Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 482K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Όλα δείχνουν πρόωρες εκλογές μέχρι Οκτώβρη το πολύ.Να σας δω να ψηφίσετε πάλι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ..Αν ξαναγίνει αυτό εγώ για ότι μαλακία θα λένε στα κανάλια οι ΠΑΣΟΚΟΙ και ΝΔ θα χειροκροτώ.Να δω τα όρια της μαλακίας του Έλληνα μέχρι που φτάνουν γιατί με τα καμώματά μας και την κατάντια μας καλά κάνει και μας ξεκωλιάζει το ΔΝΤ και η τρόικα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τώρα για τις ομάδες που ανέφερες,είναι ιδιωτικές και τα λεφτά που δίνουν δεν τα παίρνουν απο τον φορολογούμενο.Χρωστάνε τα κέρατά τους,όπως και η Κούλα και ο ΜΠΑΟΚ εδώ,αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση.Σε καμία περίπτωση δεν χρωστάνε στο κράτος,καθώς αν χρωστούσαν θα έπεφταν.
πούτσες μπλε
μη σου πω και ροζ και πετρόλ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όλα δείχνουν πρόωρες εκλογές μέχρι Οκτώβρη το πολύ.Να σας δω να ψηφίσετε πάλι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ..Αν ξαναγίνει αυτό εγώ για ότι μαλακία θα λένε στα κανάλια οι ΠΑΣΟΚΟΙ και ΝΔ θα χειροκροτώ.Να δω τα όρια της μαλακίας του Έλληνα μέχρι που φτάνουν γιατί με τα καμώματά μας και την κατάντια μας καλά κάνει και μας ξεκωλιάζει το ΔΝΤ και η τρόικα.
είσαι 20 χρονών και έχεις πολλά να μάθεις
δεν έχει σημασία τι θα ψηφίσει ο κόσμος
δεν βγαίνει έτσι το αποτέλεσμα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
σόρρυ, αλλά δεν έχω καταλάβει το νόηνα της κίνησης.
θα το καταλάβαινα αν από αυτό ξεκινήσει κατάληψη του κέντρου για μια εβδομάδα χωρίς ταραχές

έχει κατέβει κανένα αρχίδι πολιτικός στο κέντρο εκεί να γλείψει δόξα;

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
Όσο υπάρχουν βολεμένοι τύπε,θα βγαίνουν αυτοί.Και όταν λέω αυτοί εννοώ τους πάντες,γιατί οι δεξιοτσεπίτες αριστεριστές,οι κουκουλοφόροι εθνικόφρονες,οι κεφαλαιοκράτες σοσιαλιστές,αλλά και οι λαϊκόφρονες καπιταλιστές είναι τα ίδια σκατά.Όλοι μηδενός εξαιρουμένου.Άλλωστε εν Ελλάδι ο βολεμμένος ήταν,είναι και θα είναι βολεμένος ες αεί.Όλο λένε για νέα μέτρα κτλ,όμως όλα αφορούν τον ιδιωτικό τομέα και τον υπάλληλο των 600- ευρώ.Κανένας δεν πειράζει τους δημόσιους,γιατί ξέρει ότι εαν κάνει καμία μαλακία,θα πάει άπατος,ανεξάρτητα απο την πολιτική του πορεία.Και τώρα να σπεύσουμε στο Σύνταγμα και να σκοτώσουμε το σώβρακο,με το να καθόμαστε σαν μαλάκες.Τρέμει το πολιτικό σύστημα απο τις δονήσεις του κλασίματος των αρχιδιών του.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Όσο υπάρχουν βολεμένοι τύπε,θα βγαίνουν αυτοί.Και όταν λέω αυτοί εννοώ τους πάντες,γιατί οι δεξιοτσεπίτες αριστεριστές,οι κουκουλοφόροι εθνικόφρονες,οι κεφαλαιοκράτες σοσιαλιστές,αλλά και οι λαϊκόφρονες καπιταλιστές είναι τα ίδια σκατά.Όλοι μηδενός εξαιρουμένου.Άλλωστε εν Ελλάδι ο βολεμμένος ήταν,είναι και θα είναι βολεμένος ες αεί.Όλο λένε για νέα μέτρα κτλ,όμως όλα αφορούν τον ιδιωτικό τομέα και τον υπάλληλο των 600- ευρώ.Κανένας δεν πειράζει τους δημόσιους,γιατί ξέρει ότι εαν κάνει καμία μαλακία,θα πάει άπατος,ανεξάρτητα απο την πολιτική του πορεία.Και τώρα να σπεύσουμε στο Σύνταγμα και να σκοτώσουμε το σώβρακο,με το να καθόμαστε σαν μαλάκες.Τρέμει το πολιτικό σύστημα απο τις δονήσεις του κλασίματος των αρχιδιών του.
σωστό
αλλά αν συνεχίσει η ιστορία και δεν ατονήσει....τότε κάτι γίνεται

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
σόρρυ, αλλά δεν έχω καταλάβει το νόηνα της κίνησης.
θα το καταλάβαινα αν από αυτό ξεκινήσει κατάληψη του κέντρου για μια εβδομάδα χωρίς ταραχές

έχει κατέβει κανένα αρχίδι πολιτικός στο κέντρο εκεί να γλείψει δόξα;
Αν κατέβουν,θα κατέβουν τπτ δήθεν αριστεροί(με δεξιά τσέπη),αλλά και εκείνοι θα φάνε φόλα.Ο κόσμος έχει κουραστεί να ακούει κούφια λόγια και να βλέπει ψεύτικες αντιδράσεις και δήθεν έργο.Αν κατέβουν τπτ άλλοι πολιτικάντηδες,θα πάθουν ότι έπαθε ο Χατζηδάκης και ο Πάγκαλος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και κάτι άλλο
θα αλλάξουνε τα πράγματα αν τα ΜΑΤ που κοιτούν το πλήθος τώρα γυρίσουνε 180 μοίρες

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αν κατέβουν,θα κατέβουν τπτ δήθεν αριστεροί(με δεξιά τσέπη),αλλά και εκείνοι θα φάνε φόλα.Ο κόσμος έχει κουραστεί να ακούει κούφια λόγια και να βλέπει ψεύτικες αντιδράσεις και δήθεν έργο.Αν κατέβουν τπτ άλλοι πολιτικάντηδες,θα πάθουν ότι έπαθε ο Χατζηδάκης και ο Πάγκαλος.
μου έβγαλες το μάτι αδερφέ

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
σωστό
αλλά αν συνεχίσει η ιστορία και δεν ατονήσει....τότε κάτι γίνεται
Ναι,σιγά...Οι περισσότεροι που θα πάνε ή πήγαν,το έκαναν γιατί το είδαν στο fb.Απο καθαρό ποζερισμό θα πάνε και καλά να το παίξουν επάνασταση και κώλος φινιστρίνι.Αυτό δεν είναι αντίδραση,αλλά προβατοποίηση.Για άλλη μια φορά δείχνουν το πόσο εύκολα χειραγωγείται η μάζα.Αλλά θα τους παραδεχόμουν αν κατασκηνώνανε έξω απο τα σπίτια υποργών και βολευτών που τα φάγανε.Τότε θα μαζεύαμε με το λίτρο το σκατό απο τις κάλτσες τους.Τώρα με την κίνηση αυτή τους κάνουμε τα μούτρα κρέας...

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
είσαι 20 χρονών και έχεις πολλά να μάθεις
δεν έχει σημασία τι θα ψηφίσει ο κόσμος
δεν βγαίνει έτσι το αποτέλεσμα

23 είμαι.Ε πως δεν έχει σημασία τι θα ψηφίσει ο κόσμος;;Αν μου ψηφίσουν 2 εκατ ΠΑΣΟΚ και κάπου τόσοι ΝΔ γιατί να βγω στους δρόμους και να παίξω ξύλο με τα ΜΑΤ;;Απόφαση λαού δεν θα ναι να δώσει άδεια στους μαλάκες που μας διέλυσαν να μας ξαναγαμήσουν;;Είναι όμως καραγκιόζης ο λαός.Πως θυμάμαι πιστσιρίκι να ναι οι αγρότες με τα τρακτέρ και να χουν κατακλύσει την Αθήνα και όμως στις εκλογές με΄τα από λίγους μήνες ΠΑΣΟΚ...Πώς θυμάμαι τα Ιμια όμως στις εκλογές ΠΑΣΟΚ.Τη κατάρευση του Χρηματιστηρίου και την μέγιστη απάτη εις βάρος του κοσμάκη όμως στις εκλογές το 2000 ΠΑΣΟΚ.Τώρα εμπιστέυτηκαν έναν πούστη που έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν!!!! και που η πουτάνα ο παπακωσταντίνου έλεγε 1 μήνα πριν τις εκλογές ότι θα αυξηθούν οι μισθοι,οι συντάξεις και ότι πρώτα ο πολίτης.

H πλάκα;;Να δεις ότι αν χάσει τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα πάρουν τα εροπλάνα και θα δεις να την κάνουν ο Γιωργάκης και τα καθάρματα που μας δολοφόνησαν τη χώρα για τις ΗΠΑ και την Ευρώπη και θα μας αφήσουν να ψοφήσουμε.Αρκετά λεφτά έφαγαν τόσα χρόνια και θα δεις

Ο Έλληνας φίλε είναι ελεινός μαλάκας χωρίς γιατρειά.Αν δεν γίνουν πόλεμοι,καταστροφές και αν δεν τον γαμήσουν συθέμελα δεν ξυπνά με τίποτα.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
και κάτι άλλο
θα αλλάξουνε τα πράγματα αν τα ΜΑΤ που κοιτούν το πλήθος τώρα γυρίσουνε 180 μοίρες
Γιατί μάνα μ σ έβγαλα το μάτι???Και τα ΜΑΤ είναι υπάλληλοι που εκτελούν διαταγές.Αν δούν το κοινό συμφέρον,θα γυρίσουν 180 μοίρες και θα βαράνε τον κάθε σκατόπουστα που μας γαμεί κάθε μέρα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ναι,σιγά...Οι περισσότεροι που θα πάνε ή πήγαν,το έκαναν γιατί το είδαν στο fb.Απο καθαρό ποζερισμό θα πάνε και καλά να το παίξουν επάνασταση και κώλος φινιστρίνι.Αυτό δεν είναι αντίδραση,αλλά προβατοποίηση.Για άλλη μια φορά δείχνουν το πόσο εύκολα χειραγωγείται η μάζα.Αλλά θα τους παραδεχόμουν αν κατασκηνώνανε έξω απο τα σπίτια υποργών και βολευτών που τα φάγανε.Τότε θα μαζεύαμε με το λίτρο το σκατό απο τις κάλτσες τους.Τώρα με την κίνηση αυτή τους κάνουμε τα μούτρα κρέας...
μπα...και η βουλή μια χαρά τόπος είναι
έχει χάρη που είναι τα ΜΑΤ εκεί
για να τους έβλεπες να κλείνουνε τις πόρτες μπρος πίσω και να μην μπορεί να βγει έξω κανένα καθήκι...

αλλά το πιο ωραίο θα γίνει όταν πιάσουνε στα χέρια τους τους εργατοπατέρες και τους σοσιαλιστές
θα γίνει και αυτό...

μην μηδενίζεις την κίνηση. Θα προτιμούσες να κάθονται όλοι σπίτια τους;;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εμένα ας πούμε μου τη δίνει που έχει πανώ της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

κάψιμο θέλει

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16

κάψιμο θέλει

συμφωνώ απόλυτα

Ας το κατεβάσει κάποιος με τη βία και να το κάψει.

Μα είναι δυνατόν ρε πούστη μου οι αλήτες συνδικαλες να έχουν τόσο θράσος? Και δε βρέθηκε κανένας μαλάκας να τους σαπίσει στο ξύλο?

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
23 είμαι.Ε πως δεν έχει σημασία τι θα ψηφίσει ο κόσμος;;Αν μου ψηφίσουν 2 εκατ ΠΑΣΟΚ και κάπου τόσοι ΝΔ γιατί να βγω στους δρόμους και να παίξω ξύλο με τα ΜΑΤ;;Απόφαση λαού δεν θα ναι να δώσει άδεια στους μαλάκες που μας διέλυσαν να μας ξαναγαμήσουν;;Είναι όμως καραγκιόζης ο λαός.Πως θυμάμαι πιστσιρίκι να ναι οι αγρότες με τα τρακτέρ και να χουν κατακλύσει την Αθήνα και όμως στις εκλογές με΄τα από λίγους μήνες ΠΑΣΟΚ...Πώς θυμάμαι τα Ιμια όμως στις εκλογές ΠΑΣΟΚ.Τη κατάρευση του Χρηματιστηρίου και την μέγιστη απάτη εις βάρος του κοσμάκη όμως στις εκλογές το 2000 ΠΑΣΟΚ.Τώρα εμπιστέυτηκαν έναν πούστη που έλεγε ότι λεφτά υπάρχουν!!!! και που η πουτάνα ο παπακωσταντίνου έλεγε 1 μήνα πριν τις εκλογές ότι θα αυξηθούν οι μισθοι,οι συντάξεις και ότι πρώτα ο πολίτης.

H πλάκα;;Να δεις ότι αν χάσει τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα πάρουν τα εροπλάνα και θα δεις να την κάνουν ο Γιωργάκης και τα καθάρματα που μας δολοφόνησαν τη χώρα για τις ΗΠΑ και την Ευρώπη και θα μας αφήσουν να ψοφήσουμε.Αρκετά λεφτά έφαγαν τόσα χρόνια και θα δεις

Ο Έλληνας φίλε είναι ελεινός μαλάκας χωρίς γιατρειά.Αν δεν γίνουν πόλεμοι,καταστροφές και αν δεν τον γαμήσουν συθέμελα δεν ξυπνά με τίποτα.
Ενώ η ΝΔ ήταν εθνοσωτήρια...Κάθε μήνα και διαφορετικό σκάνδαλο.Τι λές ρε τύπε???Εδώ ψηφίσανε κάποιοι δεξιό για να κάνει κοινωνική πολιτική και τα έκανε όλα πουτάνα.Ήρθε μετά και ο ΓΑΠ και τα έκανε ακόμα πιο πουτάνα.Γιατί δεν μπαίνει κανείς φυλακή για τα χρηματιστήρια,τις μίζες,το ξέπλυμμα κτλ??Γιατί όλοι είναι μπλεγμένοι!Και ως γνωστόν,κόρακας,κοράκου μάτι δεν βγάζει.Αλλά για τους αγρότες που ανέφερες και είναι τόσο αδικημένοι,πάνε ρώτα τι επιχορηγήσεις και κονδύλια πήρανε και τα κάνανε μπουζούκια και σπίτια...Βάλε και τους βιομήχανους που πήραν επιχορήγηση βαρβάτη και με αυτή μετέφεραν στη Βουλγαρία τα εργοστάσια.Τα μεν πρώτα γίναν με το ΠΑΣΟΚ και τα άλλα με τη ΝΔ.Και μάλιστα με λεφτά δικά μας.

Υ.Γ.:Για πήγαινε εσύ κόντρα στις ΗΠΑ και μετά έλα να μου πείς τι θα πάθεις...Ξαφνικά θα αρχίσουν προκλήσεις σε Αιγαίο,Μακεδονία και Θράκη,όλως τυχαίως...

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
μπα...και η βουλή μια χαρά τόπος είναι
έχει χάρη που είναι τα ΜΑΤ εκεί
για να τους έβλεπες να κλείνουνε τις πόρτες μπρος πίσω και να μην μπορεί να βγει έξω κανένα καθήκι...

αλλά το πιο ωραίο θα γίνει όταν πιάσουνε στα χέρια τους τους εργατοπατέρες και τους σοσιαλιστές
θα γίνει και αυτό...

μην μηδενίζεις την κίνηση. Θα προτιμούσες να κάθονται όλοι σπίτια τους;;
1ον:Σιγά μην είναι στη Βουλή
2ον:Μακάρι να τους πιάσουν,αλλά και πάλι κάποιος άλλος θα πάρει τη θέση τους
3ον:Είναι ήδη μηδενισμένη η κίνηση.Απο πορείες και διαμαρτυρίες χορτάσαμε.Αγώνας χρειάζεται τώρα,όχι
παπατζιλίκια.Βέβαια αν ξεκινήσει κάτι απο εκεί,καλοδεχούμενο,αλλά δεν νομίζω να γίνει κάτι.Μακάρι να βγώ ψεύτης.

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865

κάψιμο θέλει
Ναι τα καημένα,τα αδικημένα εργατοπατεράκια.Δεν τους πληρώσανε διακοπές στον Μαυρίκιο φέτος...Μόνο μέχρι Ντουμπάι και πολύ τους είναι...Γαμημένοι πούστηδες...

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ενώ η ΝΔ ήταν εθνοσωτήρια...Κάθε μήνα και διαφορετικό σκάνδαλο.Τι λές ρε τύπε???Εδώ ψηφίσανε κάποιοι δεξιό για να κάνει κοινωνική πολιτική και τα έκανε όλα πουτάνα.Ήρθε μετά και ο ΓΑΠ και τα έκανε ακόμα πιο πουτάνα.Γιατί δεν μπαίνει κανείς φυλακή για τα χρηματιστήρια,τις μίζες,το ξέπλυμμα κτλ??Γιατί όλοι είναι μπλεγμένοι!Και ως γνωστόν,κόρακας,κοράκου μάτι δεν βγάζει.Αλλά για τους αγρότες που ανέφερες και είναι τόσο αδικημένοι,πάνε ρώτα τι επιχορηγήσεις και κονδύλια πήρανε και τα κάνανε μπουζούκια και σπίτια...Βάλε και τους βιομήχανους που πήραν επιχορήγηση βαρβάτη και με αυτή μετέφεραν στη Βουλγαρία τα εργοστάσια.Τα μεν πρώτα γίναν με το ΠΑΣΟΚ και τα άλλα με τη ΝΔ.Και μάλιστα με λεφτά δικά μας.

Υ.Γ.:Για πήγαινε εσύ κόντρα στις ΗΠΑ και μετά έλα να μου πείς τι θα πάθεις...Ξαφνικά θα αρχίσουν προκλήσεις σε Αιγαίο,Μακεδονία και Θράκη,όλως τυχαίως...

Γιατί σου είπα ότι η ΝΔ έκανε καλό;Απλά το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει μεγαλύτερες λαμογιές με αποκορύφωμα τα της τελευταίας κυβέρνησης.

Δεν περίμενα να πάνε φυλακή οι αλήτες.Περίμενα ο Έλληνας να μην τους ψηφίσει.Να μην πάρουν ούτε 10% στις εκλογές.Αλλά πολλά ζητάω.

Το τελευαίο για τις ΗΠΑ δεν το καταλαβαίνω.Δεν σου είπα να πάμε ενάντια.Σου πα ότι θα φύγουν άρον άρον να γλιτώσουν την κρεμάλα ο Γιώργος και το επιτελείο του και ενώ θα ξεκοκαλλίζουν τα εκατομμύρια που έκλεψαν εμείς θα πεθαίνουμε από την πείνα και θα τους καταρασόμαστε από μακρυά.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom