Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 482K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ωπα? τι μας λες τιτανομεγιστε σαυρουκο???

Μιλησες στο κινητο με τον ποπαϋ και ηρθες να μας πεις τις ιδιες παπαριες που ελεγε και αυτος στους Φακελλους?  :2funny:

τοσο μεγαλη η πρεμουρα σας μη χασουν κανα σεντ τα αφεντικα σας, που τρομοκρατειτε τον κοσμο?

ρε δε πατενα πνιγειτε

μην λες για αφεντικα γιατι θα θυμωσει ο εθναρχης

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ωπα? τι μας λες τιτανομεγιστε σαυρουκο???

Μιλησες στο κινητο με τον ποπαϋ και ηρθες να μας πεις τις ιδιες παπαριες που ελεγε και αυτος στους Φακελλους?  :2funny:

τοσο μεγαλη η πρεμουρα σας μη χασουν κανα σεντ τα αφεντικα σας, που τρομοκρατειτε τον κοσμο?

ρε δε πατενα πνιγειτε

Πες μας ρε μεγάλε Μέμαρε τι γίνεται τώρα στην Λευκορωσία.

Άντε.

Και τι ζητάνε οι Ρώσοι για να δώσουνε δάνειο.
Αποκρατικοποιήσεις άκουσα......

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
γιατί ρε μούργο πήρες τηλέφωνο και ήταν κλειστό.. ????
αφού δεν το έχεις το κινητό μου ρε .. τώρα στο έστειλα απόγονε του μπραίμη..

και σήμερα με την κυρά θα έρθω.. την άδεια για σόλο την φυλάω για άλλα σπόρ..
τα κινητα μπλοκάρονται  στο σύνταγμα απο <<Jaming..>>. κάποιοι φροντίζουν και για αυτό το τυχαίο φαινόμενο ;)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
λευτερια στους πασοκους συντροφους ειναι η καινουργια αφισα που θα κυκλοφορησει απο την κεντρικη επιτροπη του κοματος που θα σινεδριαζει για τα τεκτενομενα στην ελλαδα στην σιερα λεονε!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: οπιος προλαβει να την κανει καλος !!!!!!!!!!!!οπιος μεινει σε ευρωπαικο η αμερικανικο εδαφος θα περασει τα προβλεπομενα που ο γαπ με τον αντωνη σιμφονισαν :s&m_1: :s&m_1:  γελια πολλα ερχονται λεμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

οτι τους στελνουμε απο ελλαδα που πλενουμε τα ρακοκαζανα
 τι να ξερουνε αυτοι ρε απο καθαροαιμα αποσταγματα;;;
 για καμμια διηθηση σε ξυλοκαρβουνο τριανταφυλλιας,καλοι ειναι..
 και για να πετανε καμμια βαρελοταπα δεξια αριστερα

εγω θα εχω απο τα καλα σημερις
 ελα και δεν θα το πω πουθενα.....

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Κατεβείτε  στο  Σύνταγμα και  πέστε  μας  και το γιατί χαίρεται  ο κόσμος

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
να σου πω ενα με αντωνη;
''θελει η πουτανα να κρυφτει κι η χαρα δεν την αφηνει''  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εισαι εξω απο κομματα ε;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ανενταχτος!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αντε τωρα στην ιπποκρατους μαζι με βολταιρο να κουνησετε την ουριτσα σας και να σας πεταξουν το κοκκαλο, το βγαλατε το μεροκαματο και σημερα

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
αναρωτιέμαι αν υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι που πιστεύουν
στα συνειδητά ψέμματα του τζέφρυ
ή
στη συνειδητή παραμύθα και βλακεία του σαμαρά

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
''θελει η πουτανα να κρυφτει κι η χαρα δεν την αφηνει''  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εισαι εξω απο κομματα ε;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ανενταχτος!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αντε τωρα στην ιπποκρατους μαζι με βολταιρο να κουνησετε την ουριτσα σας και να σας πεταξουν το κοκκαλο, το βγαλατε το μεροκαματο και σημερα

γεια σου αιγιδα με την ωραια σου την

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ενώ  αν  κυβερνούσαν  έτσι ...

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ
«…Ελπίζω ότι όσοι εξ´ υμών συμμετάσχουν εις την Κυβέρνησιν θέλουν γνωρίσει μεθ´ εμού ότι εις τας παρούσας περιπτώσεις, όσοι ευρίσκονται εις δημόσια υπουργήματα δεν είναι δυνατόν να λαμβάνουν μισθούς αναλόγως με τον βαθμό του υψηλού υπουργήματός των και με τας εκδουλεύσεις των, αλλ´ ότι οι μισθοί ούτοι πρέπει να αναλογούν ακριβώς με τα χρηματικά μέσα, τα οποία έχει η Κυβέρνησις εις την εξουσίαν της…»
«…εφ´ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν».
Ιωάννης Καποδίστριας
πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδος, προς την Δ´ Εθνοσυνέλευση

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
244
Πόντοι
36
Χτες  δεν  πήγα   σε  στριπ  , σε  κωλόμπαρα  , δεν πήγα  να  γαμήσω
Δεν  πήγα  με  τους  φίλους  μου  για  ποτό , για  κρασί ,για καφέ
Ούτε  σπίτι  πήγα  να  κλέισω  τις  πόρτες  και  στην  ασφάλεια  του  Κάστρου μου , να  παίξω  την  κιθάρα  μου  , ή  να  ακούσω  τη  μουσική μου  πίνοντας  το αγαπημένο  μου  ουίσκυ .
Κατέβηκα  στο  Σύνταγμα .
Εγώ  που  την  τελευταία φορά  που  βγήκα  στο  δρόμο , ήταν  επί Χριστόδουλου , για  να  συνοδέψω  τη  θεια  μου  την  Παρασκευούλα , θεός  σχωρέστην , που  με  το μπαστουνάκι  ήθελε  σώνει  και  καλά  να  διαδηλώσει  για  τις  ταυτότητες  με τη  σημαιούλα  στο  χέρι . Κι  ας  ήταν  πιτσιρίκα  επονίτισσα .
Ο κόσμος  ήταν  πολύς .
Πάρα  πολύς .
Αξιοπρεπής .
Σιωπηλός .
Οργισμένος .
Διαδήλωνε  χωρίς  φωνή , χωρίς  συνθήματα . Όμως  η  σιωπή  ήταν  πιο δυνατή .
Για   την  κατάντια  της  περιοχής  που  κάποτε  ήταν  χώρα  με  το όνομα  Ελλάδα .

Ούτε  μειώθηκε  το έλλειμα
Ούτε  μηδενίστηκε  η  ανεργία
Ούτε  έγινε  επανάσταση

Όμως   κάτι  έγινε , δεν  υπήρχαν  τα  χρεωκοπημένα  πολιτικά  σχήματα , από  την άκρα  δεξιά  , ως την  άκρα  αριστερα , όλα  καλολαδωμένα  γρανάζια  του  συστήματος .
Είτε  ως  πιστοί  υπηρέτες  του
Είτε  ως  φόβος  , ως  λύκος  που  μαζεύει  τα  πρόβατα  στη  στρούγκα .
Κανένας  δεν θα  καπηλευθεί σήμερα  την παρουσία μας !

Δείχνουμε  όμως  ότι  δεν  υπάρχει  συναίνεση  στον  άνευ  όρων  κατήφορο  της  Χώρας .
Δεν   συναινούμε  στη  διάλυση αυτών που τόσες  γενιές  ανθρώπων πάλεψαν  για  να  χτίσουν  .

Μαζί  μας  ήσουν  και  εσύ .
Εσύ  που  φοβήθηκες   για  επεισόδια . Για  βία  .
Εσύ  που  όπως  και  εγώ  δεν  βγαίνεις   από  το  σπίτι  σου .
Εσύ  που πας  στην παραλία  , αντί  για την  κάλπη .
Εσύ  που  θεωρείς  ότι  ο  καταλληλότερος  Πρωθυπουργός  για  τη  χώρα  είναι  ο  κανένας
Εσύ  που  δεν  ξέρεις  δεν  απαντάς

Σήμερα   στις   6.00  έλα  και  εσύ  μαζί  μας .
Και  αύριο
Και  μεθαύριο
Μέχρι  να  λάβουν  το μήνυμα  αυτοί  που  πρέπει ! 
Με συγκλόνισες αδερφε......Η τελευταια φορά που θυμάμαι ΑΘΡΟΑ,ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ,γεματη ΕΝΤΑΣΗ και διαθεση για ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ήταν όντως επι Χριστοδουλου....Δεν ειχα ξαναδει τόσο μεγαλη ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ κόσμου,με τόσο ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΗΛΙΚΙΑΚΑ κοινό,χωρίς κόμματα,με μόνη διάθεση να αντιδράσει στις ΕΠΙΒΟΛΕΣ.....Ποσο δικιο είχει ο Μακαριστός....Σήμερα,αυτά που τότε χλευάζονταν και λοιδορούνταν,η εθνικη και ατομικη αξιοπρεπεια,λες και η αναγραφη του θρησκευματος ηταν η ταμπακιερα-αφορμη ηταν για να ξυπνησουμε απο τον επερχομενο ολετηρα της παγκοσμιοποιησης- σήμερα έχουν παρει την μορφη της καταπατησης των προσωπικών παναθρωπινων δικαιωματων....Της αξιοπρεπειας και του δικαιωματος στη δουλεια,στην εκπαιδευσης,της οικογενειας.....
Μακαρι το κινημα αυτο να συνεχιστει και να μην γινει μια ΜΟΔΑ που θα ξεφτισει..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ!!!!

Μόνο όταν ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ θα γίνει κάτι. Όχι 15.000 άτομα αλλά Ο ΛΑΟΣ!

Δεν πάνε 7 μήνες που το Πα.Σο.Κ (μπορεί να είναι τοπικές εκλογές αλλά η αντίδραση θα είχε αποτυπωθεί) πήρε 8 περιφέρειες και οι ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ πάτωσαν. Αλλά πάτωσαν λέμε.

Άμα Ο ΛΑΟΣ ήθελε να μην υπάρχει Μνημόνιο δεν θα το είχε σπηκάρει στον Παπανδρέου ΤΟΤΕ; Δεν θα είχε σαρώσει ας πούμε ο Δημαράς; Δεν θα είχε σαρώσει ο Μητρόπουλος; Ο άνθρωπος βγήκε με σύνθημα ΌΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (που νομίζω το είχε και επάνω στο ψηφοδέλτιο).

Αμ ο Παφίλης; Πήγα στο λόγο του στο Πεδίο του Άρεως με ένα φίλο μου από το ΚΚΕ. ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΤΙΠΟΤΕ! Μόνο ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Σε ρωτάω ΕΥΘΕΩΣ. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ δεν θα είχε αλλάξει κάτι; Απείρως αποτελεσματικότερο δεν θα ήταν αυτό;

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εγώ  τον  μακαριστό  τον  έβλεπα  και  έβγαζα  φλύκταινες
Τον  άκουγα  και  πάθαινα  νταράκουλο
Με  το πνεύμα  του  με  χώριζε  ένα  χάος

Αλλά είτε  μου  αρέσει  είτε  όχι ο Χριστόδουλος είχε  αρχίδια !

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.019
Πόντοι
22.785
6.12 Θά είμαι στού Γρηγόρη στήν πλατεία ......

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Μόνο όταν ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ θα γίνει κάτι. Όχι 15.000 άτομα αλλά Ο ΛΑΟΣ!

Δεν πάνε 7 μήνες που το Πα.Σο.Κ (μπορεί να είναι τοπικές εκλογές αλλά η αντίδραση θα είχε αποτυπωθεί) πήρε 8 περιφέρειες και οι ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ πάτωσαν. Αλλά πάτωσαν λέμε.

Άμα Ο ΛΑΟΣ ήθελε να μην υπάρχει Μνημόνιο δεν θα το είχε σπηκάρει στον Παπανδρέου ΤΟΤΕ; Δεν θα είχε σαρώσει ας πούμε ο Δημαράς; Δεν θα είχε σαρώσει ο Μητρόπουλος; Ο άνθρωπος βγήκε με σύνθημα ΌΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (που νομίζω το είχε και επάνω στο ψηφοδέλτιο).

Αμ ο Παφίλης; Πήγα στο λόγο του στο Πεδίο του Άρεως με ένα φίλο μου από το ΚΚΕ. ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΤΙΠΟΤΕ! Μόνο ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟ!

Σε ρωτάω ΕΥΘΕΩΣ. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ δεν θα είχε αλλάξει κάτι; Απείρως αποτελεσματικότερο δεν θα ήταν αυτό;
μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι παιζεται....

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom