Νέα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Διαδηλωτής και χώρα στην εντατική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kompe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 906
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε μην λετε μαλακιες για τα παιδια του καθενα γιατι θα πεσουν δικαιολογημενες παναγιες μετα

Τυπε μην νευριαζεις. Οποιον βλεπεις και ειναι βλακας
απλα παρτον στο δουλεμα μηπως βγαλει και γελιο ο τυπος
εσυ θα τους αλλαξεις μυαλο?  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τυπε μην νευριαζεις. Οποιον βλεπεις και ειναι βλακας
απλα παρτον στο δουλεμα μηπως βγαλει και γελιο ο τυπος
εσυ θα τους αλλαξεις μυαλο?  ;)

εγω δεν εχω παιδια ρε παιχτη.

Επισκέπτης
Τις στρατιωτικές σχολές τις θυμάμαι πάντα στον Θεό σε μόρια και συχνά με μεγαλύτερες βάσεις από Ιατρική, Νομική ή Πολυτεχνείο. Αυτό απλά σαν σχόλιο για διάφορους μειωτικούς σχολιασμούς προς το πρόσωπο καραβανάδων/τσέων.
Πριν 20 χρονια η ΣΣΕ πχ ειχε ΠΟΛΥ μικροτερη βαση απο Ιατρικη,Πολυτεχνειο,Γεωπονικη...

Οσο για τους τσεους απλα δεν περιλαμβανονταν στο μηχανογραφικο.

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γάματα.
Χθες δεν ήμουν αλλά την προηγούμενη είχα κουδουνίσει..
Είναι και τα γεράματα :2funny: :2funny:
πηγα και σημερα,να παρω τη δοση μου...δεν εχω παραπονο,τα παιδια να 'ναι καλα  :rolleyes:

λες να γενουμε σοσια-ληστες?  :2funny: :2funny: :2funny:

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ρε μαλακα οντως? το θυμασαι και συ?

Νομίζω είχε πει ότι είχε κάνει τα κουμάντα του, ώστε σε μεγάλη ηλικία να μην έχει οικονομικά βαρύδια, όπως τις σπουδές και την αποκατάσταση των παιδιών.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Είχαμε πλακωθεί κιόλας γι'αυτό το θέμα.
Κι εγώ κι ο Πετράν..

ρε μαλακα βαλε ενα λογο να επιστρεψει ο πετραν. πεστου οτι λιωνω  :helpplea:

Νομίζω είχε πει ότι είχε κάνει τα κουμάντα του, ώστε σε μεγάλη ηλικία να μην έχει οικονομικά βαρύδια, όπως τις σπουδές και την αποκατάσταση των παιδιών.

αυτο δεν ειναι κακο.

brass balls

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τα πράγματα είναι απλά, η βία φέρνει βία. Όταν οι διαδηλωτές πετάνε μολότωφ σε αστυνομικούς, σπάνε αυτοκίνητα, καίνε βιτρίνες, τότε κάποια στιγμή οι ατυνομικοί θα ξεσπάσουν. Μην ξεχνάτε, μιλάμε για ανθρώπους εναντίον ανθρώπων, όσο και να κρατάς μέσα σου διάφορα, κάποια στιγμή θα ξεσπάσεις. Μπορεί ο άνθρωπος αυτός που βρίσκεται στην εντατική ο ίδιος να μην φταίει σε τίποτα, αλλά όταν, όπως λέει και το thread, η χώρα βρίσκεται στην εντατική, θα έχεις ακραίες αντιδράσεις, γιατί ή ζείς ή πεθαίνεις, τόσο απλά.

Επομένως τί γίνεται μετά θα μου πείς. Αν μας ενδιαφέρει ο κάθε συνάνθρωπός μας, τότε για να μην βρεθεί στην εντατική, πρέπει να σκεφτούμε όλοι μας ότι έιμαστε υπεύθυνοι των πράξεών μας. Γιατί αν αυτός ο άνθρωπος δεν γίνει καλά μεθαύριο, δεν φταίνε οι αστυνομικοί, φταίει αυτός που πετάει τις μολότωφ, αυτός που σπάει τα μαγαζιά και τα αυτοκίνητα και αυτός που κάνει τον μαγκάκο εις βάρος όλων μας. Αυτούς πρέπει όλοι να κυνηγήσουμε και να τους κρεμάσουμε από τ' αρχίδια γιατί κατεβάζουν το επίπεδο της ζωής μας κάτω από το μηδέν. Άποψή μου.

Επισκέπτης
Βουαλά:

μεγάλε η γενιά μας που περιμένει σε μερικά χρόνια να βγεί σε σύνταξη έχει φροντίσει και έχει κάνει το μπαγιόκο της.. .όχι που θα περιμέναμε να την βγάλουμε καθαρή στα 65 μας με την σύνταξη. .έχουμε κανονίσει τα αποθέματα μας και μόλις φύγουν τα βαρίδια από το σπίτι θα μας περισσεύουν αρκετά και για κανένα εζωσυζυγικό πηδηματάκι την εβδομάδα.. έχουν γνώσιν οι φύλακες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom