gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
καλα παρε και τιποτα λλο για να μην πεσεις τ'ανασκελο απο κανα δακρυγονο και εισαι και κριμα
τιποτα δεν θα γινει
ουτε δακρυγονα ουτε τιποτα
καλα παρε και τιποτα λλο για να μην πεσεις τ'ανασκελο απο κανα δακρυγονο και εισαι και κριμα
μηηηην τυλιγεις τπτ στη μεση σου. κ εσυ κ ολοι! ειναι σκατα σκατα σκατα. συν οτι σε δειχνει χοντρο χαχαχα
ισα μωρή χαμούρα απόγονε του μπραίμη...
το κακό είναι πως αν σε μεθύσω δεν μπορώ να σε κουβαλήσω.. θα μου κοπεί η μέση..
I.C.F. rules.ολο γουστα εισαιρε gaba!!το νουσου ομως γιατι ξυδια και μοτορι ειναι φονικος συνδιασμος
τιποτα δεν θα γινει
ουτε δακρυγονα ουτε τιποτα
εσυ σιχαμα θα ερθεις ή μονο στο μουφεροτικα πηγες? παρε την κορμοστασια σου και κατεβα....
Δεν παιζει. Δεν συντασσομαι με κανενα τετοιο κινημα για προσωπικους μου λογους.
Οι κινησεις αυτες ειναι το λιγοτερο σπασμωδικες και ευκαιριακες, και ειμαι πολυ επιεικης.
Ασε που δεν εχω και ασπρο μπλουζακι
χαχαχαχαχαχα φτουυυυυυυυυυ καλα δεν πειραζει...θα φοραω εγω μπλουζακι αι λοβ αναλ χαντερ να με δεις στα καναλια
Η αγαπη σου ειναι καλπικη αστα αυτα
Αμα δε γινει homevideo δεν πιστευω τιποτα
χαχαχαχαχα ελα εσυ να πεισεις τους συμμετεχοντες και εγω ευχαριστως
χαχαχαχαχαχα φτουυυυυυυυυυ καλα δεν πειραζει...θα φοραω εγω μπλουζακι αι λοβ αναλ χαντερ να με δεις στα καναλια
λοιπον η επανασταση σε μια χωρα δημοσιων και βολεμενων βουτυρομπεμπεδων ειναι σαν τις διαιτες της χοντρης....ΑΣΕ ξεκιναω απο δευτερα...το γνωριζουν δε αυτο πολυ καλα οι κυβερνωντες και με τα αγαπημενα τους οπλα(ΜΜΕ)κανουν οτι τους καβλωσει κανονικα...
ΚΥΡΙΛΕΚΤΙΚΑ υπουργοι-βουλευτες-γεν.διευθυντες και λοιποι κοπροσκυλοι συμπεριφερονται σαν βαρωνοι.ΖΟΥΜΕ σε μια βαρωνια ανευ προηγουμενου,των κολλητων και των διαπλεκομενων...περαστικα μας!
αμα εχει γκομενακια θα ερθω κι εγω. προβληματιζομε ομως τι να φορεσω
νομιζω πλεον ειναι τοσο αυτονοητες οι απαντησεις-σχεδον αντανακλαστικες...ξερεις!τι προτείνεις?
χαχαχαχαχ
αχαχαχαχαχαχα
βαλε κ το αβαταρ στην μπλουζα!
εννοειται Και απο κατω θα λεει αναλαμβανονται γεωτρησεις πηγαδια βοθροι στο χωρο σας
νομιζω πλεον ειναι τοσο αυτονοητες οι απαντησεις-σχεδον αντανακλαστικες...ξερεις!