δεν είναι ελλεηνίδα.. imported είναι και το γράφει στην ετικέτα κιόλας...
100% ελληνική ζυθοποιία.
δεν είναι ελλεηνίδα.. imported είναι και το γράφει στην ετικέτα κιόλας...
Όχι! Είμαι του 1978
Έπρεπε αλλά ο Παπανδρέου εφήρμοσε κακέκτυπο του Κεϋνσιανισμού στην Ελλάδα. Και τότε πριονίστηκαν τα πόδια του συνταξιοδοτικού συστήματος. ΤΟΤΈ άρχισε να τρέμει.
Χάρη σε αυτόν το νόμο δίνεις ακόμη συντάξεις και δεν το έχεις κλείσει το μαγαζί ως Ελλάδα...
Δεν τα λέγαμε μαζί αυτά εχθές. Νομίζω με fantaros25 και με Chevalier Fidele τα έλεγες. Και από ό, τι κατάλαβα σου έδειξαν ακριβώς το πού έλεγαν ότι προειδοποιήσεις υπήρχαν από παλιά. Αλλά Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΩΧ ΑΔΕΛΦΕ, ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ. Όπως θέλεις γράψε το.
Δεν διαφωνώ. Κάθε άλλο μάλιστα.
Η μία , με την αντίσταση και τη διαμαρτυρία ρυμουλκούμε μαζί με τα άλλα κράτη την Ευρώπη ( Γερμανία ) , σε μία κατεύθυνση ώστε με την έκδοση του Ευροομολόγου να χρηματοδοτηθεί η ανάπτυξη , και να αποκατασταθεί το παγκόσμιο οικονομικό έλλειμμα μέσω των εσόδων από την ανάπτυξη .
εδω που τα λεμε εσυ θα το χεις.
ρωτα τον τραμου γιατι θα ξαναγυρισετε στο ντοπιο μουνι.
εγω και να στα πω δεν θα με πιστεψεις
Η ευθύνη έχει ποσόστωση .
Και το δίκαιο αναγνωρίζει ελαφρυντικά
Το πλήθος δεν είναι αποφασιστικός παράγων στην ποσόστωση , ούτε στην αναγνώριση ελαφρυντικών .
Αν ξεκινούσαμε με το φταίμε όλοι , δεν κάνουμε τίποτα .
Και δεν υπάρχει ευθύνη , άρα και δρόμος επιστροφής .
Ξεκινάμε με το ποιος φταίει πιο πολύ .
Αφού τιμωρήσουμε πιο αυστηρά όποιον φταίει πιο πολύ , μετά τιμωρούμε ελαφρύτερα όποιον φταίει λιγώτερο .
Και εν τέλει φτάνουμε στο τέλος της ευθύνης και βρίσκουμε εμένα , εσένα την ξαδέρφη , τον κ. Μήτσο κ.λπ.
Δεν ξεκινάμε από την Ξαδέρφη για να βγάλουμε λάδι τον Διοικητή .
Αν τρομάζεις για το μέλλον
Τρομάζω και εγώ σε διαβεβαιώ .
Πολύ περισσότερο , διότι παίζει να χάσω και πιο πολλά απο σένα
την ξέρω ρε .. στην Κομοτινή είναι.. (κοντά στα μέρη μου)... αλλά δυστυχώς κάνει εισαγωγή την βύνη... τεσπα μεγάλο μέρος της παραγωγης γίνεται εδώ
επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά.. αν αυτή η χώρα δεν φτάσει να έχει πρωτογενή πλεονάσματα όσα ευρωομόλογα και να εκδοθούν, όσο κούρεμα και να γίνει στο χρέος, όσοι υπουργοί και πρωθυπουργοί να κρεμαστούν στην πλατεία συντάγματος, όσες μολότωφ και να πέσουνε ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ...
Ρε συ tram άσχετο αλλά αν γνωρίζεις, αυτό το "τυπάκι" δεν ήταν που είχε πάει στο Ευρωπαίκό Δικαστήριο την Ελληνική Ζυθπποιία και επιδικάστηκε τεράστιο πρόστιμο?
μόνος τρόπος για να υπάρξουν πρωτογενή πλεονάσματα είναι οι διαρθρωτικές αλλαγές καιη μείωση του κράτους...
Αν δεν υπάρξουν διαρθρωτικές αλλάγες, και 0 (μηδέν) να γίνει το χρέος, γρήγορα θα ξαναφτάσουμε στο ίδιο σημείο.
δεν ξέρω κατά πόσον καταδικαστηκε σε μεγάλο πρόστιμο αλλά ναι.. την είχε πάει στο Ευρωπαικό Δικαστήριο για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης και το κέρδισε.. η Αθηναική Ζυθοποιία (Heineken) ζητούσε αποκλειστικότητα στα σημεία πώλησης (δηλαδή ή Amstel, Heineken μόνο ή δεν σου έδινε άμα έβαζες και άλλους μέσα) ..
και ο τυπάκος δικαιώθηκε και ορθοπόδησε.. γιατί είχε φτάσει στον πάτο..
Και δηλαδή τι νομίζεις ότι θα γίνει με την έκδοση του Ευρωομολόγου;
Ας πούμε ότι βγάζουν ένα ομόλογο των 100 δισ.
Η Ελλάδα λέει εγώ θέλω 10 από αυτά, η Ισπανία 20, η Πορτογαλία 8 κοκ και τέλος μένει και 1 δισ. για την Γερμανία.
Ωραία, πάρτα.
Σε 5 χρόνια λήγει το Ευρωομόλογο και πρέπει να πληρωθούν τα λεφτά. Ο καθείς πληρώνει.
Η Ελλάδα λέει: Ωωωωωχχχχχ, δεν έχω τώρα γιατί κάτι μου έτυχε.
Ποιός πληρώνει;
Πάλι ο Γερμανός.....
Ας είμαστε σοβαροί, άμα θέλουμε κοινή Ευρωπαϊκή πολιτική αυτό θα σημαίνει και επίτροπος στα Υπουργεία και εναρμονισμό του φορολογικού συτήματος. Και τους φορολογικούς ελέγχους δεν θα τους κάνει το ΣΔΟΕ αλλά ένα Ευωπαϊκό IRS. Και όσοι παρανομούν θα μπορεί να δικάζονται και από Γερμανούς δικαστές. Και θα πηγαίνουν φυλακή και στην Ουγγαρία και στην Μάλτα.
Γιατί αν θέλουμε πραγματική οικονομική εννοποίηση αλά ΗΠΑ κάπως έτσι θα πρέπει να έχουν τα πράγματα.
επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά.. αν αυτή η χώρα δεν φτάσει να έχει πρωτογενή πλεονάσματα όσα ευρωομόλογα και να εκδοθούν, όσο κούρεμα και να γίνει στο χρέος, όσοι υπουργοί και πρωθυπουργοί να κρεμαστούν στην πλατεία συντάγματος, όσες μολότωφ και να πέσουνε ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ...
Όταν πέσεις από το μπαλκόνι, πρώτα κοιτάνε να σε σώσουνε και μετά ψάχνουν αν και ποιος σ'έσπρωξε και τι ευθύνη σου αναλογεί.
Ωραία είναι όλα αυτά αλλά δεν μας λες και την πρόταση σου?![]()
και επειδή ο όποιος πλούτος έρχεται από τον ιδιωτικό τομέα οποιος αυτή την στιγμή κυριολεκτικά γκρεμίζεται, δεν βλέπω από που θα έρθει η ανάκαμψη!
![]()
Πρώτα απ΄ όλα νοικοκύρεμα . Ξεχνάμε το αρμάνι . Τζην από το μαύρο . Μπυρίτσα. Βεγγερούλες σπίτια μας αντί μπουζούκια κ.λπ.
Έχει αναφέρει τις προτάσεις μερικές σελίδες πιό πίσω.