Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
παραθεση ειναι απο το fb....εγω δεν εχω αποψη γιατι ερχομαι με το μετρο...
ρε νιτσα με απογοητευεις
μου θυμισες τον παππου μου που ελεγε οτι ετσι ειναι γιατι το διαβασε στην εφημεριδα

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
απο viomixanoi.gr

Συνημμένα

• sev-piketessayntagma.jpg
    sev-piketessayntagma.jpg
    101,5 KB · Εμφανίσεις: 16

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ρε νιτσα με απογοητευεις
μου θυμισες τον παππου μου που ελεγε οτι ετσι ειναι γιατι το διαβασε στην εφημεριδα

το διαβασα και σε μπλογκ παρολαυτα δεν εχω αποψη σου ειπα γιατι δεν περναω απο εκεινο το σημειο....ειπα πριν οτι διαβασα οτι πεσανε χημικα και επιβεβαιωσε την ενταση και ο πιστολερο....ουτε αυτο με τον κκε που μοιραζε φυλλαδια μπορω να επιβεβαιωσω αν και το εχω ακουσει απο 3-4 διαφορετικες πηγες γιατι δεν το ειδα με τα ματακια μου :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ρε νιτσα με απογοητευεις

υπηρχε και φωτο με ενα μωρο σε καροτσι και τωρα δε μπορω να την βρω γμτ

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πάνω που είχα απογοητευτεί με τις συγκεντρώσεις, βλέπω τον παροξυσμό που έχουν πάθει τα απανταχού κομματοποιημένα μαλακιστήρια, τα ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ να κάνουν λόγο ότι οι αγανακτισμένοι είναι υποκινούμενοι από το ΣΥΡΙΖΑ, οι αριστερές δυνάμεις να λένε οτι είναι υποκινούμενοι από το ΠΑΣΟΚ και με ξαναπιάνει μια τρελή αισιοδοξία!  :fuck2:

Επισκέπτης
Ωστε θα κανετε πολιτικη οι"αγανακτισμενοι"ΧΩΡΙΣ να αρθρωσετε πολιτικο λογο...Ενδιαφερον...
Απλά πρέπει κάποτε να υπερβεί κάποιος τον παγιωμένο-κενό πολιτικό λόγο του σήμερα που οδήγησε εδώ τα πράγματα,απλό είναι(αν κ ίσως δεν είναι πάντα).

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Λοιπον εγω κατεβηκα 18 και 15 στο σταθμο Πανεπιστημιο,λιγο πριν φτασω πλατεια ειδα τους ΠΑΜΕ να μοιραζουν φυλλαδια,ο κοσμος τους εριχνε ακυρο ,δεν τα επερνε..Κατα τις 9 ηθελα να κανω μια αξιολογιση να δω ποσο κοσμο ειχε,ειδα κοσμο να πηγαινοερχεται σχεδον μεχρι τις στηλες του Ολυμπιου Διος,απο την αλλη μερια ο κοσμος εφτανε σχεδον Πατησιων.Επισης ολοι η Ερμου γεματη και τα γυρω στενα!Οσον αφορα το σημειο που  λεει η Νιτσα(εισοδος βουλης ),τις προηγουμενες μερες υπηρχε διαπληκτισμος κατοικων που ηθελαν να περασουν και η αστυνομια τους ελεγε να κανουν το κυκλο..

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Να υποθέσω, επειδή ο όρος φασισμός έχει ξεχειλωθεί εδώ μέσα, ότι συμφωνείς με το σχηματάκι;  :-X
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=123160.0;attach=352013;image[/img[/URL]]
[/quote]
συμφωνω με αυτο

Πολιτικό φάσμα είναι ο τρόπος με τον οποίο απεικονίζεται το σύνολο των πολιτικών πεποιθήσεων, τοποθετώντας τις σε ένα διάγραμμα ενός ή περισσοτέρων αξόνων, που συμβολίζουν ανεξάρτητες πολιτικές μεταβλητές. Η πιο συνηθισμένη μέθοδος είναι ο οριζόντιος άξονας (δεξιά-αριστερά), εμπνευσμένος από τον τρόπο διανομής εδρών κατά την Γαλλική Επανάσταση. Σύμφωνα με αυτή την λογική δύο διαστάσεων, ο Κομμουνισμός και ο Σοσιαλισμός παραδοσιακά τοποθετούνται κοντά στο αριστερό άκρο, σε αντίθεση με τον Φασισμό και τον Συντηρητισμό στο δεξιό. Ο όρος Φιλελευθερισμός (liberalism), καθώς χρησιμοποιήθηκε ιστορικά με διάφορες σημασίες που αντιστοιχούν άλλοτε σε αριστερές (ή/και προοδευτικές/ριζοσπαστικές) και άλλοτε σε δεξιές (ή/και συντηρητικές) πεποιθήσεις, τοποθετείται συνήθως συνοδευόμενος από επιπλέον προσδιορισμό ("κοινωνικός φιλελευθερισμός", "συντηρητικός φιλελευθερισμός" κ.ο.κ.).
Ερευνητές έχουν τονίσει ότι ο οριζόντιος άξονας είναι συχνά ανεπαρκής για να απεικονίσει σωστά το σύνολο των πολιτικών πεποιθήσεων και συχνά εμπεριέχεται και επιπρόσθετος κάθετος άξονας. Με αυτή την λογική, σε ένα φάσμα δύο διαστάσεων, υπάρχει μεγαλύτερη ευχέρεια επιλογής θέσεων καθώς υπολογίζονται και οι θέσεις κάθε πολιτικής παράταξης σε επί μέρους θέματα, όπως η οικονομία και η κοινωνική πρόνοια.

Yves Meny. Συγκριτική Πολιτική. Εκδόσεις Παπαζήση.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
συμφωνω με αυτο

Πολιτικό φάσμα είναι ο τρόπος με τον οποίο απεικονίζεται το σύνολο των πολιτικών πεποιθήσεων, τοποθετώντας τις σε ένα διάγραμμα ενός ή περισσοτέρων αξόνων, που συμβολίζουν ανεξάρτητες πολιτικές μεταβλητές. Η πιο συνηθισμένη μέθοδος είναι ο οριζόντιος άξονας (δεξιά-αριστερά), εμπνευσμένος από τον τρόπο διανομής εδρών κατά την Γαλλική Επανάσταση. Σύμφωνα με αυτή την λογική δύο διαστάσεων, ο Κομμουνισμός και ο Σοσιαλισμός παραδοσιακά τοποθετούνται κοντά στο αριστερό άκρο, σε αντίθεση με τον Φασισμό και τον Συντηρητισμό στο δεξιό. Ο όρος Φιλελευθερισμός (liberalism), καθώς χρησιμοποιήθηκε ιστορικά με διάφορες σημασίες που αντιστοιχούν άλλοτε σε αριστερές (ή/και προοδευτικές/ριζοσπαστικές) και άλλοτε σε δεξιές (ή/και συντηρητικές) πεποιθήσεις, τοποθετείται συνήθως συνοδευόμενος από επιπλέον προσδιορισμό ("κοινωνικός φιλελευθερισμός", "συντηρητικός φιλελευθερισμός" κ.ο.κ.).
Ερευνητές έχουν τονίσει ότι ο οριζόντιος άξονας είναι συχνά ανεπαρκής για να απεικονίσει σωστά το σύνολο των πολιτικών πεποιθήσεων και συχνά εμπεριέχεται και επιπρόσθετος κάθετος άξονας. Με αυτή την λογική, σε ένα φάσμα δύο διαστάσεων, υπάρχει μεγαλύτερη ευχέρεια επιλογής θέσεων καθώς υπολογίζονται και οι θέσεις κάθε πολιτικής παράταξης σε επί μέρους θέματα, όπως η οικονομία και η κοινωνική πρόνοια.

Yves Meny. Συγκριτική Πολιτική. Εκδόσεις Παπαζήση.

Το σχηματάκι που τόσο ωραία δείχνει το φασισμό να γεφυρώνει ολοκληρωτισμό και κομμουνισμό γιατί το φτυνιεισ;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
καταλαβες τωρα γιατι εχει λυσαξει ο υπερποντικας???

προχθες το ΠΑΜΕ μετα βιας μαζεψε 2-3 χιλιαδες...τους γνωστους επαγγελματιες διαδηλωτες.....

το να περασουν στη νεα φαση και να συνηδειτοποιησουν πως το οτι πιστευουν οτι εκπροσωπουν τον λαο και τους εργαζομενους, ανηκει στη σφαιρα της φαντασιας πλεον, ειναι μια δυσκολη και επιπονη διαδικασια που απαιτει πολυ κλαααααααμα και μισος προς αυτους που τους χαλασαν την μπιζνα της" αποκλειστικης αντιδρασης"....

αυτη ειναι ολη η ιστορια, τοχουν παρει πρεφα οτι ο κοσμος τους καταλαβε και τους φτυνει και οτι το κυριοτερο ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΜΗΤΗΣ απο τη μια και να παιζει επιτυχως το ρολο του στο συστημα απο την αλλη. Οι πολιτικοι απατεωνες και οι προδοτες ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ στα ΛΑΜΟΓΙΑ και ιδιως στα λαμογια που τοσα χρονια φορουσαν ΜΑΣΚΕΣ!!!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Θάθελα  να  μην  ασχολούμαι  με  τον πόντικα
Αλλά  
Μας  βρίζει 10 μέρες  φασίστες κ.λπ.
Πάει  στο Σύνταγμα
Αντί  να  ζητήσει  συγγνώμη  και  να  πει έκανα  λάθος , λέει  θα  ξαναπάει με  το μικροσκόπιο να  ανακαλύψει τα  μικρόβια  της  ανωμαλίας
Κάνουμε  το  μαλάκα  , λέμε  ΟΚ το παιδί βλαμμένο  είναι  δεν πειράζει μη  το βρίζουμε μας  λέει  διαρρηγνύοντας  τα  ιμάτιά  του  ότι  γιουχαϊστηκε  ένας  ΚΚΕΣ , που  δεν  τον είδε  του  το είπαν (πήρα  και εγώ  ένα  από φυλλάδια  που  μοίραζε  ανενόχλητος  και  στο  οποίο  λασπολογείτο  ασύστολα το κίνημα  της  Πλατείας ) , μετά  μου  λέει  για  τη  θητεία  μου  στο ΚΚΕ .

Εδώ  ο  πέρσυ  που  με  ξέρει  και προσωπικά  έχει κλάσει  από τα  γέλια

Κατόπιν  μας  λέει  για  μπλοκ παπάδων
Του  στήνω  το δόκανο  και  το  χάφτει  το  βλήμα , και παραδέχεται ότι  οι παπάδες  ήταν  10  σε  σύνολο  150.000 . Για  να  γίνει  πιο γλαφυρός  βάνει  και λίγο Χριστόδουλο μέσα .
Από  που  τώρα  του  ήρθε  αυτό . Δεν ξέρω . Μάλλον αυτά  που  έλεγα  για  το ζάχαρο κάποια  βάση  έχουν .

Έχει  την  αγωνία αν  στις  5/5/2011  οι αδεδύδες  είχαν περισσότερο κόσμο . Και  αν  εκείνοι ήξεραν  τί κάνουν . ΟΚ  εκείνοι  ήξεραν τί κάνουν  γι  αυτό  και  μπήκαν  στην  πορεία  οι εγκληματίες  που  έκαψαν τον κόσμο στη ΜΑΡΦΙΝ , και  αντί ο κόσμος να  συζητάει το GAP ζυμωνοταν για  τους  αδικοχαμένους . ΟΚ  είχε  πιο πολύ  κόσμο , οργανωμένο και συνειδητό , και  σε εμάς  τους  μαλάκες  δεν έσκασε  η προβοκάτσια , ενώ  εσείς που  πέσατε  στη λούμπα  δεν είσαστε  κορόϊδα .

Επειδή  του λέω  ότι  ναι  είμαστε  ανοργάνωτοι , αλλά  το  παραμύθι περί επεισοδίων  παίζει από  τα παπαγαλάκια  του  GAP   συνεχώς  3  ημέρες για  να  εμποδίσει τον κόσμο  να  κατέβει ,είμαι  ασφαλίτης ,

Τον  πείραξαν  αυτά  που του  έγραψα  , και στα  οποία ουδέποτε  απάντησε  επί της  ουσίας .
Ήρθε για να  δει και μετά  να  με  κάνει ρόμπα . Ο κόσμος  τον  ρουμπώνει, Το κάνει γαργάρα  και κωλοτούμπα  . Θα  ξαναπάει λέει . Προφανώς  να  δει και τα  πιστοποιητικά  κοινωνικών μας  φρονημάτων . Κατά  τα  άλλα  δεν  είναι  ασφαλίτης

Παρακάτω  πάει  και συμφωνεί  με  το βλαχογιώργο κάνωντας  αναπαραγωγή  της  «σκέψης» του  πράκτορα  Τάκη  Μίχα  και  του  βλαμμένου  Γιαννακίδη . Ό,τι  μας  βολεύει , ακόμα  και ο λόγος  του πράκτορα. Μετά  είναι  ο  Λαός  της  Πλατείας  απολιτίκ  και  όχι ο πόντικας .

Αρχίζει  να  βυσσοδομεί  κατά  του  πατριωτισμού  του  λέω  για  το ΕΑΜ  αρχίζει για  την πούτσα  και τη  βούρτσα . Χωρίς  να  πει τί σημαίνει  η  ακροστοιχίδα ΕΑΜ

ΟΚ  άκου  , μέχρι πριν 5 λεπτά νόμιζα  ότι  απλά  είσαι φανατικός .

Πλέον  παραιτούμαι  διότι  απλά  είσαι  βλάκας , και τη  βλακεία  κανείς  έξυπνος  άνθρωπος  δεν μπορεί να  την  νικήσει .

Ένας  διαβασμένος βλάκας
Αλλά  βλάκας  

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
δεν ειπα οτι δεν ειναι ολοκληρωτικο καθεστως
Δια να μή γινόμεθα κουραστικοί είναι εμφανές ότι ο φασισμός δεν "ανήκει" ιδεολογικά στη "Δεξιά".
Πολιτικά για να γινόμεθα πιο ακριβείς

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
καταλαβες τωρα γιατι εχει λυσαξει ο υπερποντικας???

προχθες το ΠΑΜΕ μετα βιας μαζεψε 2-3 χιλιαδες...τους γνωστους επαγγελματιες διαδηλωτες.....

το να περασουν στη νεα φαση και να συνηδειτοποιησουν πως το οτι πιστευουν οτι εκπροσωπουν τον λαο και τους εργαζομενους, ανηκει στη σφαιρα της φαντασιας πλεον, ειναι μια δυσκολη και επιπονη διαδικασια που απαιτει πολυ κλαααααααμα και μισος προς αυτους που τους χαλασαν την μπιζνα της" αποκλειστικης αντιδρασης"....

αυτη ειναι ολη η ιστορια, τοχουν παρει πρεφα οτι ο κοσμος τους καταλαβε και τους φτυνει και οτι το κυριοτερο ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΙΜΗΤΗΣ απο τη μια και να παιζει επιτυχως το ρολο του στο συστημα απο την αλλη. Οι πολιτικοι απατεωνες και οι προδοτες ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ στα ΛΑΜΟΓΙΑ και ιδιως στα λαμογια που τοσα χρονια φορουσαν ΜΑΣΚΕΣ!!!
Να σου πω την αληθεια και εγω αναρωτηθηκα σημερα γιατι ερχονται στο Συνταγμα και κωλοτριβονται?Κρατανε εγωιστικη σταση ,δεν θελουν να μπουν στον ακοματιστο κοσμο μεσα χωρις τη σταμπα και καθονται σε μια γωνια σαν αιρετικοι , δεν καταλαβαινω τι θελουν να κερδισουν με αυτη τη σταση...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom