streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
Απέχει λιγάκι αυτό απ'αυτό που είπε..
Νομίζω ότι έχει ξεκάθαρα οικονομική διάσταση το κείμενο.
Απέχει λιγάκι αυτό απ'αυτό που είπε..
Πολυ ωραια αυτα που ΔΕΝ λες.
εεεεετσι...βαριδια απεναντι σε εξωσυζυγικο πηδηματακι, σημειωσατε 2, για τον τραμου....Βουαλά:
Εγω που εχω, θυμαμαι το σκηνικο και νομιζω οτι απομονωνεις μια εκφραση που ειπωθηκε και διαστρεβλωνεις το νοημα χωρις να το θες...καμια μαλακια εκτορα,μερικοι εχουν καλη μνημη εδω μεσα...
Τι ακριβως απομονωθηκε απο το ποστ του τρανυ?Εγω που εχω, θυμαμαι το σκηνικο και νομιζω οτι απομονωνεις μια εκφραση που ειπωθηκε και διαστρεβλωνεις το νοημα χωρις να το θες...
Νομίζω ότι έχει ξεκάθαρα οικονομική διάσταση το κείμενο.
Νομίζω πως η μανία σας για υπεράσπιση ονομάζεται επαγγελματική διαστροφή κύριε..
εεεεετσι...βαριδια απεναντι σε εξωσυζυγικο πηδηματακι, σημειωσατε 2, για τον τραμου....
Τα βαριδια...Τι ακριβως απομονωθηκε απο το ποστ του τρανυ?
Το'βλεπες, το'παιξες??
Δε νομιζω.Τα βαριδια...
Ελα ρε αφου ειναι μπαρμπας και παλαιολιθικος δεξος, δεν συναδει στο προφιλ του να μην ειναι καλος μπαμπας...Τουλαχιστον τα χωνει -σε σπουδες και φροντιστηρια υποθετω- στους απογονους, δεν τους αφηνει στην τυχη τουςΔε νομιζω.
Βαριδια-ντολτσε βιτα δαγκωτο δυο και οβερ το παιζει,οπως γραφτηκε.
Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 50 προσαγωγές, οι 48 στον Άγιο Παντελεήμονα και οι 2 στην οδό Ακαδημίας.
Ελα ρε αφου ειναι μπαρμπας και παλαιολιθικος δεξος, δεν συναδει στο προφιλ του να μην ειναι καλος μπαμπας...Τουλαχιστον τα χωνει -σε σπουδες και φροντιστηρια υποθετω- στους απογονους, δεν τους αφηνει στην τυχη τους
Και στο φιναλε αφου δεν ειναι παρων, το ολο θεμα ειναι καπως ακομψο
καλη τυχη ρε μαγκα...