Νέα

Ελλάδα...Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα... σκυτάλη από Ισπανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pet1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20K
  • Εμφανίσεις 483K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Προσεξε ομως,και το να μπορουμε να δρουμε πολιτικα και το να ειμαστε οργανωμενοι πολιτικα(και το να εισαι μεσα σε ενα μπλοκ διαδηλωτων οργανωμενο διαδηλωτη σε κανει ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ)ειναι επισης μια ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,το δικαιωμα του συνερχεσθαι στο συνταγμα μπορει να μην το αναφερει ρητα αλλα δεν αποκλειει το να συνερχονται ως μελη,φιλοι,συνδιαδηλωτες καποιοι ανθρωποι.

Σωστα,δεν διαφωνω,το εχω κανει και θα το ξανακανω
 Την αδυναμια να δρασω και εκτος οργανωσης κατακρινω,να το πιασες το point μου...
 Το να μου πει η οργανωση μου,μην πας εκει ή να βγαλει εναν φετφα "μην πατε εκει ειναιαπολιτικ"

Για μενα ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ φιλε
 απο το να αγορασω τσιγαρα στο περιπτερο,μεχρι να σπασω το κεφαλι ενος ΜΑΤατζη

Οι φεησμπουκαδες ομως,αν το δουμε ετσι το πραμα,πηγαν ΠΙΣΩ και απο τις αστικοδημοκρατικες ελευθεριες ακομη.

οι "φεισμπουκαδες" αυθορμητα προκαλεσαν κατι αυθορμητο
 ηρθαν και ανθρωποι που δεν εχουν ιντερνετ να ξερεις,αρα κατι προκαλεσαν

και κανεις δεν ειπε οτι η νεα μορφη κινητοποιησεων θα ειναι αυτη απο εδω και περα

περι συγκοινωνουντων δοχειων ομως που ανεφερα πιο πριν,παρατηρω οτι το περασες ασχολιαστο και αυτο με ενοχλει
 πολυ περισσοτερο απο το αν πετυχει ή οχι η φαση στο Συνταγμα

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Φυσικα και εισαι ελευθερος γκαμπα,και εσυ και εγω και ολοι μας.

Προσεξε ομως,και το να μπορουμε να δρουμε πολιτικα και το να ειμαστε οργανωμενοι πολιτικα(και το να εισαι μεσα σε ενα μπλοκ διαδηλωτων οργανωμενο διαδηλωτη σε κανει ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ)ειναι επισης μια ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,το δικαιωμα του συνερχεσθαι στο συνταγμα μπορει να μην το αναφερει ρητα αλλα δεν αποκλειει το να συνερχονται ως μελη,φιλοι,συνδιαδηλωτες καποιοι ανθρωποι.

Οι φεησμπουκαδες ομως,αν το δουμε ετσι το πραμα,πηγαν ΠΙΣΩ και απο τις αστικοδημοκρατικες ελευθεριες ακομη.

Παίζεις λίγο με τις έννοιες

Δε βλέπω ποιο είναι το πρόβλημα τις απαγόρευσης. Το αντίθετο μάλιστα, είναι δείγμα υγείας να αποκλείονται από μια συγκέντρωση εκείνοι που έφεραν τη χωρα στην καταστροφή.

Οποιος θέλει μπορεί να έρθει αλλα σαν άτομο. Όχι σαν επαγγελματίας ανεπάγγελτος αλήτης συνδικαλιστής η κομματοσκλος.

Αν αυτό το πρωτόγνωρο για την ελλάδα φαινόμενο δυσκολεύει ορισμένους στο να το κατανοήσουν, δεν τρέχει και τίποτα

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ποντικακι πες αλευρι...

δε βρεχει....

ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ!!!!

χαχαχα ρε τι κοκομπλοκο εχουν επαθει οι "ιδιοκτητες" της μονης αληθειας....  :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οι δασκαλοι ειναι και αυτοι με την μερια των εκμεταλευτων?

εγω παντως προσωπικα ειχα γραψει αρκετες φορες στο fb να φυγει αυτο το πανο...για ποιο λογο να ειναι δεκτο ενα συνδικαλιστικο πανο? ας ερθει οποιος εκπαιδευτικος θελει για την παρτη του

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Pε παληκάρι μου πως θα δεχτεί ο άλλος στη συγκέντρωσή του αυτόν ενάντια στον οποίο γίνεται η συγκέντρωση?

Εάν εννοείς τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ έχεις δίκιο. Εάν εννοείς Πα.Σο.Κ και ΝΔ πάλι δίκιο έχεις.

Το ΚΚΕ όμως; Ο Συ.Ριζ.Α; Εναντίον αυτών διαδηλώνουν; Εάν ναι, δεν ξέρουν τί τους γίνεται.

Επισκέπτης
Το να συγκεντρώνεσαι απλά στο Σύνταγμα και να φωνάζεις κανένα ΕΕΕ ΟΟΟ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤ' ΑΠ' ΕΔΩ ΟΥ! κάθε μισή ώρα είναι παντελώς αναποτελεσματικό!
Ο Πρετεντερης παντως το βρισκει μια χαρα,πιθανον γιατι ΕΙΝΑΙ αναποτελεσματικο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εάν εννοείς τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ έχεις δίκιο. Εάν εννοείς Πα.Σο.Κ και ΝΔ πάλι δίκιο έχεις.

Το ΚΚΕ όμως; Ο Συ.Ριζ.Α; Εναντίον αυτών διαδηλώνουν; Εάν ναι, δεν ξέρουν τί τους γίνεται.

τι το παραγωγικο εχουν προσφερει αυτα τα δυο κομματα σε τουτη τη χωρα τα τελευταια 10 χρονια μπορεις να μου πεις? εγω διαδηλωνω ΚΑΙ εναντια σε αυτους

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16

Αυτό που ίσως γίνεται εδώ είναι η έλλειψη κατανόησης

τι άραγε θέλει να εκφράσει ο κόσμος που συγκεντρώνεται?

Κατά τη γνώμη μου ο κόσμος είναι οργισμένος απέναντι σε ΟΛΑ εκείνα τα μαφιόζικα οργανωμένα συστήματα τύπου ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ αλλα και ΓΕΝΟΠ, ΠΑΜΕ, ΟΛΜΕ και δε συμμαζεύεται. Ναι, το μνημόνιο είναι ένας λόγος. Τελικά όμως είναι μια πολύ σοβαρή ΑΦΟΡΜΗ ξεριζώματος όλων εκείνων των αληταράδων που ζουν σε βάρος όσων εργάζονται

Ας πούμε, μαφιόζικο δεν είναι να κανεις απεργία όταν τα παιδιά δίνουν πανελλήνιες? Και μάλιστα όταν ο στόχος είναι καθαρά συντεχνιακός και σε βάρος του συνόλου? Τι θέλει η ΟΛΜΕ τώρα? Ας εμφανιστεί και τα λέμε

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

προβοκατσιες γινονται στο φως της ημερας οπως βλεπω (και το περιμενω δηλαδη)
προχθες μεσα στην βροχη,παιχτηκε μπροστα μας προβοφαση με Χρυσαυγιτες που θελανε να καλεσουν
κοσμο για τις 29 (αυριο-μερα Αλωσης της Κων/πολης)αλλα διωχτηκαν κλωτσηδον

η προβοκατσια εχει γινει επιστημη στην ελλαδα

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

τι λες βρε ανθρωπε????

τι ειναι το ΚΚΕ και το Συριζα??? δεν ευθυνονται λες για την καταντια του τοπου???? Αρχισαμε τωρα να βγαζουμε τις κολυμπηθρες του Σιλωαμ και να εξαγνιζουμε αυτους που ταχα δεν ηξεραν????

Η αριστερα στην Ελλαδα, αποτελουσε ΑΝΕΚΑΘΕΝ δεκανικι του συστηματος με ανταλλαγμα την ιδεολογικη της επικρατηση!

Ο κοσμος το εχει καταλαβει αυτο, γιαυτο δε τους γουσταρει στις αυθορμητες αντιδρασεις του! Εσυ ακομη να το καταλαβεις?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τι το παραγωγικο εχουν προσφερει αυτα τα δυο κομματα σε τουτη τη χωρα τα τελευταια 10 χρονια μπορεις να μου πεις? εγω διαδηλωνω ΚΑΙ εναντια σε αυτους

Παίρνουν ψήφους, μπαίνουν στη βουλή και εισπράττουν από τον κρατικό κορβανά.

Επισκέπτης
εγω παντως προσωπικα ειχα γραψει αρκετες φορες στο fb να φυγει αυτο το πανο...για ποιο λογο να ειναι δεκτο ενα συνδικαλιστικο πανο? ας ερθει οποιος εκπαιδευτικος θελει για την παρτη του
Αμα γουσταρεις να πας ΕΣΥ για την παρτη σου.
Οι αλλοι γουσταρουν να πανε σε συγκεντρωσεις με το σωματειο τους,γιατι τραβας ζορι?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
προβοκατσιες γινονται στο φως της ημερας οπως βλεπω (και το περιμενω δηλαδη)
προχθες μεσα στην βροχη,παιχτηκε μπροστα μας προβοφαση με Χρυσαυγιτες που θελανε να καλεσουν
κοσμο για τις 29 (αυριο-μερα Αλωσης της Κων/πολης)αλλα διωχτηκαν κλωτσηδον

η προβοκατσια εχει γινει επιστημη στην ελλαδα

παντως ενω η ΧΑ καταδικαζει ολη την εκδηλωση (οπως και το indymedia σε καποια απο τα αρθρα που διαβαζα) υπηρχαν αρκετοι χρυσαυγιτες κατω οι οποιοι δεν ενοχλησαν...δεν ξερω αν αυτο ειναι καλο η κακο βεβαια :P

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Εννοείς Συ.Ριζ.Α και Κ.Κ.Ε. Δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη. Απλό δεν είναι;

Δεν κυβέρνησαν παρα μόνο λίγο τέλη δεκαετίας 80 αρχές δεκαετίας 90 μαζί με άλλους.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Nαι ρε και οι δάσκαλοι. Υπάλληλοι του κράτους είναι που κοιτάζουν την πάρτη τους. Διαδήλωσαν ποτέ για τη βελτίωση της εκπαίδευσης? Ενάντια στην παραπαιδεία? Να κονομάνε από κάνα φροντιστήριο είναι και να εισπράττουν κρατικό μισθό είναι και αυτοί ( αυτά για το συνδικάτο τους, όχι όλοι οι δάσκαλοι προφανώς )

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αμα γουσταρεις να πας ΕΣΥ για την παρτη σου.
Οι αλλοι γουσταρουν να πανε σε συγκεντρωσεις με το σωματειο τους,γιατι τραβας ζορι?

γιατι η συγκεντρωση εξ αρχης ζητησε να ΜΗΝ πανε τα σωματεια....το δικο σου ζορι δεν καταλαβαινω εδω και ωρα....τσουζει τοσο πολυ το οτι ΔΕΝ τους γουσταρουμε και δεν τους θελουμε? και για ποιο λογο ειναι αντιδημοκρατικο δεν καταλαβα? ειναι ενα παρτυ και εχουν σταλει προσκλησεις με συγκεκριμενο dress code...εαν δεν μπορεις να το ακολουθησεις καλως ή κακως δε θα μπορεσεις να μπεις...δεν βρισκω τιποτα το μη-δημοκρατικο σε ολο αυτο

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom