συμεφερει αυτο)kai to leasing και αρκετες ευκαιρειες απο οτι ειδα
Θα σε παρω μαζι μου στο κο σαμουι τυπε με 200 ευρω νοικιαζεις γαματο σπιτακι.με 1000 ευρω τον μηνα εκει ζεις σαν βασιλιας.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom