Νέα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Διαδηλωτής και χώρα στην εντατική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kompe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 906
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Οι φασιστες βγαινουν παγανια με μαχαιρια εναντια σε μεταναστες εν αγαστη συνεργασια με την ΕΛΑΣ.
Καποιοι το βουλωνουν.

Οι μπατσοι κατηγορουνται οτι ανοιξαν καμποσα κεφαλια.
Οι ιδιοι καποιοι εξανιστανται και υπερασπιζονται το τεκμηριο αθωοτητας των μπατσων.

Γιατι αυτα που δεν λεγονται ειναι σημαντικοτερα απο αυτα που λεγονται.

Αντί άλλης απάντησης...
Η μεγάλη πλειοψηφία πιστεύει ότι τα πιο σοβαρά προβλήματα του κέντρου της Αθήνας είναι η εγκληματικότητα (85,5%) και οι οικονομικοί μετανάστες (57,3%) και με αντίστοιχα μεγάλη πλειοψηφία θεωρεί ότι πρωτεύει η αντιμετώπισή τους (84,5% και 75,3% αντιστοίχως).

Η δημοσκόπηση αποκαλύπτει επίσης ότι η πλειοψηφία θεωρεί ότι η δολοφονική επίθεση κατά του 44χρονου την περασμένη Τρίτη ήταν κυρίως «αποτέλεσμα της ανεξέλεγκτης συγκέντρωσης λαθρομεταναστών στο κέντρο» (73,7%) και δευτερευόντως αποτέλεσμα της έλλειψης αστυνόμευσης (13,9%) ή ένα τυχαίο γεγονός που θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε (6%).

Χαρακτηριστικό είναι επίσης ότι, βάσει της δημοσκόπησης, οι πολίτες εμφανίζονται απολύτως διχασμένοι απέναντι στα φαινόμενα αυτοδικίας: 46,7% συμφωνούν/μάλλον συμφωνούν και 46,7% διαφωνούν/μάλλον διαφωνούν.

Κατά τα λοιπά ο υ/π φαντασιώνεται ακροδεξιό παρακράτος, μπας και νομιμοποιήσει την παρουσία και τη δράση των εγκληματικών συμμοριών ντόπιων και μεταναστών που με τόσο πάθος υποστηρίζει...
Είπαμε, τί θα κάναμε χωρίς (καβαφικούς) βαρβάρους...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ρε ποντικα οταν τις τρωτε γιατι κανετε σαν τις πουτανες;; οταν πας σε πορεια με μολοτοφ, καδρονια, και πετρες και τις τρως απο τα ματ για σκουζεις μετα;;

Εύλογη απορία...
Πάντως έχει πλάκα να βλέπεις αρνητές του κράτους να επικαλούνται τους θεσμούς και τους νόμους του κράτους που αρνούνται και να βασίζονται σε αστικά κατασκευάσματα (σύνταγμα, ποινική δικονομία κτλ) όταν τα βρίσκουν σκούρα...
Φυσικά έχουν μόνο δικαιώματα εκ του νόμου, ποτέ υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των άλλων απλά δεν λαμβάνονται υπόψη...

Επισκέπτης
ρε ποντικα οταν τις τρωτε γιατι κανετε σαν τις πουτανες;; οταν πας σε πορεια με μολοτοφ, καδρονια, και πετρες και τις τρως απο τα ματ για σκουζεις μετα;;
Υπεδειξα τις επιλογες καποιων,και(κυριως)τις ΜΗ επιλογες τους:γιατι Η ΜΗ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΗ.
Επιπλεον δεν υπερασπιστηκα καμμια"νομιμοτητα",ουτε"το υπερτατο αγαθο της ανθρωπινης ζωης".

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Εύλογη απορία...
Πάντως έχει πλάκα να βλέπεις αρνητές του κράτους να επικαλούνται τους θεσμούς και τους νόμους του κράτους που αρνούνται και να βασίζονται σε αστικά κατασκευάσματα (σύνταγμα, ποινική δικονομία κτλ) όταν τα βρίσκουν σκούρα...
Φυσικά έχουν μόνο δικαιώματα εκ του νόμου, ποτέ υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των άλλων απλά δεν λαμβάνονται υπόψη...
αν μερικες δεκαδες γραφικοι χρυσαυγιτες που σφαλιαριζουν πακιστανους και εννιοτε και απλυτους ειναι παρακρατος και μαλιστα δεξιο η 17ν και ο ε.λ.α τι ηταν;; :think: :think: :think:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Υπεδειξα τις επιλογες καποιων,και(κυριως)τις ΜΗ επιλογες τους:γιατι Η ΜΗ ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΗ.
Επιπλεον δεν υπερασπιστηκα καμμια"νομιμοτητα",ουτε"το υπερτατο αγαθο της ανθρωπινης ζωης".
αρα προς τι να αναρωτιεσαι;;

Επισκέπτης
Εύλογη απορία...
Eχει απαντηθει στο παρελθον αυτη η μαλακια.

Δεν ορκιστηκα στο Συνταγμα και τους νομους,αρα και σε οτι προβλεπεται εκει μεσα για τα(με τον νομο)ανθρωπινα δικαιωματα.

Το εκαναν ομως οι ΜΑΤατζηδες στο βιντεο που παρεθεσα.

Αυτους να επικρινεις λοιπον(ως ευαισθητος αστοδημοκρατης που λες οτι εισαι),αν και οταν σταματησεις να τους γλειφεις τον κωλο.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Ή αν δεν είσαι μαζί μας 100%, είσαι εναντίον μας...(01010101010)...

Και αν είσαι εναντίον μας (δηλαδή απλά διαφωνείς) θα υποστείς τις συνέπειες...
Διότι μόνο εμείς κατέχουμε την ΑΠΟΛΥΤΗ αλήθεια και έχουμε δικαιώμα να τιμωρούμε αυτούς που την αρνούνται...

Υ/π, αν είχες γεννηθεί στον αμερικάνικό νότο θα είχες γίνει εξαιρετικός  πάστορας χριστιανικής σέχτας...

Αγκάθι στον κώλο ορισμένων.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Ή αν δεν είσαι μαζί μας 100%, είσαι εναντίον μας...(01010101010)...
Ποτε δεν το επαιξα ουδετερος και υπερανω κριτης.
Απο εκει και περα τωρα.
Εχουμε καποια γεγονοτα και υπαρχουν οι αντιδρασεις,υπαρχουν και οι μη αντιδρασεις.

Αν νομιζεις παντως οτι μονον εγω ΑΠΑΙΤΩ αντιδρασεις,η μονον εγω κρινω απο την ελλειψη τους,μπορεις να πας στις αρχικες σελιδες του νηματος.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ποτε δεν το επαιξα ουδετερος και υπερανω κριτης.
Απο εκει και περα τωρα.
Εχουμε καποια γεγονοτα και υπαρχουν οι αντιδρασεις,υπαρχουν και οι μη αντιδρασεις.

Αν νομιζεις παντως οτι μονον εγω ΑΠΑΙΤΩ αντιδρασεις,η μονον εγω κρινω απο την ελλειψη τους,μπορεις να πας στις αρχικες σελιδες του νηματος.

Μαζί μιλάμε εν προκειμένω, αυτά που λες κρίνω και το αντίστοφο...

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Φιλε, η ειδηση δημοσιευτηκε σε ολα τα μεσα και περιλαμβανει την εκθεση του ιατροδικαστη

PS οτι οι ματατζηδες ειναι μουνια δεν θα διαφωνησω, αλλα και το να εγινε κατα λαθος απο την αλλη πλευρα το συγκεκριμενο περιστατικο δεν θα μου εκανε καμμια εντυπωση

Φιλαρακι,λαθος ξελαθος ενας νεος ανθρωπος ειναι φυτο....
 Και οι ΜΑΤΑΤΖΗΔΕς τον σακατεψαν υπερβαλλοντας στο "καθηκον" τους
 Να ξερεις,δεν ριχνουν μονο γκλοπιες τα μουνοσκυλα ή (σικ) με τα πυροσβεστηρακια
 Εχουν και πολυ ωραια αρβυλα τυπε μου,τα οποια τα χρησιμοποιουν κλωτσηδον και κατα κέφαλα
 ιδιως κατα πεσμενων διαδηλωτων....

εδω τα αντιστοιχα μουνια σε αλλες χωρες (ασφαλιτες ηταν νομιζω με πολιτικα..) χτυπησανε εναν
 διαδηλωτη με κρανος μοτοσυκλετας,καταφερνοντας του συντριπτικο καταγμα στο κεφαλι και το
 παιδι επεσε κατω με νευρικους σπασμους....Δεν βρισκω το βιντεο να στο δειξω...

Και για να εξηγηθω (αν και οσοι με ξερουν προσωπικα ξερουν τι σοι ειμαι..)

Μου αρεσει η ευνομια,η ταξη και η ασφαλεια και θεωρω τον εαυτο μου Ανθρωπιστη
 Μου αρεσει και η αστυνομια και ο ρολος της ,τουλαχιστον οπως αυτος θα επρεπε να ειναι

Αλλα μια αστυνομια σε ρολο σκυλιων της εκαστοτε εξουσιας,δεν την ανεχομαι
 Μια αστυνομια που τα ιδια αφεντικα της την καταδιαλυουν μην αγοραζοντας τους ουτε τακακια
 για τα φρενα των μοτοσυκλετων τους ουτε καν τις βενζινες για τα περιπολικα,ενω την ιδια ωρα
 τους θελει για να προγκαει και να χτυπαει τον κοσμο στις πορειες που αναμενονται να γινουν
 και πιο εντονες (λογω κρισης) ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ....
 Οταν βλεπω ΜΑΤατζηδες τοσο πορωμενους,να χτυπανε με μανια απο μικρα κοριτσια (που τα εχουν
 υπο ελεγχο..) μεχρι πεσμενους στον δρομο διαδηλωτες 6,7 και 8 δημοσιοι υπαλληλοι ΜΟΥ,δεν
 το αντεχω ρε φιλε...Δεν δικαιολογειται με τιποτα απο μενα!!!!

Μπουρλοτο στα μουνια απο μενα

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
 Εχουν και πολυ ωραια αρβυλα τυπε μου,τα οποια τα χρησιμοποιουν κλωτσηδον και κατα κέφαλα

εδω τα αντιστοιχα μουνια σε αλλες χωρες (ασφαλιτες ηταν νομιζω με πολιτικα..) χτυπησανε εναν
 διαδηλωτη με κρανος μοτοσυκλετας,καταφερνοντας του συντριπτικο καταγμα στο κεφαλι και το

Και για να εξηγηθω (αν και οσοι με ξερουν προσωπικα ξερουν τι σοι ειμαι..)

Μου αρεσει η ευνομια,η ταξη και η ασφαλεια και θεωρω τον εαυτο μου Ανθρωπιστη
 Μου αρεσει και η αστυνομια και ο ρολος της ,τουλαχιστον οπως αυτος θα επρεπε να ειναι

Αλλα μια αστυνομια σε ρολο σκυλιων της εκαστοτε εξουσιας,δεν την ανεχομαι
 Μια αστυνομια που τα ιδια αφεντικα της την καταδιαλυουν μην αγοραζοντας τους ουτε τακακια
 για τα φρενα των μοτοσυκλετων τους ουτε καν τις βενζινες για τα περιπολικα,ενω την ιδια ωρα
 τους θελει για να προγκαει και να χτυπαει τον κοσμο στις πορειες που αναμενονται να γινουν
 και πιο εντονες (λογω κρισης) ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ....
 Οταν βλεπω ΜΑΤατζηδες τοσο πορωμενους,να χτυπανε με μανια απο μικρα κοριτσια (που τα εχουν
 υπο ελεγχο..) μεχρι πεσμενους στον δρομο διαδηλωτες 6,7 και 8 δημοσιοι υπαλληλοι ΜΟΥ,δεν
 το αντεχω ρε φιλε...Δεν δικαιολογειται με τιποτα απο μενα!!!!

Μπουρλοτο στα μουνια απο μενα

Πώς είσαι τόσο κατηγορηματικά σίγουρος ότι το έκαναν ματατζήδες ρε γκάμπα;
Περίμενε λίγο να δούμε τι στον πούτσο έχει γίνει και μετά ξεσπάθωσε...
(η αρβύλα δεν είναι αμλβύ όργανο, άσε που αφήνει αρκέτά ίχνη για τους ιατροδικαστές) ...

Και όχι, ανθρωπισμός και μπουρλότο δεν συνδυάζονται...

Άσε που οι μόνοι που έχουν πάει από μπουρλότο είναι οι τρεις της μαρφίν και οι παππούδες της λαϊκής της καλλιδρομίου...

Επισκέπτης
σωστα, μιλατε μαζι αλλα ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ!!!
Το αν εχω δικιο η οχι και ποτε ειναι αλλο πραμα.
Ουδεποτε ομως εκκινησα απο την θεση του αντικειμενικου κριτη.
Ο ισιος(πχ,οχι μονον)θεωρει οτι τα γραφομενα μου ειναι"κυρηγμα παστορα",αρα ο ιδιος ΔΕΝ κανει"κυρηγμα παστορα",δεν υιοθετει λογικες"0-1"κλπ.

Κλασσικο κολπο των νεοφιλελευθερατζηδων.

Επισκέπτης

το  σκηνικο που λες ειχε γινει στην ιταλια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom