Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 482K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μερικοί ήταν αγανακτισμένοι  και φώναζαν από  τότε. Το Ντα Κάπο όμως έχει δυνατή μουσική, με αποτέλεσμα οι θαμώνες να μήν ακούν ή να κάνουν πως δεν ακούν.
Ναι  πληρώνανε  στο Da Capo με  πιστωτική  από τότε

Επισκέπτης
Σύντροφε επειδή τυχαίνει να είμαι στην Ισπανία τώρα που μιλάμε(Βαρκελώνη) να έχεις υπόψιν σου ότι μια βδομάδα σχεδόν μετά από την αρχή του κινήματος και είναι 3 και ο κουκο(τ)ς, ξέρεις γιατί??Γιατί μεσολάβησαν εκλογές... άρα τπτ δεν τόσο αυθόρμητο οσο φαίνεται...και όποιος πιστεύει οτι με καθιστικές διαμαρτυρίες θα αλλάξει κάτι παραθέτω το παρακάτω...
"Καμία Βαστίλη δεν έπεσε ποτέ μόνο από τις φωνές των διαμαρτυρόμενων, αλλά από τη βία των εξεγερμένων. Όσοι ελπίζουν ότι η αλλαγή θα έρθει μέσα από μια "ειρηνική" επανάσταση και μια "πολιτισμένη" επαναδιαπραγμάτευση των όρων της καθημερινότητάς τους φοβάμαι πως τρέφουν αυταπάτες."

Η απαντηση του CLOSER822 με καλυψε απολυτα. Ειναι θετικο που ο κοσμος αρχιζει και δικδικει. Οχι μονο στην Ελλαδα, αλλα και σε Β.Αφρικη, αραβικη χερσονησο και Ευρωπη. Αν βαλουμε στα αιτηματα μας περα απο τη διαγραφη του χρεους και την εξοδο απο το μνημονιο και εννοιες οπως αλληλεγγυη, ισοτητα, ισονομια, ελευθερια τοτε θα ζησουμε ωραιες μερες. Κι ας χρεκοπησουμε οικονομικα σαν κρατος. Αρκει να μη χρεοκοπησουμε σαν λαος.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τοσα χρονια στη δεη, στον οτε ,στην ευδαπ,στις πολεοδομιες,στο ικα,στις εφοριες...διπλανοι συνανθρωποι υπαλληλοι βγαζουν το λαδι κυριολεκτικα σε ολους εμας που ειχαμε την ατυχια να εχουμε νταραβερι μαζι τους...και τωρα κατεβαινουν σε απεργιες για το μη ξεπουλημα τους..σιγα τις λαικες υπηρεσιες...ασ μαθουν και αυτοι λοιπον τωρα αυτο που ξερουμε ολοι μας εδω και χρονια...ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ οι δικαιοι δεν εχουν σημαιες,ολοι ενα -κανενας για παρτη του...

μην μου το θυμίζεις ρεεεεεεεεεεεεε... λες και σου κάνανε χάρη που κάνανε την δουλειά για την οποία πληρώνοντουσαν...

όχι δηλαδή ότι σήμερα έχει βελτιωθεί η κατάσταση  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ευχομαι να δουνε ολοι το χαλι που μας καταντησε η λογικη -εγω και η θεση μου-και να καταλαβουν το νοημα της λεξης -αλληλεγγυη-...ΝΑ καταλαβουν οτι ολοι κολυμπαμε στα ιδια σκατα,πινουμε το ιδιο βρωμικο νερο,τρωμε τα ιδια μεταλαγμενα,αναπνεουμε τον ιδιο μολυσμενο αερα....να αφησουν τα πανω γενοπ-οτε και παπαριες ...ολοι το ιδιο,με ενα αιτημα...ΙΣΟΝΟΜΙΑ για ολους...
αυτό που λες δεν ισχύει

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
ηταν αυτοι που θελαν περισσοτερα

Όχι. Ήταν αυτοί που πίναν στην υγειά του μαλάκα και τώρα μας στέλνουν να τους πληρώσουμε τον λογαριασμό. Εξ' άλλου, όλες οι εξεταστικές αποφάνθηκαν ότι κανείς τους δεν έφταιξε. Γιατί λοιπόν να πλερώσουν τα παιδιά; Τώρα το πως χρεοκοπήσαμε εφ΄όσον όλοι ήταν και παραμένουν άριστοι διαχειριστές παραμένει μυστήριο.

Ναι  πληρώνανε  στο Da Capo με  πιστωτική  από τότε

Στο τευτέρι. Έχουνε πρόσωπο τα παιδιά.

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μάνα μ,έγω ο Έλληνας ο πίθηκος,δεν θα πάω γιατί είναι ανούσιο.Αν θές να κάνεις κάτι για να ξεφύγεις απο την οκνηρία σου και την τεμπελιά που σε έχουν μάθει να ζείς,μην πάς εκεί για ντόλτσε βίτα,γιατί για αυτό θα πάς (ή αν δεν πάς εσύ προσωπικά για αυτό το λόγο,θα πάνε πολλοί άλλοι,έτσι για τον χαβαλέ).Αν,όμως,έχεις άντερα και θέλεις να αλλάξεις κάτι πήγαινε να διεκδικήσεις αμέσως τα κλεμένα απο εκείνους που στα φάγανε και θάψανε το μέλλον σου στα σκατά.Το να δείξεις πόσο douchebag είσαι με το να κοπιάρεις τον κάθε κακομοίρη,δείχνει την τάση μαζοποίησης και την αφέλεια που σε κυβερνά.Και αυτά δεν σου τα λέει ένας ανώτερος και θεωρητικά εξυπνότερος,αλλά κάποιος που ζεί μέσα στην κοινωνία,όπως εσύ.Η μόνη μας διαφορά όμως είναι ότι δεν ζώ σε ρόζ συννεφάκι.Δεν γίνονται θαύματα τύπε.Αν πάς εκεί,θα δείξεις πόσο εύκολα χειραγωγείσαι και θα τους κλάσεις τα παπάρια.Μόνο αν σε δούν έξω απο την πόρτα τους να διεκδικείς ότι σου ανήκει,είναι πιθανόν να συνετιστούν.

Εγώ όλ' αυτά iceman1988 τα βλέπω σα δικαιολογίες του ποπού. Όταν γίνονταν πορείες οργανωμένες, δεν πήγαινες γιατί δεν ήθελες να σε πουν πρόβατο (και με το δίκιο σου), τώρα σε κάτι που γίνεται χωρίς καπέλωμα μας λες ότι δεν πας γιατί δεν θέλεις να χειραγωγείσαι. Ακόμα και αυτό με την πόρτα να γίνει που λες κάποια στιγμή, θα βρεις πάλι κάποια δικαιολογία να μας πεις.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εγώ όλ' αυτά iceman1988 τα βλέπω σα δικαιολογίες του ποπού. Όταν γίνονταν πορείες οργανωμένες, δεν πήγαινες γιατί δεν ήθελες να σε πουν πρόβατο (και με το δίκιο σου), τώρα σε κάτι που γίνεται χωρίς καπέλωμα μας λες ότι δεν πας γιατί δεν θέλεις να χειραγωγείσαι. Ακόμα και αυτό με την πόρτα να γίνει που λες κάποια στιγμή, θα βρεις πάλι κάποια δικαιολογία να μας πεις.

Ο Εισαγγελέας  είναι ?
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
Και όλα αυτά γιατί κάποιοι δεν θέλουν να γίνουμε όλοι 20% φτωχότεροι για 10 χρόνια.

Με τις υγειές σας.

Κάτι μου λέει ότι μέσα σε αυτούς του κάποιους (που δεν θέλουν να γίνουν φτωχότεροι κατά 20%, 30% ή 40%) είναι και αυτοί που προτείνουν αυτήν την λύση.

Κοντολογίς αγαπητέ. Δεν γίνεται να απαγορεύεις δια νόμου στους άλλους το πάρτυ, προκειμένου να το συνεχίσεις εσύ ανενόχλητος και οι άλλοι να συναινέσουν σε αυτήν σου την πρωτοβουλία.  

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
16
Μανάρια  μου  εγώ  ΠΑΣΟΚ  είμαι
Ο Γιώργος  δεν είναι .

ήταν ο πατέρας του ΠΑΣΟΚ και σήμερα πληρώνουμε την αμετροέπειά του να τριπλασιάσει το δημόσιο τομέα και να θάψει την αγροτική παραγωγή ( ΠΡΟΣΟΧΗ αναφέρομαι στη παραγωγή και όχι στους αγρότες που τους τάισε με τα κοινοτικά χρήματα και ξεχάσαν τι πάει να πει παραγωγή και το μόνο που ξέρουν, αυτοί που απόμειναν είναι ο φραπές!) και γενικά κάθε είδους παραγωγική δραστηριότητα.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Ελα μην ξεχνιομαστεεεεεεεε

και σημερα παλι στην Πλατειαααααα

μετα τις 6.00

ελατε για οση ωρα μπορειτε,μην το αφησουμε να ατονησει

μην αφησουμε τους 300 διεκπεραιωτες της Βουλης να μας πουν γραφικους

σημερα πρεπει να ειμαστε περισσοτεροι απο χθες

αν δεν μεγαλωσει αυτο το πραμα,χαιρι δεν γινεται

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
  Ελα μην ξεχνιομαστεεεεεεεε

και σημερα παλι στην Πλατειαααααα

μετα τις 6.00

ελατε για οση ωρα μπορειτε,μην το αφησουμε να ατονησει

μην αφησουμε τους 300 διεκπεραιωτες της Βουλης να μας πουν γραφικους

σημερα πρεπει να ειμαστε περισσοτεροι απο χθες

αν δεν μεγαλωσει αυτο το πραμα,χαιρι δεν γινεται

Τυπε αγνοειτε κατι πλεον. Δεν κυβερνει το ΠΑΣΟΚ !
Αλλα η ΤΡΟΙΚΑ. Και η ΤΡΟΙΚΑ ειναι αμειλικτη. Απλα θα βγει η χωρα απο το ευρω
εγω αυτο προβλεπω. Παρολαυτα καλες οι πορειες σας εγω παντως δεν συμμετεχω γιατι θεωρω
πως ολο αυτο γινεται πολυ καθυστερημενα.  :-

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ήταν ο πατέρας του ΠΑΣΟΚ και σήμερα πληρώνουμε την αμετροέπειά του να τριπλασιάσει το δημόσιο τομέα και να θάψει την αγροτική παραγωγή ( ΠΡΟΣΟΧΗ αναφέρομαι στη παραγωγή και όχι στους αγρότες που τους τάισε με τα κοινοτικά χρήματα και ξεχάσαν τι πάει να πει παραγωγή και το μόνο που ξέρουν, αυτοί που απόμειναν είναι ο φραπές!) και γενικά κάθε είδους παραγωγική δραστηριότητα.

δηλαδη λες να μην εδινε τις επιδοτησεις στους αγροτες ;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειναι υποκριτικο τοσο καιρο να κανουμε τα στραβα ματια
και ξαφνικα να λεμε "ξυπνατε"  :grin:
Το πραγμα αρχισε να βρωμαει απο το 2003.

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Όταν λέμε ότι έχουν αγανακτήσει όλοι οι Έλληνες το εννοούμε...
Το περιστατικό συνέβηκε προχθές το βράδυ στις 1 στο σύνταγμα ,εκεί που βρίσκονται τα παιδιά των 300 Ελλήνων.
Τούς πλησιάζουν δύο μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ με τέσσερις αστυνομικούς και σε ψαρωτικό ύφος τους ρωτάνε τι κάνουν εδώ.
Κάπως φοβισμένα τα παιδιά ,τους λένε το γιατί βρίσκονται εκεί και τους ενημερώνουν ότι η αστυνομία έχει ενημερωθεί εγγράφως για αυτό και ότι όλα όσα γίνονται εκεί γίνονται ειρηνικά και νόμιμα.
Ένας αστυνομικός τότε τους λέει ότι βρίσκονται στην περιοχή του και αυτός δεν ξέρει τίποτα από αυτά που του λένε.
Τότε τα παιδιά προσπαθώντας να του εξηγήσουν ότι θα έπρεπε να τον έχουν ενημερώσει για το τι γίνεται εκεί με μεγάλη τους έκπληξη ακούνε τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ να τους λέει ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ !!!Και πραγματικά αυτό έγινε υπέγραψαν και οι τέσσερις αστυνομικοί .
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ .

[/quo

το εαυτο σου ρωτα πρωτα
Όταν λέμε ότι έχουν αγανακτήσει όλοι οι Έλληνες το εννοούμε...
Το περιστατικό συνέβηκε προχθές το βράδυ στις 1 στο σύνταγμα ,εκεί που βρίσκονται τα παιδιά των 300 Ελλήνων.
Τούς πλησιάζουν δύο μοτοσυκλέτες της ομάδας ΔΙΑΣ με τέσσερις αστυνομικούς και σε ψαρωτικό ύφος τους ρωτάνε τι κάνουν εδώ.
Κάπως φοβισμένα τα παιδιά ,τους λένε το γιατί βρίσκονται εκεί και τους ενημερώνουν ότι η αστυνομία έχει ενημερωθεί εγγράφως για αυτό και ότι όλα όσα γίνονται εκεί γίνονται ειρηνικά και νόμιμα.
Ένας αστυνομικός τότε τους λέει ότι βρίσκονται στην περιοχή του και αυτός δεν ξέρει τίποτα από αυτά που του λένε.
Τότε τα παιδιά προσπαθώντας να του εξηγήσουν ότι θα έπρεπε να τον έχουν ενημερώσει για το τι γίνεται εκεί με μεγάλη τους έκπληξη ακούνε τον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ να τους λέει ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ !!!Και πραγματικά αυτό έγινε υπέγραψαν και οι τέσσερις αστυνομικοί .
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ .

Ολοι ΠΡΕΠΕΙ να Υπογραψουμε.

Την Τριτη το απογευμα που θα παμε στον Θεοδωρακη/Μπεη /Κασιματη

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τρίτη  Απόγευμα
Α΄Μίκης
Β΄Κασιμάτης
Μπέης  για  φινάλε

Και μετά  Πλατεία
Όπως
Gold
Anatoli
Lido
Priamos

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
εγω αυτο προβλεπω. Παρολαυτα καλες οι πορειες σας εγω παντως δεν συμμετεχω γιατι θεωρω
πως ολο αυτο γινεται πολυ καθυστερημενα.  :-

Καλυτερα ενας ματαιος αγωνας,παρα μια ματαιη Ζωη φιλαρακι!!!!

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
πως ολο αυτο γινεται πολυ καθυστερημενα.  :-

Kάλιο αργά παρά ποτέ ρε πανάσχημε! Μην αρχίζεις κι εσύ τις δικαιολογίες σαν τον αλλον!  :fuck2:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom