tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Και τυρόπιτα από τον διπλανό φούρνο (νυν Πεϊνιρλί Ιωνίας);
ohhh yesssssssssss
Και τυρόπιτα από τον διπλανό φούρνο (νυν Πεϊνιρλί Ιωνίας);
ο πιτσιρικος μια χαρα τα γραφει ;)
Nαι, προέκταση αυτού που γράφει ο τσιπιρίκος, είναι ότι με τον μέσο έλληνα ψηφοφόρο να βρίσκεται στην τρυφερή ηλικία των 45 and counting τι δραματική αλλαγή περιμένετε να δείτε όλοι εσείς οι μικρότεροι μιας κ αποτελείτε μια δραματική μειοψηφία;
Το ζήτημα είναι δημογραφικό κ μόνο. Κονδύλης πριν 10+ χρόνια έγραφε.
Όπου δεν βράζει νεανικό αίμα δεν γεννιούνται ιδέες να κινητοποιήσουν μάζες.
μας κατατρεχει μια μιζερια σαν τοπος γενικα μην το παρεξηγεις...
Nαι, προέκταση αυτού που γράφει ο τσιπιρίκος, είναι ότι με τον μέσο έλληνα ψηφοφόρο να βρίσκεται στην τρυφερή ηλικία των 45 and counting τι δραματική αλλαγή περιμένετε να δείτε όλοι εσείς οι μικρότεροι μιας κ αποτελείτε μια δραματική μειοψηφία;
Το ζήτημα είναι δημογραφικό κ μόνο. Κονδύλης πριν 10+ χρόνια έγραφε.
Όπου δεν βράζει νεανικό αίμα δεν γεννιούνται ιδέες να κινητοποιήσουν μάζες.
βγηκε λεει σημερα η Μπορα και ζητησε να διερευνηθει ποσα λεφτα πηρε ο Μικης απο τις συναυλιες του....
αληθεια γιατι να μη διερευνηθει που βρηκε εκεινη τοσες δεκαδες εκατομμυρια για να φιαξει το κομμα της?
κατα τα αλλα, πεφτει πολυ κλαμααααα λεμε
πολυ κλαμαααααααααα απο ολους τους συστημικους (εννοειται περιλαμβανεται το ΚΚΕ)
δεν το παρεξηγω,αλλα διατηρω το διακιωμα να το κριτικαρω
ειδικα σε ατομα που εχω γνωρισει προσωπικως,ενιοτε και με πιο σκληρο λογο!!!
Η πολλή παρέα με νάτσους και λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις σου έχει βλάψει το φρασεολόγιο...
εδω υπαρχουν πολλοι αρκετα κατω απο τα 45 με τις ιδιες αποψεις...εδω υπαρχουν νεαρα ατομα που ασχολουνται με φοιτητικες παραταξεις! τι να λεμε....
Πεταλωτή της πλατείας
Στον καναπέ είμαι τώρα - καλά που δεν τράκαρα στην Αττική Οδό απ' τα γέλια. Με τόσες πίπες που έχω διαβάσει απ' το πρωΐ...
Και που 'σε... δεν τραβάω μαλακία σαν κι εσένα - έχω περάσει το συγκεκριμένο στάδιο εδώ και 28 χρόνια περίπου. ;)
ωπα....συστημικος μας προεκυψες κι εσυ τραμου????βρε κάφρεε μέμο.. η Μπόρα δεν ξέρει τι έχει.. η μάνα της είναι αδελφή Μαμιδάκη και μέτοχος στην jet oil...
Όπου δεν βράζει νεανικό αίμα δεν γεννιούνται ιδέες ικανές να κινητοποιήσουν μάζες.
Αυτά έχει η Δημοκρατία.
Οι ασήμαντες μειοψηφίες υποφέρουν.
Απλά είναι τα πράγματα.
με ευχαριστει που πειραχτηκες
ισως κατι μπορει να ξυπνησει!!!!
ωπα....συστημικος μας προεκυψες κι εσυ τραμου????
μωρε μπραβο...
Ρε το χειρότερο είναι ότι συζητάμε οι της κλάσεως 1912 , που γαμπρίζαμε Λυκόβρυση , Λώρα , Κουίντα κ.λπ. Μόνο ο Ζάχος λείπει από την παρέα .
Ρε τα έξαλα τα νιάτα
Το χειρότερο είναι ότι η πιστιρικαρία δεν παίρνει μυρωδιά τίποτα .
Ή ότι εμείς δεν μπορούμε να πάρουμε μυρωδιά την πιτσιρικαρία , εκτός από κάτι κωλομπαρούδες , βιζιτούδες από 20 - 30 .
Και καθόμαστε τώρα οι σοφοί γέροντες και ζυμωνόμαστε .
ΟΚ παπαρολόγοι
Πάμε να βρούμε πλατφόρμα .
Πάμε για σύνθεση
1. Επιστροφή στο Σύνταγμα του 1975
2. Θέσπιση νόμου περί ευθύνης Υπουργών που να μη λειτουργεί ως παρθενορραπτική αμνηστία .
Αρκούν για αρχή να κατέβουμε Πλατέα και να προσπαθήσουμε να πείσουμε τον κόσμο και να τα περάσουμε ?
Και μετά το νοικοκύρεμα των Δημόσιων Οικονομικών κ.λπ.
Ή δεν πάμε επειδή εκεί συγκεντρώνονται μπαχαλάκηδες , φασίστες , υποκουλτούρα , περιθωριακοί, ο πουραίηντζερ κ.λπ. ?
ohhh yesssssssssss
Είχες βάλει στο μάτι την Δέσποινα κουφάλα Ταβαμούνη...
Συγγνώμην
Να υποθέσω ότι σας άρεσε η υπάλληλος του φούρνου, αγαπητέ μου Τραβαμούνιε...
[size=2pt]Υ.Γ. Έχει δύο αγόρια κοντά στα είκοσι ,αλλά παραμένει ακόμα καλό τεμάχιο.. [/size]