Νέα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Διαδηλωτής και χώρα στην εντατική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kompe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 906
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν το ειπα για σενα αλλα για τα ποστ που αντεγραψες.

Δοκιμος μπατσος να λεει"α,ρε και να 'χα μια δοιμιρια"και ετσι...αμα το ακουσεις αυτο θα χασεις πασα ιδεα λεμε.

Εδώ εσύ στα σαράντα παρά λες "να χα κανά κονσερβοκούτι"...
Ο καθείς με τους ευσεβείς του πόθους...

Προσωπικά θα ήθελα να είχα σπίτι στην Ελβετία με θέα σε λίμνη και τραπεζικό λογαριασμό σε $ και € με αρκετά μηδενικά...

Επισκέπτης
αυτοι αντι για παραμυθια οταν ηταν μωρα ακουγανε για επαναστασεις με τανκς και τι ωραια χρονια ηταν τοτε.μην παρεξηγεις
Καπου ειχε μια φωτο ενος μπατσου"δελτα",που τον ειχε αρπαξει ενας γερος απο τον λαιμο για οποιον θυμαται,που κραταγε ξυλινο γκλομπ,φαινοταν τα νερα του ξυλου.

Θα ηταν δωρο απο τον πατερα του φαινεται.

Επειδη γραφτηκε οτι τα γκλομπ ειναι καουτσουκ αρα δεν ηταν απο χτυπημα των ΜΑΤ και λοιπα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τύπε σταμάτα να διασύρεις τους αγωνιστές. Όλα έχουν μια εξήγηση.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είσαι τύπος φον στρητ!

αυτοι αντι για παραμυθια οταν ηταν μωρα ακουγανε για επαναστασεις με τανκς και τι ωραια χρονια ηταν τοτε.μην παρεξηγεις

Νταξει, ο καθένας μεγαλώνει με τα δικά του παραμύθια και πρέπει να το σεβόμαστε...
Άλλοι μεγαλώνουν με το παραμύθι ότι έκλασε ο λένιν και έπεσε ο τσάρος, ότι η μεγαλύτερη εθνική τραγωδία είναι ότι δεν επικράτησε ο δσε και ότι το πολυτεχνείο έριξε τη χούντα...

Προσωπικά προτιμούσα την κοκκινοσκουφίτσα, τα τρία γουρουνάκια και το Χένσελ και Γκρέτελ...

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Δεν το ειπα για σενα αλλα για τα ποστ που αντεγραψες.

Δοκιμος μπατσος να λεει"α,ρε και να 'χα μια δοιμιρια"και ετσι...αμα το ακουσεις αυτο θα χασεις πασα ιδεα λεμε.
Το εχω διαβασει και αυτο εκει μεσα. Και γενικοτερα με αυτα μου διαβαζω στο μπατσοφορουμ εχω χασει πασα ιδεα.
Εχουν και αφιερωμα στα ΜΑΤ
www.ecfpo.gr/forum/viewtopic.php?f=1&t=3889]http://www.ecfpo.gr/forum/viewtopic.php?f=1&t=3889[/url]

Ασχετο, αλλα παντα μου αρεσαν οι γυναικες με στολη :fuck1:
57550036.jpg

Προσωπικά θα ήθελα να είχα σπίτι στην Ελβετία με θέα σε λίμνη και τραπεζικό λογαριασμό σε $ και € με αρκετά μηδενικά...
Και εγω θα ηθελα να ειμαι ο μπασιστας των Metallica (ειμαι και στην σωστη ηλικια :grin: ). Ακομα και στις απιαστες σου προσδοκιες εισαι πολυ κυριλε ρε πουστη μου :2funny:

Επισκέπτης
Τύπε, φαντάσου να είχαμε σερίφηδες αμερικάνικου νότου γέλιο που θα έπεφτε;

Νὰ σᾶς πληροφορήσω ὅτι ἐν ΗΠΑ τὸ καθεστῶς διοικητικῆς ὑπαγωγῆς τῶν ἀστυνομικῶν εἶναι ὅμοιον μὲ το τῶν δημοτικῶν ἀστυνομικῶν ἐδῶ.

Νὰ σᾶς πληροφορήσω ὅτι ἐν ΗΠΑ καταγγελία εἰς τὴν ACLU περὶ ἀστυνομικῆς βίας σημαίνει συνήθως τὸ πέρας τῆς σταδιοδρομίας τοῦ ἀστυνομικοῦ.

Τέλος νὰ σᾶς πληροφορήσω ὅτι εἰς τὸ ἔθνος αὐτὸ τῶν ἀξέστων ὑπάρχει ἐλαφρῶς μεγαλυτέρα οἰκονομικὴ δραστηριότης ἤ ἐδῶ καὶ κατὰ συνέπεια μεγαλύτεραι ἀντιπαραθέσεις καὶ περισσοτέρα βία.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ὑπεράσπισις τῆς ἀστυνομίας δὲν ὀδηγεῖ πουθενά. Τὰ περὶ ὀξέως ἤ ἀμβλέως ὀργάνου εἶναι ἀστεῖα.

Ἐβαρύνθημεν ἀκούοντες ἐπὶ σειρὰ ἐτῶν τοὺς κλαυθμηρισμοὺς τῶν μπάτσων περὶ "ἐλλείψεως ἐκπαιδεύσεως", "ἐλαττωματικοῦ ἐξοπλισμοῦ" καὶ "οἰκονομικῆς δυσπραγίας".

Ἐσμὸς ψευστῶν (ζαρντινιέρα), βαθέως διεφθαρμένων (ἕν Ἀθήναις πορνεῖα) καὶ ὀκνηρῶν (καφενεῖα πλ. Καραϊσκάκη) ἀνθρωπίσκων πόρρῳ χειροτέρων τοῦ Ἑλληνικοῦ μέσου ὄρου.

Μόνη λύσις ἡ ἀποδυνάμωσὶς των ὥστε νὰ πεισθῶσι νὰ ἐργασθῶσι ὑποτυπωδῶς.
Kύριε bakalh, έχετε σχεδόν πάντα ρηξικέλευθα post που χρήζουν απαντήσεως. Θα κρίνατε σωστό στην αστυνομία να προσλαμβάνονται απόφοιτοι Πανεπιστημίου, μεταπτυχιακού ίσως; Για άλλα επαγγέλματα όπως του οικοδόμου, του τυπογράφου του ναυτεργάτη κάποια ειδική σχολή; Τα επαγγέλματα αυτά ασκούνται από ανειδίκευτεους ανθρώπους οι οποίοι καθαρά στη μέριμνα του κρατους αφίενται. Το αν δουλεύουν ή όχι, κατά τη δική μου γνώση είναι λιγότεροι και όχι περισσότεροι. Όσο για την αντιμετώπιση, ας πήγαινε κάποιος να μιλήσει σε αστυνομικό :cheesy: όργανο πριν 25 χρόνια

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Και εγω θα ηθελα να ειμαι ο μπασιστας των Metallica (ειμαι και στην σωστη ηλικια :grin: ). Ακομα και στις απιαστες σου προσδοκιες εισαι πολυ κυριλε ρε πουστη μου :2funny:

Τί να κάνω ρε τζωρτζ- αφού μεγαλωσα με κοκκινοσκουφίτσα και τρία γουρουνάκια;
Πάντως όλο και καμια ομορφία θα έκανα στη βίλα με τόσα λεφτά!

Νὰ σᾶς πληροφορήσω ὅτι ἐν ΗΠΑ τὸ καθεστῶς διοικητικῆς ὑπαγωγῆς τῶν ἀστυνομικῶν εἶναι ὅμοιον μὲ το τῶν δημοτικῶν ἀστυνομικῶν ἐδῶ.

Νὰ σᾶς πληροφορήσω ὅτι ἐν ΗΠΑ καταγγελία εἰς την ACLU περὶ ἀστυνομικῆς βίας σημαίνει συνήθως τὸ πέρας τῆς σταδιοδρομίας τοῦ ἀστυνομικοῦ.

Τέλος νὰ σᾶς πληροφορήσω ὅτι εἰς τὸ ἔθνος αὐτὸ τῶν ἀξέστων ὑπάρχει ἐλαφρῶς μεγαλυτέρα οἰκονομικὴ δραστηριότης ἤ ἐδῶ καὶ κατὰ συνέπεια μεγαλύτεραι ἀντιπαραθέσεις καὶ περισσοτέρα βία.

Και εγώ σας πληροφορώ αν και πιθανολογώ ότι το γνωρίζετε ήδη, ότι αφένος στις ηπα έχουν και fbi και μερικούς άλλους ομοσπονδιακούς οργανισμούς που προξενούν αλλεργία στους rednecks του νότου (atf)  και φυσικά κόβουν κώλους όπως επίσης ότι εκεί το resisting arrest ή η επίθεση σε αστυνομικό σημαίνουν το τέλος της σταδιοδρομίας σου σε ο,τιδήποτε...
Άλλες κοινωνίες, άλλες αστυνομίες, σε άλλα καλύτερες, σε άλλα χειρότερες...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Είδα να του πέφτει ο πυροσβεστήρας από το χέρι αφού τον σήκωσε απειλητικά και ενώ βρισκόταν λίγο πιο πίσω από την πρώτη γραμμή...
Δεν είδα να χτυπάει κάποιον.
Φυσικα ο υ/π έβγαλε κατευθείαν τεκμήριο και πόρισμα γιατ ό τι έγινε στην πανεπιστημίου απ' ό,τι έγινε στη βουλή.

Και για να τελειώνουμε...
Όταν αρχίζουν οι συμπλοκές, τα πράγματα μπορεί να πάρουν ανεπιθύμητη τροπή.
Για αυτό διαδηλώνουμε ειρηνικά και με πάθος αλλά δεν πετάμε ούτε μολότωφ ούτε κάνουμε ντου με καδρόνια, ρόπολα και... βέλη.
Τα γελοία επιχειρήματα ότι να μωρέ, είχα μαζί μου και 5 μπουκάλια και δυο λοστούς για να απαντήσω στην αστυνομική αυθαιρεσία δεν πείθουν παρά μόνο τους της γνωστής συνομοταξίας...

Το πρόβλημα για εμένα είναι τα σκηνικά τύπου μαρφίν και λαικής καλλιδρομίου όπου εκεί που κάνεις τη δουλειά σου βρίσκεσαι στα καλά καθούμενα φλαμπέ...
αστο ρε φιλε μην το ψαχνεις,αμα τρως ολη μερα ξυλο απο την γυναικα σου και τον προισταμενο σου καπου πρεπει να ξεσπασεις,η στις συγκεντρωσεις η στα γηπεδα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Χαράς το πράγμα.

Να σου γνωρίσω τον www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=67042]trustworth[/url] aka www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=11564]Athens1[/url];

Επισκέπτης
Kύριε bakal, έχετε σχεδόν πάντα ρηξικέλευθα post που χρήζουν απαντήσεως. Θα κρίνατε σωστό στην αστυνομία να προσλαμβάνονται απόφοιτοι Πανεπιστημίου, μεταπτυχιακού ίσως; Για άλλα επαγγέλματα όπως του οικοδόμου, του τυπογράφου του ναυτεργάτη κάποια ειδική σχολή; Τα επαγγέλματα αυτά ασκούνται από ανειδίκευτεους ανθρώπους οι οποίοι καθαρά στη μέριμνα του κρατους αφίενται. Το αν δουλεύουν ή όχι, κατά τη δική μου γνώση είναι λιγότεροι και όχι περισσότεροι. Όσο για την αντιμετώπιση, ας πήγαινε κάποιος να μιλήσει σε αστυνομικό  όργανο :cheesy: πριν 25 χρόνια

Ἀμφίβολον ἐὰν ἡ κτήσις τίτλου ἀνωτάτης ἐκπαιδεύσεως βελτιώνει τὴν ἀποδοτικότηταν ἑνὸς ἐργαζομένου.

Οἱ ἀστυνομικοὶ εἶναι μὲν χαμηλοῦ ἐπιπέδου ἀλλὰ αἱ ἀποδοχαὶ των μέσου ἔως ἀνωτέρου ἐν συγκρίσει πρὸς τὰς ὑπολοίπους ἐπαγγελματικὰς τάξεις.

Κυρίως ὅμως περιβάλλονται ὑπὸ μεγάλης ἰσχύος ἐκ τῶν νομικῶν διατάξεων.

Τέλος ἐνδεχομένως πρὸ 100ετίας οἱ χωροφύλακαι νὰ ἦσαν πρώην λησταὶ τῶν ὀρέων. Δέον ὅπως παρέμεναν τοιαῦτοι;

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Kύριε bakalh, έχετε σχεδόν πάντα ρηξικέλευθα post που χρήζουν απαντήσεως. Θα κρίνατε σωστό στην αστυνομία να προσλαμβάνονται απόφοιτοι Πανεπιστημίου, μεταπτυχιακού ίσως; Για άλλα επαγγέλματα όπως του οικοδόμου, του τυπογράφου του ναυτεργάτη κάποια ειδική σχολή; Τα επαγγέλματα αυτά ασκούνται από ανειδίκευτεους ανθρώπους οι οποίοι καθαρά στη μέριμνα του κρατους αφίενται. Το αν δουλεύουν ή όχι, κατά τη δική μου γνώση είναι λιγότεροι και όχι περισσότεροι. Όσο για την αντιμετώπιση, ας πήγαινε κάποιος να μιλήσει σε αστυνομικό όργανο :cheesy: πριν 25 χρόνια

Στις δυνάμεις εσωτερικής καταστολής οι κρατούντες προτιμούν να επιλέγουν χαμηλής νοημοσύνης πληβείους. Οι τελευταίοι, με την ιδέα της εξουσίας και το ξεροκόμματο που τους πετιέται, γίνονται τα πιο πιστά σκυλιά των αφεντικών.
Ένας νοήμονας απόφοιτος ανώτερης/ανώτατης εκπαίδευσης θα σηκώσει δυσκολότερα το χέρι σε γερόντια και γυναικόπαιδα...
Ένας ανεγκέφαλος πιτσιρικάς όμως δεν κωλώνει να ψεκάσει με το Baygon το Μανώλη Γλέζο...ή να χτυπάει πεσμένο κι αναίσθητο άνθρωπο στο κεφάλι...
Η ιδέα του "Serve and Protect" είναι άγνωστη παρ' ημίν...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ἀμφίβολον ἐὰν ἡ κτήσις τίτλου ἀνωτάτης ἐκπαιδεύσεως βελτιώνει τὴν ἀποδοτικότηταν ἑνὸς ἐργαζομένου.

Οἱ ἀστυνομικοὶ εἶναι μὲν χαμηλοῦ ἐπιπέδου ἀλλὰ αἱ ἀποδοχαὶ των μέσου ἔως ἀνωτέρου ἐν συγκρίσει πρὸς τὰς ὑπολοίπους ἐπαγγελματικὰς τάξεις.

Κυρίως ὅμως περιβάλλονται ὑπὸ μεγάλης ἰσχύος ἐκ τῶν νομικῶν διατάξεων.

Τέλος ἐνδεχομένως πρὸ 100ετίας οἱ χωροφύλακαι νὰ ἦσαν πρώην λησταὶ τῶν ὀρέων. Δέον ὅπως παρέμεναν τοιαῦτοι;
Δεν γνωρίζω ότι οι αποδοχές τους είναι τέτοιες. Και αλλίμονο αν για κάθε επάγγελμα χρειάζεται Πανεπιστήμιο. Εάν όμως δεν έχουν χρειώδη εκπαίδευση από τη Πολιτεία πώς εσείς φαντάζεστε να ανταπεξέρχονται;

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Αν δεν δω ιατροδικαστική έκθεση που συσχετίζει τραύμα με όργανο που φέρει τσέος, μόνο εικασίες μπορώ να κάνω...

οι ιδιοι τα λενε οτι βαρανε τον κοσμακη στις πορειες,εκτελωντας εντολες "ανωθεν"
  και ΝΑΙ τα εχω με τους "ΑΝΩΘΕΝ" και με τους πανηλιθιους ματατζηδες που τις εκτελουν ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ!!!

Σε κάποιες πορείες τώρα ίσως να ξεκινάει το πρόβλημα απο τις δυνάμεις καταστολής... αλλά και πάλι , είναι απο διαταγές ΑΝΩΘΕΝ. Κανείς εκεί που κάθεται στα καλά καθούμενα θα πετάξει κρότου λάμψης ή χημικό. Αλλά αυτό είναι δύσκολο να το αντιληφθεί ο πολίτης , καθώς ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ εκείνον που δίνει διαταγές και ο "αντίπαλος" του , παίρνει μορφή στο πρόσωπο του αστυνομικού απέναντι του... και κάπου εκεί ξεκινάει για μένα το πρόβλημα.

ωραια πραματα διαβαζει καποιος εκει μεσα,αν κανει τον κοπο φυσικα!!!

για κατσε να στρωθω στο διαβασμα
  τσιπροοοοοοοοοοο και στρωθ'κα

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Στις δυνάμεις εσωτερικής καταστολής οι κρατούντες προτιμούν να επιλέγουν χαμηλής νοημοσύνης πληβείους. Οι τελευταίοι, με την ιδέα της εξουσίας και το ξεροκόμματο που τους πετιέται, γίνονται τα πιο πιστά σκυλιά των αφεντικών.
Ένας νοήμονας απόφοιτος ανώτερης/ανώτατης εκπαίδευσης θα σηκώσει δυσκολότερα το χέρι σε γερόντια και γυναικόπαιδα...
Ένας ανεγκέφαλος πιτσιρικάς όμως δεν κωλώνει να ψεκάσει με το Baygon το Μανώλη Γλέζο...ή να χτυπάει πεσμένο κι αναίσθητο άνθρωπο στο κεφάλι...
Το οποίον. Διότι αν λέμε ότι είναι ανειδίκευτοι και κατωτάτου, αλλά δεν εκπαιδεύονται τι ακριβώς ζητάμε; Κάνε κάτι που δεν ξέρεις :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Ολοσωστος!!!!!!

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Ο επαγγελματισμος λειπει απο την αστυνομια, οχι τα πτυχια. Ακομα και αγραμματοι να ειναι οι υποψηφιοι, πρεπει να βγαζουν στον δρομο στρατιωτες οχι μοσχαρια (μυαλο και σωμα). Και οι μοναδες καταστολης δυστυχως αναγκαιες ειναι απο την στιγμη που υπαρχει κοσμος που προχωρα οργανωμενα σε βανδαλισμους κρατικης ή μη περιουσιας καθως και ανεγκεφαλων που πλακωνονται μεχρι θανατου για μια ποδοσφαιρικη ομαδα. Αν βγαλουν στρατιωτες στον δρομο τοτε υπευθυνοι δεν ειναι αυτοι, αλλα αυτος που εδωσε το οκ για τετοιες ακροτητες.

Και μια το παμε ετσι, προσεξα οτι θανατηφορα χτυπηματα και κατ επεκτασιν σοκαριστικα για την κοινη γνωμη, συμβαινουν οταν ανεξαρτητου ογκου διαδηλωσης, τα πραγματα με την πολιτικη-οικονομικη κατασταση της χωρας οδευουν προς την ξεφτυλα. Ετσι μαγικα ή με την βοηθεια του θεου, τα βλεμματα στρεφονται σε αλλο σημειο και την θεση της οργης παιρνει η αυτολυπηση και ο φοβος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom