Θάθελα να μην ασχολούμαι με τον πόντικα
Αλλά
Μας βρίζει 10 μέρες φασίστες κ.λπ.
Πάει στο Σύνταγμα
Αντί να ζητήσει συγγνώμη και να πει έκανα λάθος , λέει θα ξαναπάει με το μικροσκόπιο να ανακαλύψει τα μικρόβια της ανωμαλίας
Κάνουμε το μαλάκα , λέμε ΟΚ το παιδί βλαμμένο είναι δεν πειράζει μη το βρίζουμε μας λέει διαρρηγνύοντας τα ιμάτιά του ότι γιουχαϊστηκε ένας ΚΚΕΣ , που δεν τον είδε του το είπαν (πήρα και εγώ ένα από φυλλάδια που μοίραζε ανενόχλητος και στο οποίο λασπολογείτο ασύστολα το κίνημα της Πλατείας ) , μετά μου λέει για τη θητεία μου στο ΚΚΕ .
Εδώ ο πέρσυ που με ξέρει και προσωπικά έχει κλάσει από τα γέλια
Κατόπιν μας λέει για μπλοκ παπάδων
Του στήνω το δόκανο και το χάφτει το βλήμα , και παραδέχεται ότι οι παπάδες ήταν 10 σε σύνολο 150.000 . Για να γίνει πιο γλαφυρός βάνει και λίγο Χριστόδουλο μέσα .
Από που τώρα του ήρθε αυτό . Δεν ξέρω . Μάλλον αυτά που έλεγα για το ζάχαρο κάποια βάση έχουν .
Έχει την αγωνία αν στις 5/5/2011 οι αδεδύδες είχαν περισσότερο κόσμο . Και αν εκείνοι ήξεραν τί κάνουν . ΟΚ εκείνοι ήξεραν τί κάνουν γι αυτό και μπήκαν στην πορεία οι εγκληματίες που έκαψαν τον κόσμο στη ΜΑΡΦΙΝ , και αντί ο κόσμος να συζητάει το GAP ζυμωνοταν για τους αδικοχαμένους . ΟΚ είχε πιο πολύ κόσμο , οργανωμένο και συνειδητό , και σε εμάς τους μαλάκες δεν έσκασε η προβοκάτσια , ενώ εσείς που πέσατε στη λούμπα δεν είσαστε κορόϊδα .
Επειδή του λέω ότι ναι είμαστε ανοργάνωτοι , αλλά το παραμύθι περί επεισοδίων παίζει από τα παπαγαλάκια του GAP συνεχώς 3 ημέρες για να εμποδίσει τον κόσμο να κατέβει ,είμαι ασφαλίτης ,
Τον πείραξαν αυτά που του έγραψα , και στα οποία ουδέποτε απάντησε επί της ουσίας .
Ήρθε για να δει και μετά να με κάνει ρόμπα . Ο κόσμος τον ρουμπώνει, Το κάνει γαργάρα και κωλοτούμπα . Θα ξαναπάει λέει . Προφανώς να δει και τα πιστοποιητικά κοινωνικών μας φρονημάτων . Κατά τα άλλα δεν είναι ασφαλίτης
Παρακάτω πάει και συμφωνεί με το βλαχογιώργο κάνωντας αναπαραγωγή της «σκέψης» του πράκτορα Τάκη Μίχα και του βλαμμένου Γιαννακίδη . Ό,τι μας βολεύει , ακόμα και ο λόγος του πράκτορα. Μετά είναι ο Λαός της Πλατείας απολιτίκ και όχι ο πόντικας .
Αρχίζει να βυσσοδομεί κατά του πατριωτισμού του λέω για το ΕΑΜ αρχίζει για την πούτσα και τη βούρτσα . Χωρίς να πει τί σημαίνει η ακροστοιχίδα ΕΑΜ
ΟΚ άκου , μέχρι πριν 5 λεπτά νόμιζα ότι απλά είσαι φανατικός .
Πλέον παραιτούμαι διότι απλά είσαι βλάκας , και τη βλακεία κανείς έξυπνος άνθρωπος δεν μπορεί να την νικήσει .
Ένας διαβασμένος βλάκας
Αλλά βλάκας