barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.874
- Πόντοι
- 5.506
Κοροιδευεις το λακαρο το βασιλια των μπι τι γιουζ;;;;ειναι ησυχα σημερα Μαλλον δεν εχουν ερκοντισιον, εχουν πεσει λογω ζεστης...
θα περιμενουμε τα μελτεμια τι α κανουμε
Κοροιδευεις το λακαρο το βασιλια των μπι τι γιουζ;;;;ειναι ησυχα σημερα Μαλλον δεν εχουν ερκοντισιον, εχουν πεσει λογω ζεστης...
θα περιμενουμε τα μελτεμια τι α κανουμε
Το ιξωδες φταιειΚαλά ειναι εδω ... απλα ειναι λίγο αργή η ροή ..
γι 'αυτό σου λέω ότι είσαι κεφάλας της στέπας βάρβαροςδε θα μου κάψεις εσύ τον εγκέφαλο τύπε που έκανα και φάουλ επειδή δεν σε έκανα ταγκ λες και είμαστε στο instagram τίποτα γκόμενες...μηπως θες να βάζουμε και φίλτρα?
κάνε τα κουμάντα σου να πούμε
δε θα μου κάψεις εσύ τον εγκέφαλο τύπε που έκανα και φάουλ επειδή δεν σε έκανα ταγκ λες και είμαστε στο instagram τίποτα γκόμενες...μηπως θες να βάζουμε και φίλτρα?
κάνε τα κουμάντα σου να πούμε
λειπει λιγη τυρβη απο το νημα. Οταν τους λεω να σταματησουν να κανουν ριπορτ τον ζαν κλω δεν με ακουνεΤο ιξωδες φταιει
Δεν φτανει που κοψανε τα μπινελικια και το γυρισαν στα γλυκαναλατα,αρχισαν να μην κανουν και παραθεσεις.Δηλαδη να ψαχνεις μια ωρα αν ειπε καποιος κατι σε 'σενα για να αρχισεις την μανουραλειπει λιγη τυρβη απο το νημα. Οταν τους λεω να σταματησουν να κανουν ριπορτ τον ζαν κλω δεν με ακουνε
εσυ το ξεκινησες αυτο παλιομουνοπανοΔεν φτανει που κοψανε τα μπινελικια και το γυρισαν στα γλυκαναλατα,αρχισαν να μην κανουν και παραθεσεις.Δηλαδη να ψαχνεις μια ωρα αν ειπε καποιος κατι σε 'σενα για να αρχισεις την μανουρα
Στον στρατό όλοι από υπολοχαγό και πάνω ήταν βατράχια.....θυμάσαι κάτι έπια, κάτι ανθύπες στο στρατό στο λόχο διοικήσεως;
αυτοί πάλι φοβούνταν λίγο το διοικητή,
ε βάλε να ' ταν και πολιτικό προσωπικό...
Προς αποκατασταση της πραγματικοτηταςθα ερθει πιο μετα να μου κλασει τα παπαρια που σε βλεπω εχεις και όρεξη
Ε ναι...άρα εξήγησε μου....γι 'αυτό σου λέω ότι είσαι κεφάλας της στέπας βάρβαρος
έχει 1000+ νήματα το φόρουμ , να αναφέρεις μουλωχτά κάποιον δείχνει τον χαρακτήρα σου
Να δεχθώ ότι έκανες λαλακία , άλλωστε κομψά στο είπα τη πρώτη φορά
Όμως συνεχίζεις να προσποιείσαι ότι δεν καταλαβαίνεις ....βασιβουζούκε του Στάλιν
41%εσυ το ξεκινησες αυτο παλιομουνοπανο
θα ανέβαζα αν στο σάι αντί για μπαρμπάδες και εξτραδάκιδες υπήρχαν τα μουνιά του ίνσταγκραμΑνεβασε ενα story να σου κανουμε λάικ μωρε καημένε !!!
Στα εχει φτιαξει ολα ο Αντισθενης
σκράπας βγήκες από το "σπίτι του λαού"Ε ναι...άρα εξήγησε μου....
το έκανα στα μουλωχτά φοβούμενος ότι θα το δεις και θα νευριάσεις και θα με κάνεις ντά?
μήπως έχεις λίγο μεγάλη ιδεά για τον εαυτό σου ρε τύπε
Και τι θα λεει μετα ρε τυπεθα ανέβαζα αν στο σάι αντί για μπαρμπάδες και εξτραδάκιδες υπήρχαν τα μουνιά του ίνσταγκραμ
κανονικά θα έπρεπε να γίνουμε όλοι μπαν και να γεμίσει το σαιτ με μουνάρες