Νέα

Ελεγκτές σε μετρό, λεωφορεία , τραμ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaboul
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Το 1.40 τιμή εισιτηρίου, είναι απαράδεκτα υψηλή, ιδίως για τα λεωφορεία.

Το 1,40€ είναι σχεδόν 500δρχ. πάμε καλά? Ένα χιλιάρικο για πήγαινε - ελα. Μήπως μας γαμούν και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι?

Γαμημενο €  :s&m_2:

bar0vios

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
244
Πόντοι
21
Απαραδεχτο να ειναι τοσο πολυ για της συγκινονιες οπου τα λεωφορεια ειναι χαβουζες απλυτα χωρις συστημα κλιματισμου και θερμανσης και χωρις
Ταχτικα δρομολογια ολο το εικοσιτετραωρο.

klasobanieras

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2017
Like
1
Πόντοι
1
Το 1.40 τιμή εισιτηρίου, είναι απαράδεκτα υψηλή, ιδίως για τα λεωφορεία.

Το 1,40€ είναι σχεδόν 500δρχ. πάμε καλά? Ένα χιλιάρικο για πήγαινε - ελα. Μήπως μας γαμούν και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι?

Γαμημενο €  :s&m_2:

η τιμη ειναι μια χαρα και φτηνη σε σχεση με τα ευρωπαικα δεδομενα θα την χαρακτηριζα απλα πρεπει να βρουνε εναν τροπο φοιτητες ανεργοι (γινεται ηδη) χαμηλομισθοι κλπ με λιγα λογια οι περισσοτεροι Ελληνες που χρησιμοποιουν το μετρο να το χρησιμοποιουν τσάμπα

ΤΑΚΑΜΑΜ

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2017
Like
2
Πόντοι
0
paidia na rvthsv kati.....den meno athina kat arxin alla tha thela na rotisw an kserei kapoios an yparxei re gamwto kanenas tropos na vgalw kamia karta gia na metakinoume dwrean?Apo pronoia ktl......kserete kanenan tropo?GiATI EDW EINAI PANAKRIVA ta eisitiria kai den paleuetai......kserei kaneis kapoio kolpo na vgalw karta na min plirono.....?
warnwarn.gif
 Μόνιμα[/URL] Greeklish

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
paidia na rvthsv kati.....den meno athina kat arxin alla tha thela na rotisw an kserei kapoios an yparxei re gamwto kanenas tropos na vgalw kamia karta gia na metakinoume dwrean?Apo pronoia ktl......kserete kanenan tropo?GiATI EDW EINAI PANAKRIVA ta eisitiria kai den paleuetai......kserei kaneis kapoio kolpo na vgalw karta na min plirono.....?
Τυπε πιστεύω ότι μπορεί να σε βοηθήσει ο τύπος Hellraiser76  :S

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.289
Πόντοι
216
Ρε κάτι μαλακίες που διαβάζω τις τελευταίες μέρες στα κώλο site!
Έτσι για να περνάει η ώρα!
Για να την διαβάσεις πρέπει να πατήσεις συνέχεια εδώ και μετά πάλι συνέχεια εδώ και τα γνωστά....
Την μαλακία την διάβασα εδώ: και δεν γίνεται copy paste.

Χίλια μπράβο: Η συγκινητικήπράξη ενός ελεγκτή του
Μετρό στηνΑθήνα!Θα λυγίσετε από την αληθινή
εξoμoλόγηση αναγνώστριας!

Μία εξομολόγηση αναγνώστριας που διαβάσαμε στο Ίντερνετ και αφορά την αληθινή ιστορία για έναν
ελεγκτή του Μετρό…
Διαβάστε τη:
“Επειδή πρέπει να αναγνωρίζουμε και κάποιους που διαφέρουν θέλω να εξιστορήσω τι έζησα χθες στο
μετρό. Είμαι υπάλληλος σε ιδιωτική εταιρεία και είμαι δυο μήνες απλήρωτη.
Χθες με τα τελευταία μου τέσσερα ευρώ, είχα δουλειά στο Σύνταγμα και ξεκίνησα από το σπίτι μου στο
Αιγάλεω για να πάω.
Στο δρόμο σκέφτηκα ότι καλύτερα θα ήταν να πάρω τσιγάρα και να αποφύγω να αγοράσω εισιτήριο καθώς
δεν έχω δει ελεγκτές το τελευταίο καιρό στο μετρό.
Αυτό και έκανα . Πήρα ένα πακέτο τσιγάρα και μπήκα κατά τις 7.30 – 8.00 μέσα στον σταθμό του Αιγάλεω.

Κατεβαίνοντας τις κυλιόμενες προς τις αποβάθρες και αφηρημένη άκουσα ξαφνικά , «καλησπέρα σας
,παρακαλώ πολύ τα εισιτήρια σας» και μου κόπηκαν τα πόδια.
Σηκώνοντας το κεφάλι βλέπω δυο ελεγκτές του μετρό και άλλους επιβάτες να δείχνουν το εισιτήριό τους ,δεν
ήξερα τι να κάνω.
Φτάνοντας η σειρά μου, είπα στον ένα υπάλληλο ,ένας ψηλό γεροδεμένο άντρα γύρω στα 40-45 με γκρίζα
μαλλιά ότι δεν έχω εισιτήριο γιατί δεν είχα χρήματα να αγοράσω επειδή είμαι δυο μήνες απλήρωτη.
Αυτός μου απάντησε ότι καταλαβαίνει το πρόβλημά μου αλλά δυστυχώς αν δεν είμαι άνεργη και δεν έχω
βεβαίωση απ τον ΟΑΕΔ δεν μπορεί να κάνει αλλιώς παρά να μου κόψει πρόστιμο γιατί αυτός είναι
υπάλληλος της εταιρείας που εφαρμόζει το νόμο ,καταλήγοντας, «μπορείτε παρακαλώ πολύ να μου δώσετε
την ταυτότητά σας ή κάποιο άλλο επίσημο δημόσιο έγγραφο με τα στοιχεία σας»;
Τη στιγμή εκείνη βoύρκωσα. Δεν το είχα ξανά πάθει αυτό κι ένιωσα πολύ άσχημα.
Άνοιξα τη τσάντα μου και πήγα να βγάλω την ταυτότητά μου, ενώ τα μάτια μου γέμισαν δάκρυα.
Εκείνη τη στιγμή ο ελεγκτής βλέποντάς με να κλαίω, μου λέει. Τι πάθατε κυρία μου, μη στενοχωριέστε, όλοι
έχουμε κάνει μια παράβαση.
Βλέποντας με να συνεχίζω να κλαίω μου λέει. Κυρία, κρατήστε την ταυτότητά σας. Σας παρακαλώ κάντε τη
δουλειά σας του είπα εγώ καθώς σε όλη τη διάρκεια του περιστατικού μου μιλούσε πολύ ευγενικά και μου
εξηγούσε τον νόμo.
Με πήρε παραδίπλα και μου λέει, «ξέρετε κι εμείς τη δουλειά μας κάνουμε και δεν μας είναι ευχάριστo να
επιβάλλουμε πρόστιμα» και μετά έκανε κάτι που δεν ξανάγινε. Μου λέει, μην στενοχωριέστε κι έβγαλε ένα
εισιτήριο απ το τσαντάκι του, πηγαίνετε πάλι επάνω στα επικυρωτικά χτυπήστε το και κατεβείτε για να πάρετε
το τραίνο, του απαντάω ,σας παρακαλώ δεν είναι ανάγκη ,εγώ σας παρακαλώ μου αποκρίθηκε με ένα
μεγάλο χαμόγελο ,ευχαριστώ πολύ του απάντησα κι απομακρύνθηκε προς τις κυλιόμενες.
Ανέβηκα πάλι τις σκάλες  για να χτυπήσω το εισιτήριο σκεπτόμενη ότι είμαι πολύ τυχερή.
Κατέβηκα ξανά στις αποβάθρες και μπήκα στο τραίνο για Σύνταγμα. Με το που ξεκίνησε το τραίνο άκουσα
πάλι τη γνώριμη φωνή από πίσω μου, καλησπέρα σας παρακαλώ πολύ τα εισιτήριά σας και γυρνώντας το
κεφάλι είδα πάλι τον μεγαλoσωμo ελεγκτή να με κοιτάει και να χαμογελάει, αυτή τη φορά ήταν πέντε ,τρεις
άντρες και δυο γυναίκες, ένας απ τους άλλους ελεγκτές του είπε, πρoϊστάμενε έρχεσαι λίγο και πήγε προς το
μέρoς του.
Στο Μοναστηράκι ,ο χαμογελαστός ελεγκτής είπε στους υπόλοιπους, κατεβαίνουμε εδώ. Με ξανακοίταξε με
χαιρέτησε από μακριά καθώς τον κoίταγα και κατέβηκαν απ το τραίνο.
Τι να πω;
Μπράβο στο μετρό που έχει τέτοιους υπαλλήλους
Μπράβο σε τέτοιους ανθρώπους
Τον ευχαριστώ πολύ κι ας μην τον ξέρω…

:bigdick: :bigdick: :bigdick:

Επισκέπτης

Βεβαιως και υπαρχει τροπος....ανεβα στη ταρατσα μιας πολυκατοικιας και πηδα.Αμα επιζησεις θα βγαλεις καρτα αναπηριας...αν ψοφησεις δεν θα χολοσκας για την ακριβεια και εμεις θα γλυτωσουμε απο ενα παρασιτο λιγοτερο.

Επισκέπτης
Για να την διαβάσεις πρέπει να πατήσεις συνέχεια εδώ και μετά πάλι συνέχεια εδώ και τα γνωστά....

Μία εξομολόγηση αναγνώστριας που διαβάσαμε στο Ίντερνετ και αφορά την αληθινή ιστορία για έναν
ελεγκτή του Μετρό…
Διαβάστε τη:
“Επειδή πρέπει να αναγνωρίζουμε και κάποιους που διαφέρουν θέλω να εξιστορήσω τι έζησα χθες στο
Χθες με τα τελευταία μου τέσσερα ευρώ, είχα δουλειά στο Σύνταγμα και ξεκίνησα από το σπίτι μου στο
Αιγάλεω για να πάω.
Στο δρόμο σκέφτηκα ότι καλύτερα θα ήταν να πάρω τσιγάρα και να αποφύγω να αγοράσω εισιτήριο καθώς
Αυτό και έκανα . Πήρα ένα πακέτο τσιγάρα και μπήκα κατά τις 7.30 – 8.00 μέσα στον σταθμό του Αιγάλεω.

Κατεβαίνοντας τις κυλιόμενες προς τις αποβάθρες και αφηρημένη άκουσα ξαφνικά , «καλησπέρα σας
Σηκώνοντας το κεφάλι βλέπω δυο ελεγκτές του μετρό και άλλους επιβάτες να δείχνουν το εισιτήριό τους ,δεν
ήξερα τι να κάνω.
Φτάνοντας η σειρά μου, είπα στον ένα υπάλληλο ,ένας ψηλό γεροδεμένο άντρα γύρω στα 40-45 με γκρίζα
μαλλιά ότι δεν έχω εισιτήριο γιατί δεν είχα χρήματα να αγοράσω επειδή είμαι δυο μήνες απλήρωτη.
Αυτός μου απάντησε ότι καταλαβαίνει το πρόβλημά μου αλλά δυστυχώς αν δεν είμαι άνεργη και δεν έχω
βεβαίωση απ τον ΟΑΕΔ δεν μπορεί να κάνει αλλιώς παρά να μου κόψει πρόστιμο γιατί αυτός είναι
υπάλληλος της εταιρείας που εφαρμόζει το νόμο ,καταλήγοντας, «μπορείτε παρακαλώ πολύ να μου δώσετε
Άνοιξα τη τσάντα μου και πήγα να βγάλω την ταυτότητά μου, ενώ τα μάτια μου γέμισαν δάκρυα.
Εκείνη τη στιγμή ο ελεγκτής βλέποντάς με να κλαίω, μου λέει. Τι πάθατε κυρία μου, μη στενοχωριέστε, όλοι
Βλέποντας με να συνεχίζω να κλαίω μου λέει. Κυρία, κρατήστε την ταυτότητά σας. Σας παρακαλώ κάντε τη
δουλειά σας του είπα εγώ καθώς σε όλη τη διάρκεια του περιστατικού μου μιλούσε πολύ ευγενικά και μου
εξηγούσε τον νόμo.
Με πήρε παραδίπλα και μου λέει, «ξέρετε κι εμείς τη δουλειά μας κάνουμε και δεν μας είναι ευχάριστo να
επιβάλλουμε πρόστιμα» και μετά έκανε κάτι που δεν ξανάγινε. Μου λέει, μην στενοχωριέστε κι έβγαλε ένα
εισιτήριο απ το τσαντάκι του, πηγαίνετε πάλι επάνω στα επικυρωτικά χτυπήστε το και κατεβείτε για να πάρετε
το τραίνο, του απαντάω ,σας παρακαλώ δεν είναι ανάγκη ,εγώ σας παρακαλώ μου αποκρίθηκε με ένα
μεγάλο χαμόγελο ,ευχαριστώ πολύ του απάντησα κι απομακρύνθηκε προς τις κυλιόμενες.
Ανέβηκα πάλι τις σκάλες  για να χτυπήσω το εισιτήριο σκεπτόμενη ότι είμαι πολύ τυχερή.
Κατέβηκα ξανά στις αποβάθρες και μπήκα στο τραίνο για Σύνταγμα. Με το που ξεκίνησε το τραίνο άκουσα
πάλι τη γνώριμη φωνή από πίσω μου, καλησπέρα σας παρακαλώ πολύ τα εισιτήριά σας και γυρνώντας το
κεφάλι είδα πάλι τον μεγαλoσωμo ελεγκτή να με κοιτάει και να χαμογελάει, αυτή τη φορά ήταν πέντε ,τρεις
άντρες και δυο γυναίκες, ένας απ τους άλλους ελεγκτές του είπε, πρoϊστάμενε έρχεσαι λίγο και πήγε προς το
μέρoς του.
Στο Μοναστηράκι ,ο χαμογελαστός ελεγκτής είπε στους υπόλοιπους, κατεβαίνουμε εδώ. Με ξανακοίταξε με
Τι να πω;

"Παρτε αυτο το εισιτηριο και ελατε στη τουαλετα να με ξαλαφρωσετε απο κατι χοντρα που εχω μαζεψει εδω και εβδομαδες..." :fuck2:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146

ελεγκτή του Μετρό…
Διαβάστε τη:
Αιγάλεω για να πάω.

ήξερα τι να κάνω.
εξηγούσε τον νόμo.
Ανέβηκα πάλι τις σκάλες  για να χτυπήσω το εισιτήριο σκεπτόμενη ότι είμαι πολύ τυχερή.
μέρoς του.
Τι να πω;

Τσιγάρα όμως αγόρασες ε;Α ρε παλούκωμα που θέλουν μερικοί μερικοί.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Στο μετρό του Αιγάλεω δεν έχουν βάλει μπάρες;

Α ήταν και μία σήμερα στο λεωφορείο που ήθελα να την πλακώσω. Λέει "Ο άντρας μου πέθανε όταν ήταν πενηντατρίΟ". Όταν ακούω αμόρφωτες κυράτσες να λένε το -τρία ως -τρίο βιδόνομαι. Δεν είναι "πενηντατρίο", αλλά "πενηντατρία" ή ακόμα πιο σωστά "πενηντατριών χρόνων".

Κατά τα άλλα οι λαθρεπιβάτες μας πειράζουν. Οι αμόρφωτοι με τις πίπες τους όχι.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
η τιμη ειναι μια χαρα και φτηνη σε σχεση με τα ευρωπαικα δεδομενα θα την χαρακτηριζα απλα πρεπει να βρουνε εναν τροπο φοιτητες ανεργοι (γινεται ηδη) χαμηλομισθοι κλπ με λιγα λογια οι περισσοτεροι Ελληνες που χρησιμοποιουν το μετρο να το χρησιμοποιουν τσάμπα

Άμα χρησιμοποιείς 10 λεωφορεία την ημέρα, αρχίδια μια χαρά είναι. Πάνω κάτω θες 5 εισιτήρια.

Και γαμώ την Ευρώπη σας, μην ξανακάνετε σύγκριση με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Πλιζ.

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.765
Πόντοι
216
[youjizz][/youjizz]
Άμα χρησιμοποιείς 10 λεωφορεία την ημέρα, αρχίδια μια χαρά είναι. Πάνω κάτω θες 5 εισιτήρια.

Και γαμώ την Ευρώπη σας, μην ξανακάνετε σύγκριση με άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Πλιζ.

Άμα με 10 την ημέρα δεν βγάλει κάρτα πρέπει να είναι ο ορισμός του ηλίθιου

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

και τι κάνεις ρε παπάρα οργώνεις την Αθήνα και το λεκανοπέδιο ???

εντάξει δηλαδή να κάνουμε σύγκριση με ποιούς ? με το Κάιρο ή το Αλγέρι ?

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836

ΟΑΣΑ: Απίστευτη καταγγελία!
Ο οδηγός έτρωγε χαλαρός σουβλάκια ενώ οι επιβάτες περίμεναν έξω στο κρύο που έβρεχε καταρρακτωδώς

Τραγική είναι η κατάσταση στον ΟΑΣΑ τα τελευταία χρόνια μιας και η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει κατά πολύ και τις μεταφορές με τα ΜΜΜ.
Δεν είναι λίγες οι φορές που μηχανές λεωφορείων έχουν εκραγεί ή δρομολόγια έχουν διακοπεί λόγω μηχανικών προβλημάτων σε οχήματα.
Φαίνεται,όμως πως και η συμπεριφορά των οδηγών κάνει τα πράγματα ακόμη χειρότερα.

Σύμφωνα με την καταγγελία μιας νεαρής φοιτήτριας, της Μαίρης, στο newsit.gr οδηγός αρνήθηκε να παραλάβει επιβάτες που περίμεναν μέσα στο κρύο και ενώ έβρεχε καταρρακτωδώς… απολαμβάνοντας μέσα στο λεωφορείο 230 τα σουβλάκια του!

Η καταγγελία

«Ως φοιτήτρια στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια και ζώντας στην περιοχή Ζωγράφου, αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ αρκετά τα λεωφορεία για τη μετακίνησή μου, όπως και πολύς επίσης κόσμος.

Αυτό που μου συνέβη το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου και ώρα 21.30-21.45 ήταν τουλάχιστον εξωφρενικό. 
Περίμενα το λεωφορείο 230 από την αφετηρία (Παλιό τέρμα ή Νεκροταφείο) και έστω και καθυστερημένα φτάνει ο οδηγός του 230 στη στάση μας και μας λέει ότι θα έρθει άλλο λεωφορείο να μας πάρει και να περιμένουμε.

Να σημειωθεί ότι εκείνη τη στιγμή έξω έβρεχε ορμητικά και έκανε κρύο.
Ο οδηγός άραξε με το κινητό του μέσα στο λεωφορείο χωρίς να μας ανοίξει φυσικά τις θύρες για να εισέλθουμε στο όχημα κατά την αναμονή μας ενόψει των κακών καιρικών συνθηκών.

Το ακόμα πιο εξοργιστικό ήταν ότι παράγγειλε σουβλάκια και κατέφθασε ο ντελιβεράς μέσα στη βροχή και του τα παρέδωσε. 
Έτρωγε επιδεικτικά μπροστά μας και γελούσε μιλώντας ταυτόχρονα σε κάποιον οικείο του στο τηλέφωνο και κορόιδευε την κίνησή του αυτή, ότι έτρωγε δηλαδή σουβλάκια χαλαρά και τι είχαν μέσα και σε φάση »έχω αφήσει τους ηλίθιους έξω να περιμένουν».

Μετά από αρκετά λεπτά φτάνει δεύτερο λεωφορείο στο οποίο κάνουμε την κίνηση να εισέλθουμε (υποτίθεται ότι ήταν αυτό που μας είχε πει ο οδηγός προηγουμένως να περιμένουμε να μας πάρει) και ξανά «τρώμε άκυρο» από τον οδηγό, καθώς μας λέει και αυτός ότι τελείωσε τη βάρδια του.

Ξανακατεβαίνουμε λοιπόν και συνεχίζουμε να περιμένουμε μέσα στη βροχή για ένα θαύμα.
Μετά από κάποια λεπτά ο οδηγός τελείωσε τα σουβλάκια του προφανώς, χάζεψε λίγο και τελικά αποφάσισε να μας κάνει τη χάρη και να ανοίξει τις πόρτες για να εισέλθουμε στο όχημα.

Μπαίνουμε στο όχημα λοιπόν, μια διάχυτη μυρωδιά τζατζικιού κατακλύζει τον αέρα,αλλά το προσπερνώ. Εκείνη τη στιγμή ήλπιζα ότι επιτέλους θα ξεκινήσει τη διαδρομή, αλλά έκανα λάθος.

Μας είπε τελικά να ξανακατέβουμε και να μπούμε σε ένα τρίτο λεωφορείο που μόλις είχε φτάσει στο σημείο. 

Κατά τη διάρκεια όλου αυτού του περιστατικού βρισκόμουν σε τηλεφωνική επαφή με τον φίλο μου ο οποίος με περίμενε και είχα καθυστερήσει και στον οποίο μετέφερα κατευθείαν το σκηνικό αυτό.
Εκείνη τη στιγμή τηλεφώνησε στα κεντρικά του ΟΑΣΑ για να διηγηθεί το απαράδεκτο περιστατικό.

Τον αγνόησαν και του είπαν πως δεν έχουν καμιά τέτοια πληροφορία για τη γραμμή στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και στη συγκεκριμένη περιοχή και ότι αν θέλει μπορεί να παραπονεθεί με ηλεκτρονικό μήνυμα. Κοινώς τον »έγραψαν» και αδιαφόρησαν».

ΟΑΣΑ: Ο οδηγός ελέγχεται από τηλεματική

Το newsit.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων οδηγών ΟΑΣΑ, Λεωνίδα Σκουλό να απαντάει ότι δεν γνωρίζει για το περιστατικό.

Ο ίδιος τόνισε ότι ο οδηγός πλέον δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει μιας και ελέγχεται από τηλεματική και κάλεσε την νεαρή κοπέλα να κάνει αναφορά στον ΟΑΣΑ για να ψάξει το θέμα.

«Δεν γνωρίζω το συμβάν αλλά ο οδηγός πλέον ελέγχεται από τηλεματική.
Δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να φάει σουβλάκια να βάλει τον κόσμο μέσα και να τους ξανά βγάλει, άρα ο κύριος ή κυρία πρέπει να κάνει μια αναφορά στον ΟΑΣΑ.
Να το ψάξουμε και εμείς το θέμα.

Αλλά ο οδηγός παρακολουθείται από την τηλεματική, όποτε πρέπει να πάρει εντολή από τον προϊστάμενο του.
Δεν είναι όπως παλιά, που ο οδηγός έλεγε κάνω διάλειμμα.
Τώρα τα βλέπει η τηλεματική όλα.
Η τηλεματική είναι ένα ηλεκτρονικό σύστημα, σαν gps περίπου, που του δίνει εντολή (ο σταθμάρχης δηλαδή).
Ο κύριος ή κυρία αν έχει το οτιδήποτε μπορεί να κάνει μια αναφορά και ο ΟΑΣΑ θα το ψάξει το θέμα» ανέφερε μιλώντας στο newsit.gr.

Επισκέπτης
Επρεπε να παραγγειλει και κανενα πουτανακι να το πηδαει μεσα στο λεωφορειο οσο οι αλλοι βρεχονταν εξω...τοτε θα ειχε αγγιξει τη τελειοτητα. :S :S :S

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Τελικά παρατήρησα ότι άμα το παίξεις ή σε περάσουν για αλλοδαπό, δε σου κόβουν εισιτήριο. Όσον αφορά τον προαστιακό βέβαια. Καλή φάση.

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
391
Πόντοι
36
Τελικά παρατήρησα ότι άμα το παίξεις ή σε περάσουν για αλλοδαπό, δε σου κόβουν εισιτήριο. Όσον αφορά τον προαστιακό βέβαια. Καλή φάση.
παλιο αυτο...
και αεροδρομιο αν πας και σε πιασουν σε αφηνουν...
οταν πηγαινα εξωτερικο πριν 4 μηνες
ειχα μια οικογενεια 4 ατομων με βαλιτσες
στο αεροδρομιο πανω μετα τις σκαλες που ανεβαινεις ειχε ελεκτες, πισω εγω κανονικα με εισιτηριο,λεει ο τυπος εισιτηρια παρακαλω λεει ο πατερας δεν εχουμε,γιατι θα χαναμε την πτηση και δεν προλαβαμε να βγαλουμε μαλιστα σε 45 λεπτα φευγει το αεροπλανο και λεει ο ελεκτης ενταξει αλλα μην το ξανακανετε
ενιωσα μαλακας που πληρωσα εγω οπως πιστευω και οι πισω μου

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
παλιο αυτο...
και αεροδρομιο αν πας και σε πιασουν σε αφηνουν...
οταν πηγαινα εξωτερικο πριν 4 μηνες
ειχα μια οικογενεια 4 ατομων με βαλιτσες
στο αεροδρομιο πανω μετα τις σκαλες που ανεβαινεις ειχε ελεκτες, πισω εγω κανονικα με εισιτηριο,λεει ο τυπος εισιτηρια παρακαλω λεει ο πατερας δεν εχουμε,γιατι θα χαναμε την πτηση και δεν προλαβαμε να βγαλουμε μαλιστα σε 45 λεπτα φευγει το αεροπλανο και λεει ο ελεκτης ενταξει αλλα μην το ξανακανετε
ενιωσα μαλακας που πληρωσα εγω οπως πιστευω και οι πισω μου

Αυτό είναι ένα σενάριο,έχω δει όμως και το αντίθετο..

Μετράει η χώρα,σε τι ελεγκτη θα πετύχεις,κ.λ.π.

Δεν αξίζει το ρίσκο να χάσεις πτηση,για ένα κωλοεισιτήριο.

Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί φελλοί που δεν κατανοούν ότι με το να κόβεις εισιτήριο συντηρείται η υποδομή των ΜΜΜ.

Βλέπουν τα ΜΜΜ και οποιαδήποτε άλλη υποδομή σαν εχθρό,σαν σύστημα,κρατος,απλά γιατί έχουν σκατά στο κεφάλι τους και είναι τζαμπατζηδες τεμπελχανάδες.

stakaman21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
682
Πόντοι
86
Αυτό είναι ένα σενάριο,έχω δει όμως και το αντίθετο..

Μετράει η χώρα,σε τι ελεγκτη θα πετύχεις,κ.λ.π.

Δεν αξίζει το ρίσκο να χάσεις πτηση,για ένα κωλοεισιτήριο.

Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί φελλοί που δεν κατανοούν ότι με το να κόβεις εισιτήριο συντηρείται η υποδομή των ΜΜΜ.

Βλέπουν τα ΜΜΜ και οποιαδήποτε άλλη υποδομή σαν εχθρό,σαν σύστημα,κρατος,απλά γιατί έχουν σκατά στο κεφάλι τους και είναι τζαμπατζηδες τεμπελχανάδες.
το εισιτήριο θα έπρεπε να ήταν 50 λεπτά για όλους... δεν έχουν όλοι ΄1.40 για να μετακινούνται... η υπεραξία στο εισιτήρια δεν παει σχεδον ποτέ για τις υποδομες των ΜΜΜ αλλά στα υπέρογκα ποσά των διευθυντάδων και στελεχών τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom