Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
δεν το κατάλαβα αυτό ???
όπως εσύ λες τον Σαλμά φονιά (χωρίς καν δίωξη εναντίον του) έτσι και εγώ αποκαλώ την τύπισα φόνισα και ξεκωλιάρα...
θα μου στερήσεις το δικαίωμα να έχω γνώμη ???
από κεί και πέρα τα δικαστήρια κρίνουν και αποφασίζουν περί της ενοχής και της ποινής...
τελος παντων με αυτα που κανει ο συριζα το ποσοστο δεν προκειται να ανεβει
ο κοσμος θελει λυσεις και οχι καραγκιοζιλικια
πόθεν προκύπτει ότι είναι υποχρεωμένος να το κάνει ???
AKΡΙΒΩΣ. Οπως εσυ λοιπον πρωτος δεν χρειαστηκες κανενα δικαστηριο για να βγαλεις το πορισματακι σου, ετσι το βγαλαμε κι εμεις. Μονο που εγω δεν αποκαλεσα κανενα 'φονια' σαν εσενα. ΜΑΛΑΚΑ ομως σιγουρα μπορω να τον αποκαλεσω. Κανεις δεν σου στερει κανενα δικαιωμα αρκει να κανεις κι εσυ το ιδιο. Τα 'εκ του πονηρου' κλπ αστα στην μπαντα.
δεν σου στέρησα την δυνατότητα να έχεις γνώμη και να την εκφράζεις... μην μου στερείς το δικαίωμα να την κριτικάρψ την γνώμη σου όπως δεν σου στέρησα και εγώ αυτό το δικαίωμα...
Ναι, ε; Δεν είχα καμία αμφιβολία πως θα υπήρχαν και τέτοιου είδους άνθρωποι! Για το 10.000.000 όμως μην ορκίζεσαι, διότι υπάρχουν και "φυσιολογικοί" άνθρωποι που δεν τους αρέσει να βλέπουν αιμόφυρτους συνανθρώπους τους, οι οποίοι εδέχθησαν απρόκλητη (και ύπουλη!) επίθεση την ώρα που απλά περπατούσαν.
Επειδή όμως εσένα σου αρέσουν τέτοια θεάματα, μην αρκεστείς στα light, με ξυλοδαρμούς και τέτοια ξενάρωτα!
Στο διαδύκτιο θα βρεις αρκετά πιο "άγρια" θέματα (υποθέτω ακόμα πιο ευχάριστα για εσένα!), όπου διάφοροι φανατικοί σφάζουν ιδεολογικούς ή θρησκευτικούς αντιπάλους on camera, λιθοβολουν γυναίκες, κόβουν χέρια κλπ.
Αυτά να δεις για να "φιαχτείς" πραγματικά!
Και γιατι να μην θελει να συναντησει τον λαο?
Υπαρχει καποιος συγκεκριμενος λογος? Ο λαος δεν ειναι αυτος που τον εκλεγει ή κανω λαθος?
τον λαο συναντησε ρε μπουμπου 500 ατομα ηταν μεσα