για να δουμε θα με βοηθησετε???.... :think:
Boldemort Σεβαστός Εγγρ. 4 Σεπ 2009 Μηνύματα 47.529 Κριτικές 12 Like 42 Πόντοι 1.220 21 Απρ 2012 #2 μπουρδελιάρης16 έγραψε: για να δουμε θα με βοηθησετε???.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Στο μαναβη της γειτονιας έψαξες?
μπουρδελιάρης16 έγραψε: για να δουμε θα με βοηθησετε???.... Κλικ για ολόκληρη προβολή... Στο μαναβη της γειτονιας έψαξες?
Επισκέπτης 21 Απρ 2012 #3 Boldemort έγραψε: Στο μαναβη της γειτονιας έψαξες? Κλικ για ολόκληρη προβολή... ασε τις βλακειες ρε εξυπνακια?!!? εισαι κρυος στο εχουνε πει? αν δεν ξερεις μην πετας την βλακεια σου..
Boldemort έγραψε: Στο μαναβη της γειτονιας έψαξες? Κλικ για ολόκληρη προβολή... ασε τις βλακειες ρε εξυπνακια?!!? εισαι κρυος στο εχουνε πει? αν δεν ξερεις μην πετας την βλακεια σου..
Boldemort Σεβαστός Εγγρ. 4 Σεπ 2009 Μηνύματα 47.529 Κριτικές 12 Like 42 Πόντοι 1.220 21 Απρ 2012 #4 Ρε κοιτα κατι τυποι που θελουνε να γαμησουνε κιολα ρε αι πεσε για υπνο.
Επισκέπτης 21 Απρ 2012 #5 Boldemort έγραψε: Ρε κοιτα κατι τυποι που θελουνε να γαμησουνε κιολα ρε αι πεσε για υπνο. Κλικ για ολόκληρη προβολή... αχαχαχα δεν εχεις τι να πεις και λες αλλα νταλον γιατι σε ταπωσα??το πηρες τοσο κατακαρδα? πονεσε η καρδουλα σου αγορι μου??? χμμ αντε πεσε εσυ καλυτερα δεν μου ερχεται υπνος...
Boldemort έγραψε: Ρε κοιτα κατι τυποι που θελουνε να γαμησουνε κιολα ρε αι πεσε για υπνο. Κλικ για ολόκληρη προβολή... αχαχαχα δεν εχεις τι να πεις και λες αλλα νταλον γιατι σε ταπωσα??το πηρες τοσο κατακαρδα? πονεσε η καρδουλα σου αγορι μου??? χμμ αντε πεσε εσυ καλυτερα δεν μου ερχεται υπνος...
alex71 Ανώτερος Εγγρ. 5 Σεπ 2010 Μηνύματα 154.320 Κριτικές 1 Like 32.285 Πόντοι 8.006 21 Απρ 2012 #6 Ραντεβου θανατου τυποι?
Boldemort Σεβαστός Εγγρ. 4 Σεπ 2009 Μηνύματα 47.529 Κριτικές 12 Like 42 Πόντοι 1.220 21 Απρ 2012 #7 εδω δες σουλουπι μου την ειδε και μπουρδελιαρης. Τι ραντεβου θανατου ρε... αυτος θα χαθει μεσα στο μετρο.
εδω δες σουλουπι μου την ειδε και μπουρδελιαρης. Τι ραντεβου θανατου ρε... αυτος θα χαθει μεσα στο μετρο.
Επισκέπτης 21 Απρ 2012 #8 alex71 έγραψε: Ραντεβου θανατου τυποι? Κλικ για ολόκληρη προβολή... φιλε του ειπα τιποτα και κανει ετσι ??και αρχιζει και μου την λεει??αν δεν ξερει δεν βοηθαει..απλο ειναι η δεν μιλαει..
alex71 έγραψε: Ραντεβου θανατου τυποι? Κλικ για ολόκληρη προβολή... φιλε του ειπα τιποτα και κανει ετσι ??και αρχιζει και μου την λεει??αν δεν ξερει δεν βοηθαει..απλο ειναι η δεν μιλαει..
Επισκέπτης 21 Απρ 2012 #9 τι να μου πεις και εσυ ρε βλακακο οτι ναναι λες...για μετρο και παπαριες που κολαει αυτο???ηθελα και εβαλα μπουρδελιαρης γιατι δεν ηθελα να βαλω το ονομα μου που κολλας τωρα ??εξαλου το σαιτ λεγεται μπουρδελα ελα ΒΒ
τι να μου πεις και εσυ ρε βλακακο οτι ναναι λες...για μετρο και παπαριες που κολαει αυτο???ηθελα και εβαλα μπουρδελιαρης γιατι δεν ηθελα να βαλω το ονομα μου που κολλας τωρα ??εξαλου το σαιτ λεγεται μπουρδελα ελα ΒΒ
Boldemort Σεβαστός Εγγρ. 4 Σεπ 2009 Μηνύματα 47.529 Κριτικές 12 Like 42 Πόντοι 1.220 21 Απρ 2012 #10 μπουρδελιάρης16 έγραψε: φιλε του ειπα τιποτα και κανει ετσι ??και αρχιζει και μου την λεει??αν δεν ξερει δεν βοηθαει..απλο ειναι η δεν μιλαει.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... θα λιωσεις μωρη ψαρουκλα
μπουρδελιάρης16 έγραψε: φιλε του ειπα τιποτα και κανει ετσι ??και αρχιζει και μου την λεει??αν δεν ξερει δεν βοηθαει..απλο ειναι η δεν μιλαει.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... θα λιωσεις μωρη ψαρουκλα
Επισκέπτης 21 Απρ 2012 #11 Boldemort έγραψε: θα λιωσεις μωρη ψαρουκλα Κλικ για ολόκληρη προβολή... ελα κοψε τις παπαριες τωρα δεν λεει να τσακονομαστε εισαι και συναθλητης μου
Boldemort έγραψε: θα λιωσεις μωρη ψαρουκλα Κλικ για ολόκληρη προβολή... ελα κοψε τις παπαριες τωρα δεν λεει να τσακονομαστε εισαι και συναθλητης μου
Boldemort Σεβαστός Εγγρ. 4 Σεπ 2009 Μηνύματα 47.529 Κριτικές 12 Like 42 Πόντοι 1.220 21 Απρ 2012 #12 μπουρδελιάρης16 έγραψε: ελα κοψε τις παπαριες τωρα δεν λεει να τσακονομαστε εισαι και συναθλητης μου Κλικ για ολόκληρη προβολή... Εγω ειμαι ο αρχηγος των μπουρδελιαρηδων. Κοιτα τα μηνυματα μου ποσα ειναι. Θελει λιγο σεβασμο... εγω πλακα σου εκανα στην αρχη και εσυ ξηγηθηκες σκάρτα.
μπουρδελιάρης16 έγραψε: ελα κοψε τις παπαριες τωρα δεν λεει να τσακονομαστε εισαι και συναθλητης μου Κλικ για ολόκληρη προβολή... Εγω ειμαι ο αρχηγος των μπουρδελιαρηδων. Κοιτα τα μηνυματα μου ποσα ειναι. Θελει λιγο σεβασμο... εγω πλακα σου εκανα στην αρχη και εσυ ξηγηθηκες σκάρτα.
Επισκέπτης 21 Απρ 2012 #14 Boldemort έγραψε: Εγω ειμαι ο αρχηγος των μπουρδελιαρηδων. Κοιτα τα μηνυματα μου ποσα ειναι. Θελει λιγο σεβασμο... εγω πλακα σου εκανα στην αρχη και εσυ ξηγηθηκες σκάρτα. Κλικ για ολόκληρη προβολή... αφου εισαι ο αρχηγος θα ξερεις και τις τιμες..
Boldemort έγραψε: Εγω ειμαι ο αρχηγος των μπουρδελιαρηδων. Κοιτα τα μηνυματα μου ποσα ειναι. Θελει λιγο σεβασμο... εγω πλακα σου εκανα στην αρχη και εσυ ξηγηθηκες σκάρτα. Κλικ για ολόκληρη προβολή... αφου εισαι ο αρχηγος θα ξερεις και τις τιμες..
Boldemort Σεβαστός Εγγρ. 4 Σεπ 2009 Μηνύματα 47.529 Κριτικές 12 Like 42 Πόντοι 1.220 21 Απρ 2012 #15 μπουρδελιάρης16 έγραψε: αφου εισαι ο αρχηγος θα ξερεις και τις τιμες.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Λεγε με οπως θες ξένε. Τι τιμες θες να μάθεις ?
μπουρδελιάρης16 έγραψε: αφου εισαι ο αρχηγος θα ξερεις και τις τιμες.. Κλικ για ολόκληρη προβολή... Λεγε με οπως θες ξένε. Τι τιμες θες να μάθεις ?
Επισκέπτης 21 Απρ 2012 #16 Boldemort έγραψε: Λεγε με οπως θες ξένε. Τι τιμες θες να μάθεις ? Κλικ για ολόκληρη προβολή... περιοχες εκτος απο το μεταξουργειο που εχουνε 10-15
Boldemort έγραψε: Λεγε με οπως θες ξένε. Τι τιμες θες να μάθεις ? Κλικ για ολόκληρη προβολή... περιοχες εκτος απο το μεταξουργειο που εχουνε 10-15
Boldemort Σεβαστός Εγγρ. 4 Σεπ 2009 Μηνύματα 47.529 Κριτικές 12 Like 42 Πόντοι 1.220 21 Απρ 2012 #17 μπουρδελιάρης16 έγραψε: περιοχες εκτος απο το μεταξουργειο που εχουνε 10-15 Κλικ για ολόκληρη προβολή... Δεν εχει τυπε. Ακομη και σε πιατσα να πας να ψωνισεις ελευθερης βοσκης μετα πρεπει καπου να την πας. Ο απολυτος αρσενικος ξερει καλα τις πιατσες. Μπουρδελακι στο 10αρικο μονο Μεταξουργειο.
μπουρδελιάρης16 έγραψε: περιοχες εκτος απο το μεταξουργειο που εχουνε 10-15 Κλικ για ολόκληρη προβολή... Δεν εχει τυπε. Ακομη και σε πιατσα να πας να ψωνισεις ελευθερης βοσκης μετα πρεπει καπου να την πας. Ο απολυτος αρσενικος ξερει καλα τις πιατσες. Μπουρδελακι στο 10αρικο μονο Μεταξουργειο.
Επισκέπτης 21 Απρ 2012 #18 Boldemort έγραψε: Δεν εχει τυπε. Ακομη και σε πιατσα να πας μετα πρεπει καπου να την πας. Ο απολυτος αρσενικος ξερει καλα τις πιατσες. Μπουρδελακι στο 10αρικο μονο Μεταξουργειο. Κλικ για ολόκληρη προβολή... αρχηγε η αττικη δεν εχει 10-15?
Boldemort έγραψε: Δεν εχει τυπε. Ακομη και σε πιατσα να πας μετα πρεπει καπου να την πας. Ο απολυτος αρσενικος ξερει καλα τις πιατσες. Μπουρδελακι στο 10αρικο μονο Μεταξουργειο. Κλικ για ολόκληρη προβολή... αρχηγε η αττικη δεν εχει 10-15?
Επισκέπτης 21 Απρ 2012 #20 trupanikos έγραψε: 20 και πανω Κλικ για ολόκληρη προβολή... φυλης 20-25 ,μεταξουργειο 10-15 ,αττικης? ποσο?
trupanikos έγραψε: 20 και πανω Κλικ για ολόκληρη προβολή... φυλης 20-25 ,μεταξουργειο 10-15 ,αττικης? ποσο?