Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ετσι. Ακριβως.
Προφανως οι περισσοτεροι απο εδω μεσα δεν εχουν δει καν στη ζωη τους αναρχικο.

Και που να μιλήσεις με αναρχοκομουνιστή, σταζουν αίμα

να τα χαιρονται οι μαναδες τους τα παιδαρελια που ξιλωνανε τα μαρμαρα και τα σπαγανε σε μικροτερα κομματια.
κατι τετοια βλεπω και λεω τον τελευταιο καιρο.. ε ρε χουντα που μας χρειαζεται...

ΝΑΙ ΒΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΥΛΑ να βάλεις χουντα στο νουνί σου

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ποσο δυσκολο ειναι να καταλαβει καποιος οτι ειναι παρακρατικα πιονια,προβοκατορες και μαλιστα τοσο αδιστακτοι που να σκοτωνουν αθωους?

Μπα, άμυαλα μαλακισμένα που άθελα τους (μάλλον) κάνουν πλάτες και καλό στο σύστημα. Απόδειξη η πανυγυρισμοί του τζόνυ64!  
Προς τους μαλάκες που έλεγαν τόσο καιρό ότι μόνο με βία θα γίνει κάτι, ιδού τα αποτελέσματα!!! :fuck2:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Συνημμένα

• kadronia2_1.jpg
    kadronia2_1.jpg
    55,4 KB · Εμφανίσεις: 9

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
957
Πόντοι
3.925
Τα επεισόδια δεν οργανώνονται από την αστυνομία.Υπάρχουν και άλλοι μηχανισμοί που μπορούν να το κάνουν αυτό.Και δε χρειάζεται να είναι 100 άτομα.Αρκεί ένας πυρήνας 5-10 ατόμων που θα <<καθοδηγήσουν>> τους υπόλοιπους.Πιστεύετε σοβαρά πώς η αστυνομία-όσο άχρηστη και αν είναι- δε μπορεί να συλλαβει 100 άτομα που κάνουν επεισόδια στα γήπεδα ή στις πορείες?Ας είμαστε σοβαροι!!
Απλά κάποιους εξυπηρετεί να συμβαίνουν αυτά.Γιατί αν οι <<κουκουλοφόροι>> ήταν αγνοί ¨μαλάκες¨ δε θα έπαιζαν ξύλο με τα ΜΑΤ ,αλλά θα κυνηγούσαν Τσοχατζόπουλους,Πάγκαλους,Καραμανλήδες,Σημίτιδες και σία!!
         :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Μπα, άμυαλα μαλακισμένα που άθελα τους (μάλλον) κάνουν πλάτες και καλό στο σύστημα. Απόδειξη η πανυγυρισμοί του τζόνυ64!  
Προς τους μαλάκες που έλεγαν τόσο καιρό ότι μόνο με βία θα γίνει κάτι, ιδού τα αποτελέσματα!!! :fuck2:
Ειδες φιλε μπιφτεκη που τελικα συμφωνησαμε και εμεις?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ναι και μετά στην φωτο που έδειξαν  στο ΑΛΤΕΡ στον εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ με τους κουκουλοφόρους πίσω από τα ματ, είπε ότι μπορεί να ήταν άντρες της ασφάλειας που προφυλάσσονταν από τα δακρυγόνα :2funny: :2funny: :2funny:

καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του βέβαια
εχω κατσει πισω απο γραμμη των ματ οταν πριν κατι μηνες δεν προλαβα να φυγω απο μια διαδηλωση που παρεκτραπηκε.
ειμαι μπατσος?
ειμαι κουκουλοφορος?
ειμαι χρυσαυγιτισα??

οτι να ναι...

Επισκέπτης
Προσπαθησε να μιλησεις με εναν αναρχικο.Θα ξεχασεις ολα οσα νομιζες για πιονια,προβοκατσια και λοιπες αηδιες.
εχεις την εντυπωση οτι αυτοι που κανουν τα επεισοδια ειναι αναρχικοι,αντεξουσιαστες ή οπως αλλιως θελεις να τους λες?εισαι μακρυα νυχτωμενος.ειμαι εδω.μες τα ματια μου επιασαν εναν,ντεμεκ τον βαραγανε,κι αυτος γελαγε.ποσο μαλακες μας περνανε?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
εχω κατσει πισω απο γραμμη των ματ οταν πριν κατι μηνες δεν προλαβα να φυγω απο μια διαδηλωση που παρεκτραπηκε.
ειμαι μπατσος?
ειμαι κουκουλοφορος?
ειμαι χρυσαυγιτισα??

οτι να ναι...
Εισαι παρακρατικη προβοκατορισσα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ειμαι μπατσος?
ειμαι κουκουλοφορος?
ειμαι χρυσαυγιτισα??

οτι να ναι...

και φόραγες κουκούλα? :think:

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
957
Πόντοι
3.925
Για πεστε μου εσεις ρε Παντογνωστες.

Γιατι επι 21 ημερες εγιναν  ειρηνικες συγκεντρωσεις,

ενω Σημερα εμφανιζονται Κουκουλοφοροι-Προβοκατορες με την

ανοχη της Αστυνομιας και Τρομοκρατουν τους Ειρηνικους Διαδηλωτες.

Τοσες Χιλιαδες (5.000*) Μπατσοι δεν μπορουν να πιασουν 400 Τσογλανια
;

Ενω Υπαρχουν videos, φωτογραφιες, Μπατσοι με Τσογλανια.

Και μιλαμε για Δημοκρατια,
       :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
ειμαι μπατσος?
ειμαι κουκουλοφορος?
ειμαι χρυσαυγιτισα??

οτι να ναι...

Φορούσες και κουκούλα ή κράνος;;;;;;;;;

βασταγες κανα λοστό ή καδρόνι;;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
"Φημες για ευρυ ανασχηματισμο"?
Α καλα, αυτο ηταν τελικα το αποτελεσμα?
Μια χαρα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
εχεις την εντυπωση οτι αυτοι που κανουν τα επεισοδια ειναι αναρχικοι,αντεξουσιαστες ή οπως αλλιως θελεις να τους λες?εισαι μακρυα νυχτωμενος.ειμαι εδω.μες τα ματια μου επιασαν εναν,ντεμεκ τον βαραγανε,κι αυτος γελαγε.ποσο μαλακες μας περνανε?
ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ οτι αυτοι κανουν τα επεισοδια.παρα πολυ καλα.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Βρε τρικαρδε, τι θελεις να πεις δηλαδη? οτι οι αναρχικοι ειναι ανυπαρκτα προσωπα?

ΟΧΙ ειναι υπαρκοί αλλά οι αληθήνοι αναρχικοί δεν κάνουν τετοια αίσχοι.

Αυτοί που κανουν την ζημιές ειναι έμισθοι ή μπάτσοι που φορουν κουκούλες.

Οι προβοκάτορες φοβούντεμ όποιος ειναι αποφασισμένος να δώσει μάχη δεν κρύβεται

Επισκέπτης
σαφως και υπαρχουν και τετοια κυριε μπιφτεκια μου.αλλα δε σας φαινεται διαβολικη η  συμπτωση οτι εσκασαν μυτη αναρχικοι σημερα?
με την τελευταια σας προταση δε θα μπορουσα να συμφωνω περισσοτερο.

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Π - Ρ - Ο - Β - Ο - Κ - Α - Τ - Σ - Ι - Α . . .

Σιγα μην αφηναν να "ριζωσει" η μεγαλη κινητοποιηση και να συρευσει το πληθος το βραδυ...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom