Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Άρα δεξιά για εσένα είναι ότι έχει την έννοια του εθνους και οι φασίστες είναι πάντα δεξιοί έστω και αν έχουν περισσότερα κοινά με τους κομμουνιστεές;
σε λιγο θα μας βγαλεις τα κομμουνια και δεξια

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Δε ξέρω τύπε, ήταν δημοκράτες μάλλον. Οι Δεξιοί είναι δημοκράτες, sorry. Δεν υπάρχει Δεξιά και αριστερά εκτός Δημοκρατίας, αλλά πάλι μπορεί να είναι ιδέα μου
το ναζιστικο κομμα δεν ηταν κοινοβουλευτικο κομμα;
αυτοι που το ψηφιζαν ηταν δεξιοι

Επισκέπτης
το κακο ειναι οτι περισσοτεροι αγανακτισμενοι  δεν θελουν να αλλαξουν τα κακως κειμενα της Ελλαδας
αλλα να ξαναγυρισουν 3 χρονια πριν που ολα ηταν καλα γιαυτους

απο την μια σου βρωμαει το μνημονιο που στοχευει στο να αλλαξει μερικα απο τα κακα κειμενα της Ελλαδας απο την αλλη κατηγορεις τον απλο κοσμο που απλα θελει την μερικη ανεση του οπως λιγο παλιοτερα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
το ναζιστικο κομμα δεν ηταν κοινοβουλευτικο κομμα;
αυτοι που το ψηφιζαν ηταν δεξιοι

Για vlachodeutsch δε τα λες καλά. Το 33% που ψήφισε το Hitler ήταν εξαθλιωμένοι και SA. Και φυσικά κατέλυσε τη Δημοκρατία΄.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
τι ηταν;
αριστεροι;
καλα, κατσε να σε γαμαει το ΜΗ δεξιο σοσιαλιστικο πασοκ και κυνηγα δεξια φαντασματα...

τοσο μαλακες ειστε, τοσο κομπλεξικοι, τοσο επικινδυνοι....

δεν υπαρχει γιατρια...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Αντί  για  την αλληλοδιδακτική  δεν ανοίγετε  ένα  βιβλίο Πολιτειολογίας  διότι αρχίζω και ζαλίζομαι .
Έστω ένα κομιξ  αυτά  τα έγραφε  μέχρι και ο Μπλεκ

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
καλα, κατσε να σε γαμαει το ΜΗ δεξιο σοσιαλιστικο πασοκ και κυνηγα δεξια φαντασματα...

τοσο μαλακες ειστε, τοσο κομπλεξικοι, τοσο επικινδυνοι....

δεν υπαρχει γιατρια...
τι πινεις ρε αγορι μου;
η μηπως δεν σου εκατσε τελικα ο Μιμης;
και ασφαλως το ΠΑΣΟΚ ειναι δεξιο κομμα πια

Επισκέπτης
Μπλοκ  των παπάδων λέμε  3  παπάδες
Καμια δεκαρια ητανε τουλαχιστον,οχι τρεις.Συν ορισμενοι με πολιτικα.
Ήμουν  κι  εγώ  στις  5/5/2010  ο  κόσμος ήταν  σαφώς  λιγώτερος , απλώς  πήγαινε  συντεταγμένα  και κάλυπτε  πιο πολύ  χώρο
Ο κοσμος στις 5/5/10 και περισσοτερος ητανε και ηξερε τι ηθελε.
Πανηγύρι  λέμε  τις  μετρημένες  4  καντίνες  για  150.000 άτομα
Να  δω  καντίνα  σε  πολιτική  συγκέντρωση  της  αριστεράς  θα  σε  κράζω  20 μέρες  μετά
Δεν με ενοχλησαν οι καντινες,με ενοχλησε η ατμοσφαιρα πανηγυριου.
Χιλιες φορες να υπαρχει ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ κοσμος που να ειναι ενωμενοι ως εργαζομενοι παρα ενα τεραστιο πληθος που δεν τους ενωνει τιποτε,οπως σημερα.
Το οτι υπαρχει"πολυς"κοσμος ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ δεν σημαινει τιποτε απολυτως,και στα γηπεδα παει"πολυς"κοσμος.
Και στην κηδεια του 'στοδουλου υπηρχε"πολυς"κοσμος.
Όντως  είναι  ανοργάνωτο  το  πλήθος . Επεισόδια  όσο  και  να  μας  τρομοκρατούν  δεν θα  γίνουν .
Με  το  να  λες  για  επεισόδια  παίζεις  το  παιχνίδι του Γιωργάκη .
Πως φαινεται η θητεια στο κουκουε...μετα εγω εχω ασφαλιτικες μεθοδους και αρχιδια πατερα.
Την αποψη μου την ειπα,ο γιωργακης δεν ανυσηχει απο την φαση"συνταγμα"την οποια αλλωστε χαιρετησε και ο Πρετεντερης,αν αυτο σου λεει κατι.
Και ο λαος,και οχι ταξη,που μαζευεται συνταγμα ειναι μεχρι στιγμης(και δεν βλεπω πως θα μπορουσε να γινει αλλιως:μαγικα?)μαγια για"σπιθες"και τριχες-και μονον.
Τέλος  για  πατριωτικό  κίνημα  υπάρχει  μαγιά . Δεν  είναι  κάτι  κακό . Έχει  ξανασυμβεί  στην Ελλάδα  ΕΑΜ  λεγόταν .
Μην συγκρινεις την πουτσα με την βουρτσα.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
οι εξαθλιωμενοι δεν ειναι δεξιοι
μονο οι πλουσιοι;

Διακρίνω μία ονοματολαγνεία παρά τη ουσία του φασισμού και του κομμουνισμού; Ακόμα και πρώην αριστεροί ψηφίσαν το Χίτλερ. Αυτό δεν κάνει τον εθνικοσοσιαλισμό αριστερό, όσο "αριστερό" κάνει και τον Υπαρκτό Σοσιαλισμό imho

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
οι εξαθλιωμενοι δεν ειναι δεξιοι
μονο οι πλουσιοι;

Πες στο μιχαλολιάκο να  φτιάξει  καθοδήγηση , διότι έχετε  θέματα
Τι θέματα δηλαδή  πόσο κάνει 1 +1 δεν ξέρετε .
Ευτυχώς που  και  ο φασισμός στην Ελλάδα είναι της πλάκας , όπως και όλα τα άλλα

Τί  ακούω ρε μάνα ο αγανακτισμένος ?

Γιώργο ξαναματαγαμιέσαι

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom