Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τα  αρχίδια  μας  θα  σπάσετε  ρε
Ούτε  τα  κιγκλιδώματα μπρος  στη  βουλή  δε  σπάτε

Δε  με  λέτε , για ακούστε  ΕΤ  2

Η Κατσέλη  διαβάζει Βολταίρο , ή  ο Βολταίρος  Κατσέλη ?

Ουτε το ένα ούτε το άλλο.. ο βολταίρος είναι η Κατσέλη...

Επισκέπτης
15 σελιδες εμπειριες απο το στρατο !!!!! Επειδη οι δικες μου εμπειριες απο τη θητεια δεν εχουν ενδιαφερον θα σας γραψω μερικες συνταγες μαγειρικης. Αφου μου φερουν καφε και καπνισω κανα 3 τσιγαρα να ρθω στα ισα μου, θα ξεκινισω με πιτσα και θα συνεχισω με ψητα λαχανικα στα καρβουνα. Αν εχω ορεξη βεβαια γιατι ξενυχτησα παλι χτες. Φυσικα θα γραφουμε και για τους αγανακτισμενους για να μην ειμαστε off topic.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
15 σελιδες εμπειριες απο το στρατο !!!!! Επειδη οι δικες μου εμπειριες απο τη θητεια δεν εχουν ενδιαφερον θα σας γραψω μερικες συνταγες μαγειρικης. Αφου μου φερουν καφε και καπνισω κανα 3 τσιγαρα να ρθω στα ισα μου, θα ξεκινισω με πιτσα και θα συνεχισω με ψητα λαχανικα στα καρβουνα. Αν εχω ορεξη βεβαια γιατι ξενυχτησα παλι χτες. Φυσικα θα γραφουμε και για τους αγανακτισμενους για να μην ειμαστε off topic.

παλιοπαιδο με προκαλεις... αλλα δεν θα ενδωσω...
:coffee:

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
957
Πόντοι
3.925
Τα  αρχίδια  μας  θα  σπάσετε  ρε
Ούτε  τα  κιγκλιδώματα μπρος  στη  βουλή  δε  σπάτε

Δε  με  λέτε , για ακούστε  ΕΤ  2

Η Κατσέλη  διαβάζει Βολταίρο , ή  ο Βολταίρος  Κατσέλη ?
          :coffee:  Το δεύτερο.  Σίγουρα

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
15 σελιδες εμπειριες απο το στρατο !!!!! Επειδη οι δικες μου εμπειριες απο τη θητεια δεν εχουν ενδιαφερον θα σας γραψω μερικες συνταγες μαγειρικης. Αφου μου φερουν καφε και καπνισω κανα 3 τσιγαρα να ρθω στα ισα μου, θα ξεκινισω με πιτσα και θα συνεχισω με ψητα λαχανικα στα καρβουνα.

Nαιιιι! Επιτέλους κάτι διαφορετικό εδώ μέσα! :cheesy:

Επισκέπτης
Τα ψητα λαχανικα ειναι καλυτερα αν τρωγωνται στην υπαιθρο συνοδια λουκανικου χωριατικου.

Μαζευουμε ξυλα και αναβουμε φωτια. Βαζουμε την πυροστια και επανω της κατσαρολα με νερο. Αφου αρχισει να βραζει το νερο ριχνουμε πρωτα μεσα τις πατατες γιατι θελουν πιο πολυ βρασιμο. Μετα τις ντοματες, μελιτζανες, πιπεριες πρασινες. Οταν παρουν μια βραση και μαλακωσουν τα βγαζουμε. Αναλογα με τη φωτια που εχουμε θα χρειαστουν απο 20' ως μια ωρα βρασιμο. Τοποθετουμε τη σχαρα στα καρβουνα και επανω τα "προιοντα" αφου πρωτα τα αλατισουμε και τους ριξουμε λαδολεμονο. Ταυτοχρονα ψηνουμε και τα λουκανικα. Αφου ψηθουν σερβιρονται σε μεταλικη πιατελα με λαδολεμονο. Ειναι μια ευκολη κι γευστικη συνταγη για ενα δειπνο στις οχθες μια λιμνης ή ενος ποταμου. Φυσικα για να δεσει το ολο σκηνικο πρεπει να υπαρχει καλη παρεα, πολλες μπυρες και κανα καλο τσιγαρο :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Θα μου επιτρεψετε τωρα να αποσυρθω στην εργασια μου και να επιστρεψω αργοτερα.......μη με πουνε και τεμπελη.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Μανάρι  μου  έμφραγμα  δεν μου  έκανε  ο Μητσοτάκης , με  το Σημίτη , εσύ  με  το  μέρελό  θα  μου  το κάμετε ?

Όπως  ο  φίλος  σου  ο  Δασκαλόπουλος  φοβάται  για  τα  κατομμύριά  του , έτσι  και  εγώ  φοβάμαι  για  μερικές  χιλιαδίτσες  που  τις έβγαλα  με  αίμα .
:uglystupid:

Διότι  στην  ηλικία  μου  ναι  μεν  ο Εδουάρδος έχει πρόσωπο παντού , αλλά  να  ξαναστήσεις  το άπαν  από το μεδεν  είναι διαδικασία .

Τι έγινε λεβέντη μου? "Βάρηνες" από τα 35? Είσαι γενιά του ΠΑΣΟΚ και τώρα τόχεις ρίξει στη μίρλα επειδή πρέπει να πληρώ? :grin:

Εγώ  Αρούμπα
Να  βάνω  χέρι  σε  μισότριβες  αμερικάνες  που  να  μου  μιλάνε  για  τον καιρό  , όπως  μιλάει  ο Καργάκος  για  τον Πελοποννησιακό  Πόλεμο .
Να  χω  δυο τρεις  μαύρες  , μουλάτες , μεστίδες  να  τρίβουνε  το γέρικο  κορμί  μου  μέχρι  να  με  καλέσει  ο  Κύριος  να  πληρώσω για  τα  όσα  έχω  κάνει  στον κόσμο τούτο .

Αυτά
Ή  όλοι  κάνουμε  το σκατό μας  παξιμάδι ( και ο Πουρούλης )
Άλλως  κάποιοι  θα  φύγουμε

Καλά, εσύ μας έλεγες πως έχεις γυναίκα και παιδιά...με "λίγες χιλιαδίτσες" πως θα τη βγάλεις?
Αλλά ξέχασα...είσαι "ελληνάρας"! Θα την βρεις την άκρη...
ΚΑΙ την οικογένεια μαζί χωρίς να της λείπει τίποτα, ΚΑΙ τις Αμερικανίδες για το pull mour ΚΑΙ τις μαυρούλες για να μην ξεχνάς το sport. :dancing:

Θα  σου  λέμε  τί  θες  μεροκάματο , 200 ευρώ το μήνα .
Δε  θες  έχει κι άλλους  που  με  150  και  ένα  πιάτο  όσπρια έρχουνται
Στο  τέλος  του  μήνα  θα  ρχεσαι  εσύ .
Δώμου  τα  200
Πάρε  τα  100 , κι  ένα  Αρμάνι  να  το  πουλήσεις  100  να  ζήσεις .
Θα  πάω  στο  Δικαστήριο
Πάμε  ρε , θα  λέω  εγώ
Θα  σαι  συ  μόνος  σου , θα  χω  εγώ  τον  καθηγητή
Θα  λέει  ο  καθηγητής , σημασία  έχει  ο πελάτης μου  να  μη ξαναπάει στην Αρούμπα  και  λειψουν τα  κεφάλαιά  του
Βέβαια  το  ότι  τα  κεφάλαια  δεν  είναι  εδώ , στ΄ αρχίδια του  του  Δικαστή  , το  θέμα  είναι  να  μη  πάει  ο Πουρούλης  Αρούμπα , και  ποιος  θα  πληρώνει  τα  400 γιούρος  του  μισθουλάκου  του .

Βλέπω είσαι γνώστης της όλης διαδικασίας.
Έχεις ήδη αρχίσεις να τα εφαρμόζεις? :boobies:

Πάρε  τα  100 , κι  ένα Αρμάνι να  το  πουλήσεις  100  να  ζήσεις .

Ούτε η είσπραξη όλου του μήνα δεν θα σε φτάνει για να το πάρεις.
Σε βλέπω να σκάνε οι Φράγκοι και να τους την πέφτεις να σου δώσουνε ένα πακέτο Marlboro γιατί από τα σέρτικα θα έχεις πάθει φαρυγγίτιδα. :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το μεσοπροθεσμο παει για ψηφισμα μεσα στο καλοκαιρι.....οπου οι αγανακτισμενοι θα κανουν τα μπανια του λαου....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.915
Πόντοι
2.606
ΜΙΛΑΜΕ για δημαρχο μπαγλαμα με τα ολα του...τον ειδα συμπαθητικα στην αρχη,αλλα ειναι τελειως βλαμμενος η παρα πολυ πονηρος που περναει για βλημα...μαλλον το πρωτο καθοτι το πολυ αλκοολ εχει καταστρεψει πολλα εγκεφαλικα κυτταρα και στην ηλικια του δεν ξανα-γεννιουνται...
ΜΟναδικος ο ατιμος θα καταφερει με την δηθεν μαλακισμενη εμπνευση του ,ΝΑ κανει τον μικυ μαους -στα προθυρα ανιας -ξανα συμβολο.
ΘΑ μου πεις μικυς ειναι αυτος...ναι αλλα ,αλλος μικυς το 70 και αλλος μικυς 40 χρονια μετα ρεταρισμενος...
ΠΑΡΟΛΑ αυτα το σουργελο-μπουταρης θα τον κανει σημαια και θα τρωει γιουχα και φαπες οπου τον πετυχουν πλεον στην πολη...Σημερα ο γερο-αλκοολας δημαρχος βγηκε και ζηταγε συγνωμες και εψαχνε λογια να μπαλωσει τις μαλακιες του...για αυτο  :jerking: :jerking: μαλακα θα χεις ψωμιαδη μια ζωη στο σβερκο...ΓΙΑΤΙ εισαι ποιο μαλακας!εισαι τριμαλακας...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.915
Πόντοι
2.606
τα κρασια του παντως γαμανε :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
δεν το προεξοφλω αλλα δυστυχως δε νομιζω να διαψευστω κι ολας

Το κινημα των αγανακτισμενων δυστηχως δεν εχει ξεκαθαρους στοχους και επομενο ειναι να αρχισει ο εκφυλισμος του. Τωρα που πιανουν και οι ζεστες ολο και λιγοτεροι θα μεζευονται στις πλατειες.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom