Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ΛΑΘΟΣ!
(Και) εξαιτίας αυτής της πρακτικής φτάσαμε μέχρι εδώ.
Να πας να το πάρεις από το κατάστημα και να ζητήσεις και απόδειξη.
Το γιατί δεν νομίζω πως χρειάζεται να το αναλύσω.

ΟΚ  τζην  από  τα  Κατω  Πετράλωνα
Από το φασόν  με  12 ευρώ  και απόδειξη .

Παρακάτω ...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.852
Πόντοι
6.515
:thumbsup: και επειδή ο  όποιος πλούτος έρχεται από τον ιδιωτικό τομέα οποιος αυτή την στιγμή κυριολεκτικά γκρεμίζεται, δεν βλέπω από που θα έρθει η ανάκαμψη! :rockon:

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙ.  :huh:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μιλάμε για άμεσα, όχι "ΘΑ κάνουμε".

Όταν  λέω  π.χ.  αύξηση  των εμμέσων  φόρων  στα  πραγματικά  είδη  πολυτελείας .

Τι  λέω

Όταν  λεω  περικοπές  χωρίς  δανεισμό , με  προοπτική  ακόμη  και ο μισθός  του πρωθυπουργού  να  πάει  στα  1.200  ευρώ τί λεω

Κοίτα  αν  θες  να  με  κρίνεις  διάβαζέ με  πρώτα .

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
ΟΚ  τζην  από  τα  Κατω  Πετράλωνα
Από το φασόν  με  12 ευρώ  και απόδειξη .

Παρακάτω ...

Όχι παίχτη, αυτό είναι γενίκευση και επιπεδοποίηση ("ψιλο"-φασιστικό θα έλεγα).
Τζιν από όποιο μαγαζί κάνεις κέφι με τη διαφορά ότι αυτός που βγάζει 20 Euro μεροκάματο θα το πάρει  από τα Κ.Πετράλωνα κι ο άλλος με τα 500 από το Κολωνάκι.
Αυτό είναι υγιές.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Όταν  λέω  π.χ.  αύξηση  των εμμέσων  φόρων  στα  πραγματικά  είδη  πολυτελείας .

Τι  λέω

Όταν  λεω  περικοπές  χωρίς  δανεισμό , με  προοπτική  ακόμη  και ο μισθός  του πρωθυπουργού  να  πάει  στα  1.200  ευρώ τί λεω

Κοίτα  αν  θες  να  με  κρίνεις  διάβαζέ με  πρώτα .

Τάχω διαβάσει σέχω παραθέσει αρκετές φορές αλλά μάλλον "δεν έβλεπες"...
Για ξεκίνα και πες μας τα "είδη πολυτελείας" που δεν έχουν φόρους...

Όσο για το μισθό του πρωθυπουργού, διαφωνώ (λες και θα έλυνε το πρόβλημα...).
Είναι ο Νο2 κρατικός υπάλληλος και πρέπει να αμοίβεται ανάλογα. Αν θες ο υψηλότερος μισθός να είναι στα 1.200, κάνε τις αναγωγές σου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Τζιν από όποιο μαγαζί κάνεις κέφι με τη διαφορά ότι αυτός που βγάζει 20 Euro μεροκάματο θα το πάρει  από τα Κ.Πετράλωνα κι ο άλλος με τα 500 από το Κολωνάκι.
Αυτό είναι υγιές.

ναι αλλά είναι απόλυτα άρρωστο ο κάτω πετράλωνας να βγάζει 20 ευρώ μεροκάματο και να πληρώ 10 ευρώ φόρους και ο κύριος κολωνάκης με 500 ευρώ μεροκάματο να πληρώ 1 ευρώ φόρους.
ξεκίνα απο κει. και όχι απο το τι μπορεί να αγοράσει ο καθένας.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
ναι αλλά είναι απόλυτα άρρωστο ο κάτω πετράλωνας να βγάζει 20 ευρώ μεροκάματο και να πληρώ 10 ευρώ φόρους και ο κύριος κολωνάκης με 500 ευρώ μεροκάματο να πληρώ 1 ευρώ φόρους.

Συμφωνώ απόλυτα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Αυτό είναι υγιές.

Καλό θα ήταν, ακόμα κι αυτός με τα 500,00 ευρώ μεροκάματο, να στηρίζει που και πού την Ελληνική παραγωγή, δεν νομίζετε;

Να μην τα εισάγουμε και όλα.

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
και όχι απο το τι μπορεί να αγοράσει ο καθένας.

Δεν συνδέω την αγοραστική δύναμη με το φοροδιαφυγή.
Μην μπλέξουμε τους φοροεισπρακτικούς μηχανισμούς.
Όλοι ξέρουμε τι γίνεται.

mrserius

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
1. ΟΚ  . Ελπίζω  να  έχεις  γυναίκα  και 2  παιδιά  όπως  εγώ  στα  35 μου , να  έχεις ήδη φτιάξει  μια  δουλειά δουλέυοντας 12ωρα και 14ωρα  από τα 23 , αλλά   και  και  να  βγάζεις  λεφτά , και  να  δίνεις  δουλειά  και λεφτά  και  σε  άλλους . Χωρίς  δόντι  και χωρίς  κρατικές  επιχορηγήσεις  , ή  βοήθειες .
2. Δεν  υπερασπίζομαι  πλέον  τον  Ανδρέα . Αλλά  πριν  τον  Ανδρέα  προϋπήρξαν  και  άλλοι  στην ίδια ρότα . Ξέρεις  αν  δεν  είχε  σκάσει  η  φούσκα  των  ακινήτων , πιθανότατα  αυτή  την  συζήτηση  θα  την κάναμε  μετά  5  έτη , όχι  σήμερα .
3.Όταν  ο Φιδές  έλεγε  θεωρία . Εγώ  ζήτησα  παραπομπή . Μου  έδωσαν ο  Φιδές  και  ο  Φαντάρος  κπαραπομπη ότι  στη  σελ. Χ του έτους  Ψ Ο κ. Δκτης  τα  λεγε . Ανοίγω  διαβάζω  άλλα  αντί άλλων . Πού  τα λέει . Μετά . Που  μετά ?  Τα  λέει  ρε . Μετά  αρχίσανε  οι  κωλοτούμπες  όταν  τους  παρέθεσα  στοιχεία  όπου  ο κ. Δκτης  δεν  τα λεγε  έτσι . Μετά  ο φαντάρος  δέχτηκε  ότι  ο κ. Δκτης  δεν τα  λεγε  έτσι και  τα  στοιχεία  ήτανε  μαϊμουδεμένα . Εν  τέλει  ο Φιδές  άρχισε  τα  αβαβά  και δέχτηκε  ότι  ο κ. Δκτης  έλεγε  ναι  μεν  αλλιώς , αλλά έλεγε  ίσως  δεν πάμε  και  πολύ καλά
Ενώ
α) Εκτιμούσε  ότι το χρέος  εκινείτο πτωτικά σε  ποσοστό  του ΑΕΠ
β) Αυξάνονταν  τα  ταμειακά  πλεονάσματα
γ) Η  ανάπτυξη  εκινείτο  με  πρωτοφανείς θετικούς  ρυθμούς κ.λπ.
 που  τα  είπα  χτες  και  εμένα  δε  μου κάνουνε  για  προειδοποιήσεις
Μετά  όταν  ρώτησα  αν  τα  καταλαβαίνει  ο κ. Μήτσος .
Μετά  ο φαντάρος  δέχτηκε  ότι  για  να βγάλεις  συμπεράσματα από αυτά  που  έλεγε  ο Δκτης της ΤτΕ  πρέπει  να  έχεις κάνει 4 χρόνια σπουδές και 1  έτος  μεταπτυχιακά . Όταν  τους  είπα  ότι  ο κ. Μήτσος  δεν  έχει τελειώσει συνήθως  το Χάρβαρντ , η  απάντηση  ήταν  ο Δκτης  δεν απευθύνεται στον κ. Μήτσο .

Και  τελικά  δε  μου  βρήκαν  μία  παράγραφο  που  να προειδοποιεί .
Κανείς  δεν τα  έλεγε .
Κανέναν  δεν  απασχολούσαν .
Το  κάτι  πρέπει να  γίνει  δεν  είναι  το ίδιο με  το  κάτι δεν πάει κάλα και  το κάτι  δεν πάει καλά  δεν σημαίνει  ότι  πάμε κατά  κρημνού .

Δεν  φταίς  εσύ  όταν  καπνίζεις  δίπλα  στο βυτίο με τη  βενζίνη , και τινάξεις  την Κυψέλη  στον  αέρα , όταν  δεν υπάρχει  ζωγραφιά  και  η  επιγραφή  μη  καπνίζετε  κάνει  μπαμ  είναι  γραμμένη στα  ινδικά .

Αν  η  όλη  σου  αγωνία  είναι  να  πεις  ότι φταίει  το  ΠΑΣΟΚ και η  Αριστερά  . Ναι  φταίνε .
Φταίει  όμως  και  η  Νέα Δημοκρατία
Και η  ΕΡΕ
Και ο Συναγερμός  και  η  Χούντα .

Φταίει  ο  καθένας  μας ?
Ναι φταίει  στο πλάισιο  της μαστούρας  που  είπε  ανωτέρω  ο CLOSER .

Αλλά  πιο πολύ  φταίνε  100 - 150  άνθρωποι με  θεσμικό  λόγο και ρόλο που δολίως  ή  από  αδιαφορία  δεν έλεγαν  τίποτα .

Ξέρεις  η  πραγματικότητα  αποτελείται  από  γεγονότα
Η  ερμηνεία  των γεγονότων λέγεται θεωρία .
Γεγονός  είναι  ο  διοικητής  έλεγε  το χρέος  μειώνεται !
Έχει  πίνακα που  από το  114 % του  ΑΕΠ πάει στο 103,3 %
( Με  ολυμπιάδες , C4I κ.λπ. )
Το ανάγκη  διαρθρωτικών αλλαγών  είναι  συμπέρασμα , που  εδράζεται  σε  μία  θεωρία , ήτοι  ερηνεία  των γεγονότων .
Άρα  ναι  μεν  δεν πηγαίναμε  καλά .
Αλλά  κανείς  δεν μας  έλεγε  ότι  δεν πάμε  καλά .
Η  ευθύνη  έχει  ποσόστωση .
Και  το δίκαιο  αναγνωρίζει ελαφρυντικά
Το  πλήθος  δεν  είναι  αποφασιστικός  παράγων στην  ποσόστωση , ούτε στην αναγνώριση  ελαφρυντικών .
Αν  ξεκινούσαμε  με  το φταίμε  όλοι , δεν  κάνουμε  τίποτα .
Και  δεν υπάρχει  ευθύνη , άρα  και  δρόμος  επιστροφής .
Ξεκινάμε  με  το ποιος  φταίει  πιο πολύ .
Αφού  τιμωρήσουμε πιο αυστηρά  όποιον φταίει πιο πολύ , μετά τιμωρούμε ελαφρύτερα  όποιον  φταίει λιγώτερο .
Και  εν  τέλει  φτάνουμε  στο  τέλος της  ευθύνης  και  βρίσκουμε  εμένα , εσένα  την  ξαδέρφη , τον κ. Μήτσο κ.λπ.

Δεν  ξεκινάμε  από την Ξαδέρφη  για  να  βγάλουμε  λάδι τον Διοικητή .
Αν  τρομάζεις  για  το μέλλον
Τρομάζω  και  εγώ  σε  διαβεβαιώ .
Πολύ  περισσότερο  , διότι  παίζει να  χάσω  και πιο πολλά  απο σένα

Με  μια  διαφορά  θέλω  να  κάνω  κάτι  με  διάρκεια δεν αγοράζω  χρόνο .
Άντε  τη  γάμησες  τη  βίζιτα , μία ώρα  δύο , μια  νύχτα . Δεν  αντέχεις  παραπάνω .

Μετά  πρέπει  , ή  να  βρεις  γκόμενα , ή  στους  αιώνας  των αιώνων θα  παίζεις  μαλακία .

Διαβάζω διάφορα, πολλά με βρίσκουν σύμφωνο.
Εχω κάποιες απορίες (μερικές ρητορικές):

1. Πότε (και πως) θα διαχωρίσουμε επι τέλους τα περι ευθυνών/τιμωρίας (παρελθόν) και τα περί του πρακτέου (μέλλον)
  (Η τραμουντάνα παράθεσε μακροσκελές to do list αλλά, ΔΝΤ)

2. Για δυνατούς οικονομικούς λύτες: Οταν μια χώρα (Ελλάδα ας πούμε:)), αποχωρεί από το ΕΥΡΩ,
  οι υποχρεώσεις των τραπεζών της στο εξωτερικό παραμένουν σε ευρώ (δολλάρια,γιέν και γενικά
  στο νόμισμα που δανείσθηκε η τράπεζα).
  Οι εγχώριες δανειακές συμβάσεις (στεγαστικά/καταναλωτικά) μετατρέπονται αυτόματα στο "τοπικό" νόμισμα?
  Αν ναι, οι Ελληνικές τράπεζες θα χρεωκοπήσουν στην αμέσως επόμενη υποτίμηση του εθνικού νομίσματος (που θα συμβεί σίγουρα, αρα ΔΝΤ).
  Αν όχι, οι ιδιώτες οφειλέτες θα βλέπουν συνεχώς τα δάνειά τους να διογκώνονται, συνεπως θα υπάρχουν πληθωριστικές πιέσεις, αρά και
  άλλη υποτίμηση (και άλλο death spiral)...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
πάντως ότι θέλετε πέστε αλλά μυαλόο έλληνας δεν βάζει.. το Σάββατο βράδυ μετά το Σύνταγμα πήγα μιά βόλτα .. κατέβηκα την Ερμού και έφτασα στην πλατεία του κεραμεικού.. εκεί κάθησα σε ένα μπαράκι να πιώ κάτι γιατί είχα κορακιάσει.. παραγγέλνω ένα ουισκάκι εγώ και μία μπύρα η κυρά..

έρχονται ωραία ωραία και πλούσια (με τα σχερτικά ξηροκάρπια σε καλή ποσότητα και ποιότητα) βάζω το νεράκι και όλα καλά και όλα ωραία.. αυτά γίνανε περί ώραν 22.30 ...

οι αποδείξεις στο ποτηράκι.. για μια στιγμή παίρνω τις αποδείξεις και βλέπω 7 ευρώ το ποτό (ακριβό αλλά φτηνότερο από κανένα εξάμηνο πριν που είχα ξαναπάει σε αυτό και το είχε 8) και 3.5 η μπύρα.. πάει στο διάλο λέω ...

όπως κοιτούσα τις αποδείξεις κοιτάω και την ημερομηνία και ώρα έκδοσης.. ημερομηνία σωστή ώρα έκδοσης 17.30 για το ποτό, 13.30 για την μπύρα... μάλιστα λέω .. θα σε φτιάξω κερατά..

φωνάζω την κοπελιά και της λέω "σε παρακαλώ φώναξε μου τον αγορανομικό υπεύθυνο και μην στεναχωριέσαι δεν είναι για σένα"..

σε κανένα πεντάλεπτο εμφανίζεται ένας τυπάκος 28-30 χρόνων ευγενικό παλληκάρι .. του δείχνω και του λέω "βλέπεις την ώρα ? είναι 22.40" "μάλιστα" μου απαντά απορημένος

"ωραία του λέω. δες τωρα και την ώρα που γράφουν οι αποδείξεις".. κοιτάει δαγκώνεται και λέει το εξης αμίμητο "χίλια συγνώμη η κοπέλα θα έκανε λάθος.. θα τις αλλάξω αμέσως"...

"πρώτα πρώτα ασε κάτω τις αποδείξεις... δεύτερον δεν μιλάς σε κανένα άσχετο ή κανένα μαλάκα.. μαμα κοιτάξω όλες τι αποδείξεις στα τραπέζια ζήτημα να βρώ μία κομμένη στην ώρα της" και όπως το λέω αυτό σηκώνομαι και παίρνω τις αποδείξεις από το διπλανό τραπέζι που καθόταν δύο τριαντάρηδες.. βλέπω 20.30 η μία 19.15 η άλλη.. και του τις δείχνω.. κοκκινίζει, πρασινίζει (όχι δεν του ήρθε κόλπος) και φεύγει σφαιράτος να φέρει καινούργιες αποδείξεις.. "που είσαι φίλε" του φωνάζω.. "παρακαλώ κύριε " μου λέει.. "όπως θα φέρνεις τις καινούργιες αποδείξεις βάλε και σε ένα φάκελο δύο χιλιάρικα και φέρτα μου" του λέω.. και μου λέει το εξής αμίμητο και πάλι.. "πολλά είναι δεν έχω τόση είσπραξη.. να βάλω ένα χιλιάρικο μέσα?"

απάντηση "%&*%#&*!$^%&*!@#$&*%!@#$&*%@#&* και τράβα να φέρεις τις αποδείξεις μην σε &*(()*&^*()&^*()&*()&*()&^%~#&@!~@#%"....

οι διπλανοί φύγαν και δεν κάνανε τίποτε .. πληρώσανε και αφήσανε τις αποδείξεις στο τραπέζι (τις οποίες ενθυλάκωσα βεβαίως)  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

εφερε νέες αποδείξεις.. εφερες και φρέσκα ποτά εκ του καταστήματος περικαλώ... φεύγοντας του λέω...

"θα ξαναερθω το επόμενο Σάββατο.. κοίτα μην τυχόν και η κοπέλλα που σέρβιρε δεν δουλεύει εδώ... θέλεις να σου δώκω μια προκαταβολή από φάπες?"

απαντά "μισό ... η κοπελλα δεν δουλεέυιτ ο επόμενο Σάββατο κύριε .. Παρασκευή να περάσετε "  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το πουσταριό γαμώ το σπίτι του... και την πουστιά κάνει και στην κοπελίτσα πήγε να το ρίξει... τυχερός ήταν που είχα τον άμαχο πληθυσμό μαζί (την κυρά που της έχω εδώ και δέκα χρόναι δώσει υπόσχεση ότι δεν θα ξαναπλακωθώ)...

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
Καλό θα ήταν, ακόμα κι αυτός με τα 500,00 ευρώ μεροκάματο, να στηρίζει που και πού την Ελληνική παραγωγή, δεν νομίζετε;

Συμφωνώ.
Είναι όμως επιλογή του, δεν νομίζετε άγιε?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

αυτό είναι θέμα προσωπικής παιδείας.
όπως για παράδειγμα να μη χρειάζεται να κάνεις ολόκληρη ανάλυση σε ένα μαλάκα ότι ακόμα και εάν το τουότα είναι καλύτερο εσύ ρέπει να πάρεις κόρσα γιατί στο πρώτο εξάγεις παραγόμενο χρήμα ενώ στο δεύτερο δημιουργείς θέσεις εργασίας εντός του μοντέλου που αποφάσισες να υποστηρίξεις.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Τζιν από όποιο μαγαζί κάνεις κέφι με τη διαφορά ότι αυτός που βγάζει 20 Euro μεροκάματο θα το πάρει  από τα Κ.Πετράλωνα κι ο άλλος με τα 500 από το Κολωνάκι.
Αυτό είναι υγιές.

Το  υγιές  είναι  το τζην  να  είναι  καθαρό
Αυτός  που  το φοράει  να  μην είναι μπίχλας
Και  το  ότι  κατ΄ αρχήν  όλοι  ξεκινάμε  από  τα  Κάτω  Πετράλωνα
Διότι  μεροκάματο  500
Μέχρι  να  ξεχρεωσουμε  την Ανγκελα .
Just Forget it

Κέρδος  500  από  το  κεφάλαιό σου
Όταν  έχεις  πληρωμένους φόρους , ΙΚΑ , ΦΠΑ , τους  τόκους  σου  στην τράπεζα κ.λπ.
Κάνε  ότι  γουστάρεις .
Μπορείς  να  χρησιμοποιείς  για  κωλόπανα  μαντίλια  μεταξωτά  από του HERMES

Που  ούτε  αυτό  θα  γίνει .
Όσο  πιο πολλά  βγάζεις τόσο  πιο πολλά  θα  συνεισφέρεις  για  πολλά  χρόνια .
Δεν  είναι  δίκαιο
Αλλά  η  ζωή  δεν είναι  δίκαια
Έτσι  κλήρωσε

Όποιος  δε  γουστάρει, μετανάστης !
Αν μπορεί  να  πάει !
Η  Νιγηριανή  δε  γούσταρε  να  τρώει  5  φορές  την εβδομάδα ( όχι  πρωϊ μεσημέρι βράδυ , ή  πρωί  , ή  μεσημέρι , ή  βράδυ )
Ήρθε  στην Ελλάδα  , γαμιέται  και  τρώει  κάθε  μέρα  τουλάχιστον .

O  Λαός  πρέπει  να  επαιδευτεί  στην απλότητα .
Στο  να ξαναμάθει  τί  καλό  που  είναι  να  έχει  παντελόνι, φαΐ κ.λπ.
Για  να  μη  το  στερεί  από  το διπλανό  του .

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Συμφωνώ.

Και πρέπει να παραμείνει. Αλλά καλό θα είναι να γνωρίζει και τις συνέπειες αυτής του της επιλογής.

αυτό είναι θέμα προσωπικής παιδείας.
όπως για παράδειγμα να μη χρειάζεται να κάνεις ολόκληρη ανάλυση σε ένα μαλάκα ότι ακόμα και εάν το τουότα είναι καλύτερο εσύ ρέπει να πάρεις κόρσα γιατί στο πρώτο εξάγεις παραγόμενο χρήμα ενώ στο δεύτερο δημιουργείς θέσεις εργασίας εντός του μοντέλου που αποφάσισες να υποστηρίξεις.

Με κατανοήσατε πλήρως. Συμφωνούμε.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
πάντως ότι θέλετε πέστε αλλά μυαλόο έλληνας δεν βάζει.. το Σάββατο βράδυ μετά το Σύνταγμα πήγα μιά βόλτα .. κατέβηκα την Ερμού και έφτασα στην πλατεία του κεραμεικού.. εκεί κάθησα σε ένα μπαράκι να πιώ κάτι γιατί είχα κορακιάσει.. παραγγέλνω ένα ουισκάκι εγώ και μία μπύρα η κυρά..

έρχονται ωραία ωραία και πλούσια (με τα σχερτικά ξηροκάρπια σε καλή ποσότητα και ποιότητα) βάζω το νεράκι και όλα καλά και όλα ωραία.. αυτά γίνανε περί ώραν 22.30 ...

οι αποδείξεις στο ποτηράκι.. για μια στιγμή παίρνω τις αποδείξεις και βλέπω 7 ευρώ το ποτό (ακριβό αλλά φτηνότερο από κανένα εξάμηνο πριν που είχα ξαναπάει σε αυτό και το είχε 8) και 3.5 η μπύρα.. πάει στο διάλο λέω ...

όπως κοιτούσα τις αποδείξεις κοιτάω και την ημερομηνία και ώρα έκδοσης.. ημερομηνία σωστή ώρα έκδοσης 17.30 για το ποτό, 13.30 για την μπύρα... μάλιστα λέω .. θα σε φτιάξω κερατά..

φωνάζω την κοπελιά και της λέω "σε παρακαλώ φώναξε μου τον αγορανομικό υπεύθυνο και μην στεναχωριέσαι δεν είναι για σένα"..

σε κανένα πεντάλεπτο εμφανίζεται ένας τυπάκος 28-30 χρόνων ευγενικό παλληκάρι .. του δείχνω και του λέω "βλέπεις την ώρα ? είναι 22.40" "μάλιστα" μου απαντά απορημένος

"ωραία του λέω. δες τωρα και την ώρα που γράφουν οι αποδείξεις".. κοιτάει δαγκώνεται και λέει το εξης αμίμητο "χίλια συγνώμη η κοπέλα θα έκανε λάθος.. θα τις αλλάξω αμέσως"...

"πρώτα πρώτα ασε κάτω τις αποδείξεις... δεύτερον δεν μιλάς σε κανένα άσχετο ή κανένα μαλάκα.. μαμα κοιτάξω όλες τι αποδείξεις στα τραπέζια ζήτημα να βρώ μία κομμένη στην ώρα της" και όπως το λέω αυτό σηκώνομαι και παίρνω τις αποδείξεις από το διπλανό τραπέζι που καθόταν δύο τριαντάρηδες.. βλέπω 20.30 η μία 19.15 η άλλη.. και του τις δείχνω.. κοκκινίζει, πρασινίζει (όχι δεν του ήρθε κόλπος) και φεύγει σφαιράτος να φέρει καινούργιες αποδείξεις.. "που είσαι φίλε" του φωνάζω.. "παρακαλώ κύριε " μου λέει.. "όπως θα φέρνεις τις καινούργιες αποδείξεις βάλε και σε ένα φάκελο δύο χιλιάρικα και φέρτα μου" του λέω.. και μου λέει το εξής αμίμητο και πάλι.. "πολλά είναι δεν έχω τόση είσπραξη.. να βάλω ένα χιλιάρικο μέσα?"

απάντηση "%&*%#&*!$^%&*!@#$&*%!@#$&*%@#&* και τράβα να φέρεις τις αποδείξεις μην σε &*(()*&^*()&^*()&*()&*()&^%~#&@!~@#%"....

οι διπλανοί φύγαν και δεν κάνανε τίποτε .. πληρώσανε και αφήσανε τις αποδείξεις στο τραπέζι (τις οποίες ενθυλάκωσα βεβαίως)  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

εφερε νέες αποδείξεις.. εφερες και φρέσκα ποτά εκ του καταστήματος περικαλώ... φεύγοντας του λέω...

"θα ξαναερθω το επόμενο Σάββατο.. κοίτα μην τυχόν και η κοπέλλα που σέρβιρε δεν δουλεύει εδώ... θέλεις να σου δώκω μια προκαταβολή από φάπες?"

απαντά "μισό ... η κοπελλα δεν δουλεέυιτ ο επόμενο Σάββατο κύριε .. Παρασκευή να περάσετε "  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το πουσταριό γαμώ το σπίτι του... και την πουστιά κάνει και στην κοπελίτσα πήγε να το ρίξει... τυχερός ήταν που είχα τον άμαχο πληθυσμό μαζί (την κυρά που της έχω εδώ και δέκα χρόναι δώσει υπόσχεση ότι δεν θα ξαναπλακωθώ)...

Από τις πουτάνες, παίρνεις απόδειξη?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Συμφωνώ.

Ο κ. Μήτσος  δεν  μας  αγγίζει
Το  jean  όμως ...
Α  ρε  γαμωέλληνα
Να  πεινάς  , αλλά  το τζην  Αρμάνι .
Δεν  είναι  επιλογή  να  είμαι  Ιεχωβάς , ή  Μουσουλμάνος , είναι  επίλογή  το  τζην και  το κινητό .
Η  επιλογή  αρχίζει  και  σταματάει στο Αρμάνι
Και  μετά  φταίει ο κ. Μήτσος .  

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Το  υγιές  είναι  το τζην  να  είναι  καθαρό
Αυτός  που  το φοράει  να  μην είναι μπίχλας
Και  το  ότι  κατ΄ αρχήν  όλοι  ξεκινάμε  από  τα  Κάτω  Πετράλωνα
Διότι  μεροκάματο  500
Μέχρι  να  ξεχρεωσουμε  την Ανγκελα .
Just Forget it

Κέρδος  500  από  το  κεφάλαιό σου
Όταν  έχεις  πληρωμένους φόρους , ΙΚΑ , ΦΠΑ , τους  τόκους  σου  στην τράπεζα κ.λπ.
Κάνε  ότι  γουστάρεις .
Μπορείς  να  χρησιμοποιείς  για  κωλόπανα  μαντίλια  μεταξωτά  από του HERMES

Που  ούτε  αυτό  θα  γίνει .
Όσο  πιο πολλά  βγάζεις τόσο  πιο πολλά  θα  συνεισφέρεις  για  πολλά  χρόνια .
Δεν  είναι  δίκαιο
Αλλά  η  ζωή  δεν είναι  δίκαια
Έτσι  κλήρωσε

Όποιος  δε  γουστάρει, μετανάστης !
Αν μπορεί  να  πάει !
Η  Νιγηριανή  δε  γούσταρε  να  τρώει  5  φορές  την εβδομάδα ( όχι  πρωϊ μεσημέρι βράδυ , ή  πρωί  , ή  μεσημέρι , ή  βράδυ )
Ήρθε  στην Ελλάδα  , γαμιέται  και  τρώει  κάθε  μέρα  τουλάχιστον .

O  Λαός  πρέπει  να  επαιδευτεί  στην απλότητα .
Στο  να ξαναμάθει  τί  καλό  που  είναι  να  έχει  παντελόνι, φαΐ κ.λπ.
Για  να  μη  το  στερεί  από  το διπλανό  του .

ακριβέστατα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom