Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Να σου πω την αληθεια και εγω αναρωτηθηκα σημερα γιατι ερχονται στο Συνταγμα και κωλοτριβονται?Κρατανε εγωιστικη σταση ,δεν θελουν να μπουν στον ακοματιστο κοσμο μεσα χωρις τη σταμπα και καθονται σε μια γωνια σαν αιρετικοι , δεν καταλαβαινω τι θελουν να κερδισουν με αυτη τη σταση...

Είναι  οι  παλαιοημερολογίτες  του  λαϊκού  κινήματος .

Έρχονται  σαν  τους  ασφαλίτες  να  καταγράφουν ποιοί συμμετέχουν  και  μετά  να  μας  «καταγγέλουν»

Είναι  στη  γωνιά και  ο ένας  συγχαίρει τον άλλο  για την ιδεολογική  του καθαρότητα

Ε  και  το  κυριώτερο  είναι  ότι  είναι  βλάκες

Επισκέπτης
Να σου πω την αληθεια και εγω αναρωτηθηκα σημερα γιατι ερχονται στο Συνταγμα και κωλοτριβονται?Κρατανε εγωιστικη σταση ,δεν θελουν να μπουν στον ακοματιστο κοσμο μεσα χωρις τη σταμπα και καθονται σε μια γωνια σαν αιρετικοι , δεν καταλαβαινω τι θελουν να κερδισουν με αυτη τη σταση...
Να ακολουθήσει ο κόσμος αυτούς θέλουν,τί άλλο να θέλουν;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Θάθελα  να  μην  ασχολούμαι  με  τον πόντικα
Αλλά 
Μας  βρίζει 10 μέρες  φασίστες κ.λπ.
Πάει  στο Σύνταγμα
Αντί  να  ζητήσει  συγγνώμη  και  να  πει έκανα  λάθος , λέει  θα  ξαναπάει με  το μικροσκόπιο να  ανακαλύψει τα  μικρόβια  της  ανωμαλίας
Κάνουμε  το  μαλάκα  , λέμε  ΟΚ το παιδί βλαμμένο  είναι  δεν πειράζει μη  το βρίζουμε μας  λέει  διαρρηγνύοντας  τα  ιμάτιά  του  ότι  γιουχαϊστηκε  ένας  ΚΚΕΣ , που  δεν  τον είδε  του  το είπαν (πήρα  και εγώ  ένα  από φυλλάδια  που  μοίραζε  ανενόχλητος  και  στο  οποίο  λασπολογείτο  ασύστολα το κίνημα  της  Πλατείας ) , μετά  μου  λέει  για  τη  θητεία  μου  στο ΚΚΕ .

Εδώ  ο  πέρσυ  που  με  ξέρει  και προσωπικά  έχει κλάσει  από τα  γέλια

Κατόπιν  μας  λέει  για  μπλοκ παπάδων
Του  στήνω  το δόκανο  και  το  χάφτει  το  βλήμα , και παραδέχεται ότι  οι παπάδες  ήταν  10  σε  σύνολο  150.000 . Για  να  γίνει  πιο γλαφυρός  βάνει  και λίγο Χριστόδουλο μέσα .
Από  που  τώρα  του  ήρθε  αυτό . Δεν ξέρω . Μάλλον αυτά  που  έλεγα  για  το ζάχαρο κάποια  βάση  έχουν .

Έχει  την  αγωνία αν  στις  5/5/2011  οι αδεδύδες  είχαν περισσότερο κόσμο . Και  αν  εκείνοι ήξεραν  τί κάνουν . ΟΚ  εκείνοι  ήξεραν τί κάνουν  γι  αυτό  και  μπήκαν  στην  πορεία  οι εγκληματίες  που  έκαψαν τον κόσμο στη ΜΑΡΦΙΝ , και  αντί ο κόσμος να  συζητάει το GAP ζυμωνοταν για  τους  αδικοχαμένους . ΟΚ  είχε  πιο πολύ  κόσμο , οργανωμένο και συνειδητό , και  σε εμάς  τους  μαλάκες  δεν έσκασε  η προβοκάτσια , ενώ  εσείς που  πέσατε  στη λούμπα  δεν είσαστε  κορόϊδα .

Επειδή  του λέω  ότι  ναι  είμαστε  ανοργάνωτοι , αλλά  το  παραμύθι περί επεισοδίων  παίζει από  τα παπαγαλάκια  του  GAP  συνεχώς  3  ημέρες για  να  εμποδίσει τον κόσμο  να  κατέβει ,είμαι  ασφαλίτης ,

Τον  πείραξαν  αυτά  που του  έγραψα  , και στα  οποία ουδέποτε  απάντησε  επί της  ουσίας .
Ήρθε για να  δει και μετά  να  με  κάνει ρόμπα . Ο κόσμος  τον  ρουμπώνει, Το κάνει γαργάρα  και κωλοτούμπα  . Θα  ξαναπάει λέει . Προφανώς  να  δει και τα  πιστοποιητικά  κοινωνικών μας  φρονημάτων . Κατά  τα  άλλα  δεν  είναι  ασφαλίτης

Παρακάτω  πάει  και συμφωνεί  με  το βλαχογιώργο κάνωντας  αναπαραγωγή  της  «σκέψης» του  πράκτορα  Τάκη  Μίχα  και  του  βλαμμένου  Γιαννακίδη . Ό,τι  μας  βολεύει , ακόμα  και ο λόγος  του πράκτορα. Μετά  είναι  ο  Λαός  της  Πλατείας  απολιτίκ  και  όχι ο πόντικας .

Αρχίζει  να  βυσσοδομεί  κατά  του  πατριωτισμού  του  λέω  για  το ΕΑΜ  αρχίζει για  την πούτσα  και τη  βούρτσα . Χωρίς  να  πει τί σημαίνει  η  ακροστοιχίδα ΕΑΜ

ΟΚ  άκου  , μέχρι πριν 5 λεπτά νόμιζα  ότι  απλά  είσαι φανατικός .

Πλέον  παραιτούμαι  διότι  απλά  είσαι  βλάκας , και τη  βλακεία  κανείς  έξυπνος  άνθρωπος  δεν μπορεί να  την  νικήσει .

Ένας  διαβασμένος βλάκας
Αλλά  βλάκας 

αδερφέ βασικά έχω κλάσει απο τα γέλια απο τη στιγμή που άρχισα να σκέφτομαι πώς αύριο θα μπουν τα ξεπουλητάρια να ψηφίσουν το μνημόνιο 2.

και μετά σκέφτομαι και με πιάνει το στομάχι μου απο τα γέλια γιατί αναλογίζομαι πώς θα βγουν αφού το υπερψηφίσουν.....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η κυβερνηση καταδικαζει τα ΜΜΕ για παραπληροφορση της κοινης γνωμης...ταδε εφη γενικη γραμματεια ενημερωσης και επικοινωνιας... :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Είναι  οι  παλαιοημερολογίτες  του  λαϊκού  κινήματος .

Έρχονται  σαν  τους  ασφαλίτες  να  καταγράφουν ποιοί συμμετέχουν  και  μετά  να  μας  «καταγγέλουν»

Είναι  στη  γωνιά και  ο ένας  συγχαίρει τον άλλο  για την ιδεολογική  του καθαρότητα

Ε  και  το  κυριώτερο  είναι  ότι  είναι  βλάκες

να τους ενημερώσετε παραυτα ότι μόνο οι ρώσοι ακολουθούν ακόμα το παλαιό ημερολόγιο οποτε μπορούν να πάνε να βρουν τον δημητράκη και να μας αφήσουν ήσυχους.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
αδερφέ βασικά έχω κλάσει απο τα γέλια απο τη στιγμή που άρχισα να σκέφτομαι πώς αύριο θα μπουν τα ξεπουλητάρια να ψηφίσουν το μνημόνιο 2.

και μετά σκέφτομαι και με πιάνει το στομάχι μου απο τα γέλια γιατί αναλογίζομαι πώς θα βγουν αφού το υπερψηφίσουν.....

Εμένα  στο  κουκουέ  με  σκέφτεσαι ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η κυβερνηση καταδικαζει τα ΜΜΕ για παραπληροφορση της κοινης γνωμης...ταδε εφη γενικη γραμματεια ενημερωσης και επικοινωνιας... :2funny:

να το μοιράσουν αύριο με φυλλάδια στο σύνταγμα.
την καμπάνια θα ξεκινήσει ο χώνης μας.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
να τους ενημερώσετε παραυτα ότι μόνο οι ρώσοι ακολουθούν ακόμα το παλαιό ημερολόγιο οποτε μπορούν να πάνε να βρουν τον δημητράκη και να μας αφήσουν ήσυχους.

Το  Μπλάσκο  ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

γιατι???

γιατι απλα η παραθρησκευτικη οργανωση που λεγεται ΚΚΕ (κοπυραϊτ ισιος) τους εχει κανει γενιτσαρους!

αν γνωριζεις το νοημα των λεξεων που ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ δεν επελεξα θα καταλαβεις ακριβως τι εννοω...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
να το μοιράσουν αύριο με φυλλάδια στο σύνταγμα.
την καμπάνια θα ξεκινήσει ο χώνης μας.

τελικα οι μονοι που θα βρεθουν ξεκρεμαστοι ειναι οι καημενοι οι δημοσιογραφοι :( σχεδον βουρκωνω στη σκεψη...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
όσο σκέφτεσαι εσύ εμένα στη νέα δημοκρατία.

αααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

πέρσυ  κάνουμε  μια  οικουμενική ?
( Το  Πασοκ  και  το κουκουες  θα  το κάνουνε  πουτάνες  επιλογής  μας , μην κολήσουμε  και τίποτα )

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
γιατι???

γιατι απλα η παραθρησκευτικη οργανωση που λεγεται ΚΚΕ (κοπυραϊτ ισιος) τους εχει κανει γενιτσαρους!

αν γνωριζεις το νοημα των λεξεων που ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ δεν επελεξα θα καταλαβεις ακριβως τι εννοω...

GAP  Σου  γαμώ  το σπίτι

Τι  αμαρτίες πληρώνω ο πρώην κουκουές ?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μεμακο? να σε ρωτησω? (επειδη προβληματιζομαι με τα ποστ σου τελευταιως...)
εσυ επιθυμεις εκλογες? επιθυμεις κατι αλλο? και αν ναι τι?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πέρσυ  κάνουμε  μια  οικουμενική ?
( Το  Πασοκ  και  το κουκουες  θα  το κάνουνε  πουτάνες  επιλογής  μας , μην κολήσουμε  και τίποτα )

εγώ κόβω κεφαλια είμαι μοβόρος δεν είμαι για οικουμενικά και τέτοια πολιτισμένα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γιατι???

δεν απέχεις πολύ απο αυτούς. ούνα φάτσα ούνα ράτσα είσαι.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

Έχει να ανησυχήσει ο άντρας  της Θεοχάρη ....

Να  σε πληροφορήσω  ότι και πάλι  οι  πελάτης  πήγαν πάγκο

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Εγω θελω να δω αριστερους-δεξιους επαγγελματιες να αφησουν τον εγωισμο τους και να κατεβουν με τους συμπολιτες τους,τοσο δυσκολο ειναι? :think:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom