Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
aka

"Your overconfidence is your weakness"

Μεγάλη και σοφή κουβέντα...

ΥΓ: Αυτό δε σημαίνει ότι συμφωνώ με το κίνημα των αγανακτισμένων...  :grin:

χμμμμ δεν ηξερα οτι βγαινει και σε αγγλικη διαλεκτο η φραση....ξερεις ποσα κομματοσκυλα γνωριζω που δεν θεωρουν τον εαυτο τους κομματοσκυλα? :grin:

εν πασει περιπτωσει πλεον δεν με ενδιαφερει ποιος συμφωνει και ποιος διαφωνει με το ολο κινημα...ειναι πολυ κουραστικο ολο αυτο και οι εκατερωθεν κατηγοριες ειδικα απο ανθρωπους που δεν γνωριζονται μεταξυ τους...αυτοι που γνωριζονται και εχουν πιει και 2 κρασια ας λενε ο,τι θενε :P

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
ΡΙΞΕ 2-3 ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΩΡΙΑΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙΣ !
Πεταλωτή της πλατείας :boobies:

Στον καναπέ είμαι τώρα  :2funny: - καλά που δεν τράκαρα στην Αττική Οδό απ' τα γέλια. Με τόσες πίπες που έχω διαβάσει απ' το πρωΐ... :2funny:

Και που 'σε... δεν τραβάω μαλακία σαν κι εσένα - έχω περάσει το συγκεκριμένο στάδιο εδώ και 28 χρόνια περίπου. ;)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Το α δεν μπορεί να το κάνει; Και το β επίσης (αναπομπή νόμου)... Έτσι νομίζω.

Όσο για το γ... σηκώνει πολλή κουβέντα. Ποιός θα κρίνει κάτι τέτοιο; Πιστεύω μόνο μια δημοσκόπηση θα μπορούσε να μας πει κάτι τέτοιο ή ίσως μια ενδιάμεση εκλογή (περιφερειακές και δημοτικές πχ)

Για το δ, συμφωνώ να διαλύεται η Βουλή εάν δε γίνεται να στηριχθεί κυβέρνηση μετά από 4 απόπειρες. Σε ποιόν δηλαδή να αναθέσει τη διακυβέρνηση και με τί κριτήρια. Τί εννοείς ευρεία αποδοχή σε πρόσωπο; Πρόεδρος του ΣτΕ ας πούμε;

Τον  Πρόεδρο  του ΣτΕ  ποτέ  και με  καμία  Παναγία
Ούτε  του  Αρείου Πάγου

Οποιον  κρίνει  ο Πρόεδρος . Για  να  μη  γίνονται ατέρμονες διαβουλέυσεις και  εκλογές . Αν  και  αυτός  δεν λάμβανε  ψήφο  εμπιστοσύνης εκλογές . Κρίνει  ο  Πρόεδρος  ότι  ο  Τραβομούνης  ενώνει τον κόσμο . Δίνει  εντολή στον  Ταρβομούνη , πάει ο Τραβομούνης λέει  , έλα  δω  ρε  γαμιόλη  Πέρσι εσύ  που  τα  ξέρεις , παίρνεις το Οικονομικών . Του  λέει  ο Πέρσι , βάνω  πλάτη , αλλά  εσύ  δεν  θα  φορολογήσεις  τον  αέρα , ούτε θα  ξαμολήσεις  τους  μπάτσους  να  γαμάνε  το σύμπαν χωρίς  λόγο . Και  έτσι  φτιάχνεται  κυβέρνηση  εθνικής  ενότητας .

Για  τα  άλλα
Καλό είναι  άμα  μιλάμε  για  πολιτικά  να  έχουμε  διαβάσει  το γαμωσύνταγμα . Αλλιώς , φιλήσυχοι είμαστε , αγανακτισμένοι είμαστε  αρχίδια  καπαμά  είμαστε , πολίτες  δεν  είμαστε

120 αρθράκια  σε  απλά  ελληνικα , 6  σελίδες Α4 . Ακόμη  και οι βουλευτές  το  καταλαβαίνουν !

Λοιπόν
Αναπομπή  νόμου . Το παλιό Σύνταγμα  απαιτούσε  αυξημένη  πλειοψηφία . Το  τωρινό  απλή  πλειοψηφία . Άρα ότι  πει  ο πρωθυπουργό . Άρα  είναι  απατεωνιά . Ο Πρόεδρος  που θα  το κάνει θα  το κάνει μόνο για ηρωική έξοδο  και  για  το  πάπλωμα .

Κατάσταση  Πολιορκίας
Πλέον  πρέπει  να  αποφασίσει  η  Βουλή . Π.χ. Καίγεται η  Ελλάδα  και ο Πρωθυπουργός  τον παίζει . Ο Πρόεδρος  δεν μπορεί να  κάνειο τίποτα . Και  για  να  σε  καβλώσω  λίγο  20.000 Νιγηριανοί χασισωμένοι με  χατζάρια καίνε  το σύμπαν στην Αθήνα  και  κυνηγάνε  να  γαμήσουνε  τη γυναίκα σου, να  σφάξουνε  τον  Πρωθυπουργό κ.λπ. Ο Πρόεδρος  , άμα  δεν αποφασίσει  η  Βουλή (Σημ οι  βουλευτές  χέζονται όταν  δεν  τους  αφήνει  να  βγούνε  η  κυρία  Ασπασία  η  κοπτοραποτού , θα  πάνε  στη  βουλή όταν  έχουμε  ένοπλο κίνημα ) δεν μπορεί να  κάνει τίποτα .

Τέλος  προφανής  δυσαρμονία λαού και κυβέρνησης

Κορίτσια  η  Κυβέρνηση  κυβερνάει  σύμφωνα  με  προγραμματικές  δεσμέυσεις όχι  όπως  ο Γιωργος , λεφτά  υπάρχουνε και μετά μνημόνια .

Οπότε  λέει  ο Πρόεδρας .
Ο κύριος  Πρωθυπουργός  αλλιώς  τά λεγε  σήμερα  κάνει  άλλα
Ο κόσμος  αγανακτεί
Γίνονται  ταραχές  , επεισόδια  , απεργίες  , διαδηλώσεις .
( όχι 5 και 10 χιλιάδες  άτομα )
Πρόεδρος  είναι  δεν  είναι  ούτε  ο Μέμος , ούτε  ο Πύρκαυλος , ούτε  ο μπαχαλάκιας . Διαλύει  τη  Βουλή και  πάμε  σε  εκλογές .

Μέχρι το 1986
Ποτέ  δε  διαλύθηκε  η  Βουλή , Ποτέ  δεν κηρύχθηκε  κατάσταση  πολιορκίας, ποτέ  δεν αναπέμφθη  αντισυνταγματικός  νόμος , Ποτέ  δε  διορίστηκε  Πρωθυπουργός .

Υπήρχε όμως  η  δυνατότητα
Κάτι  να  φοβάται  ο Πρωθυπουργός

Και  μία  κατεύθυνση  του  θεσμού σε  ένα  ηθικό  μεγαλείο
Σε  περίπτωση  πολιτειακής  σύγκρουσης , ή Πρόεδρος  ή  Πρωθυπουργός  θα  τελείωναν από το πολιτικό Σύμπαν . Τέτοια  ήττα  ήταν  ΗΤΤΑ .

Οπότε  και  οι δύο   προσέχανε

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
 ε τοτε σκασε και φαε πικρα...
 μην διαμαρτυρεσε,θελεις αλλα δυο χρονια

εναλλακτικα μπορεις να κατσεις να ψοφησεις,αρκει να μην διαμαρτυρεσαι!!!!!

(δεν απευθυνεται αποκλειστικα σε σενα)

μας κατατρεχει μια μιζερια σαν τοπος γενικα μην το παρεξηγεις...

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16

Το περιφημο ΠΙΑΝΟ ΜΠΑΡ στην Αμερικης.....

Τι ωραιες εποχες........

Και διηγωντας τα να κλαις......

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ο ευσεβης ποθος δεν ειναι ολοι αυτοι με τις ποζεριες και τα σχετικα να προβληματιστουν και να ξυπνησουν απο τον υπνο τους? συγγνωμη αν ειμαι αλλου αλλα εμενα αυτη ειναι η μονη ελπιδα που εχω αυτη τη στιγμη απο τις συγκεντρωσεις στο Συνταγμα....οταν ξυπνησουν απο ολο αυτο βλεπουμε...τελος παντων εχω ξενερωσει πολυ με οσα διαβαζω δυστυχως

Νιτσα αφου ξερεις οτι τα εχω πει πολλακις....(σποροι δημοκρατιας-συμμετοχικοι πολιτες και αλλα
 πολλα που βλεπω και μου αρεσουν στο συνταγμα..)

ειπα για τον ποντικα οτι δικαιολογει παλιους γνωστους απο τις πορειες που συμμετεχουν σε αυτο το κινημα,θεωρει ομως (χωρις να εχει ιδια γνωμη) ολους τους αλλους ποζερια και κατσαρολαδες....

εχει ενα λαθος εκει,δεν τον κατακρινω

τσαντιζομαι με τον μαλακα γιατι ειναι μπουζουκοκεφαλος ωρες ωρες!!!!!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
 ε τοτε σκασε και φαε πικρα...
 μην διαμαρτυρεσε,θελεις αλλα δυο χρονια

εναλλακτικα μπορεις να κατσεις να ψοφησεις,αρκει να μην διαμαρτυρεσαι!!!!!

(δεν απευθυνεται αποκλειστικα σε σενα)

Η πολλή παρέα με νάτσους και λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις σου έχει βλάψει το φρασεολόγιο...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ελάτε τώρα... Το Μαρόκο το 80 ήταν ήδη αρκετά παρακμιακό ...

must για πρωινό καφέ (μεταξύ 5.30 - 7.00) μετά το ξενύχτι.. είχε στάση ΄'ολων των υπηρεσιακών λεωφορείων (στρατο, αεροπορία ναυτικό, εταιρείες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16

Το IGLOO στην Μαυροματαιων και μετα στη Φωκιωνος με τη QUINTA του Μουτσατσου φυσικα....

Αυτη ητανε η Αθηνα........Τωρα........

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
 Νιτσα αφου ξερεις οτι τα εχω πει πολλακις....(σποροι δημοκρατιας-συμμετοχικοι πολιτες και αλλα
 πολλα που βλεπω και μου αρεσουν στο συνταγμα..)

ειπα για τον ποντικα οτι δικαιολογει παλιους γνωστους απο τις πορειες που συμμετεχουν σε αυτο το κινημα,θεωρει ομως (χωρις να εχει ιδια γνωμη) ολους τους αλλους ποζερια και κατσαρολαδες....

εχει ενα λαθος εκει,δεν τον κατακρινω

τσαντιζομαι με τον μαλακα γιατι ειναι μπουζουκοκεφαλος ωρες ωρες!!!!!

εγω τσαντιζομαι γιατι ενω δεν με ξερει και δεν εχουμε μιλησει ποτε ειναι σε θεση οπως νομιζει να εκφερει αποψη και κριση για τις αποψεις και τις κινησεις μου και αυτο ειναι μλκια κατ εμε...τελος παντων τα εχουμε συζητησει και ξερω οτι συγκλινουν οι γνωμες μας αλλα δε μπορω να διαβαζω τετοια γιατι ουτε τον ποντικο ξερω ουτε κανεναν αλλον απο εδω μεσα και οταν διαβαζω διαφορα ισοπεδωτικα τσιτατα μου γινεται η τριχα καγκελο...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.772
Πόντοι
25.467
must για πρωινό καφέ (μεταξύ 5.30 - 7.00) μετά το ξενύχτι.. είχε στάση ΄'ολων των υπηρεσιακών λεωφορείων (στρατο, αεροπορία ναυτικό, εταιρείες)

Και τυρόπιτα από τον διπλανό φούρνο (νυν Πεϊνιρλί Ιωνίας);

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom