Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
οχι,

να μας πεις τι λεει το cd που εδωσε η Γερμανικη κυβερνηση στον ποπαϋ και αφορα τους Ελληνες καταθετες στις Ελβετικες τραπεζες μπορεις?

μηπως κανει τζιιιιζ?  :2funny:

Μεμάκο έγινες και βλάχος τώρα;;;;

Τα ρίφια του Ράφη εσύ τα φύλαγες όταν ήταν με το λέϊντι μπόϋ στην Πατάγια;;;

Τι σχέση έχει ρε η Γερμανική κυβέρνηση με τους Έλληνες καταθέτες στην Ελβετία;;; Πας καλά;; Ή σε ξύνει με την γκλίτσα ο Μπαστουνόβλαχος;;;
Μήπως μπέρδεψες τα μπούτια σου λόγω γκλίτσας;;

www.dw-world.de/dw/article/0,,5296146,00.html]German state buys Swiss bank data in tax evasion crackdown[/url]

The western German state of North-Rhine Westphalia has confirmed buying a CD with information on German tax evaders in Switzerland days before the finance ministers from both countries are set to meet on the issue.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
επειδη εισαι μαγκας;
θα σου χαρισει ο Γερμανος τα λεφτα του επειδη εισαι ωραιος;
ο Αμερικανος;

επειδη λεγεται απεχθες χρεος και το εχουν κανει κι αλλοι στο παρελθον με πρωτους διδαξαντες τους αμερικανους (δες το debtocracy).
φυσικα θα στεναχωρησεις τους φιλους σου τους γερμανοαμερικανους που τοσο αθωα και χωρις δολιες σκεψεις δανειζαν διεφθαρμενους ελληνες πολιτικους - τσιρακια τους. Και πιθανως θα σε ριξουν σε περιπετειες, αλλά διάβολε διατηρησε την αξιοπρέπεια του να επιλεξεις να πεθανεις αν πρεπει μαχόμενος κι οχι στα τεσσερα οπως σε εχουν στησει !

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Παρότι ωρες ωρες μου ερχεται να σου κοπαναω το κεφαλι στον τοιχο με αυτα που λες, εδω ειμαι υποχρεωμενος να δεχθω οτι εχεις ΔΙΚΙΟ. Η μονη λυση (μια και πολυς λογος γι αυτο γινεται) ειναι η δεκαετης προσπαθεια για πλεονασμα της ταξης του 4-5%, ωστε σε μια δεκαετια να εχουμε ορθοποδησει, να μειωθει το χρεος σημαντικά και να επελθει εμπιστοσυνη στις αγορες. Πραγματικα ΔΕΝ υπαρχει αλλη λυση. Το θεμα ειναι, ΓΙΑΤΙ δεν βγαινετε να το πειτε ευθεως, και ο κοσμος νομιζει οτι με ενα-δυο χρονια λιτοτητα (όπως γινοταν παλια) θα ορθοποδησει. Γιατι δεν του λετε, οτι μονο με μια 10ετη προσπαθεια και αυστηρο συμμαζεμα παντου, θα επελθει η εξυγιανση? Και κατι αλλο. Σε αυτη τη δεκαετια, πού ειναι η κορυφωση της υφεσης? Ή μηπως την περασαμε? Και σε ρωταω ΑΠΟΛΥΤΩΣ σοβαρα γιατι ξερω οτι εχεις και καποια πτυχια.
και πως θα γινει ρε μαστορα αυτο το πλεονασμα 4-5% επι ετησιας βασης?

απο τη μειωση των κερδων του κρατους αφου θα ξεπουλησει οτιδηποτε κερδοφορο διαθετει?

απο περεταιρω αυξηση της φορολογιας?

απο μηδενισμο των μισθων και των συνταξεων?

ή απο επενδυσεις σε επιχειρηματικο περιβαλλον με 45% φορο, περαιωσεις, απειλες φυλακισης, τις υψηλοτερες ασφ.εισφορες στον κοσμο και λειτουργια της επιχειρησης οποτε γουσταρει το ΚΚΕ με κόστος όσο λαδωμα απαιτησει ο εφοριακος ή αλλος υπαλληλος που θα σε ελεγξει?

σε ποιους τα πουλανε αυτα???

ουστ λεμε τα κοπροσκυλα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Το θεμα παντως δεν ειναι το χρεος απο μονο του.
Η Ιταλια εχει 1.8 τρις ευρω χρεος (6 φορες πανω απο το δικο μας) και κατα κεφαλην χρεος 31.000 ευρω έναντι 29.000 ευρώ δικο μας.
Και μην μου απαντησει καποιος οτι "η Ιταλια εχει παραγωγή και βιομηχανια". Τι ΑΕΠ εχει η Ιταλια δηλαδη? 6 φορες πανω απο το δικο μας? Και τι ποσοστο του ΑΕΠ ειναι το χρεος της?
Αδυνατώ να αντιληφθω ας πουμε γιατι εχει κριση η Ελλαδα με 330 δις χρεος και οχι η Ιταλια με 1.8 τρις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ξαναδιάβασε τις απαντησεις μου μετα τη σελιδα 161 !

Ναι αλλά γενικόλογα και θεωρητικά. Εγώ άλλο ρώτησα. Το ζήτημα είναι δημοσιονομικό. Πως ακριβώς δηλαδή το ευρώ κλπ άφηναν να γίνονται σπατάλες στα νοσοκομεία, να δίνονται μαιμμού συντάξεις ή συντάξεις σε θείτσες από τα 50 και γενικά να γίνονται όλες αυτές οι δημοσιονομικές υπερβάσεις?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Γιατί,καρφί δεν έπρεπε να ήταν κανονικά;

Γιατί τοκίζεται το χρέος;
Εντοκα δεν ειναι τα δανεια που εχεις παρει?
Αν παρεις ενα στεγαστικο 400.000 ευρω, δεν θα πληρωσεις τελικα σε 30 ετη γυρω στο εκατομμυριο?
Δεν τρεχουν οι τοκοι αυτην την 30ετια?
Τι δεν καταλαβαινεις?

Επισκέπτης
Η Ιταλια εχει 1.8 τρις ευρω χρεος (6 φορες πανω απο το δικο μας) και κατα κεφαλην χρεος 31.000 ευρω έναντι 29.000 ευρώ δικο μας.
Και μην μου απαντησει καποιος οτι "η Ιταλια εχει παραγωγή και βιομηχανια". Τι ΑΕΠ εχει η Ιταλια δηλαδη? 6 φορες πανω απο το δικο μας? Και τι ποσοστο του ΑΕΠ ειναι το χρεος της?
Αδυνατώ να αντιληφθω ας πουμε γιατι εχει κριση η Ελλαδα με 330 δις χρεος και οχι η Ιταλια με 1.8 τρις.
Έχει να κάνει μάλλον με τα κόνε κάθε χώρας περισσότερο.....

Εκτός αν η Ιταλία έχει εσωτερικό χρέος,δηλαδή δεν χρωστάει απλά έχει μπει μέσα σαν χώρα.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Μεμάκο έγινες και βλάχος τώρα;;;;

Τα ρίφια του Ράφη εσύ τα φύλαγες όταν ήταν με το λέϊντι μπόϋ στην Πατάγια;;;

Τι σχέση έχει ρε η Γερμανική κυβέρνηση με τους Έλληνες καταθέτες στην Ελβετία;;; Πας καλά;; Ή σε ξύνει με την γκλίτσα ο Μπαστουνόβλαχος;;;
Μήπως μπέρδεψες τα μπούτια σου λόγω γκλίτσας;;

www.dw-world.de/dw/article/0,,5296146,00.html]German state buys Swiss bank data in tax evasion crackdown[/url]

The western German state of North-Rhine Westphalia has confirmed buying a CD with information on German tax evaders in Switzerland days before the finance ministers from both countries are set to meet on the issue.
ρε παπαρα ασε τις ΠΑΣΟΚιες σε μενα, αφου δε σε παιρνει!

αντε μπραβο!

Υ.Γ. ο Παγκαλος γυρισε απο την Ελβετια?  :2funny:

ε ρε νουμερα.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ναι αλλά γενικόλογα και θεωρητικά. Εγώ άλλο ρώτησα. Το ζήτημα είναι δημοσιονομικό. Πως ακριβώς δηλαδή το ευρώ κλπ άφηναν να γίνονται σπατάλες στα νοσοκομεία, να δίνονται μαιμμού συντάξεις ή συντάξεις σε θείτσες από τα 50 και γενικά να γίνονται όλες αυτές οι δημοσιονομικές υπερβάσεις?
Απο τα 50????
Μηπως θελεις να πεις απο τα 35?

Επισκέπτης
Εντοκα δεν ειναι τα δανεια που εχεις παρει?
Αν παρεις ενα στεγαστικο 400.000 ευρω, δεν θα πληρωσεις τελικα σε 30 ετη γυρω στο εκατομμυριο?
Δεν τρεχουν οι τοκοι αυτην την 30ετια?
Τι δεν καταλαβαινεις?
Άτοκα δεν θα έπρεπε κανονικά;

Γιατί να βγάλουν κ κέρδος από πάνω;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Έχει να κάνει μάλλον με τα κόνε κάθε χώρας περισσότερο.....

Εκτός αν η Ιταλία έχει εσωτερικό χρέος,δηλαδή δεν χρωστάει απλά έχει μπει μέσα σαν χώρα.
Ισως, δεν παιρνω ορκο. Αλλά δεν παύει να μου φαινεται απο την αρχη που ξεκινησε ολη αυτη η ιστορια, λιγο περιεργη και υπερβολικη.
Γιατι ας πουμε εχουμε προβλημα στα 320 δις και δεν ειχαμε στα 250 δις π.χ.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Παρότι ωρες ωρες μου ερχεται να σου κοπαναω το κεφαλι στον τοιχο με αυτα που λες, εδω ειμαι υποχρεωμενος να δεχθω οτι εχεις ΔΙΚΙΟ. Η μονη λυση (μια και πολυς λογος γι αυτο γινεται) ειναι η δεκαετης προσπαθεια για πλεονασμα της ταξης του 4-5%, ωστε σε μια δεκαετια να εχουμε ορθοποδησει, να μειωθει το χρεος σημαντικά και να επελθει εμπιστοσυνη στις αγορες. Πραγματικα ΔΕΝ υπαρχει αλλη λυση. Το θεμα ειναι, ΓΙΑΤΙ δεν βγαινετε να το πειτε ευθεως, και ο κοσμος νομιζει οτι με ενα-δυο χρονια λιτοτητα (όπως γινοταν παλια) θα ορθοποδησει. Γιατι δεν του λετε, οτι μονο με μια 10ετη προσπαθεια και αυστηρο συμμαζεμα παντου, θα επελθει η εξυγιανση? Και κατι αλλο. Σε αυτη τη δεκαετια, πού ειναι η κορυφωση της υφεσης? Ή μηπως την περασαμε? Και σε ρωταω ΑΠΟΛΥΤΩΣ σοβαρα γιατι ξερω οτι εχεις και καποια πτυχια.

Τύπε, ο περιορισμός των οικονομικών δεν έχει νόημα σε περιόδους ύφεσης.
Και πρέπει να κόψεις πολλά περισσότερα, και αυτό θα δημιουργήσει μεγαλύτερες αναταραχές.
Συμμάζεμα κάνεις όταν έχεις θετικούς οικονομικούς κύκλους, για να πιάσει και τόπο.
Αλλά εμείς είχαμε το μυαλό μας σε Ολυμπιάδες και λοιπά θεαθήναι...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Άτοκα δεν θα έπρεπε κανονικά;

Γιατί να βγάλουν κ κέρδος από πάνω;
Αγορι μου τι λες? Μηπως εγω δεν καταλαβαινω κατι?
Τα δανεια δεν τα παιρναμε με 2% και τωρα με το ΔΝΤ με 5%?
Αυτοι οι τοκοι δεν τρεχουν? Ποιος δανειζει ατοκα?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
χμμμμμ

η αμερικη που εχει 15τρις τι να πει δηλαδη?

μηπως ειχε δικιο ο Καϊζερ οταν ελεγε οτι το πιο junk χρεος ειναι αυτο της ιδιας της αμερικης?  :think:

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16

Αναφερομαι στη δευτερη καταστροφική περιοδο του Πασοκ επί Σημιτη : στη νομισματικη ενωση και στην παραιτηση του καθε κρατους απο τη δυνατοτητα να τυπωνει χρημα. Αυτο δεν ενοχλει τις παραγωγικές χωρες τυπου Γερμανια με τις τεραστιες εξαγωγες, αλλα χαντακωσε χωρες τυπου Ελλαδας με την ανυπαρκτη παραγωγη, που θελησαν ομως να ζησουν στο βιοτικο επιπεδο της Γερμανιας. Πώς ; Μα με δανεικά φυσικα, αφου τωρα τα τζιμανια οι πολιτικοι μας ειχαν την ευχερεια να δανειζονται με ιστορικα χαμηλα επιτοκια, ενεκα του ευρω !
Εσυ εστιαζεις στην πρωτη καταστροφικη περιοδο του Πασοκ-του Αντρεα, οταν κρατικοποιηθηκαν ολες οι προβληματικες και γιγαντωθηκε το παρασιτικο κρατος την ωρα που καταβαραρθρωνονταν οι υγιεις επιχειρησεις και η παραγωγη.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Ισως, δεν παιρνω ορκο. Αλλά δεν παύει να μου φαινεται απο την αρχη που ξεκινησε ολη αυτη η ιστορια, λιγο περιεργη και υπερβολικη.
Γιατι ας πουμε εχουμε προβλημα στα 320 δις και δεν ειχαμε στα 250 δις π.χ.
γιατι τωρα εχουμε Τσαντ πρωθυπουργο... ;)

τυχαιο?

δε νομιζω τακη!!!!!

Επισκέπτης
οχι ρε

οι γερμανοι συνταξιουχοι μας βοηθανε, δεν ειπαμε πριν? :2funny:
Τί δεν είναι έτσι,δεν μας δανείζουν γιατί μας αγαπάνε,θέλουν να κερδίσουν κ μας δανείζουν οι παλιο τοκογλύφοι;

Και μου άρεσε που σε κάποια φάση το ΠΑΣΟΚ έλεγε ότι είναι επίτευγμα που μας δανείσαν,εχει διασυνδέσεις-κύρος ο Παπανδρέου κ τα κατάφερε(έκανε κ ταξιδάκια για να μας πείσει ότι αγωνίζεται)!!!!! :2funny:

Χρειάζονται τρομερές διασυνδέσεις-κύρος για να σου δανείσει κάποιος τοκογλύφος!!!! :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom