Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ναι κοπελλα μου,θα ειμαστε κομπλε,μην σκας
ναι κοπελλα μου,θα ειμαστε κομπλε,μην σκας
μπλαμπλα μπλα μπλα μπλα
μας τα ειπαν και αλλοι αυτα κρυφοπασοκε
πολλη θεωρια και απο καβλι,φιφα!!!!
πες και αλλα
Προφανως και η ψηφος εχει δυναμη...το θεμα ειναι οτι αρκετοι την χρησιμοποιουν για προσωπικη τους δυναμη και οχι κοινωνικη
Ο καθένας καρδιά μου ψηφίζει με τα δικά του κριτήρια...
Αν είσαι παρτάκιας, θα ψηφίσεις αυτόν που θα σου διορίσει το παιδί/σβήσει το πρόστιμο/δώσει την μπίζνα...
Αν σκέφτεσαι λίγο πιο έξω από το μικρόκοσμό σου, θα ψηφίσεις αυτόν που θα φτιάξει ασεπ και θα το τηρεί/σκίσει τη σούφρα του φοροφυγά/ αγοράσει για λογαριασμό του κράτους στην καλύτερη τιμή την καλύτερη ποιότητα με τους καλύτεροους όρους...
Αν η πλειοψηφία του λαού σου είναι παρτάκηδες, θα έχεις τέτοιους πολιτικούς...
Δε νομιζω οτι ολοι οι υπολοιποι , τα 9,5-10 μυρια ΔΕΝ θελουν να κατεβουν αλλα αρκετοι πλεον φοβουνται. Οπως και ν εχει το να κατεβεις στην διαμαρτυρια ειναι ΚΑΤΙ, μικρο, μινιμουμ αλλα ΚΑΤΙ. Οι εκλογες σιγουρα εχουν ιδιαιτερη βαρυτητα αλλα οταν ερθει η ωρα τους συζηταμε και για αυτες. ΤΩΡΑ προεχει το Συνταγμα.
ΥΓ: Παιζει dress code στα λευκα;
ΥΓ2: Θα με αναγνωρισετε ευκολα, θα φοραω μια μασκα του Μπεου!
Ωραία....
Κατασκηνώνεις στο σύνταγμα έναν-δύο - τρεις μήνες...
Καις καμια δεκαριά μπατσους, δυο -τρεις περαστικούς νυν ή πρωην βουλευτές...
Μπουκάρεις και στη βουλή...
Θα πάρεις μεγαλύτερο μισθό, θα καταπολεμηθεί η διαφθορά, θα γίνει τί;θΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
Και στο σύνταγμα θα συγκεντρωθούν 10-20-30 άντε 100.000 κόσμος...Τα υπόλοιπα 10.900.000 που δεν θέλουν να κατέβουν θα ρωτηθούν για τυχόν αποφάσεις των ... αγανακτισμένων, έστω και με εκλογές μετά από κανα δυο χρόνια;
Μήπως το να δώσεις 5% στο κόμμα του γκαπ ή του αντωνάκη στις επόμενες εκλογές θα είναι πιο αποτελεσματικό;ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΝΑ
ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙς ΕΚΛΟΓΕς ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ
Μήπως οι τουρκαλάδες μας έδωσαν μαθήματα δημοκρατίας και μας έδειξαν ότι η ψήφος έχει περισσότερη δύναμη απ' όση και οι ίδιοι πιστευουμε;
Στην τελική, αν δεν είχε σημασία, δεν θα θα δαπανούσαν δις στην διαμόρφωση κοινής γνώμης...ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΡΗΝΙΚΑ
λευκο μπλουζακι για τις δεσποινιδες wet t-shirt contest
εσυ παρατηρωντας την προσφατη ιστορια του νεοελληνικου εθνους τι διαπιστωνεις? οτι ενδιαφερονται για το κοινωνικο συνολο? εν πασει περιπτωσει χαιρετιζω τετοιες ακοματικ πρωτοβουλιες ακομα και αν ειναι τελειως φουσκα...
Παμε και βλεπουμε
Πρωτη φορα για μας,πρωτη και γι'αυτους
καμια περιεργεια....θα πεσει μολοτοφιδι καργα ,θα αρχισουν οι τσεοι τα ληγμενα και θα λεμε μετα τα ιδια....ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...να δω ποσο μαγκες ειναι...Παντως προβλεπεται αθροα συνελευση πολιτων
απο το πρωι τα ραδιοφωνα λενε για την ολη περιπτωση και κανουν ειδικες
αναφορες-εκκλησεις για το ειρηνικο της φασης και να μην φοβηθει ο κοσμος να
κατεβει...Οσους ρωτησα θα κατεβουν λενε,ακομα και υπογιτες (χαχαχαχαχαχ)
ειμαι περιεργος να δω τι θα συμβει σημερα
Παντως προβλεπεται αθροα συνελευση πολιτων
απο το πρωι τα ραδιοφωνα λενε για την ολη περιπτωση και κανουν ειδικες
αναφορες-εκκλησεις για το ειρηνικο της φασης και να μην φοβηθει ο κοσμος να
κατεβει...Οσους ρωτησα θα κατεβουν λενε,ακομα και υπογιτες (χαχαχαχαχαχ)
ειμαι περιεργος να δω τι θα συμβει σημερα
συγγνώμη που θα σε απογοητευσω αλλα νομιζω οτι σημερα η ολη φαση η θα ειναι φιάσκο ή θα καταλήξει σε φιάσκο....
Καλή τύχη λοιπόν και προσοχή στο καπέλωμα...
Εγώ διαπιστώνω ότι το μόνο περίεργο είναι που δεν είχαμε φτάσει νωρίτερα σε αυτό το σημείο και ακόμη και τη 12η ώρα δεν βάζουμε μυαλό αλλά αρχίζουμε τα "μαμά δεν το έκανα εγώ..."
Τώρα κατά πόσο είναι ακοματικ, επιτρεψέ μου να αμφιβάλλω...
Διότι κόμματα δεν είναι μόνο τα εξουσίας ή έστω τα κοινοβουλευτικά...
Ήδη οργανωσούλες και γκρουπόυσκουλα πάνε να περάσουν ατζέντες.
Καλή τύχη λοιπόν και προσοχή στο καπέλωμα...
δεν εχω ασπρη μπλουζα :-
μαυρα θα φορωωωωω
συγγνώμη που θα σε απογοητευσω αλλα νομιζω οτι σημερα η ολη φαση η θα ειναι φιάσκο ή θα καταλήξει σε φιάσκο....
απλα δεν παιζει τετοιο πραμα...
κουκουεδες-παμιτζηδες-γενοπατζηδες-συνδικαλες-φιλοι του ηρακλη και του οφη
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΜΠΟΥΛΟ!!!!!!!
μονο με την ιδιοτητα του Πολιτη ,οποιος θελει μονο τους μπατσουλιδες με τις κουκουλες πανω απο τα πηλικια φοβαμαι για
προβοκατσιες....
φερε το κατάνα σου να ξεκινήσουμε την επανασταση ;)απλα δεν παιζει τετοιο πραμα...
κουκουεδες-παμιτζηδες-γενοπατζηδες-συνδικαλες-φιλοι του ηρακλη και του οφη
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΜΠΟΥΛΟ!!!!!!!
μονο με την ιδιοτητα του Πολιτη ,οποιος θελει
μονο τους μπατσουλιδες με τις κουκουλες πανω απο τα πηλικια φοβαμαι για
προβοκατσιες....