Νέα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Διαδηλωτής και χώρα στην εντατική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kompe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 906
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Άντε πηδήξου ρε μυγόχεσμα που απειλείς κιόλας. Αν έχεις αρχίδια πήγαινε και πέστο αυτό στον Βαγγέλα, σε μέσο του οποίου δημοσιεύτηκε η είδηση.
Κότα λειράτη.  
Για την ακριβεια δεν σε απειλησα πρασινη χλεπα,μαθε να διαβαζεις ηλιθιο.
Αλλα σε κατι ΨΕΥΤΕΣ και ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΥΣ σαν και σενα,τα αρχιδια φυτρωνουν μονο πισω απο την οθονη.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
με 500000 διαδηλωτες κανενα μνημονιο και καμια κυβερνηση δεν μενει
αρα ολες οι εξουσιες κανουν οτι μπορουν για να μαζευονται λιγες χιλιαδες

Επισκέπτης
Αλλού το πάω!

Άμα θέλει κάτι και έχει προθεσμία θα σε στείλει στο κεντρικό να του κάνεις τη δουλειά. Κι άμα είναι κι εκεί αναρχοδενξέρωκιεγώπώετουςείπες το κάνεις από το σπίτι. Κι αν δεν έχεις συνδεση, έφυγες σε ιντερνετ καφέ να φτιάξεις το ρηπορτ.

Πάει να πει ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ.

Παίζει ασθένεια (δεν μπορεί να κάνει τίποτε αλλά άμα έχεις ιντερνετ στο σπίτι μπορείς να μπεις ρε παιδί μου για μια-δυο ώρες να κάνεις κάτι που θα σου πει), άδεια (όποτε δεήσει αλλά άμα δεν γίνεται αλλιώς συνδέεσαι από το ξενοδοχείο δίπλα στην πισίνα να φτιάξεις κάτι) και τέλος ανεργία που άμα μεινεις χωρίς δουλειά κάνεις 10 μήνες να ξαναβρεις! Ευτυχώς σου εξωφλει τις αποδείξεις από το ιντερνετ καφέ!

Αυτά είναι πραγματικά περιστατικά μη λες μαλακίες ότι γράφω φίδια!
Καλη απαντηση ΦΠ.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Such as μπουκαρουν περιεργοι αναρχοκομουνοαριστεροκατι τυποι,σας βγαζουν εξω και κατεβαινουν τα ρολα,αμαλαχει ριχνουν και καμμια ψιλη:"αφεντικο,δεν φταιω εγω,με αρχισαν στις κλωτσιες".

Πως να σε απολυσει μετα?Ανωτερα βια,σου λεει.
αν δουλευεις για τον Βαρδινογιαννη;
θα τον τραβηξουν εξω και θα αρχισουν τις ψιλες;
η θα τους βρουμε την επομενη στην χωματερη των Ανω Λιοσιων;

Επισκέπτης
με 500000 διαδηλωτες κανενα μνημονιο και καμια κυβερνηση δεν μενει
αρα ολες οι εξουσιες κανουν οτι μπορουν για να μαζευονται λιγες χιλιαδες
Ενταξει τωρα ρε συ.
Τι κανουν οι εξουσιες,και γιατι κακη εξουσια και γαμω το πουστη το δια και τη καριολα την εξουσια που δεν μας αφηνει να τη γαμησουμε.

Εσυ τι κανεις στην τελικη ρε φιλε?
Βαλε ενα γαμημενο λιθαρακι αμα γουσταρεις και μπορεις.

Οσο για το τι κανει η εξουσια ειναι απλο.
Πηγαινει πακετο τους φασιστες στην Κοτζια και τους αμολαει στα στενα να το παιξουν κρυσταλναχτ.
Και τα υπερευαισθητα δημοκρατικοπουλα μοκο,ε?

Η πετανε καμμια μαλακια του στυλ"γιατι το λες αυτο?"οταν καποιος μιλησει για σφαξιματα.
Φαση"δεν βλεπω,δεν ακουω,δεν μιλαω".

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.486
Πόντοι
2.606
Δειτε ποιοι ειναι αυτοι που σκοτωνουν στο ξυλο μονο Ελληνες και βγαζουν αφρους μολις δουν Ελληνικη σημαια!

ΜΑΤ - ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ - ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ "HONG" - ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ

Κινεζοεβραιοι,πακιστανορωσοι,ιρανοιρλανδοι,σερβοπαλαιστινιοι,γαλλοαφγανοι...απειροι συνδυασμοι,απειρες δυνατοτητες :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Πηγαινει πακετο τους φασιστες στην Κοτζια και τους αμολαει στα στενα να το παιξουν κρυσταλναχτ.

Και όχι μόνο.
Μπορεί ας πούμε όταν ο αριθμός των διαδηλωτών να γίνεται εφιαλτικός (γι'αυτούς) να προβεί σ'ενέργειες που θα τις χρεώσει σε κάποιους άλλους (αναρχοάπλυτους ας πούμε) οπότε πάπαλα η πορεία πάπαλα οι αντιδράσεις προσεχώς κι ώρα μας καλή..

Επισκέπτης
στον Υ/Π ο όρος "υπόγα"...
Απο ενα σκιτσο του"Σταθη"μου ηρθε,εδειχνε τον κουρασμενο και τον κονφερανσιε να κατεβαινουν σε ενα αραχνιασμενο υπογειο με σκελετους που φοραγαν feldgrau,φουστανελες και τα ρεστα.

Επισκέπτης
Και όχι μόνο.
Μπορεί ας πούμε όταν ο αριθμός των διαδηλωτών να γίνεται εφιαλτικός (γι'αυτούς) να προβεί σ'ενέργειες που θα τις χρεώσει σε κάποιους άλλους (αναρχοάπλυτους ας πούμε) οπότε πάπαλα η πορεία πάπαλα οι αντιδράσεις προσεχώς κι ώρα μας καλή..
Ολα παιζουν.
Και αυτο,παροτι προσωπικα δεν μου πολυπανε τα περι προβοκατορων,τεσπα.

Στην Αιγυπτο πχ.,για να ελθω σε αυτο που λες,εσκασαν οι βομβες την πρωτοχρονια στις εκκλησιες και τσακ,αρχισαν οι σουπερ αναλυσαρες και τα ρεστα"εμφυλιος στην Αιγυπτο","οι φανατικοι ισλαμιστες"κλπ.,τα γνωστα που τρωμε στη μαπα και εδω.

Εδω που τα λεμε μπορει να γραφτηκε και τιποτε,αλλα δεν θυμαμαι.

Τελικα τις βομβες τις ειχανε βαλει μπατσοι,και οταν αρχισε το σκηνικο ουδεν προβλημα ειχαν χριστιανοι με μουσουλμανους.

Α-ΨΟ-ΓΑ.

ΥΓ Το σκιτσο ηταν του Ιωαννου,οχι του Σταθη.

candon

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα.
Επειδή δεν έχω πάει ποτέ σε διαδήλωση και εξαιτίας αυτού
μπορεί να βλέπω απλοϊκά τα πράγματα, όποιος ξέρει ας μου λύσει μια απορία.
Αν πήγαινα σε διαδήλωση με άλλα πχ 100 άτομα και εντοπίζαμε ανάμεσα μας
άγνωστους που θα πέταγαν πέτρες βόμβες κτλ, υποθέτω ότι θα τους κάναμε κιμά, θα τους παραδίδαμε στην αστυνομία
και θα πηγαίναμε μάρτυρες κατηγορίας στην δίκη τους.
Αυτό βέβαια με τις προϋπόθεσεις ότι
1. θα είχαμε εξαρχής σκοπό να διαδηλώσουμε ειρηνικά
2. δεν θα θέλαμε να συμβούν ασχήμιες που βλάπτουν τον σκοπό μας.
Αν λοιπόν στις διαδηλώσεις που γίνονται ισχύουν οι παραπάνω προϋποθέσεις, γιατί δεν έχω
ακούσει ποτέ ότι διαδηλωτές συνέλαβαν ταραχοποιούς ?

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Καλησπέρα.
Επειδή δεν έχω πάει ποτέ σε διαδήλωση και εξαιτίας αυτού
μπορεί να βλέπω απλοϊκά τα πράγματα, όποιος ξέρει ας μου λύσει μια απορία.
Αν πήγαινα σε διαδήλωση με άλλα πχ 100 άτομα και εντοπίζαμε ανάμεσα μας
άγνωστους που θα πέταγαν πέτρες βόμβες κτλ, υποθέτω ότι θα τους κάναμε κυμά, θα τους παραδίδαμε στην αστυνομία
και θα πηγαίναμε μάρτυρες κατηγορίας στην δίκη τους.
Αυτό βέβαια με τις προϋπόθεσεις ότι
1. θα είχαμε εξαρχής σκοπό να διαδηλώσουμε ειρηνικά
2. δεν θα θέλαμε να συμβούν ασχήμιες που βλάπτουν τον σκοπό μας.
Αν λοιπόν στις διαδηλώσεις που γίνονται ισχύουν οι παραπάνω προϋποθέσεις, γιατί δεν έχω
ακούσει ποτέ ότι διαδηλωτές συνέλαβαν ταραχοποιούς ?
:jerking:

Πηγαινε σε μια διαδηλωση και θα δεις. Τα υπολοιπα ειναι υποθεσεις.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγώ πάλι γιατί δεν το πιστεύω όσο και να θέλω  :think: :think: :think: :think: :think:
πιστευε οτι θες, υπερηλικη πατσοκοιλια...εσυ, μονο υποθεσεις μπορεις να κανεις...
στη τελικη καποιος που αποκαλει βαριδια, τα ιδια του τα παιδια,η θεση του ειναι σε χωματερη...μονο

Επισκέπτης
πιστευε οτι θες, υπερηλικη πατσοκοιλια...εσυ, μονο υποθεσεις μπορεις να κανεις...
στη τελικη καποιος που αποκαλει βαριδια, τα ιδια του τα παιδια,η θεση του ειναι σε χωματερη...μονο
Στραπονιαρης σπρεχεν?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ρε μην λετε μαλακιες για τα παιδια του καθενα γιατι θα πεσουν δικαιολογημενες παναγιες μετα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom