Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 482K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Λευκά ρούχα, κόσμος ειρηνικός, αν βάλουν και μουσική καλή θα είναι και γαμώ τα events.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Αφηστε της αριστεροδεξιοΜΑΛΑΚΙΕΣ και ελατε ΟΛΟΙ εστω για 1 ωριτσα στα σημεια συγκεντρωσεις..

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Δεν είναι μόνο σε στήνω στα 10 βήματα κ σε πυροβολώ,αν το πας με την ακριβή σημασία της λέξης όπως καταλαβαίνω.Μόνο που δεν θα τους απαγορεύουν απλά να κάνουν εκπομπή ή θα τρώνε διαγραφή......
φιλε, εισαι κατω απο 30?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Το πυρ που άνοιξαν ήταν δηλαδή ένα ατύχημα έτσι;
Παρεμπιπτοντως, για να βαζουμε καποια πραγματα στη θεση τους.
Η εισβολη του τανκ στο πολυτεχνειο εγινε στις 3 το χαραμα, ξημερωμα 17 νοεμβριου. Κατα την εισβολη δεν εχει καταστει ακομη σαφες αν υπηρξαν νεκροι.
Νεκροι (και πολλοι μαλιστα) υπηρξαν κυριως στο κτιριο του ΟΤΕ στην Πατησιων, στις 10 το πρωι περιπου, στην προσπαθεια καποιων που εφυγαν απο το πολυτεχνειο τα χαραματα, να καταλαβουν το κτιριο. Κι εκει πραγματι ανοιχθηκε πυρ στο ψαχνο, σφαγη κανονικη. Ετσι, για την αποκατασταση των πραγματων.

Επισκέπτης
φιλε, εισαι κατω απο 30?
Ναι.
Ποιο πυρ ανοιξαν? σιγα μην αβαλαν και snipers ρε τυπε...

το δημοκρατικο ξυλο επι 3 μηνες στη Κερατεα δε σε ενοχλησε ε?
Οπότε ας τρώμε χουντικό ξύλο να γουστάρουμε καλύτερα εεεε;

Δεν πιάνω την ''λογική'' σου με τίποτα.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Καλως ή κακως, η μονη λυση σε τετοιου ειδους καταστάσεις ΔΕΝ είναι οι εκλογές αλλά να αποφασίσουν αυτοί που έχουν ορκιστεί να φυλάττουν πίστη στην πατρίδα και στο Σύνταγμα να τηρήσουν τον όρκο τους.... ;)
Δεν υπαρχουν αυτα πλεον αγαπητε...Ακομα και αν υπηρχαν ομως, στη περιπτωση που γινοταν κατι τετοιο θα ειχαμε την επομενη 2 αμερικανικα αεροπλανοφορα εξω απο τον Πειραια, καθως και Αγγλακια, Γαλλακια, Γερμανακια ντυμενα στα χακι να περιμενουν στα συνορα την αεροπορια να τελειωσει την δουλεια για να φτασουν αθηνα χωρις απωλειες.

Επισκέπτης
Παρεμπιπτοντως, για να βαζουμε καποια πραγματα στη θεση τους.
Η εισβολη του τανκ στο πολυτεχνειο εγινε στις 3 το χαραμα, ξημερωμα 17 νοεμβριου. Κατα την εισβολη δεν εχει καταστει ακομη σαφες αν υπηρξαν νεκροι.
Νεκροι (και πολλοι μαλιστα) υπηρξαν κυριως στο κτιριο του ΟΤΕ στην Πατησιων, στις 10 το πρωι περιπου, στην προσπαθεια καποιων που εφυγαν απο το πολυτεχνειο τα χαραματα, να καταλαβουν το κτιριο. Κι εκει πραγματι ανοιχθηκε πυρ στο ψαχνο, σφαγη κανονικη. Ετσι, για την αποκατασταση των πραγματων.
Και τί αλλάζει δηλαδή με αυτά τα δεδομένα που αναφέρεις;

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ναι.Οπότε ας τρώμε χουντικό ξύλο να γουστάρουμε καλύτερα εεεε;

Δεν πιάνω την ''λογική'' σου με τίποτα.
καθε κυβερνηση χρησιμοποιει τα ΜΑΤ για να καταστειλλει τις αντιδρασεις,

το οτι εσυ ξεχωριζεις το ξυλο σε χουντικο (κακο) και ΠΑΣΟΚικο (καλο), δειχνει πως εσυ εχεις ενα θεματακι με τη διακριση καταστασεων...

το οτι εισαι κατω απο 30 εξηγει πολλα για το πως ο,τι γνωριζεις για κεινη την περιοδο προερχεται απο τις προπαγανδες και τις παραχαραξεις που εβαλαν στα σχολικα βιβλια οι "μεταπολιτευτικοι" για να δαιμονοποιησουν την περιοδο εκεινη...

τελος να σου θυμισω πως αυτοι που εξεγερθηκαν κατα της χουντας και ζητουσαν "ψωμι,παιδεια ελευθερια" ειναι οι ιδιοι που κυβερνησαν υστερα και εφεραν τη χωρα στο χαλι που ειναι σημερα..... και το τοτε "ψωμι παιδεια ,ελευθερια σημερα το εχουν κανει πειναι και ανεχεια, κλεισιμο σχολειων, ΕΣΡ και προσπαθειες φιμωσης των μπλογκς.....

τυχαιο λες?

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Τσου,αλλά οι δημοκράτες κ γίνονται χουντικοί,φαντάσου οι χουντικοί.....
Ξέρω τι να αντιμετωπίσω. Εχω απέναντι μου έναν εχθρό. Τώρα?? Τους ΧΑ?? Τους Antifa??? Τον Πρετεντέρη?? Τον Μίκυ (μάους)??? Τους νεκρούς του Πολυτεχνείου που μου πίνουν το αίμα σαν βρυκόλακες?? Την Στάη?? Τα κομματόσκυλα με τους χοντρούς λαιμούς??

Τι??
Πές μου ποιός είναι ο εχθρός???

...ο κακός μου εαυτός μήπως και ο καιρός???

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πότε εκανε εκτελεσεις η Χουντα?

Νομίζω από το 1972 δεν ξαναέγινε εκτέλεση. Όσοι καταδικάστηκαν σε θάνατο έκτοτε δεν εκτελέστηκαν. Νομίζω ήταν μόνο οι πρωτεργάτες του πραξικοπήματος.

Αλλά πιστεύω η έκφραση "έκανε εκτελέσεις η Χούντα" είναι ιδεολογικά φορτισμένη και πιθανώς να εννοείς αντιφρονούντες κάτι που νομίζω δεν έγινε. Δεν ξέρω κιόλας.

Πάντως αυτός που εκτελέστηκε το 1972 καταδικάστηκε για δολοφονίες νομίζω.

Επισκέπτης
καθε κυβερνηση χρησιμοποιει τα ΜΑΤ για να καταστειλλει τις αντιδρασεις,

το οτι εσυ ξεχωριζεις το ξυλο σε χουντικο (κακο) και ΠΑΣΟΚικο (καλο), δειχνει πως εσυ εχεις ενα θεματακι με τη διακριση καταστασεων...

το οτι εισαι κατω απο 30 εξηγει πολλα για το πως ο,τι γνωριζεις για κεινη την περιοδο προερχεται απο τις προπαγανδες και τις παραχαραξεις που εβαλαν στα σχολικα βιβλια οι "μεταπολιτευτικοι" για να δαιμονοποιησουν την περιοδο εκεινη...

τελος να σου θυμισω πως αυτοι που εξεγερθηκαν κατα της χουντας και ζητουσαν "ψωμι,παιδεια ελευθερια" ειναι οι ιδιοι που κυβερνησαν υστερα και εφεραν τη χωρα στο χαλι που ειναι σημερα..... και το τοτε "ψωμι παιδεια ,ελευθερια σημερα το εχουν κανει πειναι και ανεχεια, κλεισιμο σχολειων, ΕΣΡ και προσπαθειες φιμωσης των μπλογκς.....

τυχαιο λες?
Δεν τα ξεχωρίζω,αρνητικό είναι το ξύλο ''δημοκρατικό'' ή ''χουντικό'',εσύ αναρωτιέμαι ακόμα γιατί θεωρείς καλύτερη επιλογή τους στρατιωτικούς,όταν πέσαν δεν είδα τον κόσμο να τους υπερασπίζεται μαζικά,όλοι δημοκρατία θέλαν(οι περισσότεροι δηλαδή),λάθος;

Κάθε εξουσία κομμουνιστική,αστικοδημοκρατική ή χουντική όταν νιώσει να απειλείται εξαπολύει τις δυνάμεις καταστολής.

Το θέμα είναι πως αντιδράνε αυτές υπό κάθε καθεστώς.....βασανιστήρια ας πούμε τώρα δεν υπάρχουν όταν σε μαζέψουν στο τμήμα(εκτός αν πέσεις σε κανέναν εντελώς καμμένο,σπάνιο).

vendetta88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
16
Like
3
Πόντοι
606
Δεν τα ξεχωρίζω,αρνητικό είναι το ξύλο ''δημοκρατικό'' ή ''χουντικό'',εσύ αναρωτιέμαι ακόμα γιατί θεωρείς καλύτερη επιλογή τους στρατιωτικούς,όταν πέσαν δεν είδα τον κόσμο να τους υπερασπίζεται μαζικά,όλοι δημοκρατία θέλαν(οι περισσότεροι δηλαδή),λάθος;

Κάθε εξουσία κομμουνιστική,αστικοδημοκρατική ή χουντική όταν νιώσει να απειλείται εξαπολύει τις δυνάμεις καταστολής.

Το θέμα είναι πως αντιδράνε αυτές υπό κάθε καθεστώς.....βασανιστήρια ας πούμε τώρα δεν υπάρχουν όταν σε μαζέψουν στο τμήμα(εκτός αν πέσεις σε κανέναν εντελώς καμμένο,σπάνιο).
Που το ξέρεις αυτό???
Σε έχουν πιάσει???

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ξέρω τι να αντιμετωπίσω. Εχω απέναντι μου έναν εχθρό. Τώρα?? Τους ΧΑ?? Τους Antifa??? Τον Πρετεντέρη?? Τον Μίκυ (μάους)??? Τους νεκρούς του Πολυτεχνείου που μου πίνουν το αίμα σαν βρυκόλακες?? Την Στάη?? Τα κομματόσκυλα με τους χοντρούς λαιμούς??

Τι??
Πές μου ποιός είναι ο εχθρός???

...ο κακός μου εαυτός μήπως και ο καιρός???

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μάθει κανείς ποιος είναι ο εχθρός.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Λαθος ναι!
Ο μεσος Ελληνας πολίτης δεν είχε κανενα προβλημα με την περίοδο εκείνη! Αντίθετα μάλιστα είδε να ανεβαίνει το βιοτικό του επίπεδο και να φιάχνονται υποδομές ακόμη και στο τελευταίο κατσικοχώρι!!

α και ενα ωραίο..... ο πρώτος (και καλα) δημοκράτης πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης ήρθε πακέτο από το Παρίσι και επεβλήθηκε ως σωτήρας (οι δημοκρατικες ταχα επιλογες του λαου που λεγαμε πιο πριν) και η πρώτη του δήλωση ποια ηταν?........."η κύπρος είναι μακρια"

τότε γιατί θεωρείς κακιές μόνο τις "χουντικές" δυνάμεις καταστολής??? το ξύλο που έχει πέσει στη μεταπολίτευση είναι 1000 φορές περισσότερο και έναντι σε ανήμπορες ομάδες πληθυσμού (αλήθεια θυμάσαι το δημοκρατικό ξύλο του ΠΑΣΟΚ στα γερόντια έξω απο το Μ.μαξίμου?) Το τρίμηνο ξύλο για χάρη ενός εργολάβου στην Κερατέα? Την ποινικοποίηση της μη πληρωμής διοδίων πάλι για χάρη ενός εργολάβου? Την ποινικοποίηση της άποψής σου στα πλαίσια του νεου "αντιρατσιστικού" νόμου?

μη τα λες αυτά και σε ακούσει κανας υπερπόντικας....

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom