Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
κατ'αρχην δεν μπορει να γινει δημοψηφισμα με τοσα πολλα ζητουμενα.Παραδειγμα ειναι οτι καποιος μπορει να συμφωνει με το 1- αλλα να διαφωνει με το 6-. Το δημοψηφισμα δεν ειναι ερωτημα πολλαπλης επιλογης (multiple choise),ειναι επικινδυνο.
Εστω ομως οτι εχουμε την οριμωτητα να το διαχειριστουμε,εχουμε και λεμε:
1. σωστο ερωτημα
2. ειναι αντισυνταγματικο εξ'αλλου δεν υπαρχει καποια δικαστικη αποφαση εναντιον τους
3. σωστο
4. σωστο
5. για να νομιμοποιηθει η αρνηση του χρεους & να εχουμε δικαιωματα προσβολης στα οποια διεθνη οργανα,πρεπει να γινει ο "λογιστικος ελεγχος"
6. δεν ξερω αν ειναι σωστο,συμφωνω παντως,καθως ειμαι αποφασισμενος να πεινασω.δεν ξερω ομως αν ειναι το ιδιο αποφασισμενοι οι υπολοιποι Ελληνες η αν γνωριζουν τι προκειτε να τους συμβει.
7. το ιντερνετ δεν ειναι ασφαλες μεσο για τετοιες δουλειες

Και ενα ερωτημα: Στις εκλογες ποια κυβερνηση θα βγει ? ποιοι θα παρουν τις αποφασεις ? κλπ κλπ.

2. μήπως να τους κρεμούσαμε καλύτερα;
5. να γίνει ο έλεγχος
6. φαίνονται αποφασισμένοι
7. είναι για τραπεζικές συναλλαγές γιατί όχι και γι αυτό; ας γίνει με ΑΤΜ, ας γίνει μέσω sms, μήπως η κάλπη είναι πιο τίμια (99% έβγαζε ο Σανταμ Χουσειν κι ο Μουμπαρακ). Για τα επόμενα χρόνια της ζωής σου κάθε Κυριακή πρωί προτιμάς να παίρνεις την εφημερίδα και να διαβάζεις τι αποφάσισε ο "αντιπρόσωπός" σου, ή να ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΣΥ για τα σημαντικά προβλήματα του τόπου;
Και για να πάω παραπέρα, κατ εμέ, το καλύτερο σύστημα θα ήταν η Βουλή να είχε μόνο ρόλο σύνταξης των δημοψηφισμάτων και των προτάσεων και να μην έπαιρνε απολύτως καμία απόφαση. Όλες ακόμα και χιλιάδες να ήταν οι αποφάσεις σ ένα έτος, να λαμβάνονταν από το λαό.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
να ρωτησω κατι ο ανοητος
ο Γερμανος συνταξιουχος και ο Αμερικανος μικροεπενδυτης γιατι να σου χαρισει 350 δις
Κουτοφραγκος ή καλη ψυχη;
και ο Ελληνας συνταξιουχος και μικρομεσαιος γιατι να τους πλερωσει τα δανεικα με καπελο 300%?

μαλακας ή καλη ψηχη?

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
να ρωτησω κατι ο ανοητος
ο Γερμανος συνταξιουχος και ο Αμερικανος μικροεπενδυτης γιατι να σου χαρισει 350 δις
Κουτοφραγκος η καλη ψυχη;

Τίποτα από τα δύο.

Απλά αν έχεις χρέη και όχι ψωμί να φας, όοοοοοοοοπως και να έχει, πρώτα θα κοιτάξεις να βρεις ψωμί να φας.

Και μην ανοίξουμε τώρα μνημονιοκουβέντα και περί νομιμότητας συνταγματικότητας πασαλιμανιωτικότητας δανείων δανειστών και λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων γιατί δεν δύναμαι.

Αν τα έχει μαζί μου ο Γερμανός συνταξιούχος μάλλον κάτι δεν έχει καταλάβει καλά.

Επισκέπτης
Ε τι να κάνουμε, σε πόλεις μεγαλύτερες από το αρχαίο ιδανικο των 5000, δε μπορούν να αποφασίζουν τα 5000000

και όμως, εδώ αποφασίζουν για το ποιος θα φύγει απ το idols και ποιος θα πάρει τη eurovision.
Μη φοβάστε τους servers του ΥΠ. ΕΣ. αντέχουν, αντέχουν...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
και όμως, εδώ αποφασίζουν για το ποιος θα φύγει απ το idols και ποιος θα πάρει τη eurovision.
Μη φοβάστε τους servers του ΥΠ. ΕΣ. αντέχουν, αντέχουν...
Ναι αμέ...Ωραία αυτά τα σενάρια αλλά είναι rpg.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυριο παιζουν λετονακια και ισπανιδακια
με ελληνικες σημαιουλες στο συνταγμα...

μην το ξεχασετε... η χαρα του καμακια!
Η επιχειρηση του αιωνα. Αρκει να παιξετε
καλα τους αγανακτισμενους.

Επισκέπτης
να ρωτησω κατι ο ανοητος

επειδή είναι όλα τόκοι. Πήραμε 10.000.000.000.000 απ το 1821 και πληρώσαμε τόκους 8.000.000.000.000, τα 350 δις είναι υπολλείμματα, λόγω τσιμπημένων επιτοκίων τόσες δεκαετίες

κι όλα αυτά για να έχουν αυτοί μέσο μισθό 50.000 ευρώ κι εμείς 15.000 και να έχουν μετρό σε όλες τις πόλεις απ το 1960

broytos

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
1
να ρωτησω κατι ο ανοητος
Για  τον ιδιο λογο που οι κυβερνησεις (μεταξυ των οποιων & η δικια μας) καλυψαν το "τοξικα" το 2008,για να σωσουν τις τραπεζες.
Γι'αυτον το λογο να καλυψουν οι κυβερνησεις τα χαμενα "ελληνικα" χρηματα και να επιβαλλουν την δικαιοσυνη,μην επιτρεποντας σε "ομαδες" εργαζομενων της ιδιας ταξης να "επιτιθονται" η μια στην αλλη εξουσιοδοτωντας "μεσαζοντες" (golden boys)

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
επειδή είναι όλα τόκοι. Πήραμε 10.000.000.000.000 απ το 1821 και πληρώσαμε τόκους 8.000.000.000.000, τα 350 δις είναι υπολλείμματα, λόγω τσιμπημένων επιτοκίων τόσες δεκαετίες

κι όλα αυτά για να έχουν αυτοί μέσο μισθό 50.000 ευρώ κι εμείς 15.000 και να έχουν μετρό σε όλες τις πόλεις απ το 1960
αστικος μυθος
τα 350 τα πηραμε  σχεδον στο συνολο με 1-2 %

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η επόμενη δόση του μνημονίου θα πάει σε μισθούς και συντάξεις?
όλη..
αααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχα
μην ασχολείσαι άλλο με τους μαλάκες πήραμε πρωτάθλημα ευρώπης σήμερα....
ασε τους τελευταίους στην αγανάκτηση

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Για  τον ιδιο λογο που οι κυβερνησεις (μεταξυ των οποιων & η δικια μας) καλυψαν το "τοξικα" το 2008,για να σωσουν τις τραπεζες.
Γι'αυτον το λογο να καλυψουν οι κυβερνησεις τα χαμενα "ελληνικα" χρηματα και να επιβαλλουν την δικαιοσυνη,μην επιτρεποντας σε "ομαδες" εργαζομενων της ιδιας ταξης να "επιτιθονται" η μια στην αλλη
ρομαντικος εισαι αν νομιζεις οτι θα πουλησεις μαγκια σε Γερμανια και Αμερικη

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αστικος μυθος
τα 350 τα πηραμε  σχεδον στο συνολο με 1-2 %
τα πήραμΕ?
ααααααααααααχααχχαχαχαχαχαχα

πάμε πράξη...

350 000 000 000
/
    10 000 000

=
35000

περιμένω ακόμα να δω το έμβασμα.
όταν το δω θα το ξανασυζητήσουμε για την εξόφληση.

Επισκέπτης
τα πήραμΕ?
ααααααααααααχααχχαχαχαχαχαχα

πάμε πράξη...

350 000 000 000
/
     10 000 000

=
35000

περιμένω ακόμα να δω το έμβασμα.
όταν το δω θα το ξανασυζητήσουμε για την εξόφληση.

Τα έβαλαν στο λογαριασμό του φυληςυχου. Μην περιμένεις άδικα..

Alexfran

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Μαλακια τους οσων πηγανε.
Χοντρη μαλακια δλδ.,αλλο αν κατι αλφακαπιτες προχτες ειχανε κατουρηθει απο τη χαρα τους που"εχει κοσμο στο Συνταγμα".

Τελικα το ΚΚΕ ειχε την πιο σωστη σταση για το ολο σκηνικο.
Σας βρωμανε τα χνωτα μου?
Θελετε να κανω πολιτικη δουλεια(και οχι παρτυ,αλλο αυτο)εν κρυπτω λες και εχουμε χουντα?
Αντε γεια!

ΣΤΟ ΚΑΛΟ.....

ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ.....

ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ!!!

ΛΑΔΟΠΟΝΤΙΚΑ ! !

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
και ομως μαζι σου τα εχει
γιατι ρε μαστορα τα εχει μαζι μου ο γερμανος συνταξιουχος?

επειδη επιχειρησε να με γδυσει τοκογλυφικα και βλεπει οτι μπορει και να μη του βγει?

επειδη μου κοβει εμενα το γαλα των παιδιων μου για να συνεχισει να κανει αυτος διακοπες στις μπαχαμες?

επειδη θελει να μου παρει τζαμπα την περιουσια μου που χτιζω τοσα χρονια και μουχει κοστισει ενα σκασμο λεφτα για να παιρνει μερισματα απο τα κερδη της?

επειδη ειχε μαθει επι κατοχης να δουλευουν τζαμπα αιχμαλωτοι στα εργοστασια του και να μου το παιζει τωρα μουρη μερσεντε και ζιμενς?

επειδη οι εταιρειες που δουλευει μου πουλανε τριπλασια για να τα δινουν σε μιζες σε διαφορα καθιζηματα ενθεν και ενθεν?

επειδη μηπως δε του εχω γαμησει ακομη το μουνι που τον πεταγε με τα δις που μου χρωστα απο την κατοχη και για τα δανεια που με εβαλε να υπογραψω μαζι του με την απειλη των οπλων?

για πες ρε μαγκα? γιατι τα εχει μαζι μου ο γερμανος συνταξιουχος? γιατι εγω οχι απλα τα εχω μαζι του,αλλα αμα τον πετυχω σε καμια παραλια να κανει μπανιο και να τρωει γκρηκ σαλαντ θα του γαμησω τα ραμματα!

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
όλη..
αααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχα
μην ασχολείσαι άλλο με τους μαλάκες πήραμε πρωτάθλημα ευρώπης σήμερα....
ασε τους τελευταίους στην αγανάκτηση

Είδα έστω τα γκολ.

Κάτι είναι κι αυτό. :grin:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom