Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Λοιπόν, για να την ΚΑΝΑ!

Οι αλλεπάλληλες συγκεντρώσεις δεν έχουν κανένα ουσιαστικό λόγο παρά αυτό που κατηγορείς εσύ εμένα Γκαμπαντού. Τη μουρμούρα! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μας κορόιδεψαν οι κλέφτες κτλ.

Όταν μας αποκρύπτουν την αλήθεια και μας πετούν κοκκαλάκι οκ. Τώρα που ήλθε ο λογαριασμός κατεβήκαμε στο δρόμο. Γιατί; Όχι για το Μνημόνιο. Επειδή ψιθυρίστηκε ότι έγραψαν οι Ισπανοί κάτι σε ένα πανώ τους.

Λοιπόν, το κίνημα είτε θα αποκτήσει ομοιογένεια και ηγέτη (γιατί όχι ο Θοδωράκης), είτε θα ξεφουσκώσει, είτε θα γίνει της πουτάνας από τυχαίο βίαιο γεγονός ή προβοκάτσια που θα φέρει εκλογές και συνεργασία κομμάτων.

Πιο σταλινικη αποψη με δεξιες αποχρωσες δεν εχω ματα-ξαναδει

επανασπορα Δημοκρατιας καταλαβαινεις τι πανα πει;
 το να αρθωνεις λογο αγνωστος σε αγνωστους (αλλα ολοι μαζι Συνπολιτες) σου λεει κατι;
 το να εντασεις το μικρο σου προβλημα στο Ολο,τ να συζητας και να ζυμωνεσαι με αλλους
 το εχεις γνωρισει;

αν οχι...παραιτουμαι

ωρα καλη!!!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
ποτε με ειπε τανα αυτος? χαμπαρι δεν πηρα :think: ευχαριστω δια την φιλοφρονηση ειστε καθολα ευγενης ως ειθισται :)

Mα  ως  ένδειξη  θαυμασμού  και  ανείπωτου  σεβασμού  το είπα .

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Συνημμένα

• Le-Pen-404_666783c.jpg
    Le-Pen-404_666783c.jpg
    21,9 KB · Εμφανίσεις: 16

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290

Είπαμε  να  είστε  μιλφάκηδες , αλλά  όχι  και νεκρόφιλοι

Ρε  αυτή  είναι  σίγουρα  πάνω  από  50

Γιαγιά  κρύψου  βγήκανε  τσάρκα  ο Άγιος  και ο Τραβομούνης .

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
 μαραζι το εχω μωρε τουρκοσπορε του Εβρου να ποσταρεις μια ωραια γκομενα

καλα κανει ο Ναυαρχος και σου ριπτει Exocet's  στην δραμαλο-καυκαλα σου

:2funny: :2funny: :2funny:

Κώλο ?
Αλλά  μάπα
πππππςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Κούκλάρα ..........

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
 μαραζι το εχω μωρε τουρκοσπορε του Εβρου να ποσταρεις μια ωραια γκομενα

καλα κανει ο Ναυαρχος και σου ριπτει Exocet's  στην δραμαλο-καυκαλα σου

:2funny: :2funny: :2funny:

νταξ ρε.. θα κατέβω σύνταγμα με αυτήν..

Συνημμένα

• 26.jpg
    26.jpg
    54,4 KB · Εμφανίσεις: 15

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.482
Πόντοι
25.467
Είπαμε  να  είστε  μιλφάκηδες , αλλά  όχι  και νεκρόφιλοι

Ρε  αυτή  είναι  σίγουρα  πάνω  από  50

Γιαγιά  κρύψου  βγήκανε  τσάρκα  ο Άγιος  και ο Τραβομούνης .

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλόοοοο!!!!!  :thumbsup:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
[quote author=Φυλήςυχος Πολίτης link=topic=123160.msg2876072#msg2876072]
Λοιπόν, το κίνημα είτε θα αποκτήσει ομοιογένεια και ηγέτη (γιατί όχι ο Θοδωράκης),
είτε θα ξεφουσκώσει,
είτε θα γίνει της πουτάνας από τυχαίο βίαιο γεγονός ή προβοκάτσια που θα φέρει εκλογές και συνεργασία κομμάτων.
[/quote]

Aπίθανο.
Πιθανό.
Πιθανότερο.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.108
Πόντοι
6.515
Το κουρασανε οι διαφοροι καθηγητες, διανουμενοι, θεοδωρακηδες, Αυτιαδες, Κουρηδες, Δαμανακηδες κλπ με το να λεει καθενας την παπαρια του σε ενα αναλφαβητο οικονομικα ακροατηριο.

Ας κανει δημοψηφισμα ο Γεωργακης να ρωτησει τον λαο αν θελει με τις προβλεπομενες στερησεις να το παλεψει ετσι ωστε να συνεχισει να βρισκεται κοντα στον Γαλλο, τον Ιταλο κλπ, ή αν προτιμαει να αναζητησει το μελλον των παιδιων του με συνοδηπορους τους Αλγερινους, Μαροκινους κλπ.

Ετσι θα τελειωνουμε μια και καλη και καθενας (λαος, πολιτικοι) θα αναλαβει τις ευθυνες που του αναλογουν.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
νταξ ρε.. θα κατέβω σύνταγμα με αυτήν..

αυτο μαλιστα
 κανε καμμια μαλακια τετοια τωρα στα πισω πισω,και θα σας περασω σουβλακι και σενα και αυτην

χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Παράθεση από: pouranger στις χθες στις 17:17

Ακου  το  κείμενο  το γράφω  στα  αρχίδια μου
Και εγώ επίσης. Και αυτά που λες..
Δεν  αποτελεί  μέρος  του  σύμπαντός  μου  ο διάλογος  σε  αυτή  τη  βάση.
Ποια είναι η βάση σου? Του Ελληνικού? Της Σούδας? Αυτές που ΘΑ έδιωχνε ο εθνάρχης σου σοσιαλΗστής?
Δεν  πρόκειται  να  δείξω  σε  κανένα  τα  πασίδηλα
Τα οποία είναι? (Μη θίγετε τους "θεσμούς"
Ούτε  για  το  γίγαντα  Κώστα  Μπέη
:huh:
Ούτε  για  τον  τιτάνα  Μίκη  Θεοδωράκη
Δεν τον αμφισβητώ για την μουσική του γιγαντοσύνη
Ούτε  για  το δάσκαλό μου  τον Κασιμάτη
....τέτοια γράμματα θα μάθεις
Ούτε  για  το φίλο μου  τον Νότη
βρε το κολητάρι...
Ούτε  για  το βλαμμένο τον Πελεγρίνη
κάτι παραπάνω θα ξέρεις
Δεν είμαι  εκπρόσωπος  τύπου
Εύκολο να γίνεις ...με την κάρτα της "κλαδικής" που έμπαζε όλους τους άχρηστους στο δημόσιο
Είμαι  ο  απλός  καθημερινός  μαλάκας  της  διπλανής  πόρτας  που  διαμαρτύρεται  στο Σύνταγμα .
Συμφωνώ. Λόγω ενοχών για την αξιοκρατία που φέρατε στην νεοελληνική κοινωνία...
Νερό  στο  μύλο  των  απολογητών  του  κλεπτοκρατικού  συστήματος  δε  ρίχνω  εγώ .
Θα έπρεπε. Ο αρχηγός και ιδεολόγος σοσιαληστής το γιγάντωσε.
Ούτε  κάνω  διάλογο με τους  τσανακογλύφτες  των compradores που  σήμερα  θυμήθηκαν  πραγματικά  ή  φανταστικά  καλιαρντά  κατά  των  επικριτών  των  θεραπαινίδων  της  κατοχής  του IMF . Τη  στιγμή  που  μέχρι  χτες οι ανωτέρω  ήσαντε  εθνικά  κεφάλαια.
Μάλλον δεν λες για μένα.

Δε  με  νοιάζει  αν  ζητήσεις  συγγνώμη
Δεν  είμαι  ο παπας  της  ενορίας  σου  για  να  σε  αφήσω  να  μεταλάβεις
Ο θεός συγχωρεί. Εσύ ποτέ.

Ο εχέφρων  άνθρωπος προσπαθεί να  προνοεί και όχι να  μετανοεί
Οι ηγέτες που αναφέρεις προνόησαν??? Αν όχι, δεν είναι ηγέτες.
Δες  τις  προσωπικότητες  του  Μίκη , του  Κασιμάτη  και του Μπέη στο ρου  της  ιστορίας  της  Πατρίδας .
Παρόντες  ήταν  πάντα .
Μαζί μου . Απέναντι .
Παρόντες  όμως .

Και  σήμερα  είναι  μαζί μου
Μαζί  με  εκείνους  που  μας λένε  λάκηδες  γιατί  κάνουμε  like στο facebook . Γιατί  οργανωθήκαμε  μέσω  facebook .

Όταν  όμως κάνουμε  Like  στο  μέλος  της  κλεπτοκρατίας , τότε δεν είματε  Λάκηδες είμαστε  σύντροφοι .
Συμφωνώ. Απόλυτα.

Όταν ο Λαός συγκεντρώνεται να χειροκροτήσει το Γιώργο (που είναι ο χώρος σου...) είναι Λαός , όταν διαμαρτύρεται στο Σύνταγμα είναι όχλος .
Το αυτό.

Αμφισβήτηση επιτρέπεται εντός των πλαισίων του συστημικού πολιτικού λόγου . Έξω από τη στρούγκα είναι γραφικότητα
Ποιός ορίζει τα όρια???

Όσοι σήμερα δείχνουνε και καρφώνουνε πρώην συντρόφους τους , χωρίς να αποδέχονται τη συνενοχή τους , για να μη τους πνίξει το κύμα της οργής δεν είναι κουκουλοφόροι ούτε ρουφιάνοι
Όταν βουλιάζει ένα καράβι, τα ποντίκια φεύγουν πρώτα...

Οι διαμαρτυρίες μας δεν δίνουν λύση
Αυτό δεν το ξέρεις, ακόμα.

Δεν έβαλα υποψηφιότητα για Πρωθυπουργός . Δεν είναι η δουλειά μου να δώσω λύση . Λύση θα δώσει η Κυβέρνηση με βάση τις προγραμματικές της δεσμεύσεις . Σε κάθε άλλη περίπτωση , αν πρόκειται να κυβερνήσει αντισυνταγματικά και κόντρα στις προγραμματικές της δεσμεύσεις δεν είναι ΠΑΣΟΚ . Δεν έχει καμμία διαφορά από την εγκληματική διακυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Από εδώ και κάτω...μένει ασχολίαστο. Δεν παίζεται.!!!
Ψήφισα το ΠΑΣΟΚ . Τον πολιτικό μου χώρο , διότι πίστεψα ότι η λύση στην κρίση θα δοθεί με γνώμονα την κοινωνική συνοχή , την μέριμνα να μη εξαθλιωθεί ο οικονομικά ασθενέστερος πολίτης. Σήμερα όμως από σοσιαλιστές γίναμε κομπραδόροι του Διεθνούς Παρασικτικού Οικονομικού Ιμπεριαλισμού .(Δεν μπορώ. Αυτός δεν πήγε μακριά στο Καστελόριζο????)
Για την εφαρμογή της πολιτικής αυτής ψηφίζαμε οικουμενική Ανδρουλάκη , Ντόρας , Μάνου με πρωθυπουργό τον Προβόπουλο , όχι ΠΑΣΟΚ με Πρωθυπουργό τον ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Να μη διαμαρτυρόμαστε ?

θα διαμαρτυρόμαστε
Παρατηρώντας με έkπληξη την απόλυτη απόρριψη του κινήματος διαμαρτυρίας από το σύνολο του Πολιτικού Συστήματος , διότι δεν αποτελούμαι μέρος του . Μας μηδενίζει το ΠΑΣΟΚ . Μας μηδενίζει η Νέα Δημοκρατία , η συνένοχος του κλεπτοκρατικού συστήματος, διότι λέει ... απαξιώνουμε συλλήβδην το πολιτικό σύστημα . Μας μηδενίζει το ΛΑΟΣ . ΜΑς μηδενίζει η Ντόρα διότι δεν είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι . ΜΑς μηδενίζει το ΚΚΕ γιατί δεν διαμαρτυρόμαστε μέσα από τα ταξικά σωματεία . Μας μηδενίζει ο σύριζα διότι έχουμε και καμιά Ελληνική Σημαία . Μας μηδενίζουν οι μπαχαλάκηδες διότι δεν τα σπάμε .
+
Αλλά εμείς δεν υποχωρούμε .

Και τέλος η σημερινή διέξοδος απεδείχθη ΑΠΟΤΥΧΙΑ . Με την διαιώνισή της θα σωθούμε . Δεν νομίζω , όταν κάτι δεν σου βγαίνει το αλλάζεις . Δεν προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο ότι όλα είναι ρόδινα . Αλλάγή της  πολιτικής χρειάζεται , όχι ξεπούλημα της ΠΑΤΡΙΔΑΣ .(Ο αρχηγός την πουλάει στους δικούς του)

Το σύστημα τρόμαξε ( Huh? πλάκα κάνεις) όταν χτες δεν μπορεσαν να βγουν από τη Βουλή . Τότε πήρε μυρωδιά τι συμβαίνει .

Σας ευχαριστώ όλους , που μπόρεσα να είμαι ένας από εσάς .
Συνεχίζουμε .

Νικάμε
Μακάρι. Ποιός στραβός δεν θέλει το φως του???

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom