Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι ο κόσμος έχει γράψει πια στα αρχίδια του απολιθώματα με ονόματα ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ και τα ρέστα

Κρίμα που ορισμένοι ακόμα ασχολούνται.

Ας επικεντρωθούμε στην επομενη μέρα του πολιτικού σκηνικού και ας αφήσουμε το παρελθόν να μαλώνει μεταξύ του, σε μια μάχη που δεν ενδιαφέρει πλέον κανένα

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Όχι, εάν μιλάμε για τέτοιας κλίμακας διαμαρτυρία είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Εκεί τίθεται θέμα εάν ισχύει πια η λαϊκή εκπροσώπηση στη Βουλή και δεν έχει μεταβληθεί. Τέτοιας κλίμακας συγκέντρωση στην Ελλάδα είναι ικανή να προκαλέσει διάλυση της Βουλής ακόμη και κατά μόνας να είναι.

....αλλα οπως βλεπεις,μπουκοταρεται αυτο!!!

μονο οργανωμενα

ε τοτε ας κατσουμε να φαμε πουτσα οργανωμενα ολοι μαζι

περσονα κλεισε ενα 3αρι Στροβολο ρε συ και να πανε να γαμηθουνε
καλα μου τα λεγες,εγω δεν σ'ακουγα

Επισκέπτης
 Το ΚΚΕ εν προκειμενω,θα επρεπε να χαιρετησει αυτην την αντιδραση,κατ'αρχην μεσω των
 μεσων που διαθετει(Ριζοσπαστης ή οτι αλλο..)

Και να προτρεπει να κατεβει κοσμος με τις προυποθεσεις που τεθηκαν απο την αρχη
 ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΑ....

Επρεπε να το δει εξ'αρχης ως μια υγιη αντιδραση και να την στηριξει

Αλλα κανει αβαβα τοσες μερες,και ενα μικρο κειμενακι που διαβασα στα ψιλα ψιλα
 του Ριζοσπαστη ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ!!!!

Δεν ειναι καπως για σενα αυτο;

τι να σου πει το ΚΚΕ ρε φίλε, εδώ αυτοί ακόμα υποστηρίζουν το Σοβιετικό μοντέλο! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αφου ηταν γνωστο οτι οι οργανωμενοι κραζονται,τι να πανε να κανουν?

Να πανε μεχρι Σταδιου σε μπλοκ και μετα κατα μονας στο Συνταγμα?

Ξεφτιλα θα ηταν.

Είδα άτομα να μοιράζουν φυλλάδια ΜΛ ΚΚΕ σήμερα, Κανείς δεν τους έλεγε τίποτε. Αλλά μιλάμε για εννιά το πρωί που δεν είχε μαζευτεί κόσμος.

Προσωπικά δεν θα με πείραζε να δω κανέναν οργανωμένο πάντως.

Επισκέπτης
Το ΚΚΕ θέλει εξαθλιωμένους πολίτες για να έχει κομματική πελατεία το μαγαζάκι του.ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

Αν άυριο αυξηθεί ο βασικός σε 10.000 ΕΥΡΩ το μήνα,το ΚΚΕ θα πει "λίγα είναι τα 10,θέλουμε 10.500"

το ότι παίρνει 8% στις δημοσκοπήσεις,είναι τραγωδία για τη χώρα και το επίπεδό μας....

Ποιο ΚΚΕ τώρα?Σε ποια χώρα υπάρχει ακόμα ΚΚΕ?

Και τί πρεσβεύει?

Την Αλβανία του Εμβέρ Χότζα?

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
 Διαφωνω,αλλα στενοχωριεμαι που διαφωνω ειδικα μαζι σου
 ειλικρινα στο λεω

ελπιζω να εχεις καταλαβει το σκεπτικο μου
 οργανωμενα πλεον δεν μπορει να γινει τιποτα,για να παρουμε ανασα ως Λαος απεναντι
 στα βρωμοσκυλα που μας κυβερνουν

Μονο στο αυθορμητο πιστευω πλεον,στα ξαφνικο,σε αυτο που δεν προβλεπεται

επρεπε να υπαρχει ενα μυριο κοσμος εξω,αυθορμητα ΤΕΛΟΣ!!!!!
 και οτι ηθελε ας γινει
Λαθος το σκεπτικο σου,ελπιζω να το καταλαβεις στην πορεια,οταν η φαση στο συνταγμα ξεφουσκωσει.

Τιποτε δεν γινεται χωρις οργανωση με συγκεκριμενο πολιτικο και ταξικο προσημο.

Ποτε και πουθενα δεν εγινε κατι τετοιο,ακομη και οι αναρχικοι στην Ισπανια το '36 ειχαν καραοργανωσαρα με ορχεις.

Εσυ πιστευεις σοβαρα τωρα οτι για το οτι για οσα εγιναν αυτον τον ενα χρονο,το βασικο προβλημα τους ηταν η οργανωση?

Μην τρελαθουμε...

Ειπαμε,να πεταξουμε τα νερα,αλλα οι φεησμπουκαδες θελουν να πεταξουμε και το παιδι.

Επισκέπτης
εγω δεν πηγα με κανενα μπλοκ
πηρα το μηχανακι και ορμηξα αυθορμητα
γιατι θα επρεπε να πανε με μπλοκ δηλαδη;
Το προβλημα δεν ειναι αν ΠΡΕΠΕΙ να πανε,το προβλημα ειναι οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πανε.

Μεγαλη διαφορα.

Επισκέπτης
Τι συζηταμε τυποι μου ? Ακομα και σε αυτη την κατασταση που οδηγησαν την Ελλαδα, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ περνουν περισοτερους ψηφους απο ολα τα αλλα κομματα. Δεν αλλαζει ο Ελληνας, ειναι μαθημενος ραγιας.

Επισκέπτης
Είδα άτομα να μοιράζουν φυλλάδια ΜΛ ΚΚΕ σήμερα, Κανείς δεν τους έλεγε τίποτε. Αλλά μιλάμε για εννιά το πρωί που δεν είχε μαζευτεί κόσμος.

Προσωπικά δεν θα με πείραζε να δω κανέναν οργανωμένο πάντως.
Πειραζε ομως τους οργανωτες.

Μη μου πει κανεις οτι το πληθος στο Συνταγμα εκανε συνελευση και αποφασισε"οχι μπλοκ,οχι σημαιες".

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το προβλημα δεν ειναι αν ΠΡΕΠΕΙ να πανε,το προβλημα ειναι οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πανε.

Μεγαλη διαφορα.

Υπερβάλλεις.

Άμα ανηφορίσουν οι οικοδόμοι από την Κάνιγγος θα τους πουν τίποτε;

Ίσα-ίσα χειροκρότημα θα πέσει κατ' εμέ!

Το ίδιο άμα σκάσει σωματείο ντελιβεράδων με παπάκια.

Σιγά, επειδή την είπαν σε ΓΕΝΟΠατζήδες;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Τι συζηταμε τυποι μου ? Ακομα και σε αυτη την κατασταση που οδηγησαν την Ελλαδα, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ περνουν περισοτερους ψηφους απο ολα τα αλλα κομματα. Δεν αλλαζει ο Ελληνας, ειναι μαθημενος ραγιας.

Ο Εθνάρχης σε έβαλε στην ΕΟΚ

ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ....Αλλιώς δεν μπαίναμε ούτε σε 2 χιλιετίες,ιδίως επί τσίρκου Ανδρέα

Λαδώθηκε το εντεράκι σου

Μόνο για αυτό,η ΝΔ έπρεπε να εξασφαλίσει περίπου 60 τετραετίες συνεχόμενες....

Για αυτό,συμψηφισμοί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι άστοχοι....

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
και κλαααααααααμα το ΚΚΕ που δεν μπορεσε να καπελωσει ΑΚΟΜΗ μια λαϊκη αντιδραση...

και κλαααααααααααααμα το ΚΚΕ που δε μαζεψε ουτε 3000 σημερα στο συνταγμα τη στιγμη που ανοργανωτοι πολιτες μαζευονται κατα δεκαδες χιλιαδες..

και κλαααααααααααμα το ΚΚΕ που ακομη και τωρα δε μπορει να καταλαβει οτι ο κοσμος τους ΦΤΥΝΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ και τους θεωρει κομματι του συστηματος...

και τους βλεπεις ακομη (τους ΚΚΕδες), να πιστευουν οτι ΜΟΝΟ εκεινοι ξερουν, οτι ΜΟΝΟ εκεινοι μπορουν και πως διχως αυτους δε γινεται τιποτε...

ειστε μεγαλα νουμερα!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Λαθος το σκεπτικο σου,ελπιζω να το καταλαβεις στην πορεια,οταν η φαση στο συνταγμα ξεφουσκωσει.

Τιποτε δεν γινεται χωρις οργανωση με συγκεκριμενο πολιτικο και ταξικο προσημο.

Ποτε και πουθενα δεν εγινε κατι τετοιο,ακομη και οι αναρχικοι στην Ισπανια το '36 ειχαν καραοργανωσαρα με ορχεις.

Εσυ πιστευεις σοβαρα τωρα οτι για το οτι για οσα εγιναν αυτον τον ενα χρονο,το βασικο προβλημα τους ηταν η οργανωση?

Μην τρελαθουμε...

Ειπαμε,να πεταξουμε τα νερα,αλλα οι φεησμπουκαδες θελουν να πεταξουμε και το παιδι.

ξαναλεω το σκεπτικο μου
 ως εργαζομενος που αυριο δεν ξερω αν εχω δουλεια και που σιγουρα δεν εχω μελλον
 αντιδρω αυθορμητα σε καθε διαμαρτυρια
 απλα συμμετεχω

απο μπλοκ του ΠΑΜΕ,μεχρι τα μπλοκ των αναρχικων,μεχρι τα μπλοκ των φοιτητων

για μενα ειναι σημαντικοτερο να εχω την ελευθερια να μην χανω την διαθεση μου για αντισταση
 οποτε ενοχλουμαι ως Πολιτης

και καμμια γαμωοργανωση πολιτικη δεν θα μου πει μην πας εκει ή θα κατεβεις στην αλλη

ειμαι ελευθερος ανθρωπος (που δεν αποκλειει την περιτπωση να ειμαι και οργανωμενος κατι)
 ηγεμονιες ομως πανω στο κεφαλι μου δεν δεχομαι απο κανεναν

το ξερω οτι θα ξεφτισει ετσι οπως παει,εαν δεν κατεβει κοσμος
 εγω ειμαι ενταξει με την συνειδηση μου

και στην επομενη πορεια,μεσα θα ειμαι και οτι βγει

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πειραζε ομως τους οργανωτες.

Μη μου πει κανεις οτι το πληθος στο Συνταγμα εκανε συνελευση και αποφασισε"οχι μπλοκ,οχι σημαιες".

Είναι μια πρωτλόεια κίνηση, που ακόμη γίνεται ζύμωση. Οργάνωση δε μπορεί να υπάρξει από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά αιτίες και αφορμές υπάρχουν πάντως.

Και μη μπερδεύεις τα πράγματα. Η αιτία που κράζονται οι άλλοι ΔΕΝ είναι επειδή αυτοί είναι οργανωμένοι. Αλλά επειδή θεωρούνται πως είναι από την άλλη πλευρά, των εκμεταλλευτών.

Επισκέπτης
Ο Εθνάρχης σε έβαλε στην ΕΟΚ

ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ....Αλλιώς δεν μπαίναμε ούτε σε 2 χιλιετίες,ιδίως επί τσίρκου Ανδρέα

Λαδώθηκε το εντεράκι σου

Μόνο για αυτό,η ΝΔ έπρεπε να εξασφαλίσει περίπου 60 τετραετίες συνεχόμενες....

Για αυτό,συμψηφισμοί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είναι άστοχοι....

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
 ξαναλεω το σκεπτικο μου
 ως εργαζομενος που αυριο δεν ξερω αν εχω δουλεια και που σιγουρα δεν εχω μελλον
 αντιδρω αυθορμητα σε καθε διαμαρτυρια
 απλα συμμετεχω

απο μπλοκ του ΠΑΜΕ,μεχρι τα μπλοκ των αναρχικων,μεχρι τα μπλοκ των φοιτητων

για μενα ειναι σημαντικοτερο να εχω την ελευθερια να μην χανω την διαθεση μου για αντισταση
 οποτε ενοχλουμαι ως Πολιτης

και καμμια γαμωοργανωση πολιτικη δεν θα μου πει μην πας εκει ή θα κατεβεις στην αλλη

ειμαι ελευθερος ανθρωπος (που δεν αποκλειει την περιτπωση να ειμαι και οργανωμενος κατι)
 ηγεμονιες ομως πανω στο κεφαλι μου δεν δεχομαι απο κανεναν

το ξερω οτι θα ξεφτισει ετσι οπως παει,εαν δεν κατεβει κοσμος
 εγω ειμαι ενταξει με την συνειδηση μου

και στην επομενη πορεια,μεσα θα ειμαι και οτι βγει
Φυσικα και εισαι ελευθερος γκαμπα,και εσυ και εγω και ολοι μας.

Προσεξε ομως,και το να μπορουμε να δρουμε πολιτικα και το να ειμαστε οργανωμενοι πολιτικα(και το να εισαι μεσα σε ενα μπλοκ διαδηλωτων οργανωμενο διαδηλωτη σε κανει ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ)ειναι επισης μια ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,το δικαιωμα του συνερχεσθαι στο συνταγμα μπορει να μην το αναφερει ρητα αλλα δεν αποκλειει το να συνερχονται ως μελη,φιλοι,συνδιαδηλωτες καποιοι ανθρωποι.

Οι φεησμπουκαδες ομως,αν το δουμε ετσι το πραμα,πηγαν ΠΙΣΩ και απο τις αστικοδημοκρατικες ελευθεριες ακομη.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Φυσικα και εισαι ελευθερος γκαμπα,και εσυ και εγω και ολοι μας.

Προσεξε ομως,και το να μπορουμε να δρουμε πολιτικα και το να ειμαστε οργανωμενοι πολιτικα(και το να εισαι μεσα σε ενα μπλοκ διαδηλωτων οργανωμενο διαδηλωτη σε κανει ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ)ειναι επισης μια ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,το δικαιωμα του συνερχεσθαι στο συνταγμα μπορει να μην το αναφερει ρητα αλλα δεν αποκλειει το να συνερχονται ως μελη,φιλοι,συνδιαδηλωτες καποιοι ανθρωποι.

Οι φεησμπουκαδες ομως,αν το δουμε ετσι το πραμα,πηγαν ΠΙΣΩ και απο τις αστικοδημοκρατικες ελευθεριες ακομη.

Pε παληκάρι μου πως θα δεχτεί ο άλλος στη συγκέντρωσή του αυτόν ενάντια στον οποίο γίνεται η συγκέντρωση?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το να συγκεντρώνεσαι απλά στο Σύνταγμα και να φωνάζεις κανένα ΕΕΕ ΟΟΟ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤ' ΑΠ' ΕΔΩ ΟΥ! κάθε μισή ώρα είναι παντελώς αναποτελεσματικό!

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΑΟΡΙΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ! Εκεί να μας δω.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Εάν είχε περάσει ο Δημαράς στο δεύτερο γύρο να αντιμετωπίσει τον Κικίλια δεν θα είχε μαζευτεί ο ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; Μόνο αυτό ρε παιδιά σας λέω εγω. Δε λέω να σαρώσει ο Παφίλης και ο Μητρόπουλος που θα ήταν γροθιά στο μαλακό υπογάστριο του συστήματος. Απλά να σάρωνε ο Πα.Σο.Κ-ος αντιμνημονιακός. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ! Δεν ήταν αυτό αποτελεσματικότερο του να κατεβαίνουμε στο Σύνταγμα;

Επισκέπτης
Είναι μια πρωτλόεια κίνηση, που ακόμη γίνεται ζύμωση. Οργάνωση δε μπορεί να υπάρξει από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά αιτίες και αφορμές υπάρχουν πάντως.

Και μη μπερδεύεις τα πράγματα. Η αιτία που κράζονται οι άλλοι ΔΕΝ είναι επειδή αυτοί είναι οργανωμένοι. Αλλά επειδή θεωρούνται πως είναι από την άλλη πλευρά, των εκμεταλλευτών.
Οι δασκαλοι ειναι και αυτοι με την μερια των εκμεταλευτων?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom