Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ωω καλό, πάω να το διαβάσω.

μην κάνεις τον κόπο.. διάβασε πρώτα τι έλεγε ο περσυ για τον συντάκτη του άρθρου

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μέχρι εδώ διάβασα.
όταν κάποιος γράφει γελοιότητες και ψεύδη που μόνο το ακροατήριο της Στεφανίδου μπορεί να καταπιεί αμάσητα δηλώνει αυτομάτως την εμμισθη ιδιότητά του.  :tits2: :tits2: :tits2:

μαλάκα αυτός γράφει μεγαλύτερες παπαριές απ το βολταίρο.

αλλά το περιμένεις;......
εψαξα το στάτους του.....

Ο Β. Βιλιάρδος είναι οικονομολόγος, [size=24pt]σύμβουλος επιχειρήσεων[/size] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:, πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου.

μαλάκα ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ
οι επιχειρήσεις οι τράπεζες και τα νοικοκυριά ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΥΓΙΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;

απορώ ακόμα πώς η ΤΡΟΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΟΠΥ ΠΕΙΣΤ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ.

αυτά τα ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ sites sτο ιντερνετ πουλάνε και βιβλία.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
:|
Δεν το άρχισα ακόμα, τι να κάνω? :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
:|
Δεν το άρχισα ακόμα, τι να κάνω? :2funny:

κατά την ταπεινή μου άποψη το άρθρο είναι για τα σκουπίδια...

ο δε συντακτης του (και συντάκτης πολλών παρομοίου ύφους και εγκυρότητος άρθρων) για πολλές κλωτσιές...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μην κάνεις τον κόπο.. διάβασε πρώτα τι έλεγε ο περσυ για τον συντάκτη του άρθρου
το ξερα ότι κάποιος μαλάκας αυτό θα έψαχνε.
έχω καταγράψει εδώ μέσα τον τρόπο που αντιμετωπίζω τα άρθρα και τους αρθρογράφους:
ό.τι φαίνεται λογικό και αμιζάριστο είναι και πάνω κάτω αληθες.
ο συγκεκριμένος μπορεί να μιζάρεται για τα εν ελλάδι αλλά για την τουρκία δεν έχει κανένα πρόβλημα να γράψει την αλήθεια.

είναι γνωστή η ιδεολογική μαλακία που δέρνει και σένα και το βολταίρο και πολλούς άλλους.
ενίοτε έχω διαφωνήσει από τον... λάκη μέχρι τον... υπερπόντικα.
και ενίοτε έχω συμφωνήσει απο τον..... γκάμπα.... μέχρι τον.... παπαζόλη.
η αλήθεια δεν είναι ιδιοκτησία και ευφυολόγημα κανενός.
είναι απλά η αλήθεια. 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
έχω καταγράψει εδώ μέσα τον τρόπο που αντιμετωπίζω τα άρθρα και τους αρθρογράφους:
ο συγκεκριμένος μπορεί να μιζάρεται για τα εν ελλάδι αλλά για την τουρκία δεν έχει κανένα πρόβλημα να γράψει την αλήθεια.

είναι γνωστή η ιδεολογική μαλακία που δέρνει και σένα και το βολταίρο και πολλούς άλλους.
είναι απλά η αλήθεια. 

μόνο από αυτό φαίνεται ότι ο άνθρωπος δεν έχει ιδέα για αυτά που γράφει

"Στο παράδειγμα της Τουρκίας, η νέα κυβέρνηση και όχι η παλαιά, ήταν αυτή που αφενός μεν «διεύρυνε» την εξαθλίωση των Πολιτών της, αφετέρου ξεπούλησε σχεδόν το σύνολο της δημόσιας περιουσίας - παραμένοντας σταθερά «υποτελής» του Καρτέλ και των τοκογλύφων, χωρίς παραδόξως να διακινδυνεύει την εκλογική της δύναμη. Φυσικά το ξεπούλημα έγινε «έντεχνα», αφού ακολούθησε 2-3 έτη μετά την εκλογική της νίκη και τη σταθεροποίηση της στην εξουσία.  "

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

είναι απλά η αλήθεια. 

Με το ffanatic?  :grin:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.915
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny:Παντου η ιδια μεθοδος.Απαξιωση θεσμων και ανθρωπων,μαζικο φαγοποτι,λαμογια πολιτικοι,λαμογια συνδικαλιστες και εξαθλιωση.ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ περιοδος ασταθειας,γενικευμενο ξεμπουρδελεμα και αναμπουμπουλα.ΜΕΤΑ ο λαος ειναι ετοιμος να δεχτει τη μονη λυση...ΔΝΤ και ιδιοτικοποιησεις των παντων και πανω απο ολα με μισθους πεινας ,χωρις εργασιακα δικαιωματα...συνδικαλισμος(στο πυρ το εξωτερο,μας εφερε σε αυτο το χαλι)...αξιοπρεπεια?οταν πεινας,δεν εχεις δικαιωμα σε αυτη...
ΕΤΣΙ και στην γειτονα χωρα ,μολις τους παρουν αυτα που θελουν,θα τους κλασουν για αλλους τοπους,φτηνοτερους,εξυπερετικοτερους...και τοτε το καυλι θα φτασει στο μεδουλι και για αυτους...
ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΛΠΟ...το μονο που αλλαζει ειναι το θυμα και οι παραμετροι...
ΕΙΝΑΙ παντα 2 βηματα μπροστα τουλαχιστον στις εξελιξεις....εμεις παντα  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Με  τις ιστορίες  του  καλού  στρατιώτη  Σβέικ  χαλαρώσαμε  χτες .
Πάμε στα  σκληρά  πάλι .

Η  πραγματικότητα  γίνεται  συνεχώς  σκηλρότερη  και  συνεχώς  περισσότερο  αστεία .

Ότι  αδυνατεί  να  σκεφτεί  ο Γιούνγκερ  και  ο Τρισέ  τα  εκφράζει  ο Κυριάκος Μητσοτέτοιος  και  ο Ντανιέλ Κον Μπεντιτ .

Ο  Μητσοτέτοιος  μάλλον  με  διαβάζει . Δεν  είχα  σκεφτεί ποτέ  ότι  χωρίς  περικοπές  μισθού  των Βουλευτών , με μείωση  του  αριθμού κόψιμο  σε  αυτοκίνητα συνεργάτες  κ.λπ. η  χώρα  εξοικονομεί  30 μύρια γιούρια . Αν  μάλιστα  κόψει  και  από ένα χιλιάρικο  το μήνα  στους  200  βουλευτές  που  θα μείνουν , εξοικονομείς  άλλα  2,8  μύρια . 32,8  μύρια  είναι πολύ  περισσότερα  από  όσα  προσδοκά  η  κυβέρνηση  να  εισπράξει  από  το φόρο  μεγάλης  ακίνητης  περιουσίας .
Επομένως  όταν  ο μάλαξ  πουρούλης  λέει  από που  πρέπει  να  αρχίσουν οι περικοπές , μάλλον  σωστός είναι .

Πάμε παρακάτου .
Ο  Ντανιέλ  Κον Μπεντιτ  είπε  κάτι  προφανές
Όποιος  Έλληνας  έχει λεφτά  εκτός  Ελλάδος , να φέρνει  στον Τραπεζίτη  τη  φορολογική  του  δήλωση , αλλιώς  να  παγώνει  η  κατάθεσή  του .
Εκεί  δε  χρειάζεται  να  ξοδέψει  η  Ελληνική  Κυβέρνηση  ούτε  σεντζι .
Αρκεί ο Ελβετός  Τραπεζίτης !

Τώρα  φαντάσου  τον  κύριο Πουρούλη  που  πάει  με  τη  μαύρη  στην  Ελβετία  πριν  φύγουν για  Αρούμπα .
Καλημέρα  μεσιέ ΦλουχτενΦλάχτεν
Ωωωωωωωωωωωω τον  αγαπητό  , καθίστε  , πως  από εδώ ?
Πόσο  χαίρομαι  που  σας  βλέπω !

Ξέρευτε  μεσιέ  πάγω  εις  Αρούμπαν δια pension  και  θέλω  κατι  ψωρολιρίτσες  που  σας  είχα  ακουμπήσει , ώστε  να  μη  μου  λέιψει  το μοχίτο μου .

Βεβαίως , τί θα  πάρετε  δι τραταμέντον ?
Τας  ωχράς  μου  διότι  βιάζομαι !

Βεβαιότατα , μέσα  στην  κάσα  είναι ! Και  να  σας  κάνω  μιαν  απόδειξιν, αλλά  επειδή  δεν θα  τελειώσετε  εντός  πενταλέπτου , θα  πάρετε ένα  περγαμόντο ?

Ενα  τζόνυ  μπλε  είναι εύκολον ? το καλεί και η  ώρα !

Βεβαίως ,  τα  δικαιολογητικά  τα  έχετε ?
Μάλιστα , το νούμερο , ο κωδικός !

Ναι  αλλά  πλέον  θέλομεν  και  διαβατήριον ! Έχουτε ?
Βεβαιότατα  , πάρε !

Σερί  , Χελένικ Ρεπουμπλικ γράφει πάνουθε , διότι  έχω  ολίγον αστιγματισμόν  και  δεν βρίσκω  τα  ομοτουάλια  μου ?

Σερταμαν , μον αμί !
Δεν  είναι  κάτι  το  σημαντικόν , αλλά  πρέπει  να  ζητήσω  τα  φορολογικάς  σας  δηλώσεις . Η  νομοθεσία  ξεύρετε . Τας  έχουτε  πρόχειρας?
Όχι  ρε  βλάμη  , αλλά  μεταξύ  μας  τώρα ?
Λυπούμαι  δια  την αναστάτωσίν  Σας , δεν  δύναμαι να  εκταμιεύσω .
Και  τι θα  κάμω ?
Ημπορείτε  με  χρέωσιν  εις  τον  λογαριασμόν σας  να  παραμείνετε μπιστιού  εις  όποιον  ξενοδοχείον  της  Γενέυης  επιθυμείτε , μέχρι  να 
προσκομίσετε  τας  δηλώσεις .
Μετρητόν  όμως  δεν δύναμαι να  εκταμιεύσω , λυπούμαι , κι εγώ  υπάλληλος  είμαι , ελέγχομαι , θα  χάσω  την θέσιν μου.
Δια  το πρώτον πενθήμερον  θα  σας  διευκολύνομεν ημείς , διατί άλλωστε  υπάρχουν οι  φίλοι? Μετά  την έκτην ημέραν  θα  πρέπει  να  καταβάλετε  εξ ιδίων σας  τα  έξοδα  διαμονής  σας , νες  πα ?

Μπορώ  να  έχω  ένα  ακόμη .
Σερταμάν  μον  αμί , θέλουτε  τζόνι μπλού ? Μόνο  που ...
Τί  μόνο  που ?
Ξεύρετε  λόγω  των περικοπών  το δεύτερον ηδύποτον  θα  χρεωθεί εις  τον λογαριασμον  σας .
Φεύγουτε  ? Κελ ντομαζ , καθίστε να  τα  πούμε  δι΄ολίγον , σήμερις  που  είμαι  αβέλαμπλ . Ούτε  το βουίσκι σας  δεν ήπιατε ! Ντ΄ ακόρ  σερί . Όπως  επιθυμείτε , α ντου  ταλαίρ !

Α  και  εκείνας  τας  φορολογικάς  δηλώσεις  και  τα  παραστατικά  θα  τα  προσκομίσετε  είς  τον κ. Σαμουήλ Αρπαχτενστάιν  ο  οποίος  κατοικοεδρεύει  εις  τον 4ον όροφον  του  ιδρύματός  μας , μετά  τον  τυπικόν έλεγχον  από  την 15μελή  ομάδα  του , περνάτε  και πάλιν από το γραφείον μου και  αναλαμβάνετε  τας  ωχράς  Σας . Εξαίρετος  νέος  εχειρίσθη υποδειγματικώς  τον  λογαριασμόν  του κ. Μιλόσεβιτς.
Μα....
Λυπούμαι  σερί !
Πολιτικοί !
Τί  γραφειοκρατικά  προβλήματα  μας  δημιουργούν δεν φαντάζεσθαι !
Μα  εσείς  ιδρώσατε , να  ανάψω  τον κλιματισμόν ?
Δεν  αισθάνεσθαι  καλά , σε τεριμπλ, να  σας  στείλω με  χρέωσιν του  λογαριασμού  σας  τον ιατρόν μου ?

Δεν θέλουτε ? 
Όπως  επιθυμείτε !
Ωρεβουάρ !

Εις  το  τηλέφωνον
Μαντεμουαζέλ Κλοτίλδη , καλέσατε  τον Κύριον  Διευθύνοντα Σύμβουλον της Τραπέζης  και  πείτε  του  ότι  θα  αγοράσομεν ακόμη ολίγα  ομόλογα  με  απόδοσιν 17% ετησίως  , δια  να  πράξωμεν  το  καθήκον μας και  να βοηθήσομεν την Παγκόσμιον Οικονομικήν Ανάπτυξιν ! 
Εξακταμάν  σερί , δεκαετούς  διαρκείας !
Μακρόχρονος  δέσμευσις  των διαθεσίμων  μας ?
Σερί , εκτιμώ  ότι  προ  της  δεκαετίας  δεν υφίσταται  κίνδυνος  εκταμιεύσεως  του  αντιστοίχου  ποσού  από  την Τράπεζαν εις τον δικαιούχον !

dillinger

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Με  τις ιστορίες  του  καλού  στρατιώτη  Σβέικ  χαλαρώσαμε  χτες .
Πάμε στα  σκληρά  πάλι .

Η  πραγματικότητα  γίνεται  συνεχώς  σκηλρότερη  και  συνεχώς  περισσότερο  αστεία .

Ότι  αδυνατεί  να  σκεφτεί  ο Γιούνγκερ  και  ο Τρισέ  τα  εκφράζει  ο Κυριάκος Μητσοτέτοιος  και  ο Ντανιέλ Κον Μπεντιτ .

Ο  Μητσοτέτοιος  μάλλον  με  διαβάζει . Δεν  είχα  σκεφτεί ποτέ  ότι  χωρίς  περικοπές  μισθού  των Βουλευτών , με μείωση  του  αριθμού κόψιμο  σε  αυτοκίνητα συνεργάτες  κ.λπ. η  χώρα  εξοικονομεί  30 μύρια γιούρια . Αν  μάλιστα  κόψει  και  από ένα χιλιάρικο  το μήνα  στους  200  βουλευτές  που  θα μείνουν , εξοικονομείς  άλλα  2,8  μύρια . 32,8  μύρια  είναι πολύ  περισσότερα  από  όσα  προσδοκά  η  κυβέρνηση  να  εισπράξει  από  το φόρο  μεγάλης  ακίνητης  περιουσίας .
Επομένως  όταν  ο μάλαξ  πουρούλης  λέει  από που  πρέπει  να  αρχίσουν οι περικοπές , μάλλον  σωστός είναι .

Πάμε παρακάτου .
Ο  Ντανιέλ  Κον Μπεντιτ  είπε  κάτι  προφανές
Όποιος  Έλληνας  έχει λεφτά  εκτός  Ελλάδος , να φέρνει  στον Τραπεζίτη   τη  φορολογική  του  δήλωση , αλλιώς  να  παγώνει  η  κατάθεσή  του .
Εκεί  δε  χρειάζεται  να  ξοδέψει  η  Ελληνική  Κυβέρνηση  ούτε  σεντζι .
Αρκεί ο Ελβετός  Τραπεζίτης !

Τώρα  φαντάσου  τον  κύριο Πουρούλη  που  πάει  με  τη  μαύρη  στην  Ελβετία  πριν  φύγουν για  Αρούμπα .
Καλημέρα  μεσιέ ΦλουχτενΦλάχτεν
Ωωωωωωωωωωωω τον  αγαπητό  , καθίστε  , πως  από εδώ ?
Πόσο  χαίρομαι  που  σας  βλέπω !

Ξέρευτε  μεσιέ  πάγω  εις  Αρούμπαν δια pension  και  θέλω  κατι  ψωρολιρίτσες  που  σας  είχα  ακουμπήσει , ώστε  να  μη  μου  λέιψει  το μοχίτο μου .

Βεβαίως , τί θα  πάρετε  δι τραταμέντον ?
Τας  ωχράς  μου  διότι  βιάζομαι !

Βεβαιότατα , μέσα  στην  κάσα  είναι ! Και  να  σας  κάνω  μιαν  απόδειξιν, αλλά  επειδή  δεν θα  τελειώσετε  εντός  πενταλέπτου , θα  πάρετε ένα  περγαμόντο ?

Ενα  τζόνυ  μπλε  είναι εύκολον ? το καλεί και η  ώρα !

Βεβαίως ,  τα  δικαιολογητικά  τα  έχετε ?
Μάλιστα , το νούμερο , ο κωδικός !

Ναι  αλλά  πλέον  θέλομεν  και  διαβατήριον ! Έχουτε ?
Βεβαιότατα  , πάρε !

Σερί  , Χελένικ Ρεπουμπλικ γράφει πάνουθε , διότι  έχω  ολίγον αστιγματισμόν  και  δεν βρίσκω  τα  ομοτουάλια  μου ?

Σερταμαν , μον αμί !
Δεν  είναι  κάτι  το  σημαντικόν , αλλά  πρέπει  να  ζητήσω  τα  φορολογικάς  σας  δηλώσεις . Η  νομοθεσία  ξεύρετε . Τας  έχουτε  πρόχειρας?
Όχι  ρε  βλάμη  , αλλά  μεταξύ  μας  τώρα ?
Λυπούμαι  δια  την αναστάτωσίν  Σας , δεν  δύναμαι να  εκταμιεύσω .
Και  τι θα  κάμω ?
Ημπορείτε  με  χρέωσιν  εις  τον  λογαριασμόν σας  να  παραμείνετε μπιστιού  εις  όποιον  ξενοδοχείον  της  Γενέυης  επιθυμείτε , μέχρι  να 
προσκομίσετε  τας  δηλώσεις .
Μετρητόν  όμως  δεν δύναμαι να  εκταμιεύσω , λυπούμαι , κι εγώ  υπάλληλος  είμαι , ελέγχομαι , θα  χάσω  την θέσιν μου.
Δια  το πρώτον πενθήμερον  θα  σας  διευκολύνομεν ημείς , διατί άλλωστε  υπάρχουν οι  φίλοι? Μετά  την έκτην ημέραν  θα  πρέπει  να  καταβάλετε  εξ ιδίων σας  τα  έξοδα  διαμονής  σας , νες  πα ?

Μπορώ  να  έχω  ένα  ακόμη .
Σερταμάν  μον  αμί , θέλουτε  τζόνι μπλού ? Μόνο  που ...
Τί  μόνο  που ?
Ξεύρετε  λόγω  των περικοπών  το δεύτερον ηδύποτον  θα  χρεωθεί εις  τον λογαριασμον  σας .
Φεύγουτε  ? Κελ ντομαζ , καθίστε να  τα  πούμε  δι΄ολίγον , σήμερις  που  είμαι  αβέλαμπλ . Ούτε  το βουίσκι σας  δεν ήπιατε ! Ντ΄ ακόρ  σερί . Όπως  επιθυμείτε , α ντου  ταλαίρ !

Α  και  εκείνας  τας  φορολογικάς  δηλώσεις  και  τα  παραστατικά  θα  τα  προσκομίσετε  είς  τον κ. Σαμουήλ Αρπαχτενστάιν  ο  οποίος  κατοικοεδρεύει  εις  τον 4ον όροφον  του  ιδρύματός  μας , μετά  τον  τυπικόν έλεγχον  από  την 15μελή  ομάδα  του , περνάτε  και πάλιν από το γραφείον μου και  αναλαμβάνετε  τας  ωχράς  Σας . Εξαίρετος  νέος  εχειρίσθη υποδειγματικώς  τον  λογαριασμόν  του κ. Μιλόσεβιτς.
Μα....
Λυπούμαι  σερί !
Πολιτικοί !
Τί  γραφειοκρατικά  προβλήματα  μας  δημιουργούν δεν φαντάζεσθαι !
Μα  εσείς  ιδρώσατε , να  ανάψω  τον κλιματισμόν ?
Δεν  αισθάνεσθαι  καλά , σε τεριμπλ, να  σας  στείλω με  χρέωσιν του  λογαριασμού  σας  τον ιατρόν μου ?

Δεν θέλουτε ? 
Όπως  επιθυμείτε !
Ωρεβουάρ !

Εις  το  τηλέφωνον
Μαντεμουαζέλ Κλοτίλδη , καλέσατε  τον Κύριον  Διευθύνοντα Σύμβουλον της Τραπέζης  και  πείτε  του  ότι  θα  αγοράσομεν ακόμη ολίγα  ομόλογα  με  απόδοσιν 17% ετησίως  , δια  να  πράξωμεν  το  καθήκον μας και  να βοηθήσομεν την Παγκόσμιον Οικονομικήν Ανάπτυξιν ! 
Εξακταμάν  σερί , δεκαετούς  διαρκείας !
Μακρόχρονος  δέσμευσις  των διαθεσίμων  μας ?
Σερί , εκτιμώ  ότι  προ  της  δεκαετίας  δεν υφίσταται  κίνδυνος  εκταμιεύσεως  του  αντιστοίχου  ποσού  από  την Τράπεζαν εις τον δικαιούχον !

Παλια..
Για τωρα αλλα κολπα.

Συνημμένα

• 300x150.gif
    300x150.gif
    6,5 KB · Εμφανίσεις: 20

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Α  και  επειδή δεν μηδενίζω , συμμετείχα και στην πορεία ΓΣΣΕ  ΑΔΕΔΥ , ο κόκκινος  κουμπαράς  με το δεν  πωλέιται επάνω , τάσπαγε !

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Την οποία κατέχεις μόνον εσύ.

Τα  φράγκα  σου  όμως  θα  τα  νέμεται  ο Ελβετός.
Συ  ξέρεις τί προσπάθεια  απαιτείται  να  ξεκολήσεις  από  τον Ελβετό ένα  πεντοχίλιαρο  από τα  λεφτά  σου .

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Καταπληκτικό άρθρο:

Στο παράδειγμα της Τουρκίας, η νέα κυβέρνηση και όχι η παλαιά, ήταν αυτή που αφενός μεν «διεύρυνε» την εξαθλίωση των Πολιτών της, αφετέρου ξεπούλησε σχεδόν το σύνολο της δημόσιας περιουσίας - παραμένοντας σταθερά «υποτελής» του Καρτέλ και των τοκογλύφων, χωρίς παραδόξως να διακινδυνεύει την εκλογική της δύναμη. Φυσικά το ξεπούλημα έγινε «έντεχνα», αφού ακολούθησε 2-3 έτη μετά την εκλογική της νίκη και τη σταθεροποίηση της στην εξουσία.

Γι΄αυτό οι εξαθλιωμένοι θα ξαναψηφίσουν με τα μπούνια τον Ερντογάν:
(ααααα, που είναι και ο δροσερός Σκορπιούλης να μας πει ότι οι Κούρδοι θα διέλυαν το Τουρκικό κράτος).

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom