tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Την ΑΘΗΝΑΙΑ απεναντι απο τον Ορφανιδη......
και το Embassy στην Βασ.Σοφίας... το Μαρόκο στην Αλεξανδρας-πανόρμου και την Σόνια..
Την ΑΘΗΝΑΙΑ απεναντι απο τον Ορφανιδη......
aka
"Your overconfidence is your weakness"
Μεγάλη και σοφή κουβέντα...
ΥΓ: Αυτό δε σημαίνει ότι συμφωνώ με το κίνημα των αγανακτισμένων...
Πεταλωτή της πλατείαςΡΙΞΕ 2-3 ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΩΡΙΑΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ
ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΙΣ !
συμφωνάμε.
εάν δεν είχει αλλάξει πάντως το θέμα του προέδρου ο παπατζής ο βενιζέλος ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.
Το α δεν μπορεί να το κάνει; Και το β επίσης (αναπομπή νόμου)... Έτσι νομίζω.
Όσο για το γ... σηκώνει πολλή κουβέντα. Ποιός θα κρίνει κάτι τέτοιο; Πιστεύω μόνο μια δημοσκόπηση θα μπορούσε να μας πει κάτι τέτοιο ή ίσως μια ενδιάμεση εκλογή (περιφερειακές και δημοτικές πχ)
Για το δ, συμφωνώ να διαλύεται η Βουλή εάν δε γίνεται να στηριχθεί κυβέρνηση μετά από 4 απόπειρες. Σε ποιόν δηλαδή να αναθέσει τη διακυβέρνηση και με τί κριτήρια. Τί εννοείς ευρεία αποδοχή σε πρόσωπο; Πρόεδρος του ΣτΕ ας πούμε;
και το Embassy στην Βασ.Σοφίας... το Μαρόκο στην Αλεξανδρας-πανόρμου και την Σόνια..
ε τοτε σκασε και φαε πικρα...
μην διαμαρτυρεσε,θελεις αλλα δυο χρονια
εναλλακτικα μπορεις να κατσεις να ψοφησεις,αρκει να μην διαμαρτυρεσαι!!!!!
(δεν απευθυνεται αποκλειστικα σε σενα)
ο ευσεβης ποθος δεν ειναι ολοι αυτοι με τις ποζεριες και τα σχετικα να προβληματιστουν και να ξυπνησουν απο τον υπνο τους? συγγνωμη αν ειμαι αλλου αλλα εμενα αυτη ειναι η μονη ελπιδα που εχω αυτη τη στιγμη απο τις συγκεντρωσεις στο Συνταγμα....οταν ξυπνησουν απο ολο αυτο βλεπουμε...τελος παντων εχω ξενερωσει πολυ με οσα διαβαζω δυστυχως
ε τοτε σκασε και φαε πικρα...
μην διαμαρτυρεσε,θελεις αλλα δυο χρονια
εναλλακτικα μπορεις να κατσεις να ψοφησεις,αρκει να μην διαμαρτυρεσαι!!!!!
(δεν απευθυνεται αποκλειστικα σε σενα)
Ελάτε τώρα... Το Μαρόκο το 80 ήταν ήδη αρκετά παρακμιακό ...
ΥΓ: Αυτό δε σημαίνει ότι συμφωνώ με το κίνημα των αγανακτισμένων...
Νιτσα αφου ξερεις οτι τα εχω πει πολλακις....(σποροι δημοκρατιας-συμμετοχικοι πολιτες και αλλα
πολλα που βλεπω και μου αρεσουν στο συνταγμα..)
ειπα για τον ποντικα οτι δικαιολογει παλιους γνωστους απο τις πορειες που συμμετεχουν σε αυτο το κινημα,θεωρει ομως (χωρις να εχει ιδια γνωμη) ολους τους αλλους ποζερια και κατσαρολαδες....
εχει ενα λαθος εκει,δεν τον κατακρινω
τσαντιζομαι με τον μαλακα γιατι ειναι μπουζουκοκεφαλος ωρες ωρες!!!!!
και οταν διαβαζω διαφορα ισοπεδωτικα τσιτατα μου γινεται η τριχα καγκελο...
must για πρωινό καφέ (μεταξύ 5.30 - 7.00) μετά το ξενύχτι.. είχε στάση ΄'ολων των υπηρεσιακών λεωφορείων (στρατο, αεροπορία ναυτικό, εταιρείες)
Μόνον;