Ο κοσμος στο συνταγμα δεν απποριπτει με την σταση του απλα το ΠΑΜΕ,την ΓΕΝΟΠ κλπ.,αλλα ΚΑΘΕ οργανωμενη προσπαθεια με πολιτικο η/και ταξικο προσημο.
Στην παρουσα φαση,και επειτα απο οσα εχουν προηγηθει (απο τις πρωτες πορειες επι ΓΑΠ,Μαρφιν και ολη την ιστορια
των αντιδρασεων επι τροικας)
ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!!
Συγνωμη αλλα
δεν ΣΥΓΧΩΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ την μουγκαμαρα του Ριζοσπαστη που κανει οτι δεν βλεπει,αλλα
και ολης της Αριστερας γενικοτερα....Λιγο διαφερει απο την σταση Παγκαλου που κατι ειπε
μην σου πω οτι ειναι
ακριβως η ιδια σταση...ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΜΩΣ!!!!!!
Και να σου πω κατι;
Περισσοτερο με ενοχλει αυτη η συμπραξη στην αγνοηση αυτης της ολης φασης....[size=16pt]
μηπως τα κομματα αριστερας με τα κομματα
εξουσιας ειναι συγκοινωνουντα δοχεια εν τελει[/size];;;;;Το ξερω οτι εαν δεν γιγαντωθει αυτη η αντιδραση(να φτασει δηλαδη ο κοσμος
εξω απο την Βουλη ας πουμε στις 500.000 κατι το μεγαλειωδες...)μπορει και να ξεφτισει,μπορει να ατονησει μπορει χιλια δυο
Ετσι και αλλιως εγω προσωπικα ειμαι ετοιμος και για τις "αλλες" δρασεις τις πιο δυναμικες,
αλλα αυτη η τροφοδοτηση
της αριστερας απο την εξουσια και τουμπαλιν με ενοχλει περισσοτερο....Και με λυπει αφανταστα αυτο!!!
Επιπλεον η μεθοδος αυτη αναγκαζει οποιον θελει να παρεμβει πολιτικα να το κανει αυτο λιγο πολυ οπως οι κομμουνιστες επι χουντας,δλδ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ,ουσιαστικα ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
Δεν πιανω ακριβως τι θες να πεις,αλλα γιατι θα επρεπε να υπαχει πολιτικο ή ταξικο προσημο;
Μονο τους εργατες επηρεαζει η κριση και κυριως η αντιμετωπιση της απο την κυβερνηση;
Δηλαδη τον μικροεπιχειρηματια δεν τον αγγιζει;Τον δικηγορο;τον γιατρο;Μονο τον Πασοκο πιανει ή μονο τον
νεοδημοκρατη; ή μονο τον ΚΚΕ;;;
Ολους μας πιανει και ολοι θα επρεπε να ειμαστε,
αλλα δυστυχως η αριστερα βρηκε ωρα να αρχισει τα παιχνιδια της
[size=16pt]
Ε γαμω την αριστερα τοτε και ολα τα κομματα [/size]της λεμεεεεεεε!!!!!και ας τριζουν τα κοκκαλα του παππου
Και εισπραττει για την σταση του αυτη το πληθος στο συνταγμα τα συγχαρητηρια τυπων που εχουν σκυλοβρισει ΚΑΘΕ αλλη διαδηλωση,συγκεντρωση κλπ.
Ποιανου χειροκροτηματα εισπρατει;
Του Ισιου που ειπε οτι οσο κανουμε οτι κανουμε στο Συνταγμα ειρηνικα,δεν διαφωνει μαζι μας; (και ας μην μιλαμε και
εκ μερους του,αν μιλησουμε;;)
Στα αρχιδια μας και ο Ισιος και οι ομοιοι του!!!! Τοσο απλα!!!!
εμεις διαμαρτυρομαστε για την κυβερνητικη πολιτικη αντιμετωπισης της κρισης,ηρεμα και απλα χωρις φασαριες
οποιος θελει ερχεται,δεν αναγκασαμε κανεναν
στα στενα πλαισια του site παντως με θλιβει το γεγονος οτι ατομα δεξιας και συντηριτικης αποχρωσης
(πολυ ευγενικος ειμαι
)τυπου Τραμου και Φιλησυχου,που δεν θελουν διαδηλωσεις και πορειες,αλλα που θιγονται
εξισου με σενα και μενα η αξιοπρεπεια τους ως Πολιτες αυτης της χωρας απο την πολιτικη της κυβερνησης,ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ
και μαλιστα τις δυο τελευταιες (βροχερες) μερες και εσυ ή καποιοι αλλοι δεν εμφανιστηκαν γιατι ηταν "θολο"
το ολο πλαισιο,ή δεν ειχε πολιτικο "προσημο".....
Κατι εχει πει ενας περιεργος για το χειροκροτημα απο την πλευρα του εχθρου,εκτος και αν ο κοσμος στο συνταγμα ΔΕΝ βλεπει ως εχθρο τους Πρετεντεροπασχους et al.
Ποιον εννοεις εχθρο;
Τον ισιο;
Εγω παντως οχι
Ουτε βουλευτης ειναι,ουτε και μελος της κυβερνησης (*προς Ισιο:εισαι ρε μαλεα;;;;; )
το οτι διαφωνω μαζι του μεχρι του σημειου που αν τον ειχα μπροστα μου να θελω να του σπασω το κεφαλι ωρες ωρες,
δεν τον κανει εχθρο μου...Την ιδια πουτσα με μενα τρωει,σαν Πολιτης..απλα εχουμε αλλη οπτικη θεωρηση των πραγματων
Το ζορι ομως δεν εχει και μιας πιανει και τους δυο π.χ.
Οποτε;
Να σου πω....
Αν δεν μεγαλωσει αυτο το πραμα,μαλλον τιποτα!!!!
Εαν δεν κατεβει κοσμος-πολυς κοσμος,...λυπαμαι αλλα μας αξιζει οχι μονο ΔΝΤ αλλα χειροτερα ακομη...
Για μενα δεν τρεχει κατι,το παλεψα οσο μπορουσα με αυτην την φαση
Και κοσμο προσκαλεσα,και κατι ετοιμασα μεσω μοτοσυκλεταδικης φασης,και οτι ειχα να πω το ειπα εν πολλοις
Οτι θελει ας γινει στην τελικη,καθεις με την συνειδηση του!!(και με το που ειναι ταγμενος φυσικα!!)