Νέα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Διαδηλωτής και χώρα στην εντατική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kompe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 906
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Από όλα βιντεάκια που κυκλοφορούν βρήκες να ποστάρεις ένα που η αστυνομία δρα by the book και μάλιστα αμυνόμενη;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ή μήπως θεωρείς το ότι η αστυνομία δεν άφησε τους διαδηλωτές να περάσουν, αστυνομική αυθαιρεσία;
μαλλον δεν ειδες τον μπατσο με τον πυροσβεστηρα.τωρα αν αυτο το μαθαινουν στην σχολη πασο.ξανα δες το βιντεο.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
 Φιλαρακι,λαθος ξελαθος ενας νεος ανθρωπος ειναι φυτο....
 Και οι ΜΑΤΑΤΖΗΔΕς τον σακατεψαν υπερβαλλοντας στο "καθηκον" τους
 Να ξερεις,δεν ριχνουν μονο γκλοπιες τα μουνοσκυλα ή (σικ) με τα πυροσβεστηρακια
 Εχουν και πολυ ωραια αρβυλα τυπε μου,τα οποια τα χρησιμοποιουν κλωτσηδον και κατα κέφαλα
 ιδιως κατα πεσμενων διαδηλωτων....

εδω τα αντιστοιχα μουνια σε αλλες χωρες (ασφαλιτες ηταν νομιζω με πολιτικα..) χτυπησανε εναν
 διαδηλωτη με κρανος μοτοσυκλετας,καταφερνοντας του συντριπτικο καταγμα στο κεφαλι και το
 παιδι επεσε κατω με νευρικους σπασμους....Δεν βρισκω το βιντεο να στο δειξω...

Και για να εξηγηθω (αν και οσοι με ξερουν προσωπικα ξερουν τι σοι ειμαι..)

Μου αρεσει η ευνομια,η ταξη και η ασφαλεια και θεωρω τον εαυτο μου Ανθρωπιστη
 Μου αρεσει και η αστυνομια και ο ρολος της ,τουλαχιστον οπως αυτος θα επρεπε να ειναι

Αλλα μια αστυνομια σε ρολο σκυλιων της εκαστοτε εξουσιας,δεν την ανεχομαι
 Μια αστυνομια που τα ιδια αφεντικα της την καταδιαλυουν μην αγοραζοντας τους ουτε τακακια
 για τα φρενα των μοτοσυκλετων τους ουτε καν τις βενζινες για τα περιπολικα,ενω την ιδια ωρα
 τους θελει για να προγκαει και να χτυπαει τον κοσμο στις πορειες που αναμενονται να γινουν
 και πιο εντονες (λογω κρισης) ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ....
 Οταν βλεπω ΜΑΤατζηδες τοσο πορωμενους,να χτυπανε με μανια απο μικρα κοριτσια (που τα εχουν
 υπο ελεγχο..) μεχρι πεσμενους στον δρομο διαδηλωτες 6,7 και 8 δημοσιοι υπαλληλοι ΜΟΥ,δεν
 το αντεχω ρε φιλε...Δεν δικαιολογειται με τιποτα απο μενα!!!!

Μπουρλοτο στα μουνια απο μενα

Με εξαιρεση το μπουρλοτο δεν διαφωνουμε σε τιποτα. Και το μπουρλοτο γιατι ειναι υπερβολικα βιαιο, σε ενα σαπισμα δεν θα ελεγα οχι. Ενοχληθηκα παρα πολυ με τις αποψεις συναδελφων τους που προσπαθησαν να δικαιολογησουν το γεγονος στο μπατσοφορουμ. Αναδημοσιευω:

Αν δε τα ζήσεις δε μπορείς να καταλάβεις.
Δεν είμαι ΜΑΤατζής μα μπορώ εν μέρη να καταλάβω τη συμπεριφορά αυτή.
Κακώς μεν μα δικαιολογημένη ως προς ένα βαθμό.Όταν η μάνα σου,η γυναίκα σου και η οικογενειά σου γίνεται καθημερινώς αντικείμενο χλευασμού και ξεσπάσματος,όταν πάρα πολλοί έρχονται σε διαδηλώσεις οργανωμένοι,μόνο και μόνο για να σε δούνε να καίγεσαι,όταν ο κάθε μίζερος πολιτικάντης σε κάνει μπαλάκι και σε στέλνει (αδιαφορώντας τη σωματική σου ακεραιότητα) σε τόπο που η παρουσία σου δεν χρήζει απαραίτητη,όταν σε χρησιμοποιούν για να εξαγριώνεται ο κόσμος μαζί σου,αποσπώντας τον απο τους πραγματικούς κακούς τους συστήματος,όταν στο παραμικρό λάθος φταίς όπως και να έχει(ακούστε τις δηλώσεις Παπουτσή και θα πεθάνετε στο γέλιο),όταν τη ζωή σου την ανταλλάζουν για 1000Ευρώ και λίγους ψήφους ακόμη,όταν ότι και να γίνει,ακόμη και να σε καίνε ζωντανό έχεις άδικο αφού αυτοί απεναντί σου δεν είναι μυάσματα μα "ατίθασοι" νέοι....Τότε ΝΑΙ τέτοιες συμπεριφορές μπορώ να τις καταλάβω.

Οι ΜΑΤατζηδες ηταν 4 μηνες στην κερατεα, δουλευανε 14 ωρες καθε μερα και τους λεγανε να καθονται να τρωνε ξυλο και φωτιες και να μην κανουν τιποτα. καθημερινα το 1/3 καθε διμοιριας πηγαινε στο νοσοκομειο.
Μετα απο 4 μηνες ετσι, σε τι ψυχολογικη κατασταση θα εισουν εσυ στη θεση τους στην πορεια...;
θα ενοιωθες ηρεμος και πραος;
ή μηπως θα χτυπαγες κοκκινα;

τι ακριβως σου φαινεται περιεργο; το οτι υπαρχουν ασφαλιτες αναμεσα στις πορειες για να δινουν πληροφοριες για το ποτε και που ετοιμαζουν να κανουν φασαριες τα καλα παιδια;
Το οτι σε συμπλοκη με τα ματ,οι ασφαλιτες πανε πισω απτα ΜΑΤ ειναι περιεργο; ναι οκ ειναι στην πορεια για πληροφοριες αλλα οταν η πορεια πεσει σε συμπλοκη με τα ΜΑΤ οι ασφαλιτες ειναι στο ιδιο στρατοπεδο με τα ΜΑΤ.
Το οτι κρυβουν το προσωπο τους ειναι περιεργο; αφου μυστικοι ειναι,οταν αποκαλυφτει οτι ειναι αστυνομικοι ειναι περιεργο που κρυβουν το προσωπο τους για να μη τους μαθουν οι μπαχαλακηδες ;

τα ΜΑΤ είναι μια ομάδα καταστολής και όταν τους δοθεί εντολή θα κάνουν αυτό το οποίο είναι φτιαγμένη για να κάνει αυτή η ομάδα "την καταστολή" με όποιες άσχημες συνέπειες μπορεί να υπάρξουν, αντί λοιπόν να τα ρίχνετε στους αστυνομικούς ριχτε τις ευθύνες εκεί που πρέπει,οι πολιτικοί είναι οι μόνοι ένοχοι σε ότι συμβαίνει και απλά τόσα χρόνια χρησιμοποιούν την αστυνομία σαν σάκο του μποξ,θα βγει ο υπουργός (όχι μόνο τώρα όλοι το ίδιο κάνουνε) και θα καταδικάσει την αστυνομική βια θα τα ρίξει στους αστυνομικούς και αυτός θα βγει λάδι και ο καλός

Το μόνο κακό-στραβό και ανάποδο που συνέβη ήταν ότι το σκηνικό το τράβηξε κάμερα.Παρόμοια σκηνικά έχουν γίνει και στο παρελθόν και θα ξαναγίνουν στο μέλλον.Ας μην το τραβούσαν σε βίντεο και σου έλεγα εγώ αν θα ήταν σήμερα σε διαθεσιμότητα.

Σαφως ομως και καταλαβαινω την αγανακτιση που υπαρχει εκεινη την ωρα καθως κλωτσουν αυτα τα αποβρασματα, αλλα επαναλαμβανω δεν αξιζει το ρισκο εφοσον δεν καλυπτεσαι.

www.ecfpo.gr/forum/viewtopic.php?f=1&t=4244]http://www.ecfpo.gr/forum/viewtopic.php?f=1&t=4244[/url]

Την ιδια απεχθεια που μου προκαλουν οι ματατζηδες που "βαρεσανε κοκκινο" και ξεσπασανε, μου προκαλουνε και οι "μαχητες της ελευθεριας" που καινε μαγαζια, αυτοκινητα και ανθρωπους επειδη νομιζουν οτι κατι κανουν, ενω η αληθεια ειναι οτι βλεπουν το δεντρο και χανουν το δασος.  Προσωπικα  κοντα στα 40 πια, χαμενους αγωνες αποφασισα να μην ξαναπαλεψω...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αντί άλλης απάντησης...
Η μεγάλη πλειοψηφία πιστεύει ότι τα πιο σοβαρά προβλήματα του κέντρου της Αθήνας είναι η εγκληματικότητα (85,5%) και οι οικονομικοί μετανάστες (57,3%) και με αντίστοιχα μεγάλη πλειοψηφία θεωρεί ότι πρωτεύει η αντιμετώπισή τους (84,5% και 75,3% αντιστοίχως).

Τύπε, δεν λέει τίποτα αυτό. Απλά θα χρειαστούν μερικά κονσερβοκούτια παραπάνω.

Υ/π, αν είχες γεννηθεί στον αμερικάνικό νότο θα είχες γίνει εξαιρετικός  πάστορας χριστιανικής σέχτας...

Praise tha Lord Almighty!

Φαντάσου την χορωδία στο background να τραγουδά και το ποντίκι μπροστά να ωρύεται...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
μαλλον δεν ειδες τον μπατσο με τον πυροσβεστηρα.τωρα αν αυτο το μαθαινουν στην σχολη πασο.ξανα δες το βιντεο.

Είδα να του πέφτει ο πυροσβεστήρας από το χέρι αφού τον σήκωσε απειλητικά και ενώ βρισκόταν λίγο πιο πίσω από την πρώτη γραμμή...
Δεν είδα να χτυπάει κάποιον.
Φυσικα ο υ/π έβγαλε κατευθείαν τεκμήριο και πόρισμα γιατ ό τι έγινε στην πανεπιστημίου απ' ό,τι έγινε στη βουλή.

Και για να τελειώνουμε...
Όταν αρχίζουν οι συμπλοκές, τα πράγματα μπορεί να πάρουν ανεπιθύμητη τροπή.
Για αυτό διαδηλώνουμε ειρηνικά και με πάθος αλλά δεν πετάμε ούτε μολότωφ ούτε κάνουμε ντου με καδρόνια, ρόπολα και... βέλη.
Τα γελοία επιχειρήματα ότι να μωρέ, είχα μαζί μου και 5 μπουκάλια και δυο λοστούς για να απαντήσω στην αστυνομική αυθαιρεσία δεν πείθουν παρά μόνο τους της γνωστής συνομοταξίας...

Το πρόβλημα για εμένα είναι τα σκηνικά τύπου μαρφίν και λαικής καλλιδρομίου όπου εκεί που κάνεις τη δουλειά σου βρίσκεσαι στα καλά καθούμενα φλαμπέ...

Επισκέπτης
Ὑπεράσπισις τῆς ἀστυνομίας δὲν ὀδηγεῖ πουθενά. Τὰ περὶ ὀξέως ἤ ἀμβλέως ὀργάνου εἶναι ἀστεῖα.

Ἐβαρύνθημεν ἀκούοντες ἐπὶ σειρὰ ἐτῶν τοὺς κλαυθμηρισμοὺς τῶν μπάτσων περὶ "ἐλλείψεως ἐκπαιδεύσεως", "ἐλαττωματικοῦ ἐξοπλισμοῦ" καὶ "οἰκονομικῆς δυσπραγίας".

Ἐσμὸς ψευστῶν (ζαρντινιέρα), βαθέως διεφθαρμένων (ἕν Ἀθήναις πορνεῖα) καὶ ὀκνηρῶν (καφενεῖα πλ. Καραϊσκάκη) ἀνθρωπίσκων πόρρῳ χειροτέρων τοῦ Ἑλληνικοῦ μέσου ὄρου.

Μόνη λύσις ἡ ἀποδυνάμωσὶς των ὥστε νὰ πεισθῶσι νὰ ἐργασθῶσι ὑποτυπωδῶς.

Επισκέπτης
Την ιδια απεχθεια που μου προκαλουν οι ματατζηδες που "βαρεσανε κοκκινο" και ξεσπασανε, μου προκαλουνε και οι "μαχητες της ελευθεριας" που καινε μαγαζια, αυτοκινητα και ανθρωπους επειδη νομιζουν οτι κατι κανουν, ενω η αληθεια ειναι οτι βλεπουν το δεντρο και χανουν το δασος.  Προσωπικα  κοντα στα 40 πια, χαμενους αγωνες αποφασισα να μην ξαναπαλεψω...
Χιλιες φορες με τους πυρκαυλους 16χρονους,που στην τελικη μερικοι σωφρονες μεγαλυτεροι μπορουν να τους συγκρατησουνε να μην κανουν μαλακια,παρα να δικαιολογω τα σκυλια της εξουσιας που ζητανε και"καλυψη".

Χιλιες,δυο χιλιαδες φορες να φυγει ενα λιθαρι παραπανω απο την λογικη του"σφαξε με αγα μου ν'αγιασω".

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Πώς είσαι τόσο κατηγορηματικά σίγουρος ότι το έκαναν ματατζήδες ρε γκάμπα;

Καλα,ενταξει....ωρες ωρες τρολλαρεις λεμε
 Απεγνωσμενη προσπαθεια εκ μερους σου που δεν καταλαβαινω,ουτε και μπορω να εξηγησω
 Γιαυτο και δεν μπαινω καν σε φαση να κοντραριστω μαζι σου..

Και όχι, ανθρωπισμός και μπουρλότο δεν συνδυάζονται...

Μπουρλοτο στον Θεσμο,στην στολη,πως το λενε;
 Δεν εχω τιποτα με τον οποιοδηποτε ανθρωπο....

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Το πρόβλημα για εμένα είναι τα σκηνικά τύπου μαρφίν και λαικής καλλιδρομίου όπου εκεί που κάνεις τη δουλειά σου βρίσκεσαι στα καλά καθούμενα φλαμπέ...

Τύπε σταμάτα να διασύρεις τους αγωνιστές. Όλα έχουν μια εξήγηση.

Επισκέπτης
Ανοιξε και την γαμωσελιδα! Ειναι αρκετα ποστ απο μπατσους διαφορων υπηρεσιων.
Δεν το ειπα για σενα αλλα για τα ποστ που αντεγραψες.

Δοκιμος μπατσος να λεει"α,ρε και να 'χα μια δοιμιρια"και ετσι...αμα το ακουσεις αυτο θα χασεις πασα ιδεα λεμε.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ὑπεράσπισις τῆς ἀστυνομίας δὲν ὀδηγεῖ πουθενά. Τὰ περὶ ὀξέως ἤ ἀμβλέως ὀργάνου εἶναι ἀστεῖα.

Ἐβαρύνθημεν ἀκούοντες ἐπὶ σειρὰ ἐτῶν τοὺς κλαυθμηρισμοὺς τῶν μπάτσων περὶ "ἐλλείψεως ἐκπαιδεύσεως", "ἐλαττωματικοῦ ἐξοπλισμοῦ" καὶ "οἰκονομικῆς δυσπραγίας".

Ἐσμὸς ψευστῶν (ζαρντινιέρα), βαθέως διεφθαρμένων (ἕν Ἀθήναις πορνεῖα) καὶ ὀκνηρῶν (καφενεῖα πλ. Καραϊσκάκη) ἀνθρωπίσκων πόρρῳ χειροτέρων τοῦ Ἑλληνικοῦ μέσου ὄρου.

Μόνη λύσις ἡ ἀποδυνάμωσὶς των ὥστε νὰ πεισθῶσι νὰ ἐργασθῶσι ὑποτυπωδῶς.

Τύπε, φαντάσου να είχαμε σερίφηδες αμερικάνικου νότου γέλιο που θα έπεφτε;

Χιλιες φορες με τους πυρκαυλους 16χρονους,που στην τελικη μερικοι σωφρονες μεγαλυτεροι μπορουν να τους συγκρατησουνε να μην κανουν μαλακια,παρα να δικαιολογω τα σκυλια της εξουσιας που ζητανε και"καλυψη".

Χιλιες,δυο χιλιαδες φορες να φυγει ενα λιθαρι παραπανω απο την λογικη του"σφαξε με αγα μου ν'αγιασω".

Τώρα το πόσο συγκρατούν τα δεκαεξάχρονα οι μπαμπαστρουμφ άσε το καλύτερα...

Καλα,ενταξει....ωρες ωρες τρολλαρεις λεμε
 Απεγνωσμενη προσπαθεια εκ μερους σου που δεν καταλαβαινω,ουτε και μπορω να εξηγησω
 Γιαυτο και δεν μπαινω καν σε φαση να κοντραριστω μαζι σου..

Δυστυχώς αν δεν θέσω το δάχτυλο επί τον τύπο των ήλων δεν πιστεύω τίποτα...
Αν δεν δω ιατροδικαστική έκθεση που συσχετίζει τραύμα με όργανο που φέρει τσέος, μόνο εικασίες μπορώ να κάνω...
Και δεν μου αρέσει να κρίνω με εικασίες.
Αν ταυτό εσύ το λες τρολάρισμα, πάω πάσο.

Μπουρλοτο στον Θεσμο,στην στολη,πως το λενε;
 Δεν εχω τιποτα με τον οποιοδηποτε ανθρωπο....

Δεκτή η διευκρίνιση...
Αλλά όταν "καις" ένα θεσμό, καλό είναι να έχεις έτοιμη την εναλλακτική λύση.
Τα ΜΑΤ δεν φύτρωσαν από το πουθενά, κάποια ανάγκη καλύπτουν και αυτοί που αντιμετωπίζουν δεν είναι ακριβώς καλά παιδιά αλλά παρεξηγημένα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom