Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
957
Πόντοι
3.925
ο κάθε ξιπασμένος κωλο-Έλληνας θεωρεί δεδομένο ότι ο κανακάρης του αξίζει να γίνει τουλάχιστον γιατρός.
     :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:  Στην Ελλάδα μόνο τρία επαγγέλματα υπάρχουν για  να διαλέξει το παιδί ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.864
Πόντοι
2.606
Αν έχετε τα αρχίδια......εσείς οι αγαναχτισμένοι λέω......ΑΝ.....τότε ξεβρακωθείτε όλοι μαζί και κάντε δημόσιο στριπτίζ στο Σύνταγμα......ούτως ή άλλως ζέστη έχει......

Για να σας δούμε κουφάλες μου........αν το κάνετε σας παραδέχομαι..... :rockon:
εισαι ρε συ πολυ βλαμμενο τελικα.ΣΙΓΑ το δυσκολο...τους πεταμε και το παπαρι μας φωτοτυπια σαιτα....στη μπιθα θα κωλωσουμε...

Επισκέπτης
και μετα να πεταξουν ολα τα περιστερια να αρχισουν το κουτσουλισμα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μετά θα πάνε για μπάνιο στη θάλασσα,και θα ξεπλυθούν....το βράδυ θα κάνουν την "επανάσταση" τους.....τι πρωί όμως.......πάνε για μπάνιο στην πιο in πλαζ,και στ'αρχίδια τους...... :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
εισαι ρε συ πολυ βλαμμενο τελικα.ΣΙΓΑ το δυσκολο...τους πεταμε και το παπαρι μας φωτοτυπια σαιτα....στη μπιθα θα κωλωσουμε...

ΚΑΝΤΕ το...... :sunglasses:

Κανονίστε το μέσω φέισμπουκ (ξέρετε εσείς),συγκεντρωθείτε και βγάλτε τα όλα............ :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
    :coffee:   Ο τραμουντάνα λέει ότι υπάρχει και τεχνητή σπερματέγχυση  Δεν είναι τωρινή μέθοδος αυτή  :2funny: :2funny: :2funny:

πολύ παλιά.. εφαρμόζεται κυρίως σε μεγάλα ζώα (αγελάδες, άλογα, πάγκαλους κλπ)... :2funny: :2funny: :2funny:

μάλιστα υπάρχει και ειδικό κρατικό πρόγραμμα και ειδικοί τεχνικοί οι οποίοι διενεργούν τας τεχνητάς σπερματεγχύσεις... επί το λαικώτερον αποκαλούνται "μπουγάς"  (όπως ο ταύρος που κάνει την αναπαραγωγή)...

υπάρχει και σχετικό ανέκδοτο επ αυτού...

φευγει ο γιός για το χωράφι το πρωί και λέει στην γριά μάνα του

"Μάνα θα έρθει ο μπουγάς να φτιάξει την γελάδα. Να τον πας στον σταύλο, να του έχεις νερό, καθαρή πετσέτα και σαπούνι"
"Εντάξει γιόκα μου, στο καλό να πας και η Παναγια μαζί σου" απαντά η μάνα...

κατά τις 10 φτάνει ο τύπος και λέει στην γριά

"Γιαγιά που ειναι η γελάδα να την φτιάξω?"
"Πάμε παιδάκι μου στον σταύλο. Θες γλυκό να σε τραταραω κανενα τσιπουράκι?" λέει η γριά

"Οχι γιαγιά βιάζομαι έχω να πάω και αλλού" λέει ο τεχνικός και μπαίνουν μαζί στον σταύλο...
"Χαράς στο κουράγιο σου παλληκάρι μου. Να το μουσουλούκι είναι γεματο, σαπουνάκι εδώ, πετσετούλα να και καρφί να κρεμάσεις τα ρουχα σου" του λέει η γιαγιά...

μουσουλούκι.. μεταλλικό σκεύος, ημικυλιδρικό με βρυσάκι στο κάτω μέρος του ...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Γ..ΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΆΣΜΑΤΑ!

Του voltaire πρέπει να είναι του Κ' αιώνα ενώ του Γκάμπα ίσως και να μιλάμε για ύστερο Βυζάντιο...

Κάντε τις αναγωγές σας που λέει και ο κρυφόγαυρος...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.864
Πόντοι
2.606
Δε νομίζω να φταίνε οι πολιτικοί για το ότι ο κάθε ξιπασμένος κωλο-Έλληνας θεωρεί δεδομένο ότι ο κανακάρης του αξίζει να γίνει τουλάχιστον γιατρός. Μην τα γαμάμε και όλα....
ΣΤΑΚΑ μεσιε μου λιγο...Ο εκαστοτε υπουργος παιδειας -δεν ειναι πολιτικος????δηλαδη σε μια παιδεια 35 ετων που δινει κατυθυνσεις στειρας αποστηθισης και δεν προσφερει επιλογες επαγγελματικης καταρτισης συμφωνες με τις εκαστοτε αναγκες ,ο πολιτικος(υπουργος)δεν εχει ευθυνη???μονο η φιλοδοξια του καθε γονεα ευθυνεται?λεω τωρα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Του voltaire πρέπει να είναι του Κ' αιώνα ενώ του Γκάμπα ίσως και να μιλάμε για ύστερο Βυζάντιο...

του γκάμπα είναι νεώτερο.. του Παλαμά...

του σαύρα είναι του Σουρή...

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
957
Πόντοι
3.925
πολύ παλιά.. εφαρμόζεται κυρίως σε μεγάλα ζώα (αγελάδες, άλογα, πάγκαλους κλπ)... :2funny: :2funny: :2funny:

υπάρχει και σχετικό ανέκδοτο επ αυτού...

φευγει ο γιός για το χωράφι το πρωί και λέει στην γριά μάνα του

"Μάνα θα έρθει ο μπουγάς να φτιάξει την γελάδα. Να τον πας στον σταύλο, να του έχεις νερό, καθαρή πετσέτα και σαπούνι"
"Εντάξει γιόκα μου, στο καλό να πας και η Παναγια μαζί σου" απαντά η μάνα...

κατά τις 10 φτάνει ο τύπος και λέει στην γριά

"Γιαγιά που ειναι η γελάδα να την φτιάξω?"
"Πάμε παιδάκι μου στον σταύλο. Θες γλυκό να σε τραταραω κανενα τσιπουράκι?" λέει η γριά

"Οχι γιαγιά βιάζομαι έχω να πάω και αλλού" λέει ο τεχνικός και μπαίνουν μαζί στον σταύλο...
"Χαράς στο κουράγιο σου παλληκάρι μου. Να το μουσουλούκι είναι γεματο, σαπουνάκι εδώ, πετσετούλα να και καρφί να κρεμάσεις τα ρουχα σου" του λέει η γιαγιά...

μουσουλούκι.. μεταλλικό σκεύος, ημικυλιδρικό με βρυσάκι στο κάτω μέρος του ...
        :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

.....ομως το ενα περιπαικτικο και το αλλο σταση Ζωης

εχει μια διαφορα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ΣΤΑΚΑ μεσιε μου λιγο...Ο εκαστοτε υπουργος παιδειας -δεν ειναι πολιτικος????δηλαδη σε μια παιδεια 35 ετων που δινει κατυθυνσεις στειρας αποστηθισης και δεν προσφερει επιλογες επαγγελματικης καταρτισης συμφωνες με τις εκαστοτε αναγκες ,ο πολιτικος(υπουργος)δεν εχει ευθυνη???μονο η φιλοδοξια του καθε γονεα ευθυνεται?λεω τωρα...

η αντίληψις ότι οι σπουδές σημαίνουν και άμεσον επαγγελματικήν αποκατάστασιν είναι παλαιά, πολύ παλαιά..

οι πολιτικοί μας ταγοί ελησμόνησαν να κατατοπίσουν τον έλληνα ότι από το 1980 περίπου και εντεύθεν οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει και η αντίληψις αυτή δεν είναι δυνατόν να συνεχιστεί..

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
 .....ομως το ενα περιπαικτικο και το αλλο σταση Ζωης

εχει μια διαφορα

Το ένα είναι "ΤΙ ΘΑ ΈΛΕΓΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ"...

Το άλλο όλο και περισσότερο αντικατοπτρίζει το κατάντημα του μέσου Έλληνα... Και δε σε θεωρώ τέτοιο από το λίγο που σε γνώρισα δια ζώσης και από το πολύ σε γνωρίζω διαδικτυακώς...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
  μουσουλουκι;

τουρκικον,τουρκικον;;;

αχχαχαχαχαχαχαχαχαχ

καλά ξέρουμε στα δικά σου μέρη δεν τα ξέρανε αυτά.. πλενόντουσαν κατευθείαν στον νερόλακκο...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
  δεν διαβαζουμε ποιηση αγαπητε και δη Ελληνικη;

μονο Κενσιανικα αναγνωσματα;

Ελληνική ελαχίστη. Ομολογουμένως δεν είναι το φόρτε μου και θέλω τόνους βιβλίων διάβασμα...

Άμα σου πω ότι λόγω δουλειάς δεν το έχω κάνει θα με πιστέψεις; Πάει ο καιρός που μάθαινες κάτι στη νεότητα και σου έκανε για όλη σου την καρριέρα (πχ πατέρας μου). Τώρα εάν σταματήσεις να διαβάζεις, σε μια πενταετία θα έχεις απαξιωμένες γνώσεις και θα σε πηγαίνουν οι εξελίξεις. Δεν θα τις πηγαίνεις...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Το ένα είναι "ΤΙ ΘΑ ΈΛΕΓΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΓΙΟ ΣΟΥ"...

Το άλλο όλο και περισσότερο αντικατοπτρίζει το κατάντημα του μέσου Έλληνα... Και δε σε θεωρώ τέτοιο από το λίγο που σε γνώρισα δια ζώσης και από το πολύ σε γνωρίζω διαδικτυακώς...

εσυ ποιο προτιμας;
 την διαπιστωση του Σουρη απο την παρακαταθηκη του Παλαμα;;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom