alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Τι κυμαινομενο?Ρε σεις το χρέος πως γίνεται να είναι κυμαινόμενο;
Απλα τρεχουν οι τοκοι.
Τι κυμαινομενο?Ρε σεις το χρέος πως γίνεται να είναι κυμαινόμενο;
οχι,
να μας πεις τι λεει το cd που εδωσε η Γερμανικη κυβερνηση στον ποπαϋ και αφορα τους Ελληνες καταθετες στις Ελβετικες τραπεζες μπορεις?
μηπως κανει τζιιιιζ?
επειδη εισαι μαγκας;
θα σου χαρισει ο Γερμανος τα λεφτα του επειδη εισαι ωραιος;
ο Αμερικανος;
και πως θα γινει ρε μαστορα αυτο το πλεονασμα 4-5% επι ετησιας βασης?Παρότι ωρες ωρες μου ερχεται να σου κοπαναω το κεφαλι στον τοιχο με αυτα που λες, εδω ειμαι υποχρεωμενος να δεχθω οτι εχεις ΔΙΚΙΟ. Η μονη λυση (μια και πολυς λογος γι αυτο γινεται) ειναι η δεκαετης προσπαθεια για πλεονασμα της ταξης του 4-5%, ωστε σε μια δεκαετια να εχουμε ορθοποδησει, να μειωθει το χρεος σημαντικά και να επελθει εμπιστοσυνη στις αγορες. Πραγματικα ΔΕΝ υπαρχει αλλη λυση. Το θεμα ειναι, ΓΙΑΤΙ δεν βγαινετε να το πειτε ευθεως, και ο κοσμος νομιζει οτι με ενα-δυο χρονια λιτοτητα (όπως γινοταν παλια) θα ορθοποδησει. Γιατι δεν του λετε, οτι μονο με μια 10ετη προσπαθεια και αυστηρο συμμαζεμα παντου, θα επελθει η εξυγιανση? Και κατι αλλο. Σε αυτη τη δεκαετια, πού ειναι η κορυφωση της υφεσης? Ή μηπως την περασαμε? Και σε ρωταω ΑΠΟΛΥΤΩΣ σοβαρα γιατι ξερω οτι εχεις και καποια πτυχια.
Γιατί,καρφί δεν έπρεπε να ήταν κανονικά;Τι κυμαινομενο?
Απλα τρεχουν οι τοκοι.
Ξαναδιάβασε τις απαντησεις μου μετα τη σελιδα 161 !
Εντοκα δεν ειναι τα δανεια που εχεις παρει?Γιατί,καρφί δεν έπρεπε να ήταν κανονικά;
Γιατί τοκίζεται το χρέος;
Έχει να κάνει μάλλον με τα κόνε κάθε χώρας περισσότερο.....Το θεμα παντως δεν ειναι το χρεος απο μονο του.
Η Ιταλια εχει 1.8 τρις ευρω χρεος (6 φορες πανω απο το δικο μας) και κατα κεφαλην χρεος 31.000 ευρω έναντι 29.000 ευρώ δικο μας.
Και μην μου απαντησει καποιος οτι "η Ιταλια εχει παραγωγή και βιομηχανια". Τι ΑΕΠ εχει η Ιταλια δηλαδη? 6 φορες πανω απο το δικο μας? Και τι ποσοστο του ΑΕΠ ειναι το χρεος της?
Αδυνατώ να αντιληφθω ας πουμε γιατι εχει κριση η Ελλαδα με 330 δις χρεος και οχι η Ιταλια με 1.8 τρις.
ρε παπαρα ασε τις ΠΑΣΟΚιες σε μενα, αφου δε σε παιρνει!Μεμάκο έγινες και βλάχος τώρα;;;;
Τα ρίφια του Ράφη εσύ τα φύλαγες όταν ήταν με το λέϊντι μπόϋ στην Πατάγια;;;
Τι σχέση έχει ρε η Γερμανική κυβέρνηση με τους Έλληνες καταθέτες στην Ελβετία;;; Πας καλά;; Ή σε ξύνει με την γκλίτσα ο Μπαστουνόβλαχος;;;
Μήπως μπέρδεψες τα μπούτια σου λόγω γκλίτσας;;
www.dw-world.de/dw/article/0,,5296146,00.html]German state buys Swiss bank data in tax evasion crackdown[/url]
The western German state of North-Rhine Westphalia has confirmed buying a CD with information on German tax evaders in Switzerland days before the finance ministers from both countries are set to meet on the issue.
Απο τα 50????Ναι αλλά γενικόλογα και θεωρητικά. Εγώ άλλο ρώτησα. Το ζήτημα είναι δημοσιονομικό. Πως ακριβώς δηλαδή το ευρώ κλπ άφηναν να γίνονται σπατάλες στα νοσοκομεία, να δίνονται μαιμμού συντάξεις ή συντάξεις σε θείτσες από τα 50 και γενικά να γίνονται όλες αυτές οι δημοσιονομικές υπερβάσεις?
Άτοκα δεν θα έπρεπε κανονικά;Εντοκα δεν ειναι τα δανεια που εχεις παρει?
Αν παρεις ενα στεγαστικο 400.000 ευρω, δεν θα πληρωσεις τελικα σε 30 ετη γυρω στο εκατομμυριο?
Δεν τρεχουν οι τοκοι αυτην την 30ετια?
Τι δεν καταλαβαινεις?
οχι ρεΆτοκα δεν θα έπρεπε κανονικά;
Γιατί να βγάλουν κ κέρδος από πάνω;
Ισως, δεν παιρνω ορκο. Αλλά δεν παύει να μου φαινεται απο την αρχη που ξεκινησε ολη αυτη η ιστορια, λιγο περιεργη και υπερβολικη.Έχει να κάνει μάλλον με τα κόνε κάθε χώρας περισσότερο.....
Εκτός αν η Ιταλία έχει εσωτερικό χρέος,δηλαδή δεν χρωστάει απλά έχει μπει μέσα σαν χώρα.
Παρότι ωρες ωρες μου ερχεται να σου κοπαναω το κεφαλι στον τοιχο με αυτα που λες, εδω ειμαι υποχρεωμενος να δεχθω οτι εχεις ΔΙΚΙΟ. Η μονη λυση (μια και πολυς λογος γι αυτο γινεται) ειναι η δεκαετης προσπαθεια για πλεονασμα της ταξης του 4-5%, ωστε σε μια δεκαετια να εχουμε ορθοποδησει, να μειωθει το χρεος σημαντικά και να επελθει εμπιστοσυνη στις αγορες. Πραγματικα ΔΕΝ υπαρχει αλλη λυση. Το θεμα ειναι, ΓΙΑΤΙ δεν βγαινετε να το πειτε ευθεως, και ο κοσμος νομιζει οτι με ενα-δυο χρονια λιτοτητα (όπως γινοταν παλια) θα ορθοποδησει. Γιατι δεν του λετε, οτι μονο με μια 10ετη προσπαθεια και αυστηρο συμμαζεμα παντου, θα επελθει η εξυγιανση? Και κατι αλλο. Σε αυτη τη δεκαετια, πού ειναι η κορυφωση της υφεσης? Ή μηπως την περασαμε? Και σε ρωταω ΑΠΟΛΥΤΩΣ σοβαρα γιατι ξερω οτι εχεις και καποια πτυχια.
Αγορι μου τι λες? Μηπως εγω δεν καταλαβαινω κατι?Άτοκα δεν θα έπρεπε κανονικά;
Γιατί να βγάλουν κ κέρδος από πάνω;
χμμμμμΤο θεμα παντως δεν ειναι το χρεος απο μονο του.
Η Ιταλια εχει 1.8 τρις ευρω χρεος (6 φορες πανω απο το δικο μας) και κατα κεφαλην χρεος 31.000 ευρω έναντι 29.000 ευρώ δικο μας.
Και μην μου απαντησει καποιος οτι "η Ιταλια εχει παραγωγή και βιομηχανια". Τι ΑΕΠ εχει η Ιταλια δηλαδη? 6 φορες πανω απο το δικο μας? Και τι ποσοστο του ΑΕΠ ειναι το χρεος της?
Αδυνατώ να αντιληφθω ας πουμε γιατι εχει κριση η Ελλαδα με 330 δις χρεος και οχι η Ιταλια με 1.8 τρις.
Ναι αλλά γενικόλογα και θεωρητικά. Εγώ άλλο ρώτησα. Το ζήτημα είναι δημοσιονομικό. Πως ακριβώς δηλαδή το ευρώ κλπ άφηναν να γίνονται σπατάλες στα νοσοκομεία, να δίνονται μαιμμού συντάξεις ή συντάξεις σε θείτσες από τα 50 και γενικά να γίνονται όλες αυτές οι δημοσιονομικές υπερβάσεις?
γιατι τωρα εχουμε Τσαντ πρωθυπουργο... ;)Ισως, δεν παιρνω ορκο. Αλλά δεν παύει να μου φαινεται απο την αρχη που ξεκινησε ολη αυτη η ιστορια, λιγο περιεργη και υπερβολικη.
Γιατι ας πουμε εχουμε προβλημα στα 320 δις και δεν ειχαμε στα 250 δις π.χ.
Τί δεν είναι έτσι,δεν μας δανείζουν γιατί μας αγαπάνε,θέλουν να κερδίσουν κ μας δανείζουν οι παλιο τοκογλύφοι;οχι ρε
οι γερμανοι συνταξιουχοι μας βοηθανε, δεν ειπαμε πριν?