vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
πως και δεν κατεβηκεςακόμα μια φορά αδυνατείς να διακρίνεις τον στόχο...
διαφωνεις με αυτη την κινηση;
πως και δεν κατεβηκεςακόμα μια φορά αδυνατείς να διακρίνεις τον στόχο...
εγω συμφωνω αλλα τεχνικα αδυνατο ηταν να ερθω.πως και δεν κατεβηκες
ακόμα μια φορά αδυνατείς να διακρίνεις τον στόχο...
1. όταν ο κόμπος φτάνει στο χτένι, σε κατάσταση χάους την πληρώνουν ακόμα και αυτοί από μια "ομάδα" ανθρώπων που ήταν συνετοί
2. Δεν έχω χάσει στόχο. Οι συνδικάλες σαν εσένα σε οποιοδήποτε κόμμα, αριστερό, δεξιό ή μεσσαίο θα φάνε τρέξιμο. Προλαβαίνεις να την κάνεις ακόμα
ποια είναι η δικη σου version του στόχου?
Δε βρίσκεις προκλητικό να είναι οι αλήτες της γενοπ στη συγκέντρωση?
Πρέπει να καταλάβεις ότι οι καιροί άλλαξαν. Ξεπεράστηκες. Και ακούγεσαι σα χαλασμένο γραμμόφωνο
πως και δεν κατεβηκες
πως και δεν κατεβηκες
κριτικές από κλώνους δε δέχομαι...
επί της ουσίας,
ας δοκιμαστούν όλες οι μορφές διαμαρτυρίας να δούμε ποια συγκεντρώνει τη λαϊκή επιδοκιμασία...
κριτικές από κλώνους δε δέχομαι...
επί της ουσίας, ας δοκιμαστούν όλες οι μορφές διαμαρτυρίας να δούμε ποια συγκεντρώνει τη λαϊκή επιδοκιμασία...
Απλώς δεν του έστειλε sms το 3%
Το 70% αυτών που κατέβηκαν στη διαδήλωση (με την ουσία της οποίας συμφωνώ,αλλά δεν κατεβαίνω όσο το 3% και άλλες "δυνάμεις" καπηλεύονται τέτοιες κινήσεις...) έχει τρέξει,αυτός ή η μάνα του/ο πατέρας του,προεκλογικά και μετεκλογικά σε κάποιο πολιτικό γραφείο για ρουσφέτι.Όπως κάτι φανατικοί κομουνιστές της ΚΝΕ που ήθελαν να αγοράσω τον "οδηγητή" και η γκόμενα της παρέας είχε hi tech κινητό!!!Βλέπεις ο κακός καπιταλισμός είναι καλός όταν τον έχουμε εμείς!
δεν είμαι κλώνος - εφιάλτες βλέπεις
παπαρολογιες μια ζωή.Nομίζεις ότι μιλάς σε αποβλακωμένο κομματόσκυλο;
Απάντησε στην ερώτηση:
Έχουν θέση στη συγκέντρωση οι αλήτες της Γενοπ και μάλιστα με πανo?
Παπάρια .. άκου λέει οργανωμένο μέσω facebook και sms . Έλεος ... Η ποζεριά και η γκλαμουριά θα μας φάει στο τέλος. Είμαι σίγουρος πως και τα αφεντικά θα δήλωσαν συμπαράσταση , μέσω facebook εννοείται . Σίγουρα και ο Τζέφρι ....
Με κάτι τέτοια γελάει το σύστημα και ανοίγει κι άλλη σαμπάνια .
1. ο καθένας έχει δική του θεώρηση για το ποιοι πρέπει να την πληρώσουν1. ο σκοπός είναι να την πληρώσουν αυτοί που πρέπει...
2. αν νομίζεις ότι αυτός είναι ο στόχος "αγωνίσου" γι' αυτόν....
πως και δεν κατεβηκες
μπα...πορνόπαπε...εγω συμφωνω αλλα τεχνικα αδυνατο ηταν να ερθω.
1. ο καθένας έχει δική του θεώρηση για το ποιοι πρέπει να την πληρώσουν
2. από θεωρίες από εσένα πήξαμε. και να έλεγες και τίποτα χρήσιμο πάει στο διάολο. Αλλά όπως όλοι οι συνδικάλες παπαρολογίες και φούμαρα