Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
καλά ξέρουμε στα δικά σου μέρη δεν τα ξέρανε αυτά.. πλενόντουσαν κατευθείαν στον νερόλακκο...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν πλενονταν ρε,τζοπαναρεοι ανθρωποι
  μια και καλη στα πρωτοβροχια

το καλοκαιρι δεν πλησιαζαν ουτε τα κουνουπια

αααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
 εσυ ποιο προτιμας;
 την διαπιστωση του Σουρη απο την παρακαταθηκη του Παλαμα;;

δεν είναι θέμα προτίμησης.. νομίζω ότι η παρακαταθήκη του Παλαμά στηρίζεται στην διαπίστωση του Σουρή...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
 εσυ ποιο προτιμας;
 την διαπιστωση του Σουρη απο την παρακαταθηκη του Παλαμα;;

Μην μπερδεύουμε την παράσταση νίκης με την πρόθεση ψήφου. Άλλο τί θα έλεγα εγώ στο παιδί μου (το δικό σου) κι άλλο ποιά είναι η πεπατημένη στην Ελλάδα του σήμερα...

Η αυτοκριτική είναι μεγάλο πλεονέκτημα. Πρώτα τα λάθη μου κοιτάω (ως λαός - έθνος - κοινωνία).

Αντιστρέφω το ερώτημα. Εσύ ποιό πιστεύεις ότι αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα;  :grin:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αφήστε τα τώρα αυτά!

Πότε θα πάμε σε αυτό του tramountana με τις αποδείξεις και το τούμπανο σερβιτόρα; Είναι μεζεδοκατάσταση ή cafe-bar;

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Αντιστρέφω το ερώτημα. Εσύ ποιό πιστεύεις ότι αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα;  :grin:

Την σατιρα την καταλαβαινω και την επικροτω ως ενα σημειο
 μετα παω παρακατω

και το παρακατω ειναι το ποιημα του Παλαμα.....

διαβασε τον Δωδεκαλογο του Γυφτου και θα καταλαβεις για τι μιλω...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
έχει και άλλα εκεί κοντά με με ντέφι,  αλλά που να τα ξέρει ο μαγνήτης? :tits: :tooth: :tooth:

συγνωμην αγαπητε.....τι εννοειτε με το "μαγνητης" ;;;;

αααααααααααααααχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχχχαχ

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

αλλη φορά να σε κεράσω ενα long drink κούκλε ....

συνήθως τις καθημερινές πέρνω καφέ και εχω συναντήσεις στο συγκεκριμένο σημείο απο τις 11 και μετά ...

και για lunch μπορουμε να παμε σε ενα άλλο στη γωνια ... ελα .... θα το χαρούμε ...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

"Σε ένα κρίσιμο Κ.Τ.Ε. του περασμένου Νοεμβρίου, μου είπε ότι δεν το ψήφισε εκείνος το μνημόνιο, αλλά το ψηφίσαμε εμείς"

ε το μουνακιιιιιιιιιιι

" Σε τελική ανάλυση, υπάρχει και ο λαός. Αν δεν μπορούμε, ας πάμε στον λαό να μας πει τι να κάνουμε».

στο ιδιο αρθρο....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

συνήθως τις καθημερινές πέρνω καφέ και εχω συναντήσεις στο συγκεκριμένο σημείο απο τις 11 και μετά ...

και για lunch μπορουμε να παμε σε ενα άλλο στη γωνια ... ελα .... θα το χαρούμε ...

τι θα χαρειτε ειπαμε;;;;

θες να δεις τα μουτρα σου σε καμμια φωτο εδω μεσα;

ο Τραμου μπορει να μην παιρνει πορτοφολι ολες τις φορες που βγαινει για ποτο (αχχαχαχαχαχαχαχαχ),
  αλλα την φωτομηχανη δεν την ξεχναει ουτε στην τουαλετα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

στειλε πμ μωρη ξεκωλω. τους αλλους εκραζες  :birdman:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
  " Σε τελική ανάλυση, υπάρχει και ο λαός. Αν δεν μπορούμε, ας πάμε στον λαό να μας πει τι να κάνουμε».

στο ιδιο αρθρο....

αυτος καλα ταπε. το αλλο το κουναβι το υπουργακι που το παιξε και ιστορια  :s&m_1:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
τι θα χαρειτε ειπαμε;;;;

ο Τραμου μπορει να μην παιρνει πορτοφολι ολες τις φορες που βγαινει για ποτο (αχχαχαχαχαχαχαχαχ),

σους μπρε!
δοκιμάζω τη μέθοδο trustworth.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τι θα χαρειτε ειπαμε;;;;

λες ναναι αρκουντως μπαζο για να τη ποσταρει?  :grin:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
τι θα χαρειτε ειπαμε;;;;

Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα μιλάμε...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.393
Πόντοι
25.467
Και αυτό τι σχέση έχει με την χρηματοδότηση; Εδώ λέμε ότι χρηματοδοτούσαν χωρίς να έχουν φοιτητές.

Συγγνώμην για την καθυστερημένη απάντηση αλλά βρισκόμουν εκτός.

Το λάθος είναι μεθοδολογικό, όπως πάντα άλλωστε. Θεωρώ ότι σωστά φρόντισαν να δημιουργήσουν θέσεις σε αυτές τις ειδικότητες. Το λάθος είναι ότι δεν μερίμνησαν από πριν, ώστε να υπάρχει πληροφόρηση προκειμένου να καμφθούν οι όποιες νοοτροπίες , όπως επίσης και ότι δεν φρόντισαν να υπάρχει μία γενικότερη τάση στο να προτιμά το μελλοντικό εργατικό δυναμικό της χώρας αγροτοκτηνοτροφικές ασχολίες.

Βέβαια θα πρέπει να παραδεχθώ ότι ορισμένα μεθοδολογικά λάθη "βολεύουν".

Επί της ουσίας: Η Γαλλία είναι εισαγωγέας ιχθυών και όχι εξαγωγέας.

Για την Γαλλία θα μου επιτρέψετε να διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις. Θα σας παρακαλούσα να κάνετε έναν επανέλεγχο. Εκτός από τους ιχθύς υπάρχουν τα όστρακα και τα οστρακόδερμα. Ελέγξτε από ποία ευρωπαϊκή χώρα προέρχονται τα περισσότερα.

Στην Ελλάδα ο κλάδος της ιχθοτροφίας γνώρισε τεράστια άνθιση και παρόλο τον ανταγωνισμό που έχει συμπιέσει τις τιμές οι εξαγωγές πάνε πολύ καλά.

Το είπαμε ο Νηρέαας εξάγει μέχρι τον Καναδά.

Αλλά το ουσιαστικότερο θέμα είναι ότι δεν χρειάζονται οι κλάδοι αυτοί ΤΕΙτζήδες. Ένας ιχθυολόγος χρειάζεται και μετά Αλβανοί που γυρίζουν με την βάρκα και ταΐζουνε τα ψάρια.

Δεν έχω πρόβλημα ούτε με τους ανειδίκευτους, ούτε με τους αλλοδαπούς εργάτες. Θα προτιμούσα όμως ειδικευμένους, διότι άν και ακριβότεροι είναι λόγω τεχνογνωσίας παραγωγικότεροι. Επίσης θα προτιμούσα εγχώριους εργάτες διότι δεν θα ήθελα να βγαίνει "συνάλλαγμα " προς τα έξω, ιδίως σε τόσο δύσκολες εποχές.

Επίσης ένας Νηρέας ή ένας αγρότης δεν φέρνουν το μέγεθος των εξαγωγών που λόγω μορφολογίας εδάφους και κλίματος θα μπορούσαμε να έχουμε σε αυτούς τους τομείς.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
λες ναναι αρκουντως μπαζο για να τη ποσταρει?  :grin:

εννοειται!!!

αλλα μάλλον ήδη ξεχασατε το εππικο ποστ του trustworth.
και ειχε και επιτυχία με τον ξανθο άγγελο.

Οκ ... απο την γωνία που εκανες την photo φαινεται καπου 2-3ος ακριβώς πάνω απο το Explorer's ....

αλλη φορά να σε κεράσω ενα long drink κούκλα ....

και για lunch στο JB corner ... ελα .... θα το χαρούμε ...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom