voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
πάντως ότι θέλετε πέστε αλλά μυαλόο έλληνας δεν βάζει.. το Σάββατο βράδυ μετά το Σύνταγμα πήγα μιά βόλτα .. κατέβηκα την Ερμού και έφτασα στην πλατεία του κεραμεικού.. εκεί κάθησα σε ένα μπαράκι να πιώ κάτι γιατί είχα κορακιάσει.. παραγγέλνω ένα ουισκάκι εγώ και μία μπύρα η κυρά..
έρχονται ωραία ωραία και πλούσια (με τα σχερτικά ξηροκάρπια σε καλή ποσότητα και ποιότητα) βάζω το νεράκι και όλα καλά και όλα ωραία.. αυτά γίνανε περί ώραν 22.30 ...
οι αποδείξεις στο ποτηράκι.. για μια στιγμή παίρνω τις αποδείξεις και βλέπω 7 ευρώ το ποτό (ακριβό αλλά φτηνότερο από κανένα εξάμηνο πριν που είχα ξαναπάει σε αυτό και το είχε 8) και 3.5 η μπύρα.. πάει στο διάλο λέω ...
όπως κοιτούσα τις αποδείξεις κοιτάω και την ημερομηνία και ώρα έκδοσης.. ημερομηνία σωστή ώρα έκδοσης 17.30 για το ποτό, 13.30 για την μπύρα... μάλιστα λέω .. θα σε φτιάξω κερατά..
φωνάζω την κοπελιά και της λέω "σε παρακαλώ φώναξε μου τον αγορανομικό υπεύθυνο και μην στεναχωριέσαι δεν είναι για σένα"..
σε κανένα πεντάλεπτο εμφανίζεται ένας τυπάκος 28-30 χρόνων ευγενικό παλληκάρι .. του δείχνω και του λέω "βλέπεις την ώρα ? είναι 22.40" "μάλιστα" μου απαντά απορημένος
"ωραία του λέω. δες τωρα και την ώρα που γράφουν οι αποδείξεις".. κοιτάει δαγκώνεται και λέει το εξης αμίμητο "χίλια συγνώμη η κοπέλα θα έκανε λάθος.. θα τις αλλάξω αμέσως"...
"πρώτα πρώτα ασε κάτω τις αποδείξεις... δεύτερον δεν μιλάς σε κανένα άσχετο ή κανένα μαλάκα.. μαμα κοιτάξω όλες τι αποδείξεις στα τραπέζια ζήτημα να βρώ μία κομμένη στην ώρα της" και όπως το λέω αυτό σηκώνομαι και παίρνω τις αποδείξεις από το διπλανό τραπέζι που καθόταν δύο τριαντάρηδες.. βλέπω 20.30 η μία 19.15 η άλλη.. και του τις δείχνω.. κοκκινίζει, πρασινίζει (όχι δεν του ήρθε κόλπος) και φεύγει σφαιράτος να φέρει καινούργιες αποδείξεις.. "που είσαι φίλε" του φωνάζω.. "παρακαλώ κύριε " μου λέει.. "όπως θα φέρνεις τις καινούργιες αποδείξεις βάλε και σε ένα φάκελο δύο χιλιάρικα και φέρτα μου" του λέω.. και μου λέει το εξής αμίμητο και πάλι.. "πολλά είναι δεν έχω τόση είσπραξη.. να βάλω ένα χιλιάρικο μέσα?"
απάντηση "%&*%#&*!$^%&*!@#$&*%!@#$&*%@#&* και τράβα να φέρεις τις αποδείξεις μην σε &*(()*&^*()&^*()&*()&*()&^%~#&@!~@#%"....
οι διπλανοί φύγαν και δεν κάνανε τίποτε .. πληρώσανε και αφήσανε τις αποδείξεις στο τραπέζι (τις οποίες ενθυλάκωσα βεβαίως)![]()
![]()
![]()
εφερε νέες αποδείξεις.. εφερες και φρέσκα ποτά εκ του καταστήματος περικαλώ... φεύγοντας του λέω...
"θα ξαναερθω το επόμενο Σάββατο.. κοίτα μην τυχόν και η κοπέλλα που σέρβιρε δεν δουλεύει εδώ... θέλεις να σου δώκω μια προκαταβολή από φάπες?"
απαντά "μισό ... η κοπελλα δεν δουλεέυιτ ο επόμενο Σάββατο κύριε .. Παρασκευή να περάσετε "![]()
![]()
![]()
![]()
το πουσταριό γαμώ το σπίτι του... και την πουστιά κάνει και στην κοπελίτσα πήγε να το ρίξει... τυχερός ήταν που είχα τον άμαχο πληθυσμό μαζί (την κυρά που της έχω εδώ και δέκα χρόναι δώσει υπόσχεση ότι δεν θα ξαναπλακωθώ)...
Αχααχχαχααχα, καλό.
Θα αρχίσω να το εφαρμόζω.