Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 482K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μακαρι να μην εκφυλιστει αυτο το κινημα και να μη βαρεθει ο κοσμος να βγαινει στους δρομους. Να παρουμε χαμπαρι ολοι, οτι ενας αλλος κοσμος ειναι εφικτος. Ενας κοσμος που δεν θα κουμανταρουν τις ζωες μας οι αγορες, οι τραπεζες, τα μεγαλο-αφεντικα, οι πουλημενοι πολιτικοι και καποια κουστουμαρισμενα λαμογια σε πολυτελη γραφεια.

μετα απο 10000 χρονια  μπορει

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Οι καναλάρχες που λες λενε ψέμματα ή αλήθεια;

Δηλαδή είναι ψέμμα ότι τον περυσινό Μάιο δεν είχαμε να πληρώσουμε ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥ;

ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ δίναμε λεφτά για σκέπαστρα Καλατράβα. Ποιός μας φταίει για τα χάλια μας; Που δεν ξέραμε πόσους πληρώνουμε στο Δημόσιο; Που πέθαιναν οι συνταξιούχοι και κάποια μουνιά λυμαίνονταν τις συντάξεις των νεκρών γονέων τους εις βάρος όλων μας; Που κάναμε γιουρούσια με κομματικά κριτήρια στα ασφαλιστικά ταμεία να μπουμε να πάρουμε εφ' άπαξ και όποιον πάρει ο χάρος; Που πήγε να διορθώσει το ασφαλιστικό ο Ρέππας και κατεβήκαμε να χαλάσουμε τον κόσμο; Που διατηρούσαμε ζημιογόνες ΔΕΚΟ και προσλήψεις από τα παράθυρα; Που τα νοσοκομεία είχαν υπεράριθμους κηπουρους πχ έτσ ιγια να εξυπηρετηθεί το κομματικό ακροατήριο;

ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ! ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΘΕΛΗΣΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ... Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ! Τί σου φταίει το κανάλι τώρα; Πες μου.
ας το παμε λιγο πιο πισω...οταν το καναλι κανει λαβαρο μαζι με το πασοκ το βατοπαιδι για να φανε τον χοντρο και τελικα αποδεικνυεται φουσκα κατι βρωμαει, οταν το ονομα του παπακνου ειναι μπλεγμενο σε ολα τα σκανδαλα της τελευταιας δεκαετια και το καναλι το κανει γαργαρα και τον παρουσιαζει σαν τον τεχνοκρατη που θα μας βγαλει απο την κριση μου φταιει, οταν μεσα σε 6 μηνε τα σπρεντς απο 202 εφτασαν τα 1000 με αποκλειστικη  ευθυνη του γαπ και του πασοκ και το καναλι το κανει γαργαρα επισης μου φταει, οταν τον δεκεμβριο του '09 το καναλιξερει οτι ναι μεν ερχεται κριση αλλα υπαρχουν και αλλοι τροποι να αντιμετωπιστει αλλα μουγκα και υποταγη στην κυβερνηση με ανταλαγμα παλι μου φταιει, οταν το καναλι αγιοποιει το δ.ν.τ που πριν ενα χρονο το εξορκιζε παλι μου φταιει, οταν ενα καναλι χρησιμοποιει τον φοβο και την απειλη προκειμενου να στηριξει ενα καθεστως παντα θα φταιει, αν δεν μπορεις να τα δεις αυτα τοτε μη  ασχολεισαι με αυτα

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ας το παμε λιγο πιο πισω...οταν το καναλι κανει λαβαρο μαζι με το πασοκ το βατοπαιδι για να φανε τον χοντρο και τελικα αποδεικνυεται φουσκα κατι βρωμαει, οταν το ονομα του παπακνου ειναι μπλεγμενο σε ολα τα σκανδαλα της τελευταιας δεκαετια και το καναλι το κανει γαργαρα και τον παρουσιαζει σαν τον τεχνοκρατη που θα μας βγαλει απο την κριση μου φταιει, οταν μεσα σε 6 μηνε τα σπρεντς απο 202 εφτασαν τα 1000 με αποκλειστικη  ευθυνη του γαπ και του πασοκ και το καναλι το κανει γαργαρα επισης μου φταει, οταν τον δεκεμβριο του '09 το καναλιξερει οτι ναι μεν ερχεται κριση αλλα υπαρχουν και αλλοι τροποι να αντιμετωπιστει αλλα μουγκα και υποταγη στην κυβερνηση με ανταλαγμα παλι μου φταιει, οταν το καναλι αγιοποιει το δ.ν.τ που πριν ενα χρονο το εξορκιζε παλι μου φταιει, οταν ενα καναλι χρησιμοποιει τον φοβο και την απειλη προκειμενου να στηριξει ενα καθεστως παντα θα φταιει, αν δεν μπορεις να τα δεις αυτα τοτε μη  ασχολεισαι με αυτα

εσυ πως τα βλεπεις ολα αυτα με γυαλια 3D;

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
Μακαρι να μην εκφυλιστει αυτο το κινημα και να μη βαρεθει ο κοσμος να βγαινει στους δρομους. Να παρουμε χαμπαρι ολοι, οτι ενας αλλος κοσμος ειναι εφικτος. Ενας κοσμος που δεν θα κουμανταρουν τις ζωες μας οι αγορες, οι τραπεζες, τα μεγαλο-αφεντικα, οι πουλημενοι πολιτικοι και καποια κουστουμαρισμενα λαμογια σε πολυτελη γραφεια.

Σύντροφε επειδή τυχαίνει να είμαι στην Ισπανία τώρα που μιλάμε(Βαρκελώνη) να έχεις υπόψιν σου ότι μια βδομάδα σχεδόν μετά από την αρχή του κινήματος και είναι 3 και ο κουκο(τ)ς, ξέρεις γιατί??Γιατί μεσολάβησαν εκλογές... άρα τπτ δεν τόσο αυθόρμητο οσο φαίνεται...και όποιος πιστεύει οτι με καθιστικές διαμαρτυρίες θα αλλάξει κάτι παραθέτω το παρακάτω...
"Καμία Βαστίλη δεν έπεσε ποτέ μόνο από τις φωνές των διαμαρτυρόμενων, αλλά από τη βία των εξεγερμένων. Όσοι ελπίζουν ότι η αλλαγή θα έρθει μέσα από μια "ειρηνική" επανάσταση και μια "πολιτισμένη" επαναδιαπραγμάτευση των όρων της καθημερινότητάς τους φοβάμαι πως τρέφουν αυταπάτες."

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Οι καναλάρχες που λες λενε ψέμματα ή αλήθεια;

Δηλαδή είναι ψέμμα ότι τον περυσινό Μάιο δεν είχαμε να πληρώσουμε ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥ;

ΕΔΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ δίναμε λεφτά για σκέπαστρα Καλατράβα. Ποιός μας φταίει για τα χάλια μας; Που δεν ξέραμε πόσους πληρώνουμε στο Δημόσιο; Που πέθαιναν οι συνταξιούχοι και κάποια μουνιά λυμαίνονταν τις συντάξεις των νεκρών γονέων τους εις βάρος όλων μας; Που κάναμε γιουρούσια με κομματικά κριτήρια στα ασφαλιστικά ταμεία να μπουμε να πάρουμε εφ' άπαξ και όποιον πάρει ο χάρος; Που πήγε να διορθώσει το ασφαλιστικό ο Ρέππας και κατεβήκαμε να χαλάσουμε τον κόσμο; Που διατηρούσαμε ζημιογόνες ΔΕΚΟ και προσλήψεις από τα παράθυρα; Που τα νοσοκομεία είχαν υπεράριθμους κηπουρους πχ έτσ ιγια να εξυπηρετηθεί το κομματικό ακροατήριο;

ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ! ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΘΕΛΗΣΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΤΙ... Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ! Τί σου φταίει το κανάλι τώρα; Πες μου.

Πέρισυ τα "ανακαλύψανε" όλα αυτά οι καναλάρχες;

Γιατί μέχρι τότε το εργάκι που "παίζανε" στα κανάλια τους, το λέγανε "Ισχυρή Ελλάδα". Και είχε και πολλά sequel.

"ΟΝΕ".
"Καλπάζον Χρηματιστήριο".
"Ευρώ".
"Ολυμπιακοί Αγώνες".
"Θωρακισμένη οικονομία".

Είχανε, βλέπεις, καλούς σεναρίστες...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Σύντροφε επειδή τυχαίνει να είμαι στην Ισπανία τώρα που μιλάμε(Βαρκελώνη) να έχεις υπόψιν σου ότι μια βδομάδα σχεδόν μετά από την αρχή του κινήματος και είναι 3 και ο κουκο(τ)ς, ξέρεις γιατί??Γιατί μεσολάβησαν εκλογές... άρα τπτ δεν τόσο αυθόρμητο οσο φαίνεται...και όποιος πιστεύει οτι με καθιστικές διαμαρτυρίες θα αλλάξει κάτι παραθέτω το παρακάτω...
"Καμία Βαστίλη δεν έπεσε ποτέ μόνο από τις φωνές των διαμαρτυρόμενων, αλλά από τη βία των εξεγερμένων. Όσοι ελπίζουν ότι η αλλαγή θα έρθει μέσα από μια "ειρηνική" επανάσταση και μια "πολιτισμένη" επαναδιαπραγμάτευση των όρων της καθημερινότητάς τους φοβάμαι πως τρέφουν αυταπάτες."
ΕΤΣΙ ειναι οπως τα λες....αλλα πριν τρεξεις μαθαινεις να περπατας.ΕΙΝΑΙ πολυ βασικο να μαθουν οι καταντημενοι ωχαδερφιστες ελληνες να κατεβαινουν σε συγκεντρωσεις -οχι πλεον κομματικες-να μαθουν να διεκδικουν ισονομια για ολους-οχι μονο για την κλικα τους-οπως τοσα χρονια...μετα θα ερθει και η ωρα της βαστιλης...

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
να σου πω ενα με αντωνη;
ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ αυτος εισαι και το εκανες καθαρα κολας σε ονοματα παραταξεις και κρυβεσαι πισω απο τον πρασινο ηλιο που δυει αντε ξεκολα βγες απο το υπουργειο που σε διορισαν και πες μας ποσσες ωρες πλασματικες περνεις...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΣ αυτος εισαι και το εκανες καθαρα κολας σε ονοματα παραταξεις και κρυβεσαι πισω απο τον πρασινο ηλιο που δυει αντε ξεκολα βγες απο το υπουργειο που σε διορισαν και πες μας ποσσες ωρες πλασματικες περνεις...

βρε στα παπάρια μου πόσες ΄ώρες πλασματικές παίρνει.... αρκεί να μην πληρώνεται από μένα και τον ελληνικό λαό... ας πάει να βρεί κανένα μαλάκα εργοδότη να του τα δίνει (αν μπορεί και φυσικά αν υπάρχει)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
τοσα χρονια στη δεη, στον οτε ,στην ευδαπ,στις πολεοδομιες,στο ικα,στις εφοριες...διπλανοι συνανθρωποι υπαλληλοι βγαζουν το λαδι κυριολεκτικα σε ολους εμας που ειχαμε την ατυχια να εχουμε νταραβερι μαζι τους...και τωρα κατεβαινουν σε απεργιες για το μη ξεπουλημα τους..σιγα τις λαικες υπηρεσιες...ασ μαθουν και αυτοι λοιπον τωρα αυτο που ξερουμε ολοι μας εδω και χρονια...ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ οι δικαιοι δεν εχουν σημαιες,ολοι ενα -κανενας για παρτη του...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Πέρισυ τα "ανακαλύψανε" όλα αυτά οι καναλάρχες;

Γιατί μέχρι τότε το εργάκι που "παίζανε" στα κανάλια τους, το λέγανε "Ισχυρή Ελλάδα". Και είχε και πολλά sequel.

"ΟΝΕ".
"Καλπάζον Χρηματιστήριο".
"Ευρώ".
"Ολυμπιακοί Αγώνες".
"Θωρακισμένη οικονομία".

Είχανε, βλέπεις, καλούς σεναρίστες...

οταν τα λεγανε αυτα δεν ειδα κανενα αγανακτισμενο

80% περναν τα κομματα

δεν διαμαρτυροταν κανεις για τα ρουσφετια

τις επιδοτησεις της εε τις αρπαζανε χωρις διαμαρτυρια

οι εισαγωγες καλα πηγαινανε οι γερμανοι πλουτιζανε

τα διπλα και τριπλα αυτοκινητα σε καθε οικογενεια ηταν κοινωνικη μαγκια καμμια διαμαρτυρια

τι ωραια που ειναι τα σπιτια στην πολη το εξοχικο

τα ταξιδακια καμια διαμαρτυρια

η μυκονος βουλιαζε και ο λαος κακαριζε απο υπερηφανια καμια διαμαρτυρια

κλπ κλπ κλπ

τωρα γιατι αγανακτειτε ;

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Και όλα αυτά γιατί κάποιοι δεν θέλουν να γίνουμε όλοι 20% φτωχότεροι για 10 χρόνια.

Ρε πρασινορουφιανάκι της κακιάς ώρας, μην τα γράφεις αυτά γιατί προκαλείς τον κόσμο. Ποιο 20% βρε γελοίο ρακούν, την ανεργία που καλπάζει δεν την βλέπεις; Αλλά πού να τα δεις αυτά εσύ, χέστηκες, στη μουνάθρα σου!
Καλά αυτό για τα δέκα χρόνια δε χρειάζεται καν σχολιασμό, κι εσύ ο ίδιος πέθανες στο γέλιο όταν το γραψες! :2funny:
Και στην τελική γιατί να γίνουμε φτωχότεροι έστω και για 1% μόνοι μας ρε καπετάν μαλάκα, τους τα χρωστάμε και δεν το ξέρω;  :fuck2:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Ρε πρασινορουφιανάκι της κακιάς ώρας, μην τα γράφεις αυτά γιατί προκαλείς τον κόσμο. Ποιο 20% βρε γελοίο ρακούν, την ανεργία που καλπάζει δεν την βλέπεις; Αλλά πού να τα δεις αυτά εσύ, χέστηκες, στη μουνάθρα σου!
Καλά αυτό για τα δέκα χρόνια δε χρειάζεται καν σχολιασμό, κι εσύ ο ίδιος πέθανες στο γέλιο όταν το γραψες! :2funny:
Και στην τελική γιατί να γίνουμε φτωχότεροι έστω και για 1% μόνοι μας ρε καπετάν μαλάκα, τους τα χρωστάμε και δεν το ξέρω;  :fuck2:
καλα του απαντας κιολας του αρχιδαμου????

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μανάρια  μου  εγώ  ΠΑΣΟΚ  είμαι
Ο Γιώργος  δεν είναι .

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
οταν τα λεγανε αυτα δεν ειδα κανενα αγανακτισμενο

80% περναν τα κομματα

δεν διαμαρτυροταν κανεις για τα ρουσφετια

τις επιδοτησεις της εε τις αρπαζανε χωρις διαμαρτυρια

οι εισαγωγες καλα πηγαινανε οι γερμανοι πλουτιζανε

τα διπλα και τριπλα αυτοκινητα σε καθε οικογενεια ηταν κοινωνικη μαγκια καμμια διαμαρτυρια

τι ωραια που ειναι τα σπιτια στην πολη το εξοχικο

τα ταξιδακια καμια διαμαρτυρια

η μυκονος βουλιαζε και ο λαος κακαριζε απο υπερηφανια καμια διαμαρτυρια

κλπ κλπ κλπ

τωρα γιατι αγανακτειτε ;

Μερικοί ήταν αγανακτισμένοι  και φώναζαν από  τότε. Το Ντα Κάπο όμως έχει δυνατή μουσική, με αποτέλεσμα οι θαμώνες να μήν ακούν ή να κάνουν πως δεν ακούν.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Διαφωνώ. Καμιά επανάσταση που βασίστηκε στην βία και μόνο δεν πέτυχε κάτι μακροπρόθεσμα. Αυτό που χρειάζεται, είναι να έχεις αποδοχή από τα κοινωνικά στρώματα που καθορίζουν τις εξελίξεις, δηλαδή κυρίως από την αστική τάξη. Αν δεν έχεις κάτι τέτοιο, φασκελοκουκούλωστα.

Η Γαλλική επανάσταση κατάφερε να αφήσει σημαντική παρακαταθήκη γιατί ακριβώς μπόρεσε να επηρεάσει και να προσεταιριστεί την μεσαία τάξη. Η πτώση της Βαστίλης είναι απλά κάτι το συμβολικό, το Τι είναι η Τρίτη Τάξη του Σεγιές είναι αυτό που άλλαξε τα πράγματα. Γιατί όταν στο τέλος άρχισαν να σκοτώνονται όλοι μεταξύ τους με την Τρομοκρατία, φάγανε στην μάπα τον Ναπολέοντα (ωραίο ταξίδι πάντως) και σε σαράντα χρόνια είχαν γυρίσει οι Βουρβώνοι.

Το ίδιο ισχύει και για την Οκτωβριανή Επανάσταση βέβαια, ασχέτως αν κράτησε τελικά τα διπλάσια χρόνια. Αφού επικράτησαν δια της εφόδου, βάλθηκαν να εκκαθαρίσουν τους αντιφρονούντες και μετά απλά να καταπιέζουν τους διαφωνούντες. Και πιθανότατα θα είχαν καταρρεύσει γρηγορότερα αν δεν είχαν μεσολαβήσει γεγονότα όπως ο Β' ΠΠ.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Σύντροφε επειδή τυχαίνει να είμαι στην Ισπανία τώρα που μιλάμε(Βαρκελώνη)

Βαρκελωνη ε;
μια φωτογραφια που να φαινεται ενα χαρτακι που θα γραφει bourdela.com
και με φοντο την Σαν Γκραδα Φαμιλια θα βοηθησει να πιστεψουμε τα οσα λες με τοσο στομφο!!!!!

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μερικοί ήταν αγανακτισμένοι  και φώναζαν από  τότε. Το Ντα Κάπο όμως έχει δυνατή μουσική, με αποτέλεσμα οι θαμώνες να μήν ακούν ή να κάνουν πως δεν ακούν.

ηταν αυτοι που θελαν περισσοτερα

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
ευχομαι να δουνε ολοι το χαλι που μας καταντησε η λογικη -εγω και η θεση μου-και να καταλαβουν το νοημα της λεξης -αλληλεγγυη-...ΝΑ καταλαβουν οτι ολοι κολυμπαμε στα ιδια σκατα,πινουμε το ιδιο βρωμικο νερο,τρωμε τα ιδια μεταλαγμενα,αναπνεουμε τον ιδιο μολυσμενο αερα....να αφησουν τα πανω γενοπ-οτε και παπαριες ...ολοι το ιδιο,με ενα αιτημα...ΙΣΟΝΟΜΙΑ για ολους...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom