Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 482K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
1)Λαθος ναι!
Ο μεσος Ελληνας πολίτης δεν είχε κανενα προβλημα με την περίοδο εκείνη! Αντίθετα μάλιστα είδε να ανεβαίνει το βιοτικό του επίπεδο και να φιάχνονται υποδομές ακόμη και στο τελευταίο κατσικοχώρι!!

α και ενα ωραίο..... ο πρώτος (και καλα) δημοκράτης πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης ήρθε πακέτο από το Παρίσι και επεβλήθηκε ως σωτήρας (οι δημοκρατικες ταχα επιλογες του λαου που λεγαμε πιο πριν) και η πρώτη του δήλωση ποια ηταν?........."η κύπρος είναι μακρια"

2)τότε γιατί θεωρείς κακιές μόνο τις "χουντικές" δυνάμεις καταστολής??? το ξύλο που έχει πέσει στη μεταπολίτευση είναι 1000 φορές περισσότερο και έναντι σε ανήμπορες ομάδες πληθυσμού (αλήθεια θυμάσαι το δημοκρατικό ξύλο του ΠΑΣΟΚ στα γερόντια έξω απο το Μ.μαξίμου?) Το τρίμηνο ξύλο για χάρη ενός εργολάβου στην Κερατέα? Την ποινικοποίηση της μη πληρωμής διοδίων πάλι για χάρη ενός εργολάβου? Την ποινικοποίηση της άποψής σου στα πλαίσια του νεου "αντιρατσιστικού" νόμου?

3)μη τα λες αυτά και σε ακούσει κανας υπερπόντικας....
1)Και γιατί ο μέσος έλληνας πολίτης δεν βγήκε να υπερασπιστεί την χούντα;

2)Δεν θεωρώ κακιές μόνο τις ''χούντικες'' δυνάμεις καταστολής αλλά γενικά την καταστολή όταν γίνεται για λάθος λόγο και αιτία(αν μαζέψουν κανέναν αναρχομπάχαλο,δολοφονό ή βιαστή ορθά θα κάνουν),πιστεύω η καταστολή χούντας ή κομμουνισμού είναι μακράν η χειρότερη καταστολή που υπάρχει.

3)Ποιος είναι ο υπερπόντικας;

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Λαθος ναι!
Ο μεσος Ελληνας πολίτης δεν είχε κανενα προβλημα με την περίοδο εκείνη! Αντίθετα μάλιστα είδε να ανεβαίνει το βιοτικό του επίπεδο και να φιάχνονται υποδομές ακόμη και στο τελευταίο κατσικοχώρι!!

α και ενα ωραίο..... ο πρώτος (και καλα) δημοκράτης πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης ήρθε πακέτο από το Παρίσι και επεβλήθηκε ως σωτήρας (οι δημοκρατικες ταχα επιλογες του λαου που λεγαμε πιο πριν) και η πρώτη του δήλωση ποια ηταν?........."η κύπρος είναι μακρια"
τότε γιατί θεωρείς κακιές μόνο τις "χουντικές" δυνάμεις καταστολής??? το ξύλο που έχει πέσει στη μεταπολίτευση είναι 1000 φορές περισσότερο και έναντι σε ανήμπορες ομάδες πληθυσμού (αλήθεια θυμάσαι το δημοκρατικό ξύλο του ΠΑΣΟΚ στα γερόντια έξω απο το Μ.μαξίμου?) Το τρίμηνο ξύλο για χάρη ενός εργολάβου στην Κερατέα? Την ποινικοποίηση της μη πληρωμής διοδίων πάλι για χάρη ενός εργολάβου? Την ποινικοποίηση της άποψής σου στα πλαίσια του νεου "αντιρατσιστικού" νόμου?

μη τα λες αυτά και σε ακούσει κανας υπερπόντικας....

σσσσσσ τι είπες τώρα.
Ποιός τα θυμάται τώρα αυτά.
Ωχ αδερφέ πάμε για φραπέ και αστα αυτά.

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606

2)Δεν θεωρώ κακιές μόνο τις ''χούντικες'' δυνάμεις καταστολής αλλά γενικά την καταστολή όταν γίνεται για λάθος λόγο και αιτία(αν μαζέψουν κανέναν αναρχομπάχαλο,δολοφονό ή βιαστή ορθά θα κάνουν),πιστεύω η καταστολή χούντας ή κομμουνισμού είναι μακράν η χειρότερη καταστολή που υπάρχει.

supermouse & σια οε

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
που το ξερεις οτι δε την υπερασπίστηκε? επειδή δε το είπαν τα κανάλια? ή μηπως επειδή δε το γράφουν τα σχολικά βιβλία?

υπάρχουν διαβαθμίσεις στην καταστολή????

....ενα κουμουνι..........

Επισκέπτης
α)που το ξερεις οτι δε την υπερασπίστηκε? επειδή δε το είπαν τα κανάλια? ή μηπως επειδή δε το γράφουν τα σχολικά βιβλία?

β)υπάρχουν διαβαθμίσεις στην καταστολή????

γ)....ενα κουμουνι..........
α)Ωραία πες μου πώς προκύπτει ότι την υπερασπίστηκε;

β)Δεν υπάρχουν το ξύλο είνα ίδιο,αλλά η διαφορά είναι αν γίνονται βασανιστήρια.

γ)Μάλιστα

Η λύση δεν είναι καμία χούντα ή οι κόκκινοι φασίστες,η αστικοδημοκρατία αν ξέρεις να την δουλέψεις μια χαρά είναι.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Νομίζω από το 1972 δεν ξαναέγινε εκτέλεση. Όσοι καταδικάστηκαν σε θάνατο έκτοτε δεν εκτελέστηκαν. Νομίζω ήταν μόνο οι πρωτεργάτες του πραξικοπήματος.
Αλλά πιστεύω η έκφραση "έκανε εκτελέσεις η Χούντα" είναι ιδεολογικά φορτισμένη και πιθανώς να εννοείς αντιφρονούντες κάτι που νομίζω δεν έγινε. Δεν ξέρω κιόλας.
Πάντως αυτός που εκτελέστηκε το 1972 καταδικάστηκε για δολοφονίες νομίζω.

Όσο για τους απριλιανούς, το δικαστήριο τους καταδίκασε σε θάνατο αλλά νομίζω ότι ο Φρύδιας μετέτρεψε την ποινή σε ισόβια.

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

Επειδή ξεφύγαμε πάλι

Καλό για όλους μας είναι να πάμε. Εάν υπάρχει πάλι κόσμος κάτω, ίσως σκεφτούν πιο σοβαρά να κάνουν τα ίδια με την Marfin....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
συνεχιστε

καλα πατε...

σε λιγο θα φτάσουμε στα αθλητικα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

να κανω εγω την αρχη για να μην μπερδευεστε....

γαμιεται ο παο  :birdman:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
το οτι εισαι κατω απο 30 εξηγει πολλα για το πως ο,τι γνωριζεις για κεινη την περιοδο προερχεται απο τις προπαγανδες και τις παραχαραξεις που εβαλαν στα σχολικα βιβλια οι "μεταπολιτευτικοι" για να δαιμονοποιησουν την περιοδο εκεινη...

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχ, ρε μεγάλε Μέμαρε εσύ δηλαδή ζούσες στην εποχή της χούντας και τα ξέρεις από πρώτο χέρι;

Αχχαχαχαχαχαχαχαχ, δεν παίζεσαι με τίποτε.

Επισκέπτης
Νομίζω από το 1972 δεν ξαναέγινε εκτέλεση. Όσοι καταδικάστηκαν σε θάνατο έκτοτε δεν εκτελέστηκαν. Νομίζω ήταν μόνο οι πρωτεργάτες του πραξικοπήματος.

Αλλά πιστεύω η έκφραση "έκανε εκτελέσεις η Χούντα" είναι ιδεολογικά φορτισμένη και πιθανώς να εννοείς αντιφρονούντες κάτι που νομίζω δεν έγινε. Δεν ξέρω κιόλας.

Πάντως αυτός που εκτελέστηκε το 1972 καταδικάστηκε για δολοφονίες νομίζω.

Κατά τ'άλλα έχεις και άποψη..

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Πρεπει επιτελους να καταλαβουμε,οτι και βολεμενοι να ειναι καποιοι αυτη τη στιγμη ,πρεπει να αντιδρασουν για τα παιδια τους η αυτα που θα ερθουν στο μελλον!Καταστραφηκαν οι σημερινες γεννιες ,μην υποθηκευσουμε το μελλον των παιδιων μας  :rockon: :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πρεπει επιτελους να καταλαβουμε,οτι και βολεμενοι να ειναι καποιοι αυτη τη στιγμη ,πρεπει να αντιδρασουν για τα παιδια τους η αυτα που θα ερθουν στο μελλον!Καταστραφηκαν οι σημερινες γεννιες ,μην υποθηκευσουμε το μελλον των παιδιων μας  :rockon: :rockon:

σε ευχαριστω μπαμπα  :cheesy:

υγ

:2funny: :2funny: :2funny:  :birdman:

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Οκ κατάλαβα...
Η μαλακία δεν έχει όριο

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κατά τ'άλλα έχεις και άποψη..

Φυσικά κι έχω. Επιβεβαιώθηκε από αυτό που πόσταρε ο streetwalker ότι είμαι σωστός.

Οι λέξεις που  κοκκινίζεις είναι ενδεικτικές των "δεν θυμάμαι ακριβώς", "κάποτε διάβασα κι έμαθα", "ΔΕΝ ΖΟΥΣΑ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ", "όποιος ξέρει ας επιβεβαιώσει ή διαψεύσει". Για το εάν έκανε εκτελέσεις αντιφρονούντων η δικατατορία λέω ΚΑΘΑΡΑ ότι δεν γνωρίζω...

Άμα έχω λάθος γιατί δεν με διαψεύδεις;

Anything else?  :grin:

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.064
Πόντοι
7.865
Καλά,πηγαίνετε όλοι οι αγανακτησμένοι σήμερα στο Σύνταγμα και αμα σας δούν πολλούς θα κλάσουν πόμολα.Ούτε κάν στη Βουλή θα είναι.Αντιθέτως,θα είναι στις βιλάρες τους στα ΒΠ και θα σκέφτονται σε τι μέγεθος να μετρήσουν το κλάσιμο των αρχιδιών τους απο τους ισπανοεπιρρεασμένους αγανακτώντες πολίτες.Καλύτερα πηγαίνετε να πιείτε καμία καφεδιά,μπας και πάρει κανένα φράγκο κανένα μαγαζί,παρά να τρέχετε μες τη ζέστη για κάτι ανούσιο και αφελές.Η επανάσταση και η αλλάγή των πραγμάτων δεν ξεκινάει με συγκεντρώσεις κατά μίμιση κάποιων,οι οποίοι έκλασαν επίσης τα παπάρια των αντίστοιχων δικών μας,αλλά με αγώνες.Άσε που εκεί δεν υφίσταται το μπάχαλο που υπάρχει εδώ,με κλέφτες,κουμπάρους,νταβατζήδες και διαπλεκόμενους.

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
γιατι οσοι πανε στο συνταγμα σημερα πρεπει να φορανε ασπρες μπλουζες, ειναι καποιο συνθηματικο για να γνωριζομαστε μεταξυ μας?

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
παιδια εδω δεν ειναι ισπανια.μην εχουμε τιποτα θυματα τις μερες που ερχονται.μου μυριζει μπαρουτι η ολη φαση

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom